Bröllopssminkningen

Tjenis!
 
Här var det inte mycket aktivitet eller.
 
Veckan har gått sjukt fort, jag har varit ledig några dagar, men inte fått ett jota gjort kan jag säga. Jag hade tänkt plugga hårt, men det sket sig det också. Jag ska ju försöka lära mig CAD, men jag blir inte klok på skiten, så nu vill jag inte göra något alls istället. Bra där...
 
Jag hade en mysig tisdag iaf. Tränade på dagen, åkte hem till min kompis Erica på eftermiddagen och blev provsminkad inför bröllopet. Det bådar gott, kan man lugnt säga. Jag hade som önskemål att jag vill ha det naturligt och fräscht bara, men när vi provade det ljusare, så kändes det lite tamt. Vi provade en lite mera "jordigare" ton istället och det blev kanon! Så det kommer bli lite sotat i jordnära färger och lite guldskimmer för att festa till det. Det kommer passa till temat också. Så nu ska jag ut på sminkshopping någon dag.
Kvällen spenderades med min kompis Issa, vi såg några skräckfilmer och hade värsta myset.
 
Sedan har väl veckan gått i slapp/tränings-mode. Inte mycket som hänt liksom. Idag hade jag inventering på jobbet, så när jag kom hem somnade jag ju såklart och sov bort hela dagen. Kul... Men träningen hanns med iaf.
 
Imorgon ska jag på begravning för min gammelfarfar som nyligen gått bort. Han har verkligen levt ett långt och friskt liv, så vill jag också ha det. Han blev 95 år gammal och han var pigg länge och väl. Hoppas han har det bra, var han än är.
 
Ja, där fick ni lite uppdatering. Vad ska ni göra i helgen?
 
Instagram-bild, för jag orkar aldrig fota något längre... Men här är iaf myset från i tisdags.

The dress has arrived

Hallå!
 
Alltså, samma dag som jag skrev att klänningen var påväg (i onsdags), så kom DHL och knackade på min dörr kl 16.00. What are the odds?! Snacka om snabb leverans alltså! Dom skickade klänningen i måndags, bra service.
 
Då vill ni veta hur klänningen blev och hur den satt antar jag? Den satt som en smäck! Den är väldigt fin också. Ett minus dock, som man inte kunde se på bilderna är att det är många underkjolar och det vill jag inte ha. För det gör att det ser för fluffigt ut nertill och jag ville ha klänningen mer följsam. Men det ska korrigeras, antingen ska mamma hjälpa mig (om hon känner att hon klarar det) eller så går jag till en sömmerska och fixar till. Sedan lär jag måste sy in den också, eftersom jag vill gå ner några kilo till. Men i helhet är den väldigt fin iaf.
 
Så, så var det med det... Den långa väntan är över och nu är det bara den andra långa väntan tills den stora dagen kvar. Fast det känns inte så jobbigt, eftersom jag ska få njuta av en hel sommar först.
 
Jo, just det. Jag ska hem till min kompis, som jag utsett till makeup-artist till bröllopet, på tisdag. Vi ska köra en testsminkning för att se hur jag vill ha det och sådär. Så det ska bli ruggigt skoj! Känns bra, för då kan vi prova några gånger innan, för att känna efter riktigt och sådär.
 
Näe, nu ska jag påbörja lite mat, innan jag ska iväg på spinningen/coren.
Have a nice freitag!
 
Fy tusan vad trött jag var när jag klev upp, hua! Förkyld är jag också, men det skiter jag stort i!

Klänningen är på väg

Hallå!
 
Idag vaknade jag upp förkyld... IGEN!? Jag orkar inte... Men jag har iaf inte ont i halsen, så jag tänker ändå träna. Fast idag är det vilodag, jag jobbar kvällen.
 
Annars började min vecka väldigt bra, och jag tror det kommer sluta jäkligt bra också. Jag och Patan tänkte ta en dejt i helgen, med lite god mat och bio. Sedan ska vi vara barnvakt på söndag några timmar, till Isadåre.
 
Jag har förresten några uppdateringar på bröllopsfronten! Min klänning är på vääääg! Jag fick se bilder på den innan dom skickade den, och den är verkligen fin alltså! Jag längtar tills den dagen jag ska få bära den, hihi! Tyvärr så kommer ni inte få se den innan själva dagen D, för jag bestämde mig för att det ska få bli en överraskning istället. Så det är ingen idé att tjata, höhö.
Sedan så har vi även köpt skor till Patan och skjortan han ska ha. Det blev väldigt bra!
 
Jamen, det var väl allt just nu iaf. Nu ska jag läsa/vila lite, så jag känner mig lite mer fit for fight innan jobbet i eftermiddag.
 
Adios amigos!
 
Veckan startade perfekt, med att sluta tidigt från jobbet. Luncha och hänga med Issa. Sedan stenhård träning. Avslutade måndagen hos Ante och Anna, med prommis och kvällsgrillning. Ibland är måndagar inte så tokiga ändå.