Vad är felet?!

Idag har det varit en till skitdag på jobbet. Idiotkunder endast! En tonåring som trodde han kunde blåsa oss på pengar, men tji fick han. Han hade ett World of Warcraft som han hade öppnat plasten på och dessutom var skivorna repiga, vilket tyder på att han använt det. Vi tar inte emot brutna förpackningar och absolut inte spel. Han påstod att hans mormor hade köpt det så, men det var också fel eftersom vi inte tar emot brutna spel. Sen påstod han att det såg ut så när HAN köpte det, men det var ju inte heller sant eftersom han nyss hade sagt att det var hans mormor som köpt det. Jag skickade ut honom, så enkelt var det. Han undrade dock vad han skulle göra med spelet, jag sa att han kunde ju sälja det till en av hans polare istället.

Take me away! London Angie, please!


Utmaning från Teaa.


Vilken mat äter du oftast?
Hm, försöker variera så gott det går om jag ska vara ärlig, kanske kyckling.

När du är på kalas, är du den som sitter eller är du den som hjälper till att plocka av?
Jag är den som sitter och spelar gäst.

Var sitter du när du bloggar?
I min säng, eller på jobbet.

Vilket land eller stad har varit din bästa semseter?
Hm, har ju knappt varit på en semester, jag säger Italien med drilltjejerna (fast det var inte ens en semester, men det kändes så).

Vilken TV kanal tittar du mest på?
3:an och 5:an.

Dessa utmanar jag:
Helldorf och Stanislav.

Det var bättre förr.

Alltså shit vad jag är trött hela tiden! Håller på att somna ståendes här på jobbet.

Ikväll blir det spelkväll med lillebrorsan, jag har varit på Barnens Hus och köpt Galen panna. Jag var även upp till Karamellagret för att köpa karra. Aldrig mer! Fy tusan vad dåligt utbud dom har nu, nästan inget godis alls! Dom har förvandlat hela butiken till någon slags giftshop man kan hitta på Arlanda. Tacka vet jag när Godisgubben hade det, då var det ordning och reda, alltid fräsht godis. Jag och Issa var stamkunder på Karamellagret när vi var yngre, fanns inget bättre på den tiden. Finns fan inga bra godisbutiker längre. Inte ens Shell i Sörberge är bra längre, ända butiken jag vet har gott karra är nog VideoMix i stan, men orka åka dit på kvällen då.

Another level of stupid.


Min värsta otursdag.

Igår hade jag en fruktansvärd dag! Jag tror jag slog mig sönder och samman minst 5-6 gånger under dagens lopp. Fick en stor bordsskiva på bröstkorgen och armen, har rätt ont där idag. Sen skulle jag tanka på Jet efter jobbet, när jag skulle få upp tanklocket, som kan vara lite tjärvt (men jag har inte haft problem med det annars), gick det inte att rubba alls. Jag tror jag stod i fem minuter och försökte få upp fanskapet! Fingrarna var helt svedda på mig, plus att det stod en annan biljävel bakom mig och brummade sådär stressande, så jag fick ett dampanfall och börnade därifrån utan att tanka. Jag blev så jävla förbannad att mitt huvud nästan exploderade. När jag kom hem och bytte om, slog jag nästan ihjäl mig när jag skulle gå ner för trappan, och jag mosade nästan mina kusiners presenter. När jag väl kom fram till min moster och skulle till att parkera fanns det såklart inga parkeringar lediga, tillslut hittade jag en, då visade det sig att jag stått på handikappen utan att veta om det. Vilken jävla dag alltså och det där var bara det värsta. Idag ska jag försöka tanka igen, önska mig lycka till.

Onödigt vetande.

Ville bara att alla skulle veta att jag håller på att hungra ihjäl. Jag längtar hem.

Höstfresh!

Nu har jag varit på Jess och freshat upp mig. Jag blev väldigt nöjd som vanligt, klippte mig hos Angelica som är en top hairstylist. Hon är superduktig! Angelica som jobbade på Siba med mig förut var där och klippte sig nu i dagarna och "frisör-Angelica" sa att hon blev mycket snygg i håret, ska bli spännande och se!


Make-over.

Imorgon ska jag äntligen klippa och slinga håret. Det behövs kan jag säga, håret ser ut som jag vet inte vad. Kommer inte bli något drastiskt klipp denna gång, utan toppning av håret och slinga det blont. Håller ju på att spara till Playboy mansion-hår. Tar sin lilla tid att spara kan jag säga. Gillar Reese Witherspoons frilla också, men det är typ samma stuk.


Stolt storasyster.

Patrik skiter jätteilla, han tror det är köttet från igår, att det var gammalt.
Annars vet han inte, det sitter fast i soffan...lukten.

Det där var ett urklipp ifrån min vardag, så jag passade på att anteckna allt han framförde.
Nog om Patriks pruppar.

