Bamse på rökfri krog.


Vårruset.

Ja, ikväll har jag varit på vårruset. Jag och Pernilla skulle springa det, så jag var lite rädd, men Pernilla var tyvärr sjuk så det blev powerwalk istället. Men det var faktiskt riktigt trevligt och det gick rätt fort också. Vi gick på 50 minuter, 5km. Pernilla var besviken på att man inte fick gratis strumpor i år, men jag hade aldrig varit på det där så jag tyckte det var häftigt med allt gratis. Hehe. Nu är jag faktiskt rätt trött, skulle vilja ta ett bad, men vi har folk här.. inte så trevligt om jag går och badar mitt i allt. Hehe.

Måste visa hur fint det blev i mitt kök med dom nya gardinerna.


Här är också mitt nya överkast i sovrummet och Ebbe i badrummet på tvättmaskinen. Hehe.


Sensation!

Damer och herrar, får jag lov att presentera... Vårat vita sprillans Playstation 3!!!
Isn't it beautiful!?

image120



image124

Krogkvällen.

Tjabba!

Utgången blev mer än lyckad kan jag säga. Hade skitkul och blev inte ens bakis dagen efter, men var lite trött då. Vi kom trots allt hem kl 5 på morgonen. Vi var hos Angelica på middag (supergott, ryggbiff med klyftpotatis och någon mangosås jag inte minns vad den hette), drack massa gott, sjöng lite singstar och knäppte världens fulaste bilder. Haha. Sedan in på Avvan, fick inte ens visa leg!? Det var lite folk på Aveny, antagligen för att en del va på Roddan och resten på Stadshuset, men men. Dansade och drack någon drink. Gick väl hem när dom stängde. Jag, Issa, Angelica drog på Subway och käkade, våra fötter var i princip döda. Mötte Pernilla där, hon hade missat bussen och vi skulle åka med Jonas hem satt. Vi satt på Navet och väntade på Jonas i kanske en timme, då en äcklig turk kom fram och började jiddra om att han ville skjutsa hem oss. Aldrig i livet, nåt har man ju lärt sig av mamma. Han fortsatte jiddra, frågade om vi hade pojkvänner och alla vi har ju det och det sa vi, men han kunde knylla oss bättre och längre sa han. Jag sa att det trodde jag inte för att våra killar har kanske världens största kukar (hahaha, vilket nästan stämmer också), men iaf... Efter många om och men slutade det med att turken med lipen i halsen sa att "Jag har aldrig haft en tjej, jag har aldrig knyllat OCH jag har inte ens rynkat". Han gick sedan ledset iväg till nästa tjejgäng en bit bort. Hahaha, vilken dåre! Vi kom hem safe iaf. Patrik hade förberett med en hink ifall jag skulle vara dålig, men jag mådde prima jag. Haha. Lyckat!

Ska iaf springa vårruset imorgon tror jag det är. Det blir spännande! Lär väl förstöra allt för Pernilla, "Pernilla! Vänta! Jag pallar inte, jag tror jag håller på att kvävas!" Eller något i den stilen. Suck.

Aja, ha en bra dag.
/S.

Ingen skillnad alls.

Hehe, här är en bild på mig och min lillebror. Som ni ser så är jag likadan då som jag är nu. Lägg märke till mina Mimmi Pigg jeans, garv!

image119

Team Siba!

Alltså, idag när jag kom till jobbet så plockar chefen fram en t-shirts som jag ska ha på mig under EM i fotbollen. Den är gul, har en svensk flagga plus andra konstiga loggor och inte nog med det, det står TEAM SIBA på baksidan. GAAAAH! Har aldrig sett en fulare t-shirt och det fanns bara karl-storlekar. Hua, nu står man här och skäms varje gång en kund kommer förbi, folk går och småskrattar åt en dessutom. Jag vill bara hem och lägga mig under täcket. Annars är jag dock på rätt bra humör, längtar till på söndag då det är morsdag, ska grilla hos mamma då. Älskar grillat. Blir även en utgång på lördag på Aveny, var väl ett halvår eller mer sen sist. Haha. Ska bli kul, hoppas jag. UTAN EUROVISION!! Tvi!

Hej mä er!
/S.

Har så kul!

