Needles and pins

Tjolahopp!

Kom precis hem från sjukgymnasten, pga min onda armbåge. Det har blivit antingen en inflammation eller så är det någon "säck" innanför armbågen som jag har pressat lite. Jag fick iaf akupunktur och ett träningsschema som jag ska följa varje dag. Tydligen har jag överrörliga armar, som liksom går att bända lite mer än vanligt, vilket gör att man kan få lite problem. Men den goda nyheten är ju att jag iaf får träna som vanligt, sålänge jag inte gör övningar som gör ont för armbågarna (tex. helst inga armhävningar eller stretchning av triceps etc.). Tydligen är träning skitbra just för mig och mina armar, så jag skulle fortsätta med muskelgrupperna jag tränar. Känns hur bra som helst. Måste bara bli frisk först... Jag skulle dock fortsätta lite till med Iprenkuren.

Näe, nu ska jag äta lite gröt och börja städa lite här, ska ju försöka få till någon jul här i helgen.


Frukostdags hos familjen Åhlberg-Johansson. (Det fattas dock en Johansson)

Myshörnan tar form

Precis hemkommen ifrån staden Sundsvally. Jag och Bella har varit och sett filmen Breaking Dawn part 1, är man ett Twilightfan så är man. Filmen var faktiskt riktigt bra tyckte jag, sedan om man jämför den med boken var den helt annorlunda. Mycket som dom lagt till, som absolut inte händer i boken och mycket dom bara ändrat. Men om man ser den som en helt egen film, bortsett från böckerna, är den jättebra.

Meeeen, det jag ville berätta var att Patan börjat med bänkarna i köket. Det blir väldigt fint, men det är ju inte klart än. Han ska fortsätta när han kommer hem igen, om tio dagar (minst). Ni kan få ett litet smakprov på hur det ser ut iaf...


Här är grunden.


Den andra har fått lite täcksidor, skruvhål och hörn ska spacklas så att den blir helt slät. (Ursäkta dom dåliga bilderna, kameran har fått för sig att den vägrar ta laddningen.)


Långt ifrån klart, men det börjar arta sig.

Morgonförkyld

Vaknade med en klump i svalget som varken går att snyta eller svälja bort. Så irriterande, men det är väl bara tillfälligt som vanligt, sjukt jobbigt dock.

Har lagt på ett lager Linnex på armbågen också, som inte vill gå till sig. Gör ont när man viker ihop den och när man fäller ut armen. Trodde först jag hade träningsvärk, men det höll i sig längre... Det kan ha blivit någon slags inflammation eller liknande.

Patan for igår också, han var hemma en dag iaf.

Näe, nu måste jag plugga! Ligger efter så det bara sjunger om det. Får bli intensivt nu ett par månader, så man kommer ikapp.


Bjuder på en Thailand-bild, från Phi Phi. :)

Köket igen

Dåså, siliconet är ditsatt. Städade upp i köket lite till också, men det är lite jobbigt nu, när vi inte har gamla sideboarden i köket, all skit som var i den ligger utspridd i lägan istället. Men snart har jag nya sittbänkar istället för stolar och då blir det förvaring i dom istället.

Om två veckor åker julen upp, så inga gardiner tills dess. Måste putsa alla fönster också... Urk! Listerna ska också upp, men det får Patan fixa. Ny fläktkåpa ska köpas och överskåp till kyl/frysen. Socklarna ska sättas fast både över och under skåpen.

Här kommer lite bilder...










Jamen det är ju som vanligt...

Näe hurrni, jag har ju inte ens en karl hemma... Så det blev lite svårt. Men men, nästa år kanske, 12-12-12?! Hoppet är det sista som överger en.

Jag börjar jobba sent idag, så jag tänkte jag skulle påta på lite i köket. Siliconet ska ju upp i alla skåror och hörn, det ska inte synas att det är några glipor någonstans. Nog för att det är lite fula streck och skavanker på väggarna, men om Patan inte kan leva med det får han fixa det. Jag har avsagt mig allt nu... Orkar inget mer. Iofrs ska jag hjälpa honom bygga bänkarna vi ska ha i köket också, men då ska ju han vara med. Vi måste bli bättre på teamwork!

Sigge har spytt som ett arsle med diarré idag! Fy faaan, kaskader överallt! Vet inte vad som är felet? Jag hoppas det bara är tillfälligt, vill inte måsta åka in med honom också, det räcker med en sjuk katt i huset.


Kissarna ligger och myser i gammelsoffan. Hang tight och ni kommer få se den nya soffan inom en snar framtid.

11-11-11

Här sitter man i ensamheten och inväntar klockslaget 11.11, ja... Bara för sakens skull liksom. Inte för att jag kommer bli friad till eller liknande dock... Värdelöst.

Aja...

