Tiden går för fort

Hua, jag känner mig riktigt trött och slut. Jag har inte ens ätit frukost än!

Jag är lite ledsen över att julen försvann lika snabbt som den var här. December var över på ett ögonblick! Är det såhär snabbt tiden går när man är "vuxen"? Åren bara flyger förbi och vad har en annan accomplished? Not a damn thing! Förhoppningsvis har man hunnit ändra på det innan det nya året är slut.

Nyår är snart här, då blir det fest. Jag kom på att jag inte kommer hinna göra något nyårsquiz, så om någon känner sig manad att göra ett eller flera, go ahead! Nu måste jag äta något, hörs!


Jag tog och skönhetsopererade mig här i julhelgen, vad tycks?

Julafton i text och bilder

Tjena igen!
Jag tog lite blogguppehåll nu över julhelgen, men nu tänkte jag gå igenom min jul iaf.

Klockan åtta på julaftonsmorgonen väckte min mor mig, så då steg jag upp och myste ner mig i soffan och slog igång tvn. Jag satt och tittade en tag på några julprogram, tills jag gick och hämtade min morgonklapp (i den låg det en julmust och två godispåsar). Efter en stund tog jag och åt min julgröt till frukost och sedan var det dags att göra sig i ordning.

Efter elva åkte jag in mot Timrå, för att hämta min karl och ge en julklapp från mamma till katterna. Katterna blev riktigt glada över sin julklapp från momma (dom fick ett paket med kattgodis, med kattmynta). Sedan packade jag in Patan i bilen och for iväg hem till Ylva, som inte var hemma, men för att ge julklapparna till André.

Väl hemma i Bandsjön igen, tog vi och fikade julaftonsfika. Jag hade bakat biskvier och mor hade gjort jättegoda dumlekakor och lussekatter. Sedan satt vi oss och tittade på Trolltyg i Tomteskogen, ni får säga vad ni vill, men jag tycker fan inte det är bra! Så, nu är det sagt! Sedan började Kalle och det var minst lika bra som alla åren innan.

Efter Kalle, så var maten klar, så då satte vi oss till bords och åt ett riktigt gott julbord! Jag orkade inte ens göra någon ris à la malta till efterrätt! Jag hjälpte mamma att plocka undan maten och sedan satte vi oss och tog det lite lugnt, Patrik och mamma gjorde Baileys coffee åt oss. När klockan blev sju, började jag dela ut alla julklappar, det blev ingen riktig tomte i år...första året utan tomte! Det gjorde dock ingenting, jag hade tomteluvan på mig iaf. Jag fick iaf jättefina julklappar och jag är riktigt nöjd med allt. Jag fick bl a en spegel jag önskat så länge ifrån Jysk, en köksassistent, massor med presentkort på Ikea, en spade till bilen och en massa andra grejer.

Efter vi öppnat alla klappar, satt vi och myste lite till Tomten är far till alla barnen, tills vi gick ner och bastade. Patrik och brorsan hoppade i snön, men jag vågade inte frysa ihjäl jag eller. Det var riktigt skönt att basta iaf. Jag, brorsan och Patrik satt och spelade kort när mamma gick och la sig, till ungefär halv två. Sedan var jag jädrigt trött vill jag lova, så då tog julaftonen slut.

Det blev ett långt inlägg, men det är kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man gjort. En riktigt härlig julafton iaf!


Här har vi julaftonsfika.

Patrik med julslips.

Brorsan utan ögon.

Jag i julaftonsmundering.

Julgranen.

Mammas nya julgran lyser fint i mörker.

Kalle på tvn. Brorsan sover...

Brorsan vaknar till liv.

Julmat.

Mera...

Familjen.

Mamma fick julklappar i år också.

Jag fick massor med stora paket i år!

Brorsan fick en One Piece, made by farmor.

Två nya flanellskjortor, en grön och en vit.

Patrik fick en ny morra m.m.

Det var allt för denna jul, jag kan inte förstå vad snabbt December försvann. På fredag är det nyår och fetaste festen i år, det blir kul!


JULAFTON!

God jul allesammans! Jag kommer inte vara online så mycket idag, men jag lägger upp bilder och berättar om min jul imorgon istället. Kram på er alla!


Ser lite likgiltig ut, men jag är superglad idag :D

Bakning före jul!

Nuuu ni! Här ska ni minsann få se på bakverk!

Jag har ikväll bakat biskvier, som kära mor beställt till julaftons-fikat, så dom är nu äntligen färdiga och dom blev ju faktiskt riktigt gulliga. Sedan har jag även försökt mig på en turkiskpeppar-kola, men alltså...det var ingen hit! Smakade liksom...eld! Eld, kakao och lite jobbig lakritssmak...HUA! Näe, jag vette fan om det var jag som misslyckades med dom, eller om dom ska smaka sådär skumt. Patrik tyckte inte det var något fel på dom, men jag blev tvungen att spotta ut min i bingen! Vi får se om mor gillar dom eller inte...

