Nya lägenheten och Esteternas Vårshow 2008.

Ja, nu har vi varit och skrivit på papprena för lägenheten. Då Janne som vi ska köpa lägenheten av sa att vi fick ta lägenheten 2 veckor tidigare (hell yeah!) och det blir ju perfekt det, för nu kan vi börja renovera innan vi flyttar in eftersom Patriks lägenhet inte kommer säljas förrens 1:a Mars. Då har vi ju ett tag på oss med renovering och flytt, så det känns jätteskönt. Någon som känner sig manad att hjälpa till med flytten får gärna höra av sig. Erik B får köra släp, det har jag redan bestämt, han är ju så himla duktig på det så det är ju inte riktigt klokt. Hihi.

Äntligen kommer vi få 100Mbit igen, känns jäkligt skönt det med. Slipper man sitta vid det här skiten. Jag ska ta före och efter bilder åt er sedan, när vi har börjat. Jag vill börja nuuuu. Hehe. Vi har som mål att bli klar till Patriks födelsedag eftersom vi inte vet var kalaset blir annars, han fyller år 6:e Mars. Det är inte så mycket som ska göras denna gång, thank god! Det ska läggas nytt golv och tapetseras. Sedan är det köket, men det är ingen sådär jättebrådska. Jag ska köpa möööbler...tjoohoo. Fasiken vad kul! Patrik ska köpa nya vardagsrums möbler och jag ska köpa nytt köksbord och stolar, sen ska jag köpa ett skrivbord. Ja, det är mycket plock som ska köpas. Kul!!!

Vi var och kollade på Pernillas Vårshow för musikesteterna igår, det var riktigt skoj. Pernilla var duktig, men jag önskar att vi fått sett henne i fler nummer. Lillebrorsans kompis Thomas var också jätteduktig, han sjunger riktigt bra också, det trodde man inte. Han var med i bl.a ett Backstreet Boys nummer, skitbra! Haha. Sen var det två killar som körde Johnny Cash med Folsom Prison Blues...riktigt grymt. Allt som allt riktigt rolig show!

R.I.P och bankärenden.

Jag och Patrik var på Domus och handlade lite, när jag såg löpsedlarna för Aftonbladet och Expressen.
Heath Ledger är död! Herre gud, vad oväntat. Jag vart faktiskt lite chockad, jag gillar honom som skådespelare, han har gjort många bra filmer. Nu blir det inga fler filmer med honom förutom dem han hade i produktion som förhoppningsvis blev färdiga. Sorgligt måste jag säga. Tänk hans lilla dotter, utan pappa. Hemskt.

Jag har iaf varit på banken idag och fixat en postväxel till Janne för lägenheten. Så nu är jag redo för att köpa lägenhet. Ska till stan på torsdag och göra upp. Det är börskrasch också, det betyder att jag har fört över alla mina fondpengar till ett förmånskonto eller vad det kallades, mycket bättre ränta och man kan bara ta ut pengar 4 gånger per år, men man kan ta ut fler gånger om det krävs, men då kostar det en liten summa pengar. Aa, mer än så blev det inte den här gången.

R.I.P Heath Ledger

image45


Alla goda ting är tre.

Dom säger att alla goda ting kommer i tre. Det stämmer.

Första: Jag fick 75% på jobbet istället för 50%, uppgraderad. Hehe.

Andra: Jag och Patrik har äääntligen hittat en lägenhet, som jag vet vi kommer kunna trivas i.

Tredje: Jag vann budgettävling på jobbet och fick INTE två utan 10 biobiljetter, HELL YEAH! Är jag nå lycklig just nu eller?! Hehe. Livet flyter på bra just nu. Hoppas det kan hålla i sig ett tag nu då.

Ska förresten till Tyskland i April, det ska bli jävligt roligt. Ska på konsert med Patrik, Angie, Jonas och Christer. Vi ska se SCOOOOOOOOOOOOTER! Haha. I Hamburg. Det kommer bli kanonkul och få åka "utomlands" en sväng. Måste kanske ta ledigt några dagar eller byta med Rebecca, men det är inget jag oroar mig för.

Nu ska jag snart få maaat. Hungrig!

Puss//Sofie

Inflytt 1 Mars, HELL YEEEAAH!

Oj oj oj, värsta grejen. NU har vi äääntligen fått en lägenhet. Eller fått och fått, vi har köpt den. Dom ville ha 70000 kr för den, men dealer som jag är så lyckades jag pruta 5000 kr, satt 65 papp slutade det på. WOHO! Lägenheten ligger mitt i "centrum" hehe, och planlösningen är kanon. Det är en trea på 80 kvm, med två stora sovrum ett mindre kök och en stor hall. Badrummet är ganska stort men utan kakel och klinker, men det är stambytt. Vardagsrummet är rätt stort och mycket möblerbart, sen är det en inglasad balkong med både ditsatt ström för lampa och infravärme. Så där ska vi mysa på sommarkvällarna. Hihi. Katterna får äntligen lite rum och lite distans ifrån varandra. Hehe. I'm so happy! Vi ska renovera påengång vi flyttar in, måste byta alla golv, tapetsera om och köpa ny kyl/frys. Men annars är den fin. Den är nytapetserad och så, men det är äldre som bor där så ni kan ju tänka er. Hehe. Det kommer bli så himla fint när vi är klara med den. Nu kan jag äntligen säga upp mitt förråd och få in mina saker. Längtar! Hyran är förresten helt okej, 4300kr inkl. el. Plus att det är Bredbandsbolaget, thank god!

Det var nog allt för idag..ska hoppa runt lite till nu jag. YIIIIHOOOO!

Gratis biobiljetter!!!

Ja, nu när man inväntar sommaren kanske ni vill ha ett tips från mig? Jag har gått med på en sida där man kan få gratis biobiljetter om man samlar poäng..det kan man göra genom att gå in på olika sidor och bli medlem eller något annat skoj, prenumenera på vissa tidningar för superbra priser. Ja, allt man kan tänka sig..riktigt skoj faktiskt. Man får en biobiljett per 400poäng, och ju fler man värvar desto mer biljetter..woho. Haha. Älskar att gå på bio, så man måste ju testa. Gå in på min länk och bli medlem så får jag lite poäng och ni kan börja samla ihop ni med. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=23989

Tjing tjing!