Fyndat

Tjena tjena, mittbena!

Nu så alla readers, har jag en massa skoj att visa i blogga. Först så tänkte jag bara berätta att klassåterträffen var riktigt skoj!

Vi träffades, endast fem ynka klasskompisar, på Oscars före och satt och surrade ett tag innan vi drog upp till Avvan. Väl på Aveny träffade vi ett gäng till, det serverades lite halvtörr fläskfilé med börnä till. Alla hade trevligt och satt och surrade gamla minnen jädrigt länge faktiskt, säkert över tolv innan folket började sväva vidare till dansgolvet. Jag och Issa gick runt och surrade med lite folk, sedan träffade vi Vicky och lallade lite med henne. Vi drog hem efter vi käkat fyllemat på Donken. Väldigt lyckad utgång! Ingen som helst ångest dan därpå.

Iaf, nu till det roligare.
Jag och Patan for till Ikea idag för att käka deras Sommarbuffé. Den var god, så det är bara att åka dit och käka! Väl inne på Ikea, hittade vi en ny sovrumslampa i deras nya blå kollektion. Sedan gick vi förbi på Fynd och hittade en sketabillig stooor matta i gråsvart rya. Vi slog till direkt och tänkte att det kan vara kul att kunna byta matta då och då i vardagsrummet, man blir så bunden vid färg annars. Vi har haft lila ett tag nu, men nu kan man ju iaf ha lite andra färger också.

Såhär ser lampan ut, supergullig! Endast 99kr också.

Close-up!

Nya mattan till vardagsrummet. Den är rätt stor 240cm lång!

Kommentarer


Publiceras ej