Biggest Loser Vecka 5

Tjoho allihopa!
 
Invägningsmåndag! Det gick rätt bra, inte skitbra, men rätt bra och jag är nöjd ändå. Fem hela veckor har jag slitit nu och två hela veckor kvar tills tävlingen är avslutad. Jag läääängtar!
 
Mina resultat:
 
-0,6kg Sammanlagt -4,4kg, 6,77% i kroppsprocent
 
Måtten sammanlagt:
 
Mage: -9cm
Midja: -9cm
 
Som ni ser så går det framåt, men det har börjat sakta av lite. Jag hade ju hoppats på fem kilo på fem veckor, men jag får vara nöjd över att jag nästan nådde fram. En positiv grej är ju att jag iaf nått delmål, yeeeii! Mina kläder väger ett kilo, det kollade jag innan vi startade och jag har nu tappat ett halvt kilo mer än mitt delmål, så det känns fantastiskt. Ligger nu under 60kg's gränsen! Yihoooo! Min startvikt var 64,9kg med kläder på och nu ligger jag på 60,5kg med kläder på. Så alltså, 59,5kg utan kläder! Så nöjd. Hoppas på två kilo till innan tävlingen är över, men är nöjd bara det går nedåt.
 
Nu duschen, efter tre träningspass idag (spinning 30 min x 2 och core 20 min)!
Ha en kanonkväll, det ska jag ha!
 
Patan har ju också börjat träna! Kolla in biccarna!
Hej då från oss!

Lids & Willy kollar punk

Heejsan!
 
Whats up?!
 
Jag själv ska snart iväg och hämta Willy, för vi ska på Pipeline ikväll och kolla/lyssna på punk. Det ska bli kul, var ju typ femhundra år sedan jag var på Pipeline.
 
Igår var vi äntligen med i tidningen också, tog forever för den lilla bilden att bli publicerad. Men nu så!
Idag har jag sovit som en stock hela dagen. Jag försökte förgäves stiga upp tio, men sov till elva. Sedan somnade jag i soffan en timme. Hua! Men så blir det när det är mörkt från att man vaknar, tills man går och lägger sig igen.
 
Granen är iaf helt färdig nu och står så fint här i vardagsrummet. Den ska få pynt på sig imorgon tror jag. Patrik har burit upp alla våra julsaker, så det är bara att gå berserk här hemma. Myspys helt enkelt! Gud vad jag längtar efter att denna diet ska vara över nu, jag vill gå på julbord och äta ostar och chips igen! Haha, ska försöka att dra in på godsakerna dock, får inte eskalera.
 
Näe, nu ska jag göra i ordning mig, så jag ser ut som en normaling när jag ska på galej.
 
Jag tycker granen blev kanon jag! Efter och före, råkade bli tvärtom.

Grinchar of the world

Hej hej!
 
Igår lyckades vi provocera en del med en kul bild som Pati la upp på Fejjan. Hehe, folk är så känsliga! Jag minns förr i tiden, typ två-tre år sedan, då jag var superprincipfull angående julen. Det fick inte julas förrän första advent och skam den som drack julmust eller åt något juligt innan första december! Hahaha!
 
Men vet ni, jag har slopat det nu! Anledningen lyder: En månad swishar förbi! Och allra helst julen. Därför tänker jag härmed börja jula när jag känner att julstämningen infunnit sig, för det betyder bara att jag får njuta mycket längre. Det är bara mysigt och dom enda som förlorar på det, det är dom som inte jular när dom känner för det. Alltså, win for meeee!
 
Så sitt där ni, grinchar of the world, och avundas mig som får njuta mycket längre än er, hahaha! Jag var en av er förr, men jag förstår bättre nu. (Skall även tilläggas att jag älskar julen och har alltid gjort det)
 
Den provocativa bilden. Foto: Patrik Åhlberg

Jojo-bantaren

Tjenixen!
 
Ännu en ny vecka är kommen. Blink, blink... Typ så fort går veckorna.
 
Jag har nu gjort fyra hela veckor av Biggest Loser-tävlingen på jobbet. Fyra veckor och en dag, hehe! Det går framåt, vilket glädjer mig oerhört, då jag känt mig obekväm i min egen kropp så länge nu. Det är ju bara en själv som kan göra något åt det, tyvärr... Ja, om man inte har en massa stålar, då kan ju någon annan fixa dina problem. Men jag förespråkar att man tar hand om sig själv istället. Jag är dock en riktig jojo-bantare, har jag märkt med åren. Jag belönar mig med att äta gott... Och sedan lite till, och lite till, och lite till... And so it goes. Tills man sitter där och har gått upp allt man gick ner igen. Jag ska i allafall sträva efter att försöka bli bättre på att hålla vikten, jag vet att det går, men jag måste göra det också.
 
Sedan är man ju inte skitsocial just nu heller. Det känns liksom som att man utsätter sig för frestelser, när man ska umgås med vänner. Det ska bjudas på gofika, snacks och annat gott, som jag har svårt att hålla mig ifrån. Jag har ju såklart utsatt mig ändå, men det är jobbigt. Men men, jag får försöka lära mig med tiden hur man handskas med frestelser. Ni kan ju tipsa om saker jag kan knapra på om jag ska bort eller så?
 
Mina resultat blev iaf:
 
Vikt: -0,7kg Sammanlagt: -3,8kg
Mått sedan start: Magen, -7cm och midjan, -8cm
 
Så det händer lite grejer iaf, härligt!
 
Åhhh, åhh! Idag ska vi hämta ut vår nya julgran som vi köpt på nätet! En sån där stoooor kungsgran typ! Den ska upp snart, jag tror jag ska för-jula lite i år. Så man får ha jul lite längre än en månad. Jag har julstämning deluxe just nu!
 
Ha en fin dag!
 
 
 

Veckan är slut

Hoho!
 
Sådär ja, då var det sista dagen på denna vecka. Snart måndag och invägning igen. Vi får se hur det går, men om man ser tillbaka på förra invägningen, så är man väl ändå lite negativt inställd ändå, bara för att inte bli besviken... Ja, inte vet jag. Men jag känner att jag tränat bra denna vecka och ganska hårt dessutom, så jag är ju rätt nöjd med veckans insats iaf. Hoppas bara det syns imorgon!
 
Igår hade jag en riktig pissdag! En riktig dipp i snackssuget. Jag har faktiskt klarat mig rätt bra med suget hittills, men igår kunde jag äta allt kändes det som. Dock så höll jag ju mig relativt. Jag fuskade med lite naturgodis (som absolut inte är nyttigt, jag vet, men det är mättande), det vara bara lite i botten och för att stilla mitt galna sug. Jag tog lite sånt där slisk, så man skulle bli less fort. Jag fuskade också med en näve Cheeze Balls. Men det var allt. Så, ganska bra kan man säga att helgen gick trots galet sug. Men hade Patan haft sin chipspåse hemma igårkväll, då hade den legat jääävligt risigt till, som tur var så hade han tagit med den till Erik.
 
Aja, vi hörs nog imorgon. Då ska jag bli ginger!
 
Jag har äntligen tagit ur mitt löshår och imorgon väntar klippning och färgning, ska bli sååå skönt!