En helg med mycket göra.

Hej!

Min bil har frusit ihjäl. Den startar inte i denna kyla och dessutom har luften åkt ur ena framdäcket. Ska försöka ordna det där imorgon, får ta mig en promenad till OK och köpa en säkring till cigarettuttaget, så jag kan använda kompressorn för att pumpa däcket. Det är just typiskt att allt ska hända mig hela tiden, börjar ju faktiskt bli van eländet.

Hela helgen har bestått i att hjälpa min goa Angelica och hennes make att flytta till nya huset. Så vi har slitit hund allihopa, men det gick skitbra! Sedan stannade vi kvar och hjälpte dom packa upp lite och skruva upp möbler. Blev bjuden på pizza också, tippentoppen!

Imorgon ska jag och Patrik en sväng på arbetsförmedlingen, för att Student Consluting är där och har ComHem's arbetsgivare där, så vi ska lämna CV. Fast jag egentligen inte vill ha jobbet, men arbetsförmedlingen tvingar mig.
Just ja, jag var in till stan i fredags, på möte hos min jobbcoach på Student Consulting. Det var ganska skönt att få komma ut och känna att man gjorde någon nytta. Tjejen jag har är trevlig och jag hoppas dom kan hjälpa mig lite på traven nu då!

Aja, vi hörs!

Beslutet är taget.

Fick mitt beslut från A-kassan idag, kommer inte få någon ersättning, som jag visste. Näe, så det är bara att harva på och försöka leva något slags liv. Vi var och lämnade några kompletteringar till Soc idag också, får se vad dom säger...inte för att vi lär få pengar från dom heller.

Men hur går det på jobbsökarfronten då, undrar ni? Jag söker något jobb i snitt varannan dag, alltså skickar in ansökningar. Hittills har två arbetsgivare hört av sig och tackat nej. Men jag fortsätter att söka hela tiden. På torsdag ska jag till arbetsförmedlingen och göra en uppföljning och på fredag ska jag till Student Consulting, på ett möte med min jobbcoach. Jag hoppas det blir givande...

Jag har iaf blivit sjuk nu...trodde i min enfald att det skulle gå över, but it did'nt! Jag har faktiskt inte varit sjuk på nästan ett år, det är rekord tror jag. Men vafan, det är klart jag ska bli sjuk nu, annars lider jag ju inte tillräckligt...

Aja, hörs!

Börjar jag bli sjuk?

Jahapp, ännu en helg har gått. Nu har jag varit arbetslös i två månader, det är det längsta jag någonsin varit arbetslös. Men helgen har varit bra iaf, i fredags såg jag filmen 2012 och den tyckte jag var skitbra faktiskt. Jäklar vilket action det var i den! Igår var väl den dagen då det hände mest med grejer, för en gångs skull. Vi var till min ena moster på kalas, hon fyllde 46 år. Så det blev massa fika där och släktfotografering. Efter kalaset bestämde min andra moster och min mor att dom skulle bjuppa mig och Patrik på middag på Kina, det tackade vi inte nej till. Det var längesen vi fick äta ute nu, man saknar det faktiskt, eftersom jag och Patrik åt ute ganska mycket förut. Jag längtar verkligen tills jag får pengar igen, det finns så himla mycket man tar för givet när man har pengar ska ni veta. Bara att kunna gå och käka en pizza eller handla mat utan att tänka på vad det kostar. Utan penger kan man i princip inte göra någonting! Det är fan tragiskt...att världen är på det viset.

I vilket fall som helst, så träffade jag på min äldsta kompis genom tiderna när vi var påväg ifrån Kina. Så vi bestämde att vi ska hänga till veckan, så det ska bli roligt! Vi brukar alltid säga att vi ska hänga och så blir det aldrig av, men vi har alltid så sjukt mycket att prata om när vi ses, så nu måste vi! Efter det, stack jag på Domus och köpte ett till brev/paket att skicka fler böcker i, och postade det samtidigt. När jag kom hem, slog jag och Patrik igång filmen Cloudy with a chance of meatballs, den var riktigt rolig alltså! Den måste ni se, när ni får chansen!