Min lillebror tog körkort den 16:e September, stort grattis till honom! Han är så duktig, jag är verkligen stolt. Han klarade både teori och körprovet på första försöket. Grymt!


Tre nyvakna gladingar på min 18års dag.

Insomnia.

Nyss haft lunch, mätt som ett as. Inatt blev det ungefär 0 timmars sömn, väcktes av minsta lilla ljud hela tiden. Somnade dessutom skitsent också. Jag har insomnia varje gång jag har varit ledig och ska jobba. Vet inte om jag stressar upp mig inför jobbet eller vad jag gör, eftersom jag har samma problem varje gång. Vad finns det för tips för att relaxa innan man ska sova?

En hemsk sak kanske kommer att hända här på jobbet, men jag hoppas hoppas hoppas att det inte blir så. Händer det, blir jag fruktansvärt less.

Filmtips: Son of Rambow, handlar om två pojkar som ska göra en film om Rambos son. Utspelar sig på 80-talet ser det ut som i filmen. Riktigt bra faktiskt.

I'm the best!

Igår var jag på det där go-kartstället inne i Nacksta med jobbet. Vi körde fotbollssimulator (jag sög), sedan go-kart, och jag vill bara tillägga att jag kom tvåa i mitt race och hamnade faktiskt i A-finalen på tredje plats och kom även trea allt som allt. Mitt bästa race var på 16 sekunder. Jag var helt enkelt grym. Vi var 12 stycken som var med satt.
Sedan körde vi Laserdome, det var skitkul! Dom har två våningar där och det är kolsvart med massor av dimma. Kom väl 6:a där. Inte fy skam iaf. Sist av allt så blev det relaxen, jätteskönt med jacuzzi och bastu. Chefen la till en extra timme åt oss dessutom. Det var schysst.
Kul kväll helt enkelt.

När jag kom hem såg jag Get Smart. Den var jävligt rolig måste jag säga, den rekomenderar jag starkt! Alltid varit ett fan av Steve Carell.

Bra låt: M.I.A - Paper planes


Min bäbis Sigge, när han var en riktig bäbis. (O.B.S! Har inget med texten att göra.)

Konstigheter.

Okej, en sjuk grej hände nyss.
Jag stod i kassan när det kommer fram en kvinna som verkar lite konstig. Hon börjar prata med mig och säger:
-Hej! Dom tog mina barn, dom tog mina barn för 7 år sedan, dom lurade av mig barnen. Sen dog två av pojkarna också, en dog i hjärntumör och en i hjärtsjukdom. Hemskt va?

-Öhm...Ja..

-Ja, sen har jag inget busskort heller.

-Okej? Du kanske ska skaffa ett sånt då.

-Ja, var skaffar man ett sånt då?

-På Navet inne i stan.

-Jaha, hejdå!

Bäst var när hon säger att hon inte ens har ett busskort, som att det var det värsta i hennes liv.

Sen hände en sjuk grej igår. Jag stod i kassan och Max och Malin var här. Max handlade någon dricka och skulle få en femma tillbaka. Jag flippade upp femman i luften mot honom, men han tog inte emot den, istället hamnade den rätt ner i hans myntficka på jeansen (ni vet den minsta fickan som sitter i fickan). Miracle!
Jag borde ha köpt en lott den dagen, men det gjorde jag inte.

Mitt hårda liv.

Dessa småbarn... Dessa småbarn som säljer jultidningar. Jultidningarna börjar säljas i tid dom, här ödslas ingen tid alls. Man hör en läskig knackning på dörren och när man öppnar så står dom där. Sträcker fram nävarna med papper i händerna och frågar närvöst "V-v-vill du köp-p-pa jultidningar?", "Näe tack!" svarar jag och slänger igen dörren.
Jag fick inte sälja jultidningar för mamma, man kan bli indragen av främlingar och bli våldtagen och mördad sa hon. Samma sak när föräldrarna i klassen ville att barnen skulle sälja plastpåsar för insamling utav klassresepengar, då kunde jag bli indragen av främlingar och bli kvävd med plastpåsarna runt huvudet. Jag har levt ett hårt liv.


Här levde jag hårt.

Hjärnskakning.

Today har jag jobbat, som vanligt. Slutade två, så jag slapp vara där hela dagen. Mamma kom förbi och drack en kopp kaffe och sedan gick jag och Patrik till hans mamma. Vi fick varsin t-shirt, karra och jag fick två armband. Fick en snygg gul wesc t-shirt, nöjd! Patrik fick en Adidas.

