Förlåt

Tjo!
 
Just ja, jag hade ju en blogg ja!
 
Något jag funderat över denna vecka OCH varje gång jag ser en bild på människan är,
- Varför kan inte Sofi Fahrman fixa håret?!
 
Hon jobbar liksom med mode, men har alltid platt, tråkigt hår som bara hänger. Hon försöker väl vara trendig med lite mittbena, men det är fan allt! Om hon försöker köra på beach-looken, så funkar inte den iaf! Hon skulle behöva toppa sig och lära sig använda plattången, eller åtminstone lite volym i hårbotten.
 
Det var inte meningen att bli så hård, men hon har dykt upp lite överallt på senaste tid och jag har tänkt på det.
Förlåt Sofi.
 

Funderarn'

Hej hej!
 
Jag är sååå trött! Varje dag känner jag mig så trött! Nu har jag varit ledig i två dagar, har jag gjort något vettigt? Nej. Tiden bara rinner iväg och helt plötsligt är det fredag och jag måste jobba. Man ska vara glad att man har ett jobb, japp det ska man. MEN, tänk om man kunde få ha ett riktigt jobb! Med riktigt jobb menar jag såklart, ett 100% fast jobb, så man slipper tänka att man kanske inte har råd med this and that. Jag önskar att när jag är klar med plugget, då kommer någon anställa mig på mitt drömjobb.
 
Det är en jobbig känsla att veta att man från en dag till en annan förmodligen inte kommer ha jobb. Varför ska livet vara så jävulskt beroende av att man har ett jobb?! Det provocerar mig! Just att man inte klarar av att leva näst intill, om man inte får in en fast inkomst. Jag önskar att jag inom ett år har ett roligt jobb, fast inkomst, fast tjänst och roliga arbetskamrater. Eller inga arbetskamrater? Hahaha, vilket som.
 
Ja ja... Mina tankar som ville ut bara.
Vi hörs!
 

Mikka fyllde 25

Tjo!
 
Jag hade en grymt trevlig kväll igår hos Mikka. Hon fyllde 25 år, så hon hade ställt till med middag och andra godsaker. Det var några nya tjejer jag inte träffat där, så det var kul! Alltid skoj att träffa nytt folk. Hoppas dom inte blev skrämda av mig, jag är ju som jag är. Jag gick hem runt ett iaf, trött som fan!
 
Idag är jag lika trött som jag var igår när jag vaknade. Men det är rätt skönt, eftersom jag är ledig. Patrik är inte hemma, han är på ett nytt jobb som började idag. Jag vet egentligen ingenting mer än att han ska vara där idag och imorgon. Så är det ett fast jobb? Ingen aning. Vilken lön? No clue. Ska han bara jobba där dom här dagarna? Vet ej. Satt, inte mycket information på den punkten. Men kul att han är på ett nytt jobb iaf! Me like! Det ska bli skoj när han kommer hem, så man får höra. Men när slutar han?
 
Näe, nu ska jag göra något.
 

Väntar

Yo!
 
Sitter hemma och har haft en slö dag, skulle plugga som ett svin hade jag tänkt. Men jag har varit så sjukt trött, så jag pallade inte. Men ska ta tag i det, snart klar med denna kurs iaf.
 
Jag väntar på Patan, han skulle sluta lite tidigare, så vi hinner till visningen. Hm, man kanske skulle kolla upp adressen? Hahaha, jaja. Vi hörs senare...
 
Väntar på denna karl...

Kvällsmys med Birger

Hoho!
 
Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska mysa ner mig i sänga.
 
Jag har varit hos Angie ikväll och myst med lilla Birger. Fått surra av mig lite och lyssnat på hennes förlossningshistoria (asintressant!), fick en tår i ögat där på slutet när lillen tittade ut tillslut. Huga, han är så jäääädra fin alltså! Han är en perfekt liten unge helt enkelt, tårna är så söta! Längtar redan tills jag ska dit nästa gång.
 
Imorgon är jag äntligen ledig! Så det blir plugg, jobbsök, stugvisning och festligheter hos Mikka. Blir en härlig dag! Jag och Patan har bokat en skaldjurskryssning i Oktober, eftersom vi inte ska åka iväg något till vintern så får det bli en liten tripp med båt istället. Blir ännu en kryssning sedan också, jag fick en gratis när Patrik köpte min kamera. Men denna kryssning är en temakryssning som går till Mariehamn. Det ska bli grymt mysigt! Vi ska bo i en De Luxe-hytt.
 