Idag när jag vaknade hade jag ont i näsan, ögonen och i huvudet, jag tror jag börjar bli sjuk. Fick snyta mig flera gånger och ögonen bara rinner. Vi får se om det ger med sig, jag ska ju träna ikväll också...orkar inte bli sjuk nu, till råga på allt. Aja, ska fundera ut något att äta, antar att det blir nudlar...det är billigt.
Hörs!


Hittade en lista!


Hur är det med kärleken?1. Vad fick dej att falla för din kärlek? Vi liksom klickade direkt, han var så himla rolig och fick mig att skratta.
2. Vad är det mysigaste ni gjort själva? Det mysigaste måste nog vara när vi firade ett år och Patrik hade fixat värsta dejten, med middag+bio och sedan bokat ett rum på First Hotel med badkar, sedan har vi varit på spa uppe på Södra berget och sov över i en suit där. Vi har inte varit på semester utomlands än.
3. Hur länge har ni varit tillsammans? Snart 7år.
4. Kan ni prata om allt? Ja, det är väldigt skönt.
5. Vem är känsligast? Det är jag.
6. Vilka speciella datum har ni? Bara 23 mars, då har vi vår årsdag.
7. Kom du ihåg vad din kärlek hade på sej första gången ni sågs? Haha, ja faktiskt! Han hade på sig en beige tjocktröja och ett par mörkgråa byxor. Han hade t o m stylat håret och luktade gott, medan vi andra hade på oss mjukiskläder (vi hade inte blivit tillsammans då).
8. Har ni samma stil i klädsmak? Hehe, näe. Jag gillar mer rockigt och preppy, medan Patrik inte har någon stil alls, så jag får hjälpa honom med det. Han använder mest jeans och t-shirt, jag gillar när han har stuprörsjeans.
9. Har ni samma smak i inredning? Patrik har ingen speciell stil, sålänge det är funktionellt är han nöjd, men han gillar stora mönster på tapeterna. Jag står för inredningen och jag älskar lantligt blandat med indiska grejer.
10. Vad är din kärleks favoriträtt? Tjälknul med potatissallad.
11. Vad är din kärleks favoritgodis? Hm, favoritgodis...typ såna där kola spiraler, han älskar sånt som smakar kola, sen pingvinlakrits och lakritsdäck.
12. Din kärleks favoritfärg? Hans favoritfärg är blågrågrön, det är en speciell färg.
13. Firar ni alla hjärtans dag? Njää, vi kanske går ut och äter ibland, men vi gör ingen big deal av det.
14. Firar ni mor/farsdag? Jag firar min mamma och han firar sin mamma.
15. Firar ni fettisdagen? Ja, det gör vi!
16. Firar ni era speciella datum? Ja, det gör vi, det är jag noga med, Patrik vill gärna göra något extra speciellt när man firar dom här speciella åren, typ 1, 5, 10 osv.
17. Vem av er är den som vill mysa mest? Hehe, det är jag det.
18. Om ni har två duschar å båda ska duscha, tar ni en varsin eller delar ni? Vi har bara en dusch, så vi delar.
19. Blir du sur om din kärlek skulle välja att duscha själv? Haha, nääe! Vi duschar oftast själva, jag gillar inte att duscha, så det måste gå fort. Patrik älskar att duscha länge, men han brukar smyga sig in när jag står och duschar ibland.
20. Har ni samma vänner? Vi har sammansvärjt våra vänner, så alla känner varandra.
21. Är ni alltid på samma fester? Näe, jag brukar gå ut med mina tjejpolare när jag väl går ut. Men vi brukar ha hemmafester och det är alltid roligare!
22. Har ni samma favorit på systembolaget? Näe, min favorit är Bacardi Limón och Patrik köper mest öl, han dricker inte så mycket sprit, men det händer att det slinker med en flarra. Han är den som fyller spritskåpet.
