Hoffmaestro på Avvan.

Ugh, jag blev såklart förkyld på fredagkväll och den håller stabilt i sig! Jag trotsade förkylningen och gick ut ändå på lördag. Hade riktigt skoj på förfesten och ganska långt in på kvällen/natten. Dock när Hoffmaestro nästan spelat klart, blev vissa människor föööör fulla och skulle hålla i mina armar och grejer. Slutade med att en person skakade mina handleder, som jag har såååå förbannat ont i redan, så jag blev jävligt less! Jag hatar trängsel och värme i såna där sammanhang och jag tål inte när människor ska hålla på och ta tag i en hela tiden...liksom låt en vara istället, man kan ju stå brevid istället! Iaf, efter mycket trängsel och fasthållanden, stack jag därifrån. Blev rätt tidigt, klockan var halv två och Hoffmaestro hade precis spelat klart. Ringde lillebror för att se om han ville åka med mig hem, gick ner på Allstars för att se om han var "för full", blev inbetalad av en tjej jag inte känner?!, hittade min lillebror, han var inte "för full", surrade lite, ringde Jonas för att få skjuts hem, kom hem klockan två.

Väl hemma hade min kära bejb spelkväll, så det var samma visa här...Massa fulla människor. Men, jag satt och pratade lite innan jag gick och la mig.

Kanske inte den roligaste kvällen i mitt liv...men det var bara sista halvtimmen på krogen som var sämst också, så jag hade nog mer roligt än tråkigt iaf.

Nu är Patan påväg till GBG och jag har en heeel dag framför mig, what to do?
Hej mä er!

Jobbat som ett as!

Ett tag sedan jag skrev nu, har blivit jädrigt mycket jobb denna vecka! Har jobbat dubbelpass i veckan, först på dagis och sedan i butiken. Så man kan säga att det har blivit 12-timmars arbetsdagar, men vad gör man inte för stålarna liksom? Iaf, ska jobba imorgon också, i butiken...och jag har fått påtryckningar av brudarna på jobbet om att gå ut också. Ska jag? Ska jag inte? Det lutar åt att jag ska iaf...

Patrik har även fått lite jobb här i veckan, han ska till Göteborg och jobba med mammas arbetsgivare. Dom ska bygga kapell (alltså, stora jädrans tält typ...som på gatufesten ungefär, om jag inte missförstått?). Iaf, det blir skitbra, för då tjänar han ju lite stålar också, vilket han är i stort behov av, då hans sparpengar precis tagit slut.

En sjukt bra grej hände igår! Fick äntligen deklarationen...jag ska äntligen FÅ TILLBAKA pengar! Har ni hört på maken?! Jag har alltid fått betala, men denna gång ska jag FÅ pengar...jag är helt förstummad! Det roligaste av allt, det är närmare 10 000kr jag ska få tillbaka dessutom! Känner mig rätt lycklig över det.

Näe, nu sitter jag och väntar på att min polare Cristoffer ska ta och bli klar någongång! Vi ska hänga hos honom ikväll och se film med hans polare och Rebecca...ja, för er som inte vet, så har vi alla jobbat ihop på Siba och vi saknar varandra så mycket, så nu ska vi försöka ändra på det..haha!
Jamen, hade så bra då! Hejs!

Sigge the poocat!

Idag är det långfredag och vi ska snart åka till min mamma på middag. Innan dess ska jag upp till farmor en snabbis och få kroppkakor, wich I love! Det blir en fullspeckad helg iaf, med middagar hos släkten och på söndag ska vi till Chris No Moneymaker och Sandra, på spelkväll. Kan helt enkelt inte klaga!

Igår när jag skulle gå och lägga mig, kände jag en odör utan dess like. Det var bajslukt... Min kära katt Sigge, som är långhårig, hade gjort anusavtryck på sängen och jag hittade även en liten korv på lakanet. Inte det trevligaste man kan vara med om, när man ska sova. Det kan inte vara lätt att vara långhårig, när man skiter kladdiga bajskorvar iaf! Han hade ju såklart försökt att få bort korven, som satt kvar i stjärthåret hans, genom att gnida anuset mot lakanet. Han lyckades iaf få bort korven, men vi fick byta alla sängkläder. Men iaf, Sigge är hel och ren igen och vi har rena sängkläder. Slutet gott, allting gott!

På återseende!


Sigge, ligger bekvämt på alla saker han kan hitta.