Min födelsedag

Ja, idag fyller man alltså år, hela 25 bast! Nu tycker jag minsann att det är färdigåldrat. Själva födelsedagen har ju inte varit något speciellt dock, jag har bara städat och jobbat. Men min kära mor kom förbi imorse med bakelser, så jag inte skulle känna mig helt bortglömd. Självklart har man blivit gratulerad av en massa folk, men inget kalas idag då.

På söndag kommer jag bli firad istället, för det är enda dagen jag är ledig. Så allt som allt, en helt vanlig trist dag. Det allra tråkigaste är att Patrik inte är hemma och firar mig, men det är smällar man får ta när han inte har ett fast jobb. Men det är trist iaf...

Aja, längtar till söndag då alla släkt och vänner kommer hit! Sedan längtar jag sketamycket till födelsedagsfesten!
Nu blir det According to Jim!


Såhär pigg och alert ser jag ut ikväll, fråga mig inte vad handen gör,
jag var inte medveten om att den stod rätt upp. :D

Mina älskade söner, ligger och myser!

Blablabla

Tjena!

Vad trist det är att ha ett projekt pågående, men som man inte kan göra färdigt på en gång (syftar på mitt kök). Just nu väntar jag på färg, spackel och massor med andra grejer. Det tar lite tid, men snart så.

Annars då? Tjaaa, inte mycket eller... Var på Jonas 30 års fest i helgen, sedan har jag varit lite ledig, träffat kompisar och tränat. Måste köra igång med inlämningsuppgifterna till plugget också, jag har lite problem med vilket material jag ska använda...

Suck, städning... Det tråkigaste av allt, men ack så nödvändigt! Innan söndag måste jag ha fått det kliniskt här... BOOORING! På söndag ska jag ha kalas här för släkten och så, fast jag fyller ju egentligen år på fredag, men jag jobbar ju resterande veckan utom söndag.

Äh, detta blev ju verkligen givande... NOT!

Höres!


Sigge

Karln i kvinnokläder, min vardag...

Köpte ett par nya shorts igår och en ny topp. Jag köpte även ett par nya shorts åt Patrik, han äger nämligen bara ett par normala shorts. När han kom hem igår, ville han såklart prova dom... Bara det att han testade mina. Det såg ju inte alls gay ut, haha! Här kommer en bild på mina nya kläder iaf.


Ursäkta kaoset i bakgrunden!

Hårkatastrofen är väck!

Idag fick vi finväder iaf! Jädrar vad varmt och skönt det har varit, dock har jag inte lyckats fått så mycket av värmen som jag önskat. Jobbade 9-13.45, sedan for jag direkt in till stan, för att klippa och färga håret. Jag har dock varit ut en sväng nu på kvällskvisten och vallat Ebbe.

Blev förresten lite shopping ute på stan också, så den lilla lön jag hade kvar försvann på ett ögonblick! Men när jag kom hem upptäckte jag att skattepengarna låg så fint så, på mitt konto. Så, då kändes shoppingen inte så hemsk ändå. Kan visa vad som följde med hem i ett annat inlägg.


Såhär såg man ut före, HUA katastroooof i huvve! Kluvna hårtoppar, slitet
nåt så förbannat och utväxten... Finns inte ord!


Nu är det lite ljusare och defenitivt fräschare! Matchar mina fräknar också,
haha! Klippte lugg också, fast den syns inte så väl, nu när det är lockat.

Jag är jättenöjd! Ska dit om åtta veckor igen och toppa och slinga lite mera.

Träningen

Tjena alla!

Igår hade jag en skön dag! Först var jag ute hos mamma och hjälpte henne bära en massa plåt, från huset. Dom håller på att spöna om där, det blir grymt fint! Jag lyckades faktiskt få färg t o m, det känns ju inte helt fel. Efter vi käkat middag (mamma hade lagat rostbiffstek, hemmagjord potatissallad och sallad, goooott!!!), svepte jag en Celsius och drog till gymmet för att träna Pace... Trodde jag ja! Haha, såklart var det röd dag igår och det hade jag glömt bort. Så jag fick gå ner på gymmet istället, men det gjorde inget, träningen gick skitbra!

Det har blivit ett litet uppehåll i träningen, eftersom vi for till Tyskland, men också att jag blev lat förra veckan. Men nu är jag igång igen, känns underbart! Jag hade även gått ner ett kilo, vilket känns ännu bättre! Jag har inte ätit så mycket under helgen, alltså godis och chips. Vilket gav goda resultat. Nu har jag satt upp ett delmål, och jag ska gå ner 3,2kg till innan denna sommar är slut. Det är väl rätt rimligt iaf, till att börja med. Allt som allt vill jag gå ner ca 6kg. Jag har fått rätt mycket av mina gamla muskler tillbaka nu, eftersom jag gymmat och tränat styrkepass rätt mycket. Både lår och armar har fått finare konturer... Sen måste jag bara bli av med lite fett, så att man blir mer slimmad.

Aja, nog snackat... Nu blir det plugg!God morgon från mig!


Europa Park

Hallå igen!

Blev lite uppehåll igen, jag har nämligen varit i Tyskland och sedan har jag jobbat hela förra veckan.
Vad gjorde jag i Tyskland då? Jo, jag och Patan plus vänner åkte till Rust för att gå på Europa Park (ett av världens ledande nöjesfält, enligt deras hemsida), där vi åkte sjuka berg-o-dalbanor och annat skoj! Vi bodde fint mitt i city, åt och drack gott hela resan och det var närmare trettio grader varmt varje dag. Det man kan säga är att Liseberg och Grönan känns hyfsat B nu iaf, haha.