23. Vem vill oftast? Haha, min mamma läser min blogg..så jag låter det vara barnvänligt.
24. Vem bestämmer mest? Vi bestämmer faktiskt rätt lika, men jag har mest åsikter om saker.
25. Bråkar ni ofta? Näe, nästan aldrig...småtjafsa kan vi göra, men inte särkskilt ofta det heller.
26. Går bråken över fort eller är någon av er långsint? Snabbt, för jag har kort stubin, men jag lugnar mig direkt.
27. Vem tjänar mest? Just nu tjänar vi ingenting, men Patrik kommer tjäna fina pengar sedan, när han fått jobb.
28. Har ni gemensam ekonomi- alltså ihopslagna pengar? Nej, vi har delad.
29. Vem unnar sig oftast kläder? Ja, det måste väl vara jag, Patrik måste man säga till när han ska gå och shoppa.
30. Vilken sida sover du på? Jag sover alltid närmast dörren, hur än vi möblerar.
31. Delar ni täcke? Japp, vi har ett gigantiskt täcke, för att inte svettas ihjäl.
32. Vem bäddar sängen? Vi är dåliga på det, men oftast gör jag det.
33. Vem tvättar? Det gör vi båda, vi har tvättmaskin i lägenheten, så vi brukar bara slänga in när det är dags och vi hjälps åt med att hänga den.
34. Vem lagar maten? Vi kör varannan dag.
35. Vem städar? Vi hjälps åt, men det oftast jag som tar tag i det.
36. Vem diskar? Vi har diskmaskin (thank god), men vi diskar alltid upp våra egna grejer när vi lagat mat.
37. Vad har din kärlek för skostorlek? 43.
38. Vad har din kärlek för klädstorlek? Han har medium i det mesta, fast inte i kalsonger, där har han large.
39. Har ni samma intressen? Vi har många gemensamma intressen, men vi har många olika också.
40. Vem kör oftast då ni är iväg?
Jag, Patan har inget körkort ÄN!
41. Hur ofta säger ni att ni älskar varann? Några gånger i veckan.
42. Vad gör ni för att visa varann kärlek? Kramas och pussas mycket, är spontana med att ge komplimanger och gör småsaker för varandra, typ gör kvällsfika till den andre eller något annat mys.
43. Tar ni er tid att bara vara ni två ibland? Ja, vi brukar ha myskvällar ibland och då är det kompisförbud. Vi gillar att gå på bio och äta ute också, så när vi har pengar brukar vi göra sånt.
44. Vad läser du och din kärlek helst? Jag läser gärna fantasy och biografier och Patrik han läser inte så mycket böcker, utan läser rätt mycket saker på internet, typ fakta om saker.
45. Badar ni badkar ihop? Ibland, men det blir inte så ofta, men det är mysigt.
46. Vad saknar du? Jag saknar ingenting, men däremot önskar jag att Patrik inte var så självklar med sina beslut om alla viktiga grejer i framtiden.
47. Har ni nån gemensam tatuering? Näe, vi har inga tatueringar.
48. Kommer ni leva ihop resten av livet? Det hoppas vi på.
49. Har ni samma smak i filmval? Jag älskar film, så jag kan se nästan vad som helst, min favoritgenre är nog komedi och lite skumma filmer. Patrik gillar mest action med mycket effekter, även äventyrsfilmer.
50. Går ni på toaletten ihop? Vi är nog rätt äckliga och bekväma, så dörren står alltid öppen, men det är inte direkt att han står brevid när jag skiter. Haha.
51. Vad älskar du mest hos din kärlek? Att han är så otroligt snäll och omtänksam, han är en väldigt fin person, sen har han bra humor.


Det här var en rolig lista alltså!

I'm a hustler baby!

