Midsommar och annat skoj

Tjabba!
 
Hur mår ni allihopa? Och, hade ni en fin midsommar?
 
Min midsommar var jättebra! Vi var hemma hos Ante och Anna och käkade god mat, spelade kort och härjade med kidsen. Patrik var bartender och gjorde svingoda drinkar till oss och Vendela fick också några alkoholfria drinkar. Ja, väldigt lugnt och skönt faktiskt. Sedan sov vi över och fick hotellfrulle dagen efter, vilket lyx!
 
Denna vecka är jag faktiskt ledig större delen, jag ska jobba helgen, så blev ledig fyra dagar. Så nu sitter jag och pluggar lite (med bloggpaus), och är snart klar med en kurs. Sedan ska jag iväg med Issa på Birsta, jag måste göra av med mitt presentkort jag fick i present av tjejerna, hehe!
 
Imorgon kommer min farbror med familj på besök, dom bor i Götlaborg, så det blir kul att träffas! Så rätt späckat schema ändå, men det är bara kul.
 
Just ja, vi har även bokat in en träff med vår tårtmakare i början på juli, spännandeeeee! Sedan ska vi träffa våra bröllopsfixare i juli. Jag måste även skicka in vår hinderspröving lite illa kvickt, börjar bli ont om tid.
 
Ja, men det var allt för idag. Ha det fint alla!
 
Midsommarfirande

Glad midsommar

Hej hej!
 
Trevlig midsommar till er alla!
Vi ska snart iväg till Forsmon, för att fira. Vi tänkte sova över där inatt, så kan man dricka lite gött rosévin och lite daiquiris. Hoppas alla får en fin dag/kväll.
 
By the way! Jag fick våra fotografier från i måndags. Här kommer ett smakprov.
 
Fotograf, Tina Skiöld
Fotograf, Tina Skiöld
 
 

Konsultation med bröllopsfotografen

Hej hej allihopa!
 
Hoppas ni hade en fin helg! Min var jättebra! Jag hade kalas och fick massor med fina presenter. Jag fick bl a pengar till ett par Nike Air Max 90-dojor (som jag ska beställa själv på nätet), presentkort på Birsta, biobiljett, fina koppar och en skål, chips och dipp plus alkohol, kaffe, ett kakfat och blommor. Säkert nåt mer som jag glömt. Jag är iaf så tacksam för alla presenter och att så många kom och fikade.
 
Idag har jag och Patrik gjort något skitkul! Vi har haft konsultation med vår fotograf till bröllopet. Vi åkte till Gårdsbutiken, där vi ska gifta oss, och fikade en stund. Pratade ihop oss om hur det ska bli på den stora dagen. Sedan fick vi bli fotograferade, för att se hur dom kommer bli. Läskigt och kul att bli fotad, man vet ju inte hur man ska posera, så det ser normalt ut?! Men hos sa att hon fick bra bilder, så det återstår väl att se om man fastnade. Grymt skoj iaf! 
 
Såhär såg jag ut:
 
 

Födelsedagskalas imorgon

Yo!
 
Nu är bilen lagad! Ante och Jani var här igårkväll och fixade bilen, hur snällt?! Jag och Anna fick ställa in vår prommis dock, men vi kan ju gå när som helst, haha!
 
Idag är det bakdag, vilken tur att vädret är tråkigt, då blir det ju t o m lite kul att baka. Pati kommer snart hem, med lite mera ingredienser till tårtan och sådär. Sedan ska jag iväg på ett spinningpass, första på två veckor, då jag jobbat alla kvällar.
 
Ha en bra dag alla! Ses imorgon, ni som vill komma och fira mig!
 
Såhär såg jag ut när jag fyllde 25 år.
 

Inställt pga bilhaveri

Hej hej!
 
Idag har jag jobbat några timmar, men nu är jag hemma och har tagit helg.
 
