Relaxxaa.

Här står jag på jobbet och kan knappt hålla ögonen öppna, vet inte varför, jag har ju faktiskt sovit mer än 8 timmar i natt.

Igår efter jobbet vart det en kanonkväll! Patrik har ju äntligen kommit hem igen, så jag och Pat gick över till Lill-Erik och Perny för att bada jacuzzi och bastu i deras nya relaxrum. Sjukt bra relaxrum, det fanns tv, bord och fotöljer, bastu, jacuzzi och en sån där massage dusch. Vi hade köpt med oss massa gotta också för att fullända våran relaxkväl. Jag hade med mig ölkorv, trocca och cheezeballz..muuumms! Patrik hade köpt brännvinsost (haha, smaka surstjärt!), rökt sidfläsk och bärs. Så där satt vi alla fyra och njöt i bubblet med American Pie2 på tv'n. Fulländat!

Jag har kommit på vad jag vill hålla på med nu iaf, men verka inte som om det finns någon utbildning så långt ögat kan nå. Just typiskt!

Thats all for now folks!
/S.

Värdelös.

Ja, det gick inte så bra hos SYO'n. Jag vet ju fortfarande inte vad jag vill läsa och vet inte om jag är så sugen på att lägga ut flera hundratusen kronor på något som jag senare inte kommer vilja hålla på med. Skit också.
Jag önskar att jag också var sådär målmedveten och visste exakt vad jag vill hålla på med, men så är icke fallet. Mr.Stanislav borde iaf bli författare så bra som han skriver...träna lite på stavning det vill säga. Jag vet liksom vad andra borde bli, men inte vad jag själv ska bli. Är det ingen som vet vad jag är bra på?

Jag lagade (appropå ingenting) torsk i ugn till middag, misslyckat! Mamma sa att man skulle ta ut den om det kom vitt mojs ur fisken, då hade den varit inne för länge. Såklart så kom det vitt mojs ur, men inte faaaan va fisken klar. Den va ju alldeles rå och kall innuti. Misslyckat! Jag blir så trött. Ska göra en smoothie och sedan gå till Erik och låna Harry Potter och Fenixordern.

Tack för mig!

/S

Weak as I aaaam!

Bara för att jag sa att jag är nyttig igen, så vräkte jag i mig en halvfull chipspåse och karra. I'm so weak! Imorgon ställer jag undan allt godis i skafferiet, och tar en powerwalk! Suck.

Hjälp mig, vad ska jag plugga???? Fortfarande ingen clue alls. Typiskt.
Sovgott!

Våndas och dilemman.

Ja, gott folk. Här sitter jag i min ensamhet, Patrik är i Stockholm och jobbar igen. Det är bra att han tjänar lite pengar, hur ska han annars kunna skämma bort mig? Haha, ibland är man förjävla kul. Jag har nyss druckit en smoothie som Hella tipsade om i sin blogg. MUMS! Så, nu är jag nyttig igen. Under påsk blev det en del godis-ätande.

Men till mitt dilemma, jag ska till SYO'n imorgon igen och då ska jag i princip ha bestämt vad jag ska plugga, men jag vet fortfarande inte vad. Det är ju skitsvårt och veta vad man vill bli bara sådär hux flux (okej, jag har haft 3 år på mig.), men jag har bestämt att det blir till hösten jag ska börja plugga. Nu får det vara slut med att lida varje gång man går på jobbet, jag vill vakna upp och vilja gå på jobbet. Om jag ska vara ärlig mår jag lite psykiskt dåligt av att vara där, jag vill mest spy på det där arbetet så fort jag vaknar av väckarklockan. Ugh! Så det är dags att ta tag i mitt liv nu. Ska glo lite mer i alla kataloger om skolor och utbildningar. Finns ju mycket distans också, men jag är så dålig på att hitta dom utbildningarna. Hjälp!

Ledig två dagar nu också, ska försöka röja upp i hemmet då. Jag har målat badrumsskåpet idag efter jobbet.
Ska nog ringa karln min och se om han kom saftly fram.