Härom dagen la jag ut mina skolböcker på blocket och på Studentportalen. Det var ett smart drag må jag säga. Flera stycken som hört av sig och vill ha böcker. Idag skickade jag en bok till Umeå och imorgon kommer en tjej och köper fyra böcker. Det blir ju faktiskt lite pengar i plånboken. Skönt och få igen lite av det man lagt ut på böckerna, dom är ju inte direkt billiga! Fick även igen pedagogikboken som jag lånat ut till Tina idag och hon hade varit så gullig och lagt i en femtiolapp till mig, som tack för lånet! Det tyckte jag var bussigt!

Såg Sherlock Holmes i helgen också, den var skitbra! Den rekomenderar jag starkt! Bra skådisar också, Robert Downey Jr och Jude Law.

Just ja, fick ett brev från A-kassan igår angående mer kompletteringar. När jag läste brevet fick jag spunk! Det stod att det saknades arbetsgivarintyg, anmälan om arbetslöshet..ja, en massa grejer som jag helt enkelt hade skickat in i ett enda kuvert, för att undvika att papperna kom in olika tidpunkter. Iaf, jag ringde upp, eftersom jag vet att dom fått in papperna, då jag fått flera brev om mina papper redan. När jag får prata med en handläggare, så säger hon att det tydligen gått ut en "mall" till mig, som jag inte skulle haft. Även att det var samma tant som skickat ut den förra kompletteringen bara två dagar innan, som skickade den här...blir man nå trött eller? Handläggarna på Handels verkar komma från något jävla muppföretag alltså, har dom blivit rekryterade från Samhall/Midland eller? Suck, men i vilket fall som helst, kunde jag ignorera papperet.

Näe, nu ska jag laga något att äta...typ tånaglar.

Tankar...

Sooo...en helt vanlig dag i arbetslöshetslyan. Vad har jag gjort idag måntro? Jag vaknade kl 12 (man gör det när man är arbetslös, utan livskraft), satte mig vid datorn och sökte ett par jobb. Sedan har jag ätit lite frukost och fortsatt sitta framför datorn. Där har ni min dag. Det är nog därför jag försöker att inte skriva om min dag för er, då blir ni bara deprimerade.
Patrik var upp på soc idag, men det var ingen där. Han ringde och fick veta att han kunde gå dit imorgon mellan tio och elva istället. Så, han ska prova och diskutera till sig lite stålar...vi kan ju hålla tummarna.

Undra om jag ska bli författare eller något? Är det svårt tror ni? Jag tycker att jag skriver rätt bra, när jag väl skriver texter...men jag har inte samma flyt som Erik Bergman har i sina berättelser. Hm, tåls ju att träna lite på...men jag skulle nog bli uttråkad alltså. Fast om jag skriver en fantasybok? Hehe..jag undrar jag, vad är jag ämnad göra egentligen?

Massa brev och annat tjafs

Fick brev igår från Handels A-kassa, jag väntar ju på beslutet om jag ska få stämpla eller inte. Iaf, så blev jag såklart tvungen att komplettera med ett intyg från skolan att jag verkligen är utregistrerad ur deras register. Om jag inte skickade in dom papprena inom två veckor, så skiter dom i att ta ett beslut. Jag tycker det är rätt roligt att det hänger på om jag är utregistrerad från skolan eller inte...nu är jag ju det, sedan 23 november. Men när beslutet är taget, så ska ni se att det inte ens lite hängde på skolintyget..utan hur många månader jag jobbat heltid i streck. Handels, Handels, Handels...

Idag ringde dom från Student Consulting, det är där min jobbcoach är ifrån. Så nu har vi stämt möte, den 29 januari, spännande! Fick också brev ifrån Bilprovningen idag, 24 mars ska bilen besiktigas. Ska ta och höra av mig till Janni, så han får fixa mittenbältet och göra en motortvätt på bilen innan.

Jag är sjukt sugen på karra just nu...denna vecka har inte gått så bra. Nästa vecka kanske går bättre.
Nu ska jag se lite serier.
Hejs.

   

 
Några gamla bilder på Ebbe, när han var en lite bäbis.
Han är så himla fin!

Kärlekslista!

Den här listan hittade jag hos Lindypindy. Det tackar vi för.

