Vafan!

Hej hej!
 
Har precis tittat klart på Suburgatory säsong två. Jag har sovmorgon i morgon, det ska bli skönt, då jag inte sov ett skit i helgen.
 
I helgen har jag jobbat och firat Birgers 1 årsdag. Angie hade bakat gött fika och överöst hemmet med ballonger, hehe!
 
Nu sitter jag och funderar över en grej... Tänker såklart inte säga något om vad det är, utan det får bli som ett jobbigt moment i era huvuden. Ungefär som när det kliar på skinkan, när man har svintighta hårda jeans, så man varken kan klia (för det känns inget) eller vill, för att man inte vill gräva omkring i röven när folk ser på. Typ så!
 
Sen är jag lite sur också... Över en störig grej. Men jag överragerar väl, för jag har ju some issues med mig själv, just att störa mig på saker och ting... Människor! Ja... Måste verkligen jobba på den fronten.
 
Haha, kult blogginlägg, bara massor med hemlisar och sådant som folk (och jag) hatar när andra gör!
Bättre lycka nästa blogginlägg.
 
Bjuder på en vacker bild på min älskade Ebbe istället. Han är så fin, min baby!

Home make over

Tjena tjena!
 
Sitter här och myser i soffan, till lite tända ljus och ommöblerat vardagsrum. Jag berättade ju om mina idéer för hallen för några dagar sedan och tog faktiskt tag i det. Jag köpte en skena till taket och sydde en gardin av ett designtyg från IKEA. Sedan borrade jag upp tolv krokar i lill-hallen och Patan hjälpte mig med takskenan. Tyget satte jag bara fast med små krokodilklämmor, så det är lätt att byta ut när man ledsnar.
 
I dag for vi in på Birsta och köpte en ny sideboard till lill-hallen. Det blev en Bestå från IKEA, som vi plockade ihop själva. Man kan ju göra lite som man vill med Bestå. Vi flyttade in den stora sideboarden till vardagsrummet istället och flyttade ut bokhyllan. Där bokhyllan stod fick vitrinskåpet stå istället. Det blev riktigt mysigt faktiskt. Stämningen blev lite mer i den riktning jag är ute efter, lite mer åt det indiska hållet. Murrigt och mysigt, med roliga inslag. Jag tänkte försöka hitta någon snygg spegel också, att ha på sideboarden i vardagsrummet, så det inte ser så naket ut, mot väggen.
 
Ja, så nu ska vi bara skruva ner hatthyllan och sätta dit högskåp, som vi tänkte ha alla skor i. Jag tror det kommer bli bra och lite mer skonsamt för ögat, hehe.
 
 
 

Jag är riktigt nöjd hittills, hoppas slutresultatet blir lika bra.
 

Lill-hallen

Hej igen!
 
Ja, det sket sig ju! Jag provade att ställa sideboarden vid en annan vägg i lill-hallen, men det blev inget bra alls! Det blev för trångt och för mycket bara. Jag har dock inte ställt tillbaka den än, vill känna efter lite till. Men nu spånar jag på helt nya idéer istället. Typ byta ut hela skiten istället och bygga skohylla deluxe och kanske bara krokar i lill-hallen, kanske en skena i taket med skynke för? Jag vette fan, jag måste fundera lite. I need my man och hans braiga lösningar. Jag tål ändå inte mina möbler längre. Tänk om man hade stålar, så man kunde göra om som man vill ha egentligen. Ser så jädra plottrigt och fult ut... Jag gillar inte lantligt och shabby chik (det betyder inte att jag inte tycker det är fint, jag är bara så jädra less på det hemma hos mig). Jag vill ha tokigt och färgglatt, stilrent och coolt. Det ska jag kombinera någon gång framöver.
 
Ja, det var väl det jag ville säga antar jag... Sharing is caring.
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Nääe, jag vette tusan... Ser inte så bra ut.

It's Weeeeeeekeeeeend

Hoho!
 
Sådär ja, då har man jobbat klart för denna vecka.
 
I morgon ska vi äta mat hos Svärmora, det ska bli jättetrevligt! Man hinner inte umgås så mycket längre (med någon), eftersom Patrik jobbar varje dag och jag jobbar och pluggar hela tiden. Men inte så mycket att göra åt, det blir bättre sedan.
 