Näe, nu ska jag gosa ner mig.
Hörs!
 
Birger, den lilla godingen.

No ork

Hej!
 
Jag har jobbat ett extrapass idag, på min lediga dag. Tänkte jag skulle ta en prommis till Patrik, som jobbar på EON och hämta bilen. Men jag fick slut på lust. Nu väntar jag på att han ska komma hem istället, så vi kan fara iväg och äta på IKEA. Jag bestämde precis att det blir IKEA-mat idag. Måste ändå köpa nya sänglampor så...
 
Jag sitter och tänker på Angelica just nu, vill så gärna åka dit hela tiden. Men man måste väl lägga lite band på sig själv.
 
Imorgon ska jag hem till Mikka som fyller 25, så det blir lite trevlig tjejkväll där då. Tänkte också försöka åka in och kolla efter något jobb.
 
Näe, blev inte roligare idag eller. Vi höres!
 
Kolla, tooomt! Eko, eko, eko! Det är ett kontor här nu, bilder kommer sen.

Blöjtårta

Tjenis!
 
Efter jobbet var jag hem till moster Bellan, för att fira kusinerna Oliver och Linnéa som fyllde 8 och 13 år idag. Blev god mat och lite fika. Sedan åkte jag och köpte gymkort på Hälsohuset, det blir där eftersom Christina och Fj håller till där. Vill hellre sponsra deras gym.
 
Tänkte egentligen inte skriva så mycket, ville visa er min blöjtårta jag gjorde till lilla Birger.
 

Valde färgerna orange och grön, eftersom orange är Angelicas färg helt enkelt. Passade sjukt bra, eftersom Birger fick Angies färg på håret. :D


Lilla Birger

Halloj!
 
Jag hann inte blogga igår, hade fullt upp från det att jag klev upp tills att jag gick och la mig.
 
Igår fick vi äntligen träffa lilla Birger för första gången. Bara två dagar gammal (säger man två, han föddes på fredag förmiddag och vi var där på söndag? Haha!), så fin och massor av rött hår. Det ska bli så himla kul att få lära känna lillen, jag ska lära honom allt jag kan. Jag kan inte riktigt smälta att min älskade vän har fått en liten son alltså! Känns helt galet, men galet bra såklart! Det är sjukt läckert! Nu är jag faktiskt liiite sugen själv... Men bara lite. Måste vänta några år, så vi har fast inkomst m.m.
 
Issa och Vicky kom till mig senare på kvällen, vi hade lite rysarkväll. Vi såg The cabin in the woods (inte så bra alls, han som gjorde den filmen måste ha varit hög) och The woman in black (mycket bättre, skrek rätt mycket så det ser jag som en lyckad rysare). Issa gick lite tidigare, men Vicky stannade till två på natten. Mycket trevligt!
 
Nu måste jag snabba mig, ska duscha och gå till jobbet.
 
GRATTIS BELLA PÅ FÖDELSEDAGEN! <3
 
 

Lillen vaken! Så lik Angelica. :D







 

Stugvisning

Tjabba!
 
Sitter just nu och jäser lite efter den goda maten jag fick när jag kom hem ikväll, det blev lammstek som Patan marinerat.
 
Bokade tid på onsdag för att åka och kika på en stuga iaf. Det ska bli skitspännande! Men jag ska inte ha för höga förhoppningar. Annars ligger det inte sååå mycket roligt ute just nu eller, en stuga som vi fastnade för, men då låg den för långt bort. Man vill ju kunna åka till jobbet utan att det ska kosta allt för mycket. Vi har satt en 20 minuters gräns, sedan spelar det inte sååå stor roll var stugan ligger. Gärna nära någon sjö eller hav, så man kan fiska. The hunting continues!
 
Imorgon blir det en heldag på jobbet, hoppas det går fort! Det blir nämligen kräftskiva med jobbet hos Manglarn då. Som jag sa tidigare blir jag nykter, men vad gör väl det?! Jag är ju sjukt kul ändå. Behöver ingen alkohol för att get my groove on direkt. Men det ska bli skoj iaf!
 
Jamen, då går jag snart och lägger mig då, hörs!
 
Längtar tills jag också kan påta runt i min egen trädgård!

Välkommen till världen!

Tjenis alla!
 
Idag vaknade jag av ett telefonsamtal från jobbet, jag måste ta stängningen ikväll (ansvarig), tyfiskt! Men man måste ställa upp! Jag skulle ändå jobba stängning utan ansvar. Blir till att jobba extra på tisdag också.
 