Vad heter ni? Sofie och Patrik
Hur träffades ni första gången? Första gången var när jag gick i 8:an, han var min idrottslärare. Men när vi träffades på nytt och blev tillsammans var 2003, vi hade spelkväll hos Abrahamssons. Härliga tider!
Hur länge har ni varit tillsammans? I mars har vi varit tillsammans i 7 år.
Är ni förlovade? Näe, längtar!
Har ni barn? Inte det heller.
Har båda körkort? Nej, det är bara jag.

Isåfall, vem kör bäst? Ja, det borde bli jag det.
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, det gör jag! Vi hade dejt hemma hos Patrik, med chips och trocca, vi såg på Lilo och Stich.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Patrik, men vi väntade lagomt länge.
Vem är äldst? Patan, han är 4 år äldre.
Vilka stjärntecken är ni? Jag är tvilling och han är fisk.
Vem fyller först på året? Patan, han fyller år 6/3.
Vem är längst? Ja, det är också Patan, skulle inte klara av om karln var kortare än mig, då är man nog dvärg. Haha.
Vem sjunger bäst? Hahaha, jag måste säga jag. Och då sjunger inte jag särskilt ljuvt.
Håller ni i handen på stan? Njaaee, inte så mycket nu förtiden. Någon gång kanske.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Njaaee, vi kände till varandra och pratade mycket på internet innan. Men lärde känna varandra gjorde vi nog under tiden.
Vad har ni gemensamt? Vi gillar att göra roliga aktiviteter, typ åka pulka, tälta, åka skridskor, bowla, bio m.m. Sedan har vi skitbra humor båda två. Vi gillar lakrits, viktigt! Det var nog första frågan när vi skulle bli ihop, om han gillade lakrits. Haha.
Har ni någon speciell låt? Inte direkt, skulle vara You are my sunshine då.
Har ni några "fri kort"? Haha, mitt frikort är Robert Pattinson, men det har jag bestämt själv.
Har ni varit i någon annan stad med varandra? Ja, Götet, Sthlm, Hamburg, Ö-vik, Östersund...säkert några fler.
Har ni varit utomlands tillammans? Bara i Tyskland.
Vilket är ert bästa minne? Oj, jag har så himla många fina minnen! Kan nog inte välja ett på rak arm.
Vem lagar bäst mat? Jag måste säga att jag lagar nog bäst mat, för han orkar nästan aldrig laga något från scratch. Jag gillar mer att hitta nya rätter, medan han experimenterar med bakning.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Då sitter jag och ser någon film eller serie och han spelar antingen på PS3 eller sitter vid datorn, om vi gör något tillsammans ser vi kanske någon gemensam serie eller film.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Vi bor ihop, men vi pussas och kramas ganska mycket.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Näe, jag bodde på Örnen och han bodde på Banérgatan, det är gångavstånd.
Brukar ni bråka? Inte särskilt ofta alls, vi har kommit över det. Lite tjafs då och då, but who does'nt?
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans finaste är läpparna, men jag gillar hela karln!
Brukar nån av er prata i sömnen? Patan pratar rätt mycket, man kan t o m prata med honom så svarar han. En gång så mumlade han i sömnen och jag frågade honom vad jag skulle få i julklapp, då sa han "Vill du verkligen veta det?" Haha.


En sjuk data.

Min stackars dator blev utsatt för ett jäkligt läskigt virus igårkväll, men idag flippade den ur totalt. Patrik försökte fixa det, men tillslut gjorde jag en backup på hela skiten och sen omformaterade han den åt mig. Nu mår datorn mycket bättre, den har t o m fått ett nytt operativsystem, Windows 7...oooooh! Jag har suttit hela kvällen och kollat igenom alla nya grejer och installerat massor av program som jag behöver. Har även hunnit med att söka ett par jobb och sett på nyaste avsnitten av Chuck och Desperate Housewives. Imorgon ska Mr Stanislav komma hit och se Chuck med mig har han sagt, så det blir kul.

