Updates.

Allt gick bra med däcket. Jag for på OK och Janni jobbade den dagen så han hjälpte mig med däcket, men han tog ut en av pinnbultarna och sa att jag skulle köpa en ny så skulle han hjälpa mig med det. Kostade ingenting heller, så jag är väldigt tacksam. Brorsan ska till Kuben på fredag också, så han lovade att han skulle köpa nya pinnbultar åt mig. Så just nu kör jag med tre bultar.

Patrik har gjort prov idag, så det ska bli spännande att se om han spikade det som han sa han skulle göra idag.

Efter jobbet ska jag till Patriks mamma, för André fyller år. Då blir det prinsesstårta och kaffe, mumma! Nu längtar jag hem!

Hej då!

Däckbytarn.

Ja, gott folk. Idag har jag och Patrik bytt till vinterdäck på bilen. Det gick ju inte smärtfritt om man säger så. Ena framhjulet sitter stenhårt, varken jag, Patrik eller mamma kunde få lös fanskapet. Så det var bara att sätta tillbaka muttrarna, tro ni inte att sruvarna börjar snurra dom med, ett helvete helt enkelt. Så nu sitter muttrarna "typ" fast, men jag måste fara på däckfirman brevid Erikshjälpen imorgon och kolla om dom kan hjälpa oss med sista däcket. Hoppas bara inte dom säger att det är nåt fel med skruvarna och jag måste byta massa saker, har inte råd med det nu. Suck, alltid ska det vara nåt.

Igår såg jag December Boys med Daniel Radcliffe (Harry Potter), den var rätt bra. Eller den var rätt fin. Dramafilm som handlar om fyra pojkar som bor på fosterhem med massa nunnor och präster, som får åka på en semester.
Sen såg jag också Get Smart's Bruce and Lloyd - Out of Control, den var inte så bra. Ingen direkt rolig humor eller så, trodde den skulle vara roligare med tanke på att Get Smart var hur rolig som helst. Men men, kan inte få allt här i livet.

Den ständiga kampen.

Löning. Räkningar. Pank igen. Ungefär så är det varje månad. Önskar att man hade högre lön och kanske lite mindre räkningar, men som tur är så har min mamma lärt mig hur man handskas med stålars, så jag kan klara mig på existensminimum om det skulle vara på det viset. Minns när jag jobbade på posten, då hade jag knappt 3000 i lön varje månad, men jag lyckades klara mig på det med. Så lite magic har man nog i blodet.

Igår såg jag The Pineapple Express, den var hur bra som helst tycker jag. Helt vrickad film. Sjuk humor varning, det är killarna som gjort Superbad som har gjort denna film, så ni kan ju bara tänka er. Men det är lite action i den, coola effekter och massa knark.


Mina darlings. (O.b.s! Har inget med texten att göra)

Sova.

Filmtips:

Definitely, Maybe (drama/komedi). En feel-good-film, med Ryan Reynolds i huvudrollen. Handlar om en dotter som vill höra pappans historia om hur han träffade hennes mamma och hur dom kom så långt att dom nu ska skiljas. En mysig och bra film, som utspelar sig under 90-talet.

Inget direkt spännande som hänt. Cristoffer på jobbet har sagt upp sig och ska flytta till Norge och jobba där. Det är tråkigt att han ska sluta, men jag förstår honom.
Annars då? Trött som fasiken, ska nog lägga mig och sova.


Här är en skrämmande bild på mig och Patrik, ser ni likheten?

Struntprat.

Igår var det en regnig dag, så jag passade på att baka lite. Blev chocolate chip cookies, från ett äkta amerikanskt recept, inte våra svenska skitrecept. Dom blev asgoda och dom ser ut som riktiga cookies. Skulle ta en bild, men jag orkade inte.

Jobb imorgon, kan knappt bärga mig.

Om någon har något tips vad man kan sätta på väggen istället för tavlor, vill jag veta! Har inga idéer på vad jag kan googla på. Hmm...

Har några filmtips till er nu i höstmörkret:
Mirrors
(rysare), Kiefer Sutherland i huvudrollen, handlar om en f.d polis som börjar arbeta som vakt för en nedbrunnen galleria, men något stämmer inte med speglarna där inne...
The Strangers (rysare, baserad på verkliga händelser), Liv Tyler i en av huvudrollerna, handlar om ett par som lånar svärfars stuga, men får oväntat besök kl. 4 på morgonen. Ruggigt läskig!
The Darjeeling Limited (komedi), Owen Wilson, Adrien Brody och Jason Schwartsman i huvudrollerna. Handlar om tre bröder som försöker hitta tillbaka till varandra under en s.k "spirit-trip" i Indien. Förvänta er inte en massa skratt, den är liksom skön mest.


Hemma!