En härlig dag

Idag har jag träffat min barndomskamrat Sandra för en sushilunch. Det var så jädra längesedan jag träffade henne att det är skamligt. Tur vi båda är som vi är, så no hard feelings what so ever. Jag är ju lite speciell när det kommer till det sociala livet så att säga. Jag har inget behov av att vara med någon annan än mig själv, vilket kanske är lite konstigt, men jag fungerar så. Såklart så älskar jag ju att vara med kompisar och sådär, men jag har inget behov av det egentligen... Lite invecklat att tala om det såhär, men jag är en ensamvarg. Jag tror det har att göra med att jag är så sjukt social av mig, så det blir bara för mycket av det ibland och då måste jag bara sitta för mig själv och vara tyst. Ja, vad vet jag... Jag bara är såhär. Men jag tycker inte mindre om mina vänner för det.

I vilket fall som helst hade jag huuur kul som helst med Sandra idag. Vi garvade så vi grät och pratade om allt mellan himmel och jord! Efter vi käkat lunch drog vi på Waynes och drack en latte och sedan åkte vi hem till henne en sväng, eftersom jag inte sett var hon bodde än. I en skitfin och stor tvåa på Östermalm bor hon med sin karl, jag blev lite avis, eftersom jag också vill bo i ett sånt där gammelhus i stan. Kanske senare, who knows?

Btw, här får ni ett litet smakprov på vardagsrummets nya färger. Lägger upp lite bilder på det senare.


Lite nytt på vardagsrumsbordet, ljus från IKEA, ljusfat från Indiska och ljusstakarna är från Erikshjälpen.

Kitchen

Idag har jag ägnat hela dagen åt köket. Pust och stön skulle man kunna säga! Men nu, halv ett på natten, är jag äntligen färdig! Måla måste vara bland det tråkigaste som finns iaf, det är både svettigt och trist. Imorgon måste jag finputsa lite i glipor vid skåp och lister så att det inte ser halvdant ut. Patrik får sätta upp listerna, vill inte förstöra med att borra fel, vi har betong i hela köket.

Tror det får bli en liten sväng in till Birsta imorgon också, så jag kan köpa lampan och hyllorna jag ska ha i köket. Måste på Brand World också och kolla efter nya träningsbrallor.

Jaja, här kommer ett smakprov på hur köket blev. Bättre bilder kommer sen, när jag fått göra fint där.


Tycker det ser rätt schysst ut, men man vet ju inte hur det är i dagsljus än... Men lite skavanker här och där kan jag erkänna att det finns... Men det ska väl synas att man gjort det själv också, eller? ;P

Capital city

I helgen har jag varit i Sveriges hufvudstad med min kära kollega och vän Ida. Vi bilade ner i fredags och sov i hennes systers läga på Östermalm. Kände mig hyfsat rik och häftig då kan jag lova. På lördagen strosade vi runt på stan och hängde bland alla stekare på Stureplan (lite dött där kanske, då det såg ut som att det varit redigt med fest där på fredagskvällen). Hittade först inte så mycket alls, men sedan drog vi mot Gallerian och jag hittade lite på Top Shop och sedan hittade jag lite roligt på Zara. Unnade mig lite dyrigare kläder, men det var grymt skoj!

Vi gled hemmåt på kvällen och var väl hemma kring halv elva på kvällen. Tänkte visa ett av mina roliga köp här:






Sjukt läckra dosor från Zara, riktiga bluesdojor med turkos sula, 499kr.

Comeback!

Tjena alla readers!

Ska vi försöka en gång till? Jag tror vi kör igen.

Kommer ni ihåg att vi höll på att göra om köket? Nu har det ju såklart hänt en heeel del. Köket är näst intill färdigt, vi har fortfarande ingen fläkt och inget överskåp till kyl/frysen. MEN vi har en ny kyl/frys iaf! Det jag pysslar med nu är att måla om i köket, så det har tagit lite tid att först få ur fingrarna... Men nu är jag i full gång. Medan Patan varit och jobbat hitan och ditan har jag först patenterat hela köket (det är när man rivit all tapet först och sedan lägger på ett lager Sigma, som gör att man ser var det bubblar och gör underlaget hårt som sten, för att det inte ska bubbla när man spacklar) och sedan bredspacklat två gånger på alla väggar. Jobbigt som fan, men nu är det gjort.

Idag har jag sandpapprat alla väggar och gjort det slätt och fint. Lillebror kom och målade taket två varv och det blev sketafint! Imorgon kör jag två lager färg på väggarna, sedan är det klaaaart!

Vi har kommit överens om att det ska byggas bänkar till köket istället för att ha stolar till bordet. Så det blir en myshörna i köket istället. Tror det kommer bli sjukt bra, i bänkarna kommer det finnas förvaring också. Sedan ska jag iväg och köpa två hyllor och en lampa på IKEA i dagarna.

Såhär ser det ut just nu:


Lite stökigt, men så är det när man renoverar. :) Nya kyl/frysen ser ni
lite av där, men jag lägger upp mera bilder sedan när det är klart.

Väggar bredspacklade och tak målat. Det blir så bra!
Här har ni hur köket blev, men det kommer nya bilder sedan.

Gammkylen där, men den är putsväck... Eller okej, den står i datarummet.
Men den ska bort! Eluttaget ska dock fixas.

Som ni ser så har en hel del hänt iaf, men nu är det snart färdigt.