Jag har fortfarande inte fått något beslut från A-kassan om jag ska få stämpla eller inte och nu sitter även Patrik i samma sits som mig. CSN hade lovat honom pengar, men nu hade det blivit ändrat, då han måste läsa fler kurser för att kunna få dom. Han är klar med skolan strax, men har varit utan pengar sedan Oktober tror jag. Så nu lever både jag och han på sparpengarna, men hans är slut efter denna månad, så det blir mina pengar vi måste använda upp efter det...tröttsamt!

Men jag börjar bli van eländet nu...*djup suck*
Näe, nu ska jag skicka ett mail till WWF, så dom kan ta bort mitt bidrag till tigrarna. Har inte råd att skicka pengar till dom just nu, får göra det sen när jag får ett jobb igen.
Hejs!

 
Bjuder på några bilder från året då jag och Patrik
blev tillsammans. Jag är 16 och Patrik har nyss fyllt 21.


En mysig helg.

Det har varit en bra helg iaf, i fredags blev vi bjudna på mat hos Christer och Sandra. Sandra hade gjort brakmiddag med förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten bestod utav risotto med pilgrimsmussla (jäkligt gott), varmrätten blev rostbiff med svampsås och potatismos (ruggigt gott det med) och till efterrätt fick vi en hallon/fläderpaj med glass till. Det blev en lyxmiddag med andra ord!

Igår gick jag på en långpromenad med Angie, runt hela Edsgården och Vävland. Så jäkla skönt att gå långt! Angelica hade räknat ut att den rundan var på ca 8km, så det kändes ännu bättre. Efter vi varit och gått drog vi in på Birsta en sväng och lämnade tillbaka ett par pyjamasbyxor åt Patrik. Men vi hittade ingenting där, förutom varsitt litet armband på Panduro, som Bella tipsade mig om, som man flätar själv.
Efter vi varit på Birsta drog vi hem till Angie, för hon och Jonas ville bjuda oss på middag. Så vi fick dubbelmiddag i helgen, ganska lyxigt! Det är bra att våra vänner tar hand om oss nu, när vi inte har någon inkomst. Dom bjöd iaf på fläskfilégratäng, asagott! Sen åt vi chokladmousse till efterrätt. Patrik och Jonas tog sig en liten sup också, Baileys och Xanté (päronconjak).

Som sagt, en mysig helg!
Ikväll är det träning som gäller, fightnight i två timmar. Ska bli jävligt skönt!
Hejs!


Stal från min bästa vän.

Inatt har jag stulit...en lista från Angie. Jag älskar listor! Here it goes...

46 saker du alltid har velat veta om mig..