Nu är jag hemma igen. Resan hem gick bra, fick sällskap av Angie, så det var lugnt. Mötet var bra också, har massa saker att prata om på jobbet.
Jag och Angelica stannade på Gävlebro och käkade, jag släppte en hög fis när vi åt. Vi skrattade rätt gott åt det, för vi är så omogna.

BTW, det var en kackerlacka som kröp runt mig på restaurangen, dom har tydligen stora problem med det, eftersom dom har så mycket växter inomhus. Fräsht!

Resan.

Jag är i Stockholm. Resan gick bra, fast råkade köra fel en avfart för tidigt. Blev lite stressad, som jag kan bli. Åt god middag på hotellet, när jag skulle betala kom det en kackerlack-liknande kuse krypandes vid mitt bord. FY! Det är inget skabbigt hotell jag bor på, utan dom har sjukt mycket palmer och växter inomhus, så det är väl rena rama djungeldjuren här antar jag. Hua!

Möte imorrn, får se om jag lyckas ta mig dit.

This is why...

Ska fara till Stockholm imorgon på kassaträff. Tycker det ska bli enormt jobbigt. Ser inte fram emot det alls. Hatar att fara själv på saker jag inte har en susning om. Måste bo på hotell själv, äta frukost själv, köra bil själv, hitta rätt själv. Hua, stress, stress, stress! Jag vet inte hur jag ska somna inatt men...
Suck och stön, kanske hade varit bättre om Rebecca farit istället för mig. Hm... Jag var dum som inte sa till i tid. Nu är det försent.

Allt jag skriver i bloggen är negativt, jag har en period i mitt liv där det mesta är skit just nu. Allt utom mitt hemmaliv. Det är det som håller mig vid liv just nu, att jag har en karl som väntar på mig när jag kommer hem, som jag älskar mest i hela världen (ja, mamma och lillebror också förstås). Jag mår bra här hemma, så alla som tycker jag är lat eller nåt för att jag inte lämnar lägenheten, detta är varför. I'm sick and tired. Hoppas ni har förståelse över detta, därför jag är trött och slut hela tiden, dåligt humör jämt.

I will be back...


Kärlek.

Tunga ögonlock...

Tydligen så får min chef göra som han vill, jag frågade om det var olagligt med kollektivbestraffning eller att dra pengar från våra konton. Han sa att han fick göra det,  men att han hoppades att det inte behövde gå så långt. Vad jag tycker och tänker ska jag inte ta upp här, låt oss säga att glädjen är obefintlig.

Tänk att det kan gå så fel för mig, men man lär sig av sina misstag antar jag? Normalt sätt är jag den gladaste personen som finns, har alltid ett skämt i rockärmen, men nu är jag deprimerad, trött och less jämt. Det tar på krafterna kan jag säga. Min energi är som bortblåst. Sover fruktansvärt dåligt, sover otroligt länge när jag väl är ledig. Jag hoppas att jag får en god nyhet snart, annars vet jag inte vad jag kommer göra.

Nu är det färdiglekt!

Idag har jag två saker att ta upp.

Ett: Jag och Angelica har bokat London-resan nu. 21 November far vi och det ska bli hur kul som helst. Jag har gjort en lång lista på allt jag vill göra och se därborta. Det blir en weekend på fyra dagar, med bara massa kul! Jag längtar fruktansvärt, är det något jag behöver så är det att få komma bort, om bara för en liten stund. Jobbet tar kål på mig och det är då vi kommer in på...

Två: När jag kom till jobbet imorse, upptäckte jag att jag fått mail på min jobbmail. Det var min chef som hade skrivit att han är less på att det ser ut som ett bombnedslag i vårat personalrum nästan varje dag (det är jag med), men the thing is... Nu vill han ge en kollektiv bestraffning för varje dag det inte är städat där inne, han tänker dra av 15 minuter från våra löner för varje dag. Jag kan säga såhär, jag kan ta mycket skit, men det här tar priset. Är det något jag inte tänker finna mig i så är det att bli straffad för att göra rätt. För det är ju det jag blir, jag blir straffad för att jag kommer i tid varje dag, för att jag alltid har på mig mina kläder och inte lämnar ens en slips i omklädningsrummet, för att jag alltid lägger in disk i diskmaskinen, för att jag alltid plockar undan efter mig själv. Men vet ni, jag kanske ska börja komma försent varje dag istället? Kanske jag också ska börja grisa ner? För jag tror inte det blir bättre utav kollektivbestraffning, eftersom dom personerna inte klarar av att städa efter sig, förmodligen inte hemma heller. Jag kan ställa till med ett helvete om det ska vara så, you'll be the judge. Blir så fruktansvärt förbannad, jag är en sekund ifrån blankett 26 kan jag säga och då skiter jag i resten! FÖRBANNADE JÄVLA SKIT JOBB!

PS. Alla ni som läser från jobbet, ta erat förbannade ansvar, för nu är det färdiglekt!