Facebook, världens sämsta påhitt!

Facebook måste vara världens sämsta påhitt! Jag blir bara störd av att sitta på Facebook, men ändå sitter man där och plickar. Det är sjukt! Men det jag stör mig mest på, är alla jäkla dumhuvuden som sitter och pikar andra människor på sin status! Jag antar att Facebook till en början var tänkt att folk ska kunna prata med gamla vänner och släktingar man kanske inte har så mycket kontakt med runt i världen, som man kanske glidit isär med. Tanken var god, skulle man kunna säga... Facebook används nu till att döma ut och pika andra människor, istället för att ta det ansikte mot ansikte! Jag tycker det är så jävla ynkligt av folk, jag blir äcklad. Om man nu är så arg/less/besviken eller vad fan det kan vara, ja men säg det till den människan då?! Hur fans svårt ska det vara? Hua, jag är så less på att läsa...man borde väl blocka sådana människor?

Ja, sådär ja...nu fick jag det sagt! Så alla ni s.k "vuxna", kanske ska tänka efter en eller två gånger innan ni skriver era statusar, istället för att hänga ut vänner/släkt/ovänner m.m.

Men det är ju min åsikt!

Stuff on my list

Letar med ljus och lykta efter en fin och fräsch bäddsoffa (helst en Ektorp), ett fint gammalt linneskåp och sovrumsmöbler...tufft att få tag i, verkar det som. Man hinner ju aldrig först! Har mailat om ett superfint gammalt linneskåp nu, så jag hoppas att jag får det. Sovrumsmöblerna lär man ju få köpa i nyskick, eftersom dom aldrig finns på Blocket. But they're so expensive man!

Hoppas på att få göra klart köket snart också, men det verkar gå trögt...
Äh! Nu skiter jag i det här, jag ska jobba imorgon ändå så! Godnatt!

Jorå, satte...

I framtiden kommer jag skaffa en helt ny blogg. Jag vet inte när, men det kommer bli bra. Det blir en speciell blogg...en så kallad "nischad" blogg. Jag hoppas att den lockar andra läsare än bara polarna iaf...det är faktiskt lite läskigt när jag tänker på det. Men, det är i framtiden det...


Caticide!

Jobbar och står i, som vanligt jag. Imorgon är det löning, men min lön är så fjuttig denna månad att jag kommer vara pank innan alla räkningar är betalda.

Imorse vaknade jag av väckarklockan och när jag vänder mig om för att titta på Ebbe (som jag gör varje morgon), som ligger i sin egen lilla säng, ser jag till min förskräckelse att han har krånglat sig in i en Ica-kasse! Han har alltså hittat en påse och lekt med den, lyckats ta sig in genom ena handtaget och sedan krånglat ur halva kroppen, men fastnat och inte tagit sig ur. När jag skulle hjälpa honom ur påsen, kunde jag inte ens få in ett finger emellan, så tight satt det! Han hade ju kunnat kvävas stackarn! Fick slita och dra, tills att handtaget gick av. Trodde han visste att man inte ska leka med påsar, förhoppningsvis har han lärt sig det nu iaf.

Näe, nu ska här snart sovas...vi höres!


Ebbe på ballen, han har byggt kojan helt själv!