Nu ni, är det mycket som händer!
Idag den 14:e september, fick min bästaste vän Angelica en liten son! En alldeles egen liten rödhårig goding med blåa ögon. Jag längtar ihjäl mig tills jag ska få träffa honom, hinner inte imorgon så det får bli på söndag istället. Dom ska komma hem ikväll, det blir bara tidigare och tidigare det där med hur länge man får stanna på BB. Nu vill jag att det ska bli söndag, pronto!
 
Sedan ska jag boka en visning för en stuga vi är lite intresserad av. Får se om det är något att ha, men den är väldigt söt. Budet låg inte så högt heller, det är lite att göra på den.
 
Känns som att livet börjar arta sig, det börjar hända saker. Skolan går bra, det är kul! Jag känner mig lycklig inombords ganska ofta. Och även om jag aldrig kommer få bo i hus, har jag lagt det bakom mig och ser framåt istället. Jag är till freds! Känns otroligt skönt.
 
Vi hörs, jag ska äta lite och jobba nu.
 

Ommöblering

Hoho!
 
Idag är träningsvärken ond! Jag har gått som om jag vore stelbensopererad. Jag hoppas att jag är bra tills imorgon iaf. Jag tänkte nämligen prova min pulsklocka.
 
I helgen är det kräftskiva med jobbet på lördagen, jag tänker dock vara nykter. Jag är bara ledig på söndag, så jag vill vara i toppskick. Söndagen blir nämligen en kul/jobbig dag. Vi ska möblera om i lägan! Tänkte byta sovrum, vi ska sova i datarummet istället. Det är ljusare där, så känns som att vi skulle trivas bättre där. Jag har suttit och gjort lite småritningar hur jag skulle kunna tänka mig ha det. Patrik gick iaf med på det och det sker på söndag. På kvällen kommer Issa och Vicky, då ska vi se skräckfilm!
 
Näe, nu blir det inte så mycket mer...
 
Thailand, förra hösten.
Vi längtar tillbaka! Blir nog ingen resa trots allt, vill inte göra av med alla sparpengar. Jättedyrt att resa i vinter. :(

Seriöst snack med er

What's up?!
 
Jag var iväg på mitt första träningspass på gud vet hur länge?! Fit 'n' Tight heter det jag var på, det var ett ben/rumpa/rygg/mage-pass. Fy fan vad ur form jag blivit! Fick stå och skämmas där LÄNGST FRAM! Ja, det fanns inga platser längre bak och jag är ju kort, så jag brukar välja platser längre fram, tänkte väl inte så mycket mer på det. Sen stod man där och flåsade, grinde, fick kramp etc... Listan kan göras lång.
 
Summa sumarum:
 
* Kul pass, jävligt jobbigt! När jag säger jävligt jobbigt, menar jag blodsmak i munnen och även alla andra delar av kroppen!
* Träningsvärk något så jävulusiskt att det inte ens är roligt! Alltså, nu snackar vi jag-skulle-kunna-kapa-båda-benen-utan-att-ens-blinka-smärta... Hur ska jag bli peppad av detta?! Jo, läs nästa punkt.
* Såg mig själv i spegeln tillsammans med gruppen... Ingen vacker syn! Måste tyvärr fortsätta träna om jag ska tåla mig själv igen. Nu är jag på skämsnivå, så slut med att tro att man fortfarande passar i strl 36. SNYFT!
 
Men med detta sagt, jag kommer inte låta er läsa en massa om min träning, för jag vet att folk tycker att "du är ju smal", "Men herregud, titta på mig då", "Suck, mmm du är säkert jätteöverviktig...". Men nu är det så att jag passar inte i mina kläder, ni har inte sett mig naken, så ni vet inte hur jag ser ut utan bylsiga tröjor etc. Jag vet ju hur man klär sig för att se smalare ut helt enkelt. Nu låter det som att jag tycker jag är skitfet, så är det INTE. Jag tycker inte jag är tjock alls! Jag vill bara passa i mina kläder, utan att behöva köpa en helt ny garderob. Så, inget obstinat tjat om träning här... Kanske nämner att jag tränar bara.
 
Det var allt!
 
Detta ska jag tillbaka till! Det är iaf realistiskt...

Slut som artist

Puuuust!
 
Har pluggat som ett djur! Hunnit att göra klart två uppgifter, gjorde två igår också. Men det är hälften kvar nu och det börjar bli tufft! Jag vet hur man ska göra, men det tar tiiiiid och det är just det som är jobbigt, att jag vet att jag måste sitta länge med uppgiften.
 