Nu skulle jag egentligen ha sett en julfilm innan det var dags att sova, men tiden har flugit iväg och jag vill stiga upp tidigt imorgon, så jag hinner slå in resten av julklapparna. Det blir sängen istället. Godnatt!


Biskvieeer!

Nääärbild!

Dom blev ju iaf fina, mina turkiska eld-kakao-kolor!


Liten God Jul-hälsning

Titta här vad Patriks syster Helly kom med igår, till oss:


Vi fick o'boy från Åre Chokladfabrik!

Och en hyacint men en jättefin glaskruka!

Den fick bo på vårat ljusfat, me like!

Tack så hemskt mycket kära Helly och Jontanen!


Trött som ett svin

Ugh, jag orkar egentligen inte alls blogga nu, men jag gör det ändå...

Skulle sluta klockan sju ikväll, men jag fick jobba över till stängning istället. Jag är hyfsat mör i kroppen kan jag lova er. Det har varit helt sjukt med folk ute och handlat idag och jag hoppas vid Gud att ni redan varit ute och julhandlat, för det är inte kul nu eller...

Vi säljer julskinka på extrapris just nu, men dom där jädra förpackningarna läcker ju hela tiden, hela jag luktar julskinkespad...INTE OKEJ! Jag måste köpa våtservetter att ha i kassan, för jag hatar att bli klibbig och lukta illa.

Näe, nu ska jag softa en stund till innan jag måste sova.

Hej håå!


Såhär ser jag ut när jag är trött!

Blabla blaaah

Dåligt med bloggande igår tyvärr, men jag slänger in ett inlägg nu.

Jag håller på att försöka vänta tillbaka dygnet, så idag klev jag upp nio iaf. Jag ska upp sketatidigt imorgon, då jag börjar klockan sju imorgonbitti. Hyfsat trött i ögonen nu iaf! Patrik klev upp ännu tidigare imorse, för han hade dubbel körlektion klockan åtta. Han har ännu en körlektion i eftermiddag.

Nu på morgonen har jag faktiskt hunnit städa lite här hemma, Patrik ska ta skurningen och toaletten.

Snart börjar jag jobba igen, idag är det 12-19.00 som gäller och det lär vara packat med folk. Igår var det i princip kaos och jag blev tvungen att jobba över, men det lär ju inte lugna ner sig än på ett tag. Fast det är roligt när det är mycket folk också, tiden går ruskigt fort.

OJ, vilket sjukt trist inlägg, men men...


Julbord nummer två!

Ja, då har man precis kommit hem ifrån Norraberget igen. Ännu ett julbord, men denna gång var det med mina Skopunktare. Men nu är jag mätt i tre år framöver, jag tror jag gått upp minst 40kg på denna helg. Vi fick gulliga rim av vår chef och två julklappar var, så nu är man ju sugen på att öppna dom, men Bella har strängeligen sagt att vi MÅSTE vänta tills julafton, so that's what I'll do!

Här har ni några av mina fina arbetskamrater:


Vackra Bella och fina Lina! (jag rimmade)

Snygg-Frida!

Min coola chif Ann-Marie!



Men herregud, jag har eftersvettningar som luktar renkött och sill!


Julbord med Lidlgänget

 Herreguuuud vad mätt jag är nu! Jag är helt färdig och jag hann inte ens gå in på varmrätterna, jag får ta det imorgon istället. Det var iaf skittrevligt att vara där med jobbet, jag fick många skratt. Ruggigt god julmat och efterrättsbordet är ju off the hook. Knäppte bara en bild på julmaten, sedan glömde jag bort att ta kort.


Här är man redo och julbordsfin.

Taktiskt klädd här.

Min första tallrik, bara fisk i princip!


Juuulbord

Nu jävlar! Nu har jag varit in på Birsta och shoppat klart alla julklappar. Det var ingen match vill jag lova, det var ju snooormycket folk ute idag! Jag trodde jag skulle vara själv, när man kollade på vädret, men jag var uppenbarligen inte den ende som tänkte så. Men nu är jag klaaar och det känns nice.

Nu måste jag göra mig fin till julbordet ikväll, det blir med Lidl ikväll och mina Skopunktare imorgon, it's gonna be fuuuun!

Hej svej!


Jag, äcklig och oduschad!

En kul kväll!

Igår skjutsade jag ju in min mamma och min karl till julbordet uppe på Norraberget. Medan jag väntade på att dom skulle ha skjuts tillbaka så spenderade jag min kväll hemma hos Vicky och hennes polare. Det var jättetrevligt och vi satt bara och surrade massor med skit och åt onyttigheter. Precis som jag gillar det.