Min lillebror fick hjärnskakning i helgen, så han mår inge vidare. Han ringde inte ens mamma när det hände! Han är helt otrolig, man kan liksom dö om man somnar när man har hjärnskakning. Jag har fått hjärnskakning en gång i hela mitt liv. Det var sommarlovet till jag skulle börja 7:an. For med pappa och hans dåvarande tjej Marie till Norge, då jag, brorsan och pappa stod och fiskade på en jättebrygga. Pappa gav upp och gick tillbaka till tältet på campingen, medan jag och brorsan stod kvar. Bryggan var uppstöttad med stora bumlingar på varje sida, så när vi skulle gå tillbaka så hoppade vi ner på stenarna och jag sa till brorsan att vi skulle gå försiktigt när vi höll i fiskespöna. Så vi hoppade försiktigt ner på varje bumling, rätt som det var så var jag helt plötsligt i luften och slog huvudet på varenda sten innan jag landade på marken där det låg sylvassa tågrälsstenar. Jag trodde att jag var död om jag ska vara ärlig, allt var svart. Tills någon sprang fram till mig och skrek "Do you speak english?", då vaknade jag till men blundade fortfarande eftersom smärtan var helt outhärdlig. Jag skrek tillbaka "NEEEEEEJ!" och han frågade om jag var svensk och jag svarade ja. Sen kom pappa springandes och plockade upp mig. Jag frågade om jag blödde, för det smärtade, sved och kändes blött i hela ansiktet. Pappa sa att jag inte blödde, men min lillebror sa "Joho, det gör hon ju visst ju!", det är roligt med småbröder som inte förstår när man ska vara tyst. Pappa tyckte vi skulle åka till sjukhuset, men hans tjej Marie tyckte jag skulle gå och sova en stund. Jag visste inte bättre, så jag åt en Snickers och sen däckade jag. Efter ett tag vaknade jag av att jag mådde så sjukt dåligt, kröp ut ur tältet och spydde precis vid ingången. Min bror skrek "Neeeej, inte Snickersen!", som att det var det viktigaste. Vi bestämde oss för att åka hem den dagen och när jag kom hem till pappas dåvarande tjej, tittade jag mig i spegeln för första gången efter olyckan och blev helt chockad. Såg ut som jag varit med om värsta bilolyckan eller nåt, stort sår över hela ansiktet från pannan till hakan. Sen ringde jag mamma, hon blev snortokig på pappa såklart. Jag kunde faktiskt ha dött, så kom ihåg det alla; Somna aldrig när ni har fått hjärnskakning! Raka spåret till sjukhuset, där doktorn får bestämma om det är lugnt eller inte.


Jag, död.

I'm dying.

AAAAAAHHHHHHHHHHHHH! Jag bryter ihop! HJÄLP mig någon!
Vad ska jag ta mig till?! Jag klarar inte vara kvar här längre. Det är inte det här jag är ämnad för! Jag måste bort härifrån, måste hitta mitt kall. Är bara så fruktansvärt trött på skiten. Orkar inte mer... This jobb is killing me.

Swartling = Cowell look-A-like.

Patrik har fått två MVG och förmodligen ett VG, men det är strongt ändå tycker jag. Han är bra duktig han. Nu är det slut skjutsat på iaf tre veckor. Jag är helt förstörd, klarar inte av att kliva upp svintidigt jag eller. No thanks... Men vad gör man inte för sin älskade.

Snart börjar andra avsnittet av Idol 08. Jag tycker nya juryn är mycket bättre och trevligare. Orkar inte se Swartlings dryga kommentarer i ett försök att likna Simon Cowell från American Idol och Kishti som tror hon fortfarande är 15 år med sina svengelska uttryck, patetiskt! Näe, dom nya vet iaf hur gammal dom är, plus att dom har rolig humor.

Ska göra i ordning lite fil och hårdbröd nu innan jag ska kasta mig i soffan. Hörs!


 This is what I say about gamla Idol-juryn

Klantigt värre.

Det har gått jättebra för Patrik på provet, MVG sa läraren. Han har en dag till att göra prov sen är det klart för den här gången. Jag är så stolt över honom. fast han gjorde en tabbe idag när vi for på Birsta efter provet. Vi hade handlat på IKEA och skulle lämna vagnen, tror ni inte han glömmer nycklarna i vagnen och vi for ju hem också. När vi skulle låsa upp dörren upptäcker han det, så sjukt klantigt! Så det var bara att fara tillbaka. Fanns ju inga nycklar kvar där eller, inte heller inne på IKEA, så han skulle ringa dom ikväll och kolla om dom kommit in. Så det var bara att fara hem igen. Lite småirriterad, svar ja.


Harry Potter och jag.

Provdag.

Idag klev jag upp asatidigt, skulle skjutsa min baby till skolan (provdag). Jag hoppas allt har gått bra. Står på jobbet just nu, väntar på att klockan ska bli 13.00 så jag får ta lunch. Det är stendött här och jag är dyngtrött (rimmade jag?).

Äh, who am I kidding? Jag har inte ett skit att skriva.
Hej!