Imorgon skulle vi egentligen fotografera oss och ha konsultation, men tjejen blev tvungen att boka om till idag istället, men nu har vår bil brakat ihop, så vi fick boka om en gång till. Lite struligt sådär, men det var lugnt. Så nu blev kvällen fri ändå, så det blir långpromenad med Anna sen.
 
Det blir lite bakning idag och imorgon också, om det ska bli något fika till kalaset på lördag. Ni har väl inte glömt att jag har födelsedagskalas då?! Kom och drick en kopp kaffe. Efter klockan 13.00 är jag redo att ta emot gäster. Vä
Fake smilet, haha!

Bilar är bajs

 
 
 
Hej hej! 
 
Jag sitter just nu och skriver med min platta. Tänkte prova hur det funkar att blogga med den. Väldigt smidigt att man kan fota med den och sedan skriva ett inlägg. 
 
Idag har jag städat lite och sedan jobbat kvällen. Trodde jag skulle kunna ta bilen till jobbet, men den gick sönder idag igen. Lite tröttsamt sådär. Vi har precis lagat den och nu startar den inte. Jag som skulle ha den både imorgon och dagen efter, då jag har ärenden att göra när Patrik är på jobbet. Så imorgon måste jag ta bussen till stan, ska till frissan och bli fin.
 
Idag hämtade jag ut paket från H&M och Nelly, lite kläder och nya kuddfodral till ballis m.m. Alla kläder passade som tur var, kan visa imorgon vad jag köpte. Såhär blev det på ballis:
 
 
 
Kul att prova kameran.

Tidig present

Tjo!
 
Idag hände något så ledsamt!
Jag gick in i köket och skulle göra gröt till frukost, när jag plötsligt ser ett kvitto liggandes på bordet. Jag och Patrik har för vana att lägga våra kvitton på bordet, så det var liksom inget konstigt eller så. Av någon anledning så går jag fram och tänker "hm, vad har vi köpt på Media Markt, som jag inte kommer ihåg?", viker upp kvittot och läser första raden... Sam Galaxy Tab... Genast klickar det! NOOOOOOOOOOO! Pat, vafaaaan!
 
Patrik har alltså köpt en Samsung Galaxy Tab åt mig i födelsedagspresent, men glömt att lägga undan kvittot. Varför var jag tvungen att ens se kvittot ligga där?! Patrik vet dessutom att jag har koll på alla kvitton och papper som ligger och dräller i lägenheten, så det hade varit ett mirakel om jag INTE skulle märka det. Snyft, hela överraskningsmomentet försvann verkligen på en sekund. Så när jag kom hem från jobbet så fick jag ju såklart min Tab, för vad är meningen att ha den gömd när jag redan vet om den? Hua, jag som verkligen inte hade en aning om vad jag skulle få av min darling, och så sket det sig ändå.
 
MEN, även om det blev som det blev, så är jag överlycklig över min nya platta och jag har världens bästa karl!
Puss darling!
 
Min födelsedagspresent!

En kul utekväll med vänner

Tjena!
 
Ja, idag mår man som man förtjänar, den saken är klar.
 
Hade superkul ute igår, med stort gäng kompisar. Vi käkade gooood mat på Udda och det blev en massa goda drinkar. Patrik beställde in en grymt stor passions daiquiri som kostade skjortan. Han är så knäpp! Han såg glaset hängandes i baren och sa till bartendern att han ville ha drinken som passade i det glaset. Hahaha!
 
Det blev iaf en liten barrunda efter Udda, så vi hamnade på Bishops och tog oss en öl (även jag) och satt och myste på uteserveringen. Sedan vidare till Invito för mera drinkar. Jag hade jättekul iaf! Idag kunde man dock ha skippat... Hua, mår lite halv illa nu och är trött som fan. Pati gick upp och köpte chips och dip till oss iaf, så vi borde må bättre sen.
 
Ja, man minns ju nu varför man sällan går ut och röjer, höhö.
 
Patis lilla drink. (bild lånad av Christina Pettersson)
 

Iväg på middag

Tjo!
 
