Dagens gärning.. or not?

Igår när vi gick till lägenheten vid 12 på dagen, så såg jag en hund sitta i en silvrig Peugeot (gammal rostig ful en). Han voffade och voffade, men ägaren hade iaf lämnat två centimeters lufthål på vardera sida, så inte tänkte jag mer på det. När vi gick hem från lägenheten klockan nio på kvällen satt hundstackarn fortfarande kvar, då tyckte jag verkligen synd om honom. Ingen mat eller vatten och tänk er en hel dag utan att pinka eller do the number two?! Nä, fy vad hemskt det var och se det. Jag tänkte att idag skulle han vara hemma iaf, men när jag gick förbi sitter hundstackarn FORTFARANDE kvar...men what the fuck! Då bestämde jag mig för att ringa polisen när jag skulle hem för att laga mat. Polisen sa att dom skulle sända en patrull så fort någon vart ledig. Jag gick tillbaka till lägenheten kring halv åtta på kvällen efter att jag fixat med tvätten, hunden satt fortfarande kvar... Nä nu jävlar tänkte jag, jag ringer mamma istället. Mamma fick ringa polisen också, jag tänkte att ju fler som ringer desto mer måste dom fara dit.
Dom kom aldrig... Vad jag såg iaf, men när jag gick hem nu kring tio så gick jag fram till bilen (hyffsat suspekt från andra synvinklar, hehe) men hunden var inte där...vad jag kunde se, det var rätt mörkt. Men jag tror han hade hoppat fram om han var kvar. Patrik får kolla imorgon om han är kvar. Jag funderade starkt på att öppna bilen och ta med mig hunden hem, ge honom lite mat och vatten och rasta honom lite, men det kan man ju inte bara sådär.
Bilen kom iaf inte härifrån, den kom från Dalarna, Älvdalen eller vad dom sa. Tror det var där den där 15-åringen som vart mördad pappa bodde.

Hej hå!

How's it going?

Ikväll har Patrik gjort färdigt vårat kommande sovrum, det vart superfint! Grått med en grå/silver fondvägg i indisk inspiration med silverlöv. Kommer lite bilder sen när vi har flyttat in, si sådär en vecka. Lillebror har hjälpt till också, han går ju bygg med inrikting måleri satt..han hade inget val. Hehe. Så han har bredspacklat vardagsrummet eftersom det var strukturtapet och idag har han svaglimmat väggarna. Man måste göra det för att tapeterna ska fastna på grovspacklet. Vi har bara köpt easyup-tapeter också, hur lätt som helst att tapetsera, bara limma på väggen och upp med en våd, busenkelt...(inte för att jag får röra dom där våderna, men Patrik tycker det, hehe.) Men idag upptäckte vi att vi har en tapetrulle för lite på alla fondväggar, Patrik räknade inte med att man inte kan utnyttja hela rullen eftersom det är mönsterpassning, så nu måste jag ringa moster min imorgon och beställa mer rullar. Jobbigt! Fast det räckte till sovrummet iaf. Jag håller på att måla badrummet i antikvitt jag. Det går bra, men det tar sådan tid när karln hela tiden ska ha stegen, man blir ju aldrig färdig. Så jag har typ fyrtio projekt pågående samtidigt.

Vi har iaf bestämt oss att inte göra om köket än, vi byter bara ut vitvarorna och kaklar om istället. Det var så fina luckor redan så det behövs inte just nu. Det är ju meningen att man ska bo där ett tag nu satt, vi har tid. Det blir iaf grön glasmosaik i olika nyanser, ljus olivgrön tapet och ekgolv i köket. Snyggt! Ska köpa nytt köksbord och stolar också, KUL! Jag har bara farfars gamla, så det blir skoj att få köpa ett man vill ha istället.

Hittat så jädra snygga möbler på indiska också, men jag vette fan om dom har möbler i stan eller birsta...kanske man kan beställa? Svårt det där.

Men nu ska jag se på lite tv, kanske gå upp på affärn. Hej då!