1. Hur gammal är du om fem år?
 28 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Patan, vi har haft myskväll med ostbricka och filmer.
3. Hur lång är du? 157 cm.
4. Vem ringde du senast?
Mammsen, såklart.
5. Vem ringde dig senast?
Mammsen, för vi älskar varandra. :D
6. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Vi ska bara dra och käka sen kommer vi :)".
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda, måste vara kring 14 år nu.
9. När såg du senast din pappa?
Längesen...men jag pratade med honom här i nyår.
10. Vilken ögonfärg har du? Gröna.
11. När vaknade du i dag? Jag skäms nästa...men vaknade av att det ringde från Student Consulting kring 10, men somnade om till 12. Jag har ju inget liv satt..
12. Vilken är din favoritjulsång?
Oj, Have yourself a merry little christmas och Happy Xmas (War is over) tror jag.
13. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag hoppas jag har ett roligt och bra jobb, är lyckligt gift med Patrik och att vi bor i hus.
14. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inbrott, jag brukade låtsas att jag gjorde ett skyddsnät, som var oigenombrytbart, över hela huset och min familj. Då var man säker.
15. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Hm, vi såg nyss Up, och den var riktigt rolig.
16. Hur stor är din säng?
160, då hamnar man inte för långt ifrån varandra, men man har tillräckligt med space.
17. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar Sony Vaio.
18. Sover du med eller utan kläder på dig?
Oftast utan kläder, men ibland har jag pyjamas.
19. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra.
20. Vilka städer har du bott i?
Sundsvall och Timrå, även om Timrå inte är någon stad.
21. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor.
22. Är du social?
Jadå..inte nu kanske, har ju inget liv...och har inte råd att göra något satt..
23. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys Cookie Dough.
24. Vilken är din favoritefterrätt?
 Paj...Blåbärs-, ananas-, hallonpaj...ja, jag älskar paj! 
25. Tycker du om kinamat?
Aa, det gör jag..men inte för ofta.
26. Tycker du om kaffe?
Ja, men dricker bara när det bjuds.
27. Vad dricker du till frukost?
Te eller Multivitaminjuice.
28. Sover du på någon särskild sida?
Alltid närmast dörren.
29. Kan du spela poker?
Ja, men jag har inga bra strategier.
30. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Nej.
31. Kan du några andra språk än svenska?
English och grunderna i Tyska.
32. Har du någonsin åkt ambulans? Inte vad jag kan komma ihåg.
33. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!
34. Vad spenderar du helst pengar på? Inredning och kläder.
35. Äger du dyrbara smycken? Näe...inte vad jag vet.
36. Vilket är ditt favoritprogram på teven? How I met your mother, Greys, Desperate, Ugly Betty, Lost och True Blood...m.m.
37. Sover du med gosedjur? Näe..eller räknas Sigge, han är ett djur och han gosas.
38. Vad har du för ringsignal?
Sex and the city.
39. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jag tror mamma har en del.
40. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Någon förpackning från ett minneskort.
41. Kan du byta olja på bilen?
Hm, ja det tror jag...men jag har aldrig gjort det, Magnus på OK gjorde det senast.
42. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Näe, har inte planerat på att få det heller, Cruise Controller FTW!
43. Läser du dagstidningen?
Näe, någon gång på internet..
44. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Jag har inte kört bil på ett bra tag, men det var nog Mix Megapol.
45. När var du i kyrkan senast?
På Angies och Jonas bröllop.
46. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Fyra dagar med pappa i Norge, då jag fick hjärnskaking och nästan dog...Jag hatar Norge!

Slentrian.

Dagarna bara försvinner. Just nu känner jag ingen motivation alls att kliva upp på mornarna, heller inte att klä på mig. Jag gör ingenting (förutom att scanna igenom nätet efter jobb) under dagarna. Ingenting är ju roligt, särskilt om man inte har pengar...
Jag kan ju inte ens gå på bio, jag älskar bio! Har velat åka skridskor med karln ända sedan vi åkte på nyår, men näe... jag får ju inte ens göra saker som är gratis!

Idag har jag iaf skaffat en s.k Jobbcoach. Den personen får då betalt från Arbetsförmedlingen för att hjälpa mig skaffa ett jobb. Jag är glad för den lilla hjälp jag kan få. Men i vilket fall som helst känns det bra bara att få komma ut och träffa folk och få känna att man gör någonting iaf. Det skulle kännas bra och få ett riktigt bra CV, även om jag tycker mitt är bra, så vet jag ju inte om det är det påriktigt.

Väntar också på massa svar från olika jobbansökningar och även från beslutet från Handels. Ska jag få ersättning eller inte? Dön dön dön dön *hajenlåten* Men allvarligt, jag är trött. Trött på att allt ska gå emot mig... trött på att mina pengar snart är slut, trött på att jag stått och betalat in hur mycket som helst, till ett fack som inte hjälper mig. Näe, låt oturen försvinna nu...annars kanske jag måste börja knarka. Jag menar, dom på torget verkar ha det bra?

Aja..hejs!


Nyår i bilder.

Chockar med ett inlägg. Det har blivit lite dålig uppdatering nu, men jag har varit så otroligt trött och less...
Tänkte väl egentligen bara summera nyår med lite bilder, har lånat några från Angen också.

     
Lite egobilder på mig själv först, så har vi det avklarat.

       

     

   

       

   

God fortsättning för denna gång.