Annars har jag inget planerat för helgen faktiskt. Jag väntar på kurssvar, så jag har inte hunnit få mitt prov än. Så det blir en pluggfri helg, inte mig emot! Det jag tänker göra nu, är att möblera om i lill-hallen. Hehe, det är bara en möbel, så... Vi får se om det blir bra. Vill ju göra en platsbyggd bokhylla eller vad man ska kalla det, mot en vägg där. Så, om man möblerar om, kanske karln får för sig att ta tag i det sedan? Vill att det ska bli fint, jag är inge bra på finsnickeri.
 
Jaja, vi hörs då!
 
Trevlig helg på er!
 
 
 

Udda - Tapasbar

Tjenis!
 
Åh, jag sov som en Gud i natt alltså! Jag somnade gott i soffan, medan Patrik spelade lite tv-spel. Sedan väckte han mig efter någon timme och vi gick och la oss i sängen. Sedan sov jag hela natten, hur skönt som helst!
 
Vi hade lite tisdagsmys i går. Först lunch på Eon med brudarna och Patrik, sedan bokade jag och Patan ett bord på Udda, den nya tapasbaren i Sundsvall. Vi hade inte hunnit äta där än, så nu när Patrik hade en dag ledigt från jobbet, så passade vi på. Shit, vad coolt dom har inrett restaurangen! Jag älskade verkligen det industriella med allt det färgglada och mysiga.
 
Vi fick sitta ute på taket, under en massa infravärmare. Jättemysigt! Dom har en massa mysiga lampor slingrandes överallt, på räckena och i taket m.m. Massor med roliga detaljer också, som t ex gamla roliga vattenflaskor till vinet, genomskinliga kaffekoppar med öron (skitsnygga), pyttesmå potionsflaskor med mjölken till kaffet i och gamla syltburkar med spännen att äta ur.
 
Vi beställde tio tapasrätter till middagen. Jag ska försöka komma ihåg alla... Råbiff, oxkind, kalvtartar, sotad tonfisk, moules classic, musselrisotto, champinjoner, scampi, bläckfisk och friterade oliver. Om det var gott? JA, så jädra gott alltså! Exploderade i munnen! Råbiff hade jag aldrig provat förr, men vilken hit! Smakade helt galet gott, med kapris och oliver i. Den sotade tonfisken var gudomlig, smakade liksom lime och citron. Oxkinden var sjukt gott, bara smälte i munnen! Friterade oliver kan jag verkligen rekommendera, den smaken var en helt ny smak jag aldrig känt förut. Liksom, salt, krispigt, som en chilinöt fast ändå inte. Om man bara vill ta en öl eller så där, beställ in oliverna, passar skitbra som snacks. Risotton var perfekt, bläckfisken är en favorit, kalvtartaren kanon, scampin hade en sotad grillad smak (skiiitgott) och musslor älskar jag!
 
Till efterrätt blev det en hallon/lakrits pannacotta till mig och en vitchokladmousse med rabarber till Patan. Gryyyyyymt gott!
 
Och inte var det speciellt dyrt heller, hela våran nota gick på 900kr och då åt vi tio rätter, vin och dricka och två koppar kaffe. Vi var så mätta så vi rullade ut.
 
Dit kommer vi gå mååånga fler gånger!
 
 
 

It's a party in the USA

Tjeeena fan!
 
Nu sitter man här i morran, borde väl vara bakfull men det är man ju inte. I gårkväll, efter många velanden hit och dit så drog jag mitt feta arsel upp till Namos invigning. Nya domuspuben, eller jag menar nya pizzerian här i Timrå. Nu har vi väl bara typ 6-7 stycken eller något sånt. Dock har dom Timrås bästa lokal, så man får ju hoppas att dom finns kvar ett tag.
 
Issa lurade iaf upp mig, hellre sitta där och dricka lite cider än att sitta hemma och glo in i väggen, liksom. Som vanligt i hennes och hennes släkt sällskap, hade jag jävligt trevligt! Vi tittade på Timrås alla legender som for runt som om dom hade epileptiska anfall där på dansgolvet. Vissa tror jag faktiskt kom ut ur garderoben. Vissa sov vid borden. Några fick sig lite lapdance. Ja, det var riktigt kul.
 
Jag hade fan ångrat om jag inte gick upp, den saken är klar.
 
Pardeeey in Timrååå!