Ledig helg! Igårnatt sov jag i två timmar och sedan långdag på jobbet, behöver jag säga att jag var trött like a motherfucker?! Sedan for jag och Pati hem till Ante och Anna för gomiddag och myspys. Vi blev dock tvungen att bege oss hemöver lite tidigare än vanligt, då vi höll på att somna ståendes där ett tag. Så jag somnade kl 23 och sov tills jag vaknade... 11 timmar senare, haha!
 
Idag, efter att ha sovit in alla timmarna, så for vi hem till Angelica och Jonas för att umgås med dom och Tea (som var i trakterna, man får passa på). Massa surr med brudarna och gofika, riktigt mysig dag!
 
Nu tänkte vi snart bege oss in till stan, för en middag på Udda med en massa trevligt folk! Ett å annat glas vin ska nog kunna få plats också, höhö!
 
Ha en fin kväll allihopa, det ska vi ha!
 
 

Efter regn kommer solsken

Regnet bara öser neeeer! *nynnar*
 
Idag är jag lite trött, jag somnade halv tre och klev upp klockan sex imorse. Tjejerna på jobbet ska på Vårruset ikväll, hua! Inte så kul med detta väder.
 
Jag slutade tidigt idag, så jag har ätit frukost hemma efter jobbet istället. Tagit det lite lugnt, försöker att inte somna. Tänkte köra spinning ikväll, men vafan, jag har ju ingen bil och jag orkar inte gå eller cykla i det här pissvädret, suck! "Undanflykter" kallas det...
 
Glömde sätta ut tid för kalaset den 14 juni. Vi säger kl 13, så hinner jag förbereda och duscha innan. Så får man droppa in som man vill efter 13.00. Vi är vakna ett tag in på natten också, för dom som jobbar. Jajemän, då ska jag bara hitta på något skoj och gott att baka till fikat.
 
Näe, vi hörs!
 
 
 
 
 
 

Bröllopskonsultationerna startar

Hoho!
 
Nu var det ett bra tag sedan sist igen, haha! Måste nog ta tag i det här nu, så man kommer i håg vad man pysslat med under årens lopp.
 
Idag strålar solen och värmen är här, nu är det sommar! Jag har suttit på ballis hela förmiddagen och myst och ätit frukost. Jag är ledig idag, så jag har passat på att plugga lite (sitter fortfarande med plugg, men tog en paus). Sedan ska jag dra ner på gymmet och köra spinning och efteråt ska jag hälsa på Mikka. Hon ska få barn alldeles snart, så man måste ju passa på att hänga innan bäbisen tar upp all uppmärksamhet från henne.
 
Nu ni, nu när juni är här, så betyder det att en massa spännande saker kommer hända. Vi har t ex bokat in vår bröllopsfotografs-konsultation den 13:e. Då ska vi snacka ihop oss hur dagen kommer bli och sedan knäppa lite fina foton på oss, ska bli superskoj!
 
Sedan ska vi boka in träff med vigselförrättaren, tårtmakaren och våra fest/vigselfixare. Jag längtar! Häromdagen hade vi en bröllopsplanering hos vår toastmaster/Patriks kusin. Vi gick igenom hur schemat för dagen ska se ut på ett ungefär. Jag tycker vi fick till ett rätt bra schema än så länge. Man måste säkert justera det lite som det kommer.
 
Jag fyller dessutom år snart (17:e juni), så lite fika måste man ju ställa till med. Kom och fika lördag den 14:e, för tyvärr jobbar jag på min födelsedag. Jag kommer inte göra något evenemang på Facebook, för jag använder inte det längre (mer än kommenterar på andras statusar). Så nu blir det lite old school-komma-ihåg-själv-när-det-bjuds-till-kalas.
 
Nu ska jag fortsätta plugga lite, men det var ju en duktig come back tycker jag.
 
Frukost på ballisen imorse
 Bröllopsplanering och grillat i söndags.