Lite nytt hemma

Tjena hejsan!

Dålig på att blogga nu, men det skiter man ju i. Helgen har varit rätt skön, vi har mest myst på och hälsat på Patriks kusin med familj och min mamma. Vi hann med årets första dopp igår också, Patrik hade i och för sig redan tjyvbadat i Antes pool. Svinigt kallt i vattnet, men det sket jag i... Simmade runt med is i ådrorna, skönt det!

Idag har vi städat lägan och sedan har jag kämpat med att sätta upp tavlor i lill-hallen. Urk, inte skoj att få allt rakt och fint eller. Men slutresultatet blev jag nöjd som fan med. Några bilder kommer här!

Lite blandat, några från IKEA, ett litet konsertminne från när jag var på Muse, en Monotypi jag gjorde i gymnasiet och en bild på oss för många herrans år sedan.


Bilder

Hoho!

Här var det dött, som vanligt. Jobbat och jobbat, inte ens pluggat har jag gjort. Men ska ta tag i det nu också. Iaf, imorgon fyller lillebror år, så jag var upp idag och gav honom lite presenter, jag jobbar imorgon så har inte tid att uppvakta honom. Han fick en tavla som jag målat, på Nikki Sixx och en kryddkruka från Sagaform, med tillhörande kryddor. Sedan ska han få en till grej som jag och mor har köpt.

Nikki Sixx, som jag målat.

Tänkte egentligen inte surra så mycket, ville mest lägga upp lite bilder på några saker som jag köpt och fått...

En duk från gammelfarfar. Han har flyttat till hemmet, så nu har det rensats i hans hus.

En kakburk från gammelfarfar.

En till kakburk, denna har gångjärn och agerar nu som våran fikagömma. Också från gammelfarfar.

Dessa har jag fyndat på Indiska, båda för 179kr. Halva reapriset!

Sen fyndade jag på Ur & Penn, 150kr!

Var ute och gjorde stan med mor idag, hon hade presentkort på några tusen att göra av med. Fyndade lite jag med, för egna peningar.

Näe, på återseende!