Nä, nu står jag här igen, framför dataskärmen på jobbet. Jag har askul! Eller inte...Suck! Idag har det inte hänt någonting alls, inga arga kunder att berätta om...ingenting. I och för sig var jag på lunch nyss med min vän Angelica, mycket trevligt. Vi diskuterade bröllop, något som jag längtar efter. Hehe. Hej Patrik!
Nu kom det in tre skumma filurer med utländskt påbrå, hålla lite uppsikt över dom (jag är inte alls fördomsfull, haha).
Jag behöver filmtips, om någon har nåt som jag inte sett så säg till. Skulle vilja se Forgetting Sarah Marshall (Dumpad) som går på bio nu, den verkar skitkul. Sen vill jag också se What happens in Vegas, Pernilla sa att den var kul. Tror dock inte jag vill se dom på bio, komedier är det inga häftiga effekter i, ser hellre en grym action eller någon häftig storfilm då.

Aa, men vi hörs!
/S.

Grymt!

För er som inte orkar ladda ner låten.


Surprise!

Haha..tänk om man kunde göra såhär.

image118

Random stuff.

Hej hej!

Min lillebror har gipsat armen. Han har varit full och dum i helgen, vilket resulterade i en spricka i handen. Men han ska inte tro att han slipper undan vårat sista rum inte. Har man lovat så har man. Klantunge.

Annars då? Ja, snart klar med hela låten, bara lite finjusteringar kvar. Jag tror jag vinner. Hehe. Sedan känner jag mig bara allmänt trött och less jobbet och så. Finns inget direkt ljus med att gå dit längre, men det är väl ingen nyhet i guess. Ska iaf ut på lördag, det var ju kanske ett halvår sedan sisten. Ska bli kul, Angelica ska bjussa på middag och alla mina favoritvänner ska vara där. Så vi kanske ses på Aveny på lördagkväll.

Bra serietips: Freaks and Geeks (Nollor och Nördar från -99) Grymt!
Bra låttips: The Highwaymen - Highwayman
Bra filmtips: Across the Universe


Ha en bra dag!
/S.

Musikvideos och techno-dancelåtar.

Hehe, jag och Mr Stanislav håller ju på med varsin låt som vi utmanat varandra att göra till midsommar. Det går rätt bra, vi satt hela dan igår och filade på varsin dator. Sedan kom vi på den briljanta idén att göra en musikvideo till våra låtar. Haha, jag har redan hela mitt koncept färdigt i huvudet. Har t o m surrat med karlarna på jobbet och det var okej att låna en videokamera här. Premiären blir då på midsommar, då utses vinnaren. Men det finns en stor risk att Erik bangar hela skiten som han alltid gör med alla projekt.

Herrå!
/S.

Dyrt kalas.

Jag har shoppat lite på Josefssons rean (upp till 70%), då måste man slå till. Sen blev det lite mer på Jotex, men jag tyckte jag kunde unna mig, det är bara till hemmet ändå så.



Klänningen har jag suktat efter så den fick följa med på orginalpris 199kr, det var det värt. Lampan tänkte jag ha på ballen, kommer bli superfint. Har köpt båda gardinerna på bilden ifall ni undrar varför jag lagt upp en sån bild. Sittkuddar till köksstolarna, men dom jag köpte är i beige inte brun, fanns ingen bild på dom.
Från Jotex har jag köpt det här:



Filten ska vara i soffan, kommer bli skitbra. Mattan ska vara i köket, har ljus olivgröna tapeter och vi behöver en matta där. Dom vita gardinerna var fina och kan nog vara i vilket rum som helst. Dom gröna gardinerna tänkte jag ha i köket, dom var lite annorlunda min stil, men både Patrik och jag fastnade för dom. Överkast till sängen, vi ska ha den andra från höger, beige-bruna. Och sist men inte minst tre gråa handdukar till det låga priset 9,90kr.

Nästan 2000kr för det här kalaset, men det var det värt. Hoppas inte mamma läser. Hade iaf 150kr rabatt på Jotex.

Kan också tipsa om Brittans nyaste skiva, skön sommarmusik på den, särskilt Break the ice och Ooh ooh baby. Hehe.

Herrå!
/S.

När tar det slut?