Vi fick besök mitt på dagen av Ante, Anna, Vendela, Isadora och en till liten filur vid namn Nova. Kul med spontanbesök, fast jag hatar att vi alltid ska ha stökigt när det kommer folk. Det slår aldrig fel heller! Men när man städar, då är det aldrig någon som kommer... MEN, mysigt med fika och surr!
 
Imorgon börjar jag skittidigt, så lär ju bli kanske max fyra timmars sömn. Får alltid insomnia när jag ska upp tidigt. Måste kliva upp fem imorgonbitti! Det värsta är att jag måste GÅ till jobbet den tiden, men jag antar att jag blir piggare av det. Slutar klockan ett, så ska väl skriva ut lite CV'n och fara ut och presentera mig tänkte jag.
 

Isadora, cutiepie!

Isadora (inte Isabelle som jag råkade kalla henne idag, haha! Har ju en väldigt nära vän vid namn Isabelle och hon kallas Issa, precis som Isadora gör. Har ju farmor-syndromet när det kommer till namn tyvärr.)
Ebbe på kungabädden!
Ebbe ligger och spanar.

Give the girl a job

Shululu!
 
Hälsade på Angie en sväng igår, hon är ju havande och inte så lite heller. Nu har hon gått över tiden med fem dagar tror jag, blir nog sjätte dagen ikväll. Jag längtar jättemycket nu tills "Birger" tittar fram! Vi har förberett en present till lillen också. Jag vill lägga upp en bild, men Angie brukar ju titta in här. Kom ut nuuu!
 
Ja, det är ju dags för mig att hitta ett nytt jobb också, jag går ju på tio timmar fast och tio timmar vikariat på jobbet. Hon jag vik'ar för kommer nog snart tillbaka, så nu måste jag ge mig ut i jobbmarkerna igen. Vemodigt, älskar mina arbetskamrater! Men förr eller senare måste man väl gå vidare... Så vet ni av något så kan ni ju höra av er till mig! Uppskattas otroligt!
 
I brist på andra bilder, får ni en bild på Sigge.

Smålandstrippen

Ett till medan jag är på topp...
 
Jag och lillebrorsan tog en tripp till Småland förr-förra helgen. Vi skulle ner på 60-års kalas för vår farbror Sven-Ivan. Farmor åkte med också... Huga, tjatmomma nummer ett! Fick några psykbryt sista timmen ner kan jag lova. But that's a story for another day.
 
Men i vilket fall som helst, vi hade riktigt trevligt! Vi sov i deras skitfina husvagn. Det var skitkul att få träffa alla nära och kära igen, fick äntligen träffa lilla Ebba (min kusse Björns kid). Ebba var hur söt som helst, 2 ½ år gammal och kunde redan prata rent, impad! Mina mista kussar kom också, med min farbror Henke och hans tjej. Som sagt, hade jättekul och Björne m. familj stannade lika länge som oss, så vi hann surra massa skit. Vi blev väl omhändertagna av Svenne och Anna-Karin.
 
Några bilder från resan:
 


Uppenbarligen vill inte Blogg.se göra så man kan skriva under bilderna längre?! Whats that all about? Fattar iaf inte hur man gör.

Jag skriver här...

Bild 1. Min kusse Björnelörne. 2. Ebba Grön (hon heter faktiskt så påriktigt :D). 3. Ebba Grön. 4. Björne och Ebba pallar äpplen. 5. Ebbott. 6. Stina (min farbror Henkes tjej), Ebba och Julius. 7. Skål! 8. Krig! 9. Kusinerna Sebastian och Christian, lillebror i mitten. 10. Brorsan. 11. Sebban aka The Situation. 12. Henke... Han "somnade". 13. Björn "trixar". 14. Brorsan försöker sätta nåt häftigt, men skaten har ingen grip och var tydligen för smal för honom. 15. Brorsan, fail. 16. Kussekort, Chrille, Fredrik, Jag, Björn och Sebban ligger. 17. Björn fick hår! 18. Björnes nya frippa.
 

Nyklippt

Tjooo!
 
Oj, jag måste verkligen bli bättre på det här med bloggningen. Ett seriöst försök nu då?
 
Jag har klippt mig iaf... Och färgat håret. Jag blev ruggigt nöjd, kul att göra något annat för en gångs skull.
Vad tycks?
 
Lite dipdye, choklad/kopprigt med ljusare toppar. Asnöjd! Syns lite dåligt på bilderna, men jag har haft lite "bad hair days", då jag lyckats duscha på kvällarna istället för på dagen.