Herrå!

Läckor och fördomar.

Tjeeena alla ridööörs! (läs: readers med svenskt Ronny & Ragge uttal)

Ja, vissa av er har ju påpekat den där tvättmaskinen som vissa bar upp... ett jävla gnäll tycker jag det mest var. Men den kom upp i alla fall, nu är det bara det att den jäkeln läker! Underifrån. Vet inte om det är någon packning av något slag som torkat sönder när den stod i förrådet så länge. Ska undersöka saken vidare, men det är ju tur att den står i badrumet där det är lite svårt att få vattenskador.

Jag har också läst ut fjärde boken av Harry Potter äntligen! Den var kanske huuur bra som helst! Nu tänker alla ni som aldrig läst eller sett filmerna till Harry Potter att jag är astöntig, men jag tyckte samma sak förut, ända tills jag råkade se första filmen. Sen har det bara rullat på, jag tycker filmerna är supermysiga, men böckerna är så underbara att det finns inte. Det är en helt annan story i böckerna än i filmerna, dessutom blir dom bara bättre och bättre ju äldre Harry blir, det är inga barnböcker längre. Första boken är han ju liten, så det är inte så konstigt att han bara gör "barngrejer", men ju äldre han blir ju mörkare och hemskare blir böckerna. Underbart. Jag önskar att alla kunde släppa sina fördomar och läsa dom, jag rekomenderar dom till fantasy-älskare.



Nä, fy vad hungrig jag är nu. Måste äta lite brunch och ladda inför påskmiddagen i eftermiddag.

Vi hörs allesammans!

Galenskaparna!

Idag blev hallen klar, superfint! Men jag och Patrik har skrikit på varandra ungefär hela dagen. Ganska less nu. Det är det där jäkla datarummet som jag dampar loss på och han klagar på allt hela tiden, men jag får inte säga något till honom...trött blir jag. Men vi är vänner nu. Orkar inte sura ändå så. Våran tvättmaskin är i full gång nu iaf, så jag vart på bra humör av den. Skitkul och ha en egen tvättmaskin ju! Kan man slänga in tvätt närhelst, man behöver inte tänka på att ta någon tvättid eller något! Hehe. Snart har vi våran nya diskmaskin igång också, rörmokaren var här idag och installerade allt åt oss, men nu måste vi bara koppla ström till den. Fattar ingenting av det, satt inget jag bryr mig om. Ska bara bli skoj och få diska i en stoooor diskmaskin, istället för den där lilla bänkdiskmaskinen vi har. Nä, jag måste duscha innan jag ska hänga tvätten, så tjipp och hej!

Tiiiimråååå!

Jag måste ju gratta Timrå för klockren seger mot MoDo ikväll igen. Haha, jag älskar att dom blir dissade av Ö-viks egen tidning där det står att MoDo är handlingsförlamat och Timrå spelar med glöd och energi. En vinnande match till, sen är det vidare. Undrar vad mina loser-arbetskamrater som hejar på MoDo säger nu... TIIIIMRÅÅÅ!


Plus att våran hall är klar snart, Yeeeii!

Peace Out!

Protestlista och nya inköp.

Hua, nu har jag skrivit på massor med protestlistor på djurensrätt.se, gå in ni också och protestera! Jag mailade om sälklubbningen och bad dom sätta upp en protestlista om det också. Hoppas det går igenom.

Nu till något mer roligt iaf. Jag har beställt lite nya kläder och accesoarer jag vill visa upp... Från H&M. Fick mycket för pengarna.



Plus att jag fick ett linne och svarta utsvängda highwater mjukisar gratis! Gratis är gott! Hehe. Vart tyvärr inga överdelar, får glo nån annanstans efter det. Sedan måste jag in och handla ett par skitsnygga shorts också.

Bye bye for now!

Seal-clubbing, en sport!?