Mycket skit som händer nu världen över. Alla mördade barn, psycho-pappan, kina-katastrofen...och så Algot. Konstigt det är när någon man känt dör på ett mystiskt sätt. Nästan hela min klass kände Algot när vi gick i skolan. Han brukade hänga bland esteterna rätt ofta, blev en hel del partajande också. Jag tror att alla som var bekant med honom känner sig lite chockade. Man är inte beredd på att veta vem personen är som blivit mördad eller liknande när man slår upp Aftonbladet eller Sundsvallan direkt. Det brukar alltid vara så långt bort eller så. Sjukt. Vila i frid Algot.

Sjukt dåligt humör!

ÅH SUCK! Idag är en sån där skitdag! Bara dåliga saker händer, blir så trött. Imorse skällde jag ut en tant från ungdomsmottagningen för att dom förstör mitt liv och jag tyckte hon borde veta det. Ska bara förnya ett recept på p-piller som jag har haft samma i 5 år nu. Men näeee, det ska strulas och det ska dröjas innan man kan få det där sketna jäkla receptet utskrivet. Man MÅSTE träffa dom personligen för att dom vill ju såklart kolla mitt blodtryck, min vikt och inte att förglömma om jag har samma pojkvän som förut. JA, JA och åter JAAAA! Två månader har det tagit för dom att ge mig en tid jag kan komma på, och hurni... det är mitt fel också, påstår dom, eftersom jag har ett jobb. Glömde bort att man måste vara arbetslös om man ska gå på ungdomsmottagningen. Aaaaah, nu har ni inte hört hela historien...men jag orkar inte prata något mer om skiten. Dom är dum i huvudet, så mycket vet jag.

Sen skulle jag och Patrik på bio på lördag...men det sket sig ju också. Första lediga helgen på tre veckor. Ugh. Ja, jag är inte bitter, no sir.

Snart ska jag hem och vara på sjukt dåligt humör...kul liiiiiiv!
HEJ DÅ!

Good times, yes.

Vi var och bowlade igår, ett sånt där spontant förslag från min kära vän Pernilla. Skitkul och bowla, men varför är det så att varje gång jag far och bowlar så slutar det med att jag hatar det? Älskar att bowla när man inte har börjat, men sen när det bara går mer skit för varje "rull" man gör då är det inte kul längre. Haha. Ja, jag är sämst, men igår var jag då inte sämst.  Kul och bowla...good times, good times yes.

Imorgon ska Sigge min kattunge (1år gammal) kastreras. Så han ska fasta i 12 timmar innan. Stackars Ebbe, jag kan ju inte ge honom mat för då är Sigge där och ska ha han å. Lär bli ett jävla gnällande ikväll. Får hoppas dom sover mest.

Ska springa vårruset i år, första gången. Spännande. Hehe. Ska springa med Pernilla och hennes mamma plus några av mammans vänner tror jag. Får äntligen veta vad som finns i dom där korgarna man får om man är ett lag. Hähä. Jag lär säkert inte ens palla springa i mer än 2 minuter. Jag får härda. Ugh!

Jaja, häddå!
/S.

Bara skit idag.

Valborg firades hos mamma och lillebrorsan med grillning och eldning av lillebrorsans egengjorda majbrasa på tomten. Det var väldigt trevligt. Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att dricka sprit på sista April, bara en annan orsak för att dricka tror jag. Typiskt svenskar.

Vad gällande Patriks bravader förra helgen, så var han för bakis för att fara och jobba i Sthlm. Pinsamt. Haha. Han säger att han inte ska dricka på ett halvår minst. Moahaa. Jag säger som min kära kollega Angelica sa till mig, "Är huvudet dumt, får kroppen lida".

Jag gjorde en cheesecake igår också, mycket gott! Vi hade folk över, satt det blev ju lämpligt med en sån. Hade glömt och köpa godis också, god damn! Satt och gnällde över att jag snyltade karra av Lill-Erik och Perny. Nu sitter dom och snackar skit om mig för att jag tog karra. Typiskt!
Ska till dom ikväll för Erik fyller år på måndag, ska fira lite. Han fyller ju 20 bast, första systemköpet... Jag minns det som om det vore igår. Det var tider det. Presentkort på Bolaget kanske är mer på sin plats än något annat. Hehe.

Ojoj, vad mycket skit det blev idag.
Skrivs!
/S.