Himlabadet och Saffran

Idag har varit en kanondag! Jag och Patrik åkte äntligen på Himlabadet för att bada och relaxa. Jag fick ju det i födelsedagspresent utav honom, så vi tyckte det var dags nu. Sagt och gjort...vi packade väskorna, med fika och annat nödvändigt och begav oss sedan till det omtalade äventyrsbadet. Både jag och Patrik måste faktiskt säga emot alla som klagar på Himlabadet, vi tyckte faktiskt det var roligare än Paradisbadet. Det är superfint och jättefräscht, plus att deras rutschkanor är jätteroliga. Den stora kanan är dock väldigt lik den i Paradisbadet, men vad gör väl det? Man slipper fara ända till Ö-vik bara för att bada. Det fanns en väldigt lång ström, som gick runt allt och den gillade vi skarpt. I Ö-vik är det bara någon fjantig liten ström i utepoolen. Det som jag tänkte på, som jag önskade fanns där, är en djup bassäng, alltså en djupare än den som är ute. Ibland ville jag bara dyka långt ner, men det fanns liksom inget att dyka ner i. Relaxen var superhärlig! Där hade dom flera olika bastu, en vedeldad, en hetbastu, ångbastu med mintdoft och en bastu som dom kommer in och lägger dofter på aggregatet, så att det luktar jättegott där inne. Sedan hade dom en utebubbelpool med glasvägg, så att folk kan se en när man sitter där i. Dom hade också en bubbelpool inne, som kändes som att bada i kolsyra, för det sprätte och bubblade så himla mycket. Det fanns ett iskallt bad, som kändes som en isvak och en "dusch" som såg ut som en stor trätunna och när man drog i repen så hällde man iskallt vatten över sig. Det häftigaste var nog upplevelseduschen, den doftade halstablett och simulerade olika väderslag från olika ställen i världen. Bl.a. åskoväder och regn i djungeln. Omklädningsrummet i relaxen var skitfina! Mosaik överallt och superfräscht!

Ja, det jag ville komma fram till är att vi båda är väldigt nöjda med våran vistelse och vi kommer helt klart besöka Himlabadet iaf en gång per år!

Efter vi badat klart och fått blåmärken överallt och onda hand- och fotleder, så åkte vi sent om sider till restauang Saffran, för att få i oss lite god middag. Vi åt tapas till förrätt och då valde vi vitlöksmarinerade tigerräkor, smörstekta champinjoner med vitlök och persilja, ostfyllda paprikor och vitlöksstekta svärdmusslor. Det var så sjukt gott, jag ville inte att det skulle ta slut! Till varmrätt åt jag lammracks med en skysås, någon olivgegga med ost som var smördegsinbakat, stekt sparris med aioli och klyftpäran. Skitgott! Patan tog helstekt kalventrecôte med rostade grönsaker. Den serverades med Brandysmaksatt tomatsås och friterad Serranoskinka. Jäklar var gott hans var! Sedan tog jag kokosglass med fruktspätt till efterrätt och Patan tog en Baileys coffée.
Nu är vi hemma och är helt mörbultade! Jag ska jobba imorgon, så jag ska väl lägga mig strax...
Hej svej!


Har bloggen semester eller?

Hähä, bloggen har gått på semester eller något sånt?

Senast jag skrev var när jag skulle fylla år och då skulle jag berätta om jag fick det jag önskade. Jag fick nästan ingenting av det jag önskade. Men jag fick väldigt bra grejer ändå! Tält, sovsäck, tältlampa och presentkort på IKEA av mor och brorsan. Vackra vinglas från Indiska och en bricka från Svärmor, Helly, André och Jonas. En liten kandelaber med tillhörande ljussläckare från mostrarna. Av Patan fick jag relax och äventyrsbad på Himlabadet och sedan äta på valfri restaurang. Bella och Niska gav mig en fin lykta från Boom. Angelica och Jonas gav mig boken jag önskade om lantlig inredning. Av Lill-Erik fick jag en date på Sushibar (Sjögatan), mums! Och av Issa och Elin fick jag två shotsglas, med rolig text på.

Eftersom jag inte hade någon karl hemma på min födelsedag, så hade min älskade Angelica fixat fika på sängen åt mig, med blommor, macka och juice. Fick även två ljuslyktor och en superfin karamellskål. Det var en överraskning som hette duga iaf! Jag är lyckligt lottad som har en sådan fin vän!

Sedan hade jag besök hela dagen av mina kära vänner och sist men inte minst fick jag en till överraskning! En knackning på dörren och när jag öppnade stod bejban där! Han skulle inte komma hem egentligen, men överraskade mig ändå. Så min födelsedag blev väldigt bra!

På lördagen blev kalaset för familjerna och sedan blev jag och Patrik bjudna på Kina av svärmor, mums!
Det var min update för denna gång...


Ps. Såhär såg mitt hår ut innan jag klippte mig.


Såhär blev resultatet! Väldigt nöjd. Sigge ser nöjd ut i bakgrunden.