Alltså jag vill bara spy! Min kära pojkväns syster Helenè skickar mycket roliga men också hemska mail till mig. Jag uppskattar dom roliga väldigt mycket, men då och då får jag djurplågerimail som man då ska titta på. Det är bara det att jag spyr nästan och börjar alltid gråta när jag ser första bilden eller första sekunderna på en film. Nu fick jag ett mail där man menar att Kanada har sälklubbning som en sport! Vilket innebär att man tar en klubba/baseballträ och slår så hårt i sälbäbisarnas huvuden att dom då "förhoppningsvis" dör. Alltså, det är så vidrigt att jag undrar vad fan det är för ena idioter som sitter i den där sjuka regeringen som kan tillåta sådan grym och psykopatisk såkallad sport och sedan säga att "dom känner inte av det, dom dör påengång". "Hoppsan! Jag råkade missa lite, jag slår några gånger till så kanske den dör" skulle jag kunna tro att det går till. FY FAN! Säger jag. Jag blir så otroligt ledsen när jag ser sånt. Jag gick in på Kanadas regerings hemsida och tänkte skicka ett argt mail för att visa att jag tycker dom är sjuka som tillåter det, men sen tänkte jag efter om man kanske blir uppringd eller något, man kanske går över gränsen... Jag vet inte hur det går till. Vill inte ha något slags CIA efter mig. Men jag ville så gärna göra något.

Men snälla ni, skicka inga fler djurplågerimail!



image49

Säg nej till pensio-livet!!

Hehe, en rolig grej hände nyss. Jag fick ett mail ifrån min moster som jag sedan skickade iväg till några vänner, genast får jag två meddelanden på MSN där dom berättade att dom gillade mailet. Då undrar jag, har vi inget bättre för oss än att sitta och vänta på att E-mailen ska ramla ner i E-brevlådan... Vi är som föryngrade pensionärer som tycker att posten är dagens höjdpunkt. Jag brukar mobba min karl för att han har gått och blivit "kaffedrickare". Det är kanske en miljon vuxenpoäng att börja dricka kaffe. Jag vägrar! Haha. Fast jag tycker det luktar gott, men jag har inte blivit tillräckligt pansio för att tycka det smakar gott. Dessutom har jag sett vad kaffe kan göra med folk! Får dom inte i sig 17 koppar kaffe den dagen så blir dom sur, griniga och ont i huvudet. Sjukt dyrt i längden..nää, kaffedrickare blir jag inte än på ett tag. (Men det är ju rätt gemytligt att kunna dricka en kopp kaffe också...)

image48

Money, money, moooneeey...MONEEEY!

Nu har iaf Patrik sålt sin lägenhet och tjänat en liten kova på 43000kr, MEN 33835kr är MINAAAA! MOAHAAHAA! I'm rich bitch! Jag tänkte att jag skulle fortsätta spara och bli millionär. Det kan gå. Hehe. Sedan förtidspansionera mig.

image47


Jag har tränat ikväll, spinning. Det gick kanonbra som vanligt, fast det var två veckor sen sist, har varit sjuk och flyttat, så tiden har inte riktigt räckt till. Nu kan jag äntligen börja träna regelbundet igen, men det bästa är att jag inte gått upp någonting alls fast jag inte tränat. Jag som tyckt att jag fuskat lite då och då också. Fast när jag säger fuska har jag inte svullat om det är det ni tror, näe jag har bara ätit nåra Turkisk Peppar-karameller som även räckt två helger i rad (dom är inte slut än). Sedan åt jag en hamburgare från Inez i måndags för att vi inte hade tid att äta något eftersom vi höll på med flytten. Aaa, det var väl mitt fusk. Hehe. Gått rätt bra ändå. Just ja, en Twix på jobbet också, då vart jag faktiskt riktigt besviken på mig själv, men chefen "bjöd".

Snart fyller Patrik år också, 26 bast. Jag ska fara och köpa presenterna på onsdag med Angelica. Vet redan vad jag ska köpa satt. Blir king det! Ska även köpa en matta till köket, en olivgrön som kostar 149kr på Rusta. Hehe. Bra grejer där.

Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på lite American Idol, och invänta John Blund... Ska jobba imorgon (urk).
G'natt å Sovgott!