Efter jag skjutsat hem mamma och Patrik (från en tur jag minst sagt vill glömma), åkte jag tillbaka till Vicky och hängde lite mer. Vi gick över till Vickys polare Mattias, som jag känner mer som "Karlsson på taket", och hans polare Henke. Vi satt där ett tag och snackade skit och sedan drog jag hem sent om sider. Jag somnade i Patriks knä, på soffan.


Lite grönsaker att dippa med.

Vicky hade bakat sketagoda snickerskakor och Rocky Road-godis!

Här är the beauty herself!


Min fredagsdejt

Igår hade jag en dejt med Vicky på Kina i Timrå. Det var en perfekt dejt, vi skrattade åt varandras skämt och tittade in i varandras ögon hela tiden. Jag trodde i min enfald att hon skulle fria till mig, men det kom aldrig, så det kanske var kvällens besvikelse, men men... Jag hade ju jättetrevligt ändå!

Såhär såg det ut:


Min dejt Vicky, stirrar in i mina ögon så vackert!

Min förrätt, Currypuffar.

Min varmrätt, Biff med purjolök.

Vicky åt Kycklingcurry med grönsaker.

Här skrattar hon åt något skitkul som jag sa.


Nakenfis

Nu ska Patrik iväg på en dubbellektion på körskolan, haha...kul! Titta ut genom fönstret, roligt väder att övningsköra i. Men han får ta det försiktigt, han ska ju på wheeltable on the Fir cone today. Själv ska jag upp på affären och inhandla lite ingredienser till biskvierna jag ska baka, till julafton. Hoppas vädret är bättre imorgon, jag skulle behöva dra in en snabbis på Birsta och inhandla det allra sista till julklappsinsamlingen. Jag skulle kunna säga att jag i princip är klar iaf, det känns bra.

Näe, men jag kanske skulle ta och klä på mig iaf, man kan ju inte ligga naken i soffan hur länge som helst.


Titt, hur jag hittade mina djur liggandes igår!

Sigge har blivit så kaxig, förr vågade han inte ens ligga nära Ebbe,
nu har han foten på honom, bara för att visa hur tuff han är. Fjantkatta!


Överraskning

Ja, igår fungerade inte blogg.se, som den skulle, så jag kunde inte lägga upp mina inlägg. Jag får göra det nu istället.

I veckan fick jag och Patrik oväntat besök av käraste Issa och Elin, dom hade en liten julklapp till oss. Detta fick vi:




Mozartkulor, MUMS!

Anledningen till att det är så lite i påsen är för att jag har ätit upp dom flesta,
innan jag knäppte någon bild, gott som faaasen! Tack så hemskt mycket Issa och Elin!


Hörs ikväll

Tittar in en snabbis, innan jag drar på jobbet. Det blev inget blogginlägg igår heller, men ni vet ju hur det är. Jag är ingen masterblogger heller, för den delen, ibland är det kul ibland mindre kul.

Jag kan lägga upp lite bilder ikväll istället, så får ni se vad mina vänner gav mig och Patrik häromdagen. Efter dagens jobb (slutar klockan 19.00), är jag iaf ledig två dagar, så då får ni nog lite fler blogginlägg. Jaja, nu ska jag göra mig i ordning och gå till jobbet. Plikten kallar, så att säga.


Våra söta barn, säger hej!

Luciafirande

Jag missade visst att skriva igår. Det blev en riktigt slö dag fram tills att jag skulle iväg och jobba. Efter jobbet så hade vi huset fullt av kompisar, det vankades Luciafirande. Ekke Bee, Lill-Erik och André var här och vi såg på en Family Guy julspecialfilm och One Piece, medan det dracks glögg i mängder och fikades lussekatter. Efter vi tittat klart på tvn, så hade vi lite spelkväll också! Jag, Patrik, Ekke och André spelade tv-spel ända till klockan halv fyra på morgonen! Vi skrattade så att tårarna sprutade!

En riktigt rolig Lucia!

 
Lilla Ebbe myser under julfilten.

Lussebak 2010

Ikväll har vi bakat lussekatter som jag sa i förra inlägget. Herregud vad lyckade dom blev! Patrik har dessutom gjort knäck, två experiment faktiskt. Det blev en knäcksats med daim-oboy och en med Marabou polka, personligen tycker jag dom blev lite för lös i konsistensen, men den med oboyen blev god! Den med polka blev inte min favorit dock, men för er som gillar polka och choklad blir den nog en hit. Här får ni ett gäng bilder:


Patrik i vanlig ordning, fast med bakutstyrseln på.

Patrik experimenterar med knäck i micron.

Ebbe är med och bakar.

Sigge också!

Mor och son.

My preciooouuus!

Baka, baka, liten kaka.

Patrik tar en vilopaus, medan bullarna grillas i ugnen. Han smälter in bra
i mattan, med förklädet.

Jag gjorde lussebullar med madelmassa.

Lussekatterna klara!

Lussebullarna blev perfekta!


Middag nr 2

Fy tusan vad vi var trötta idag, både jag och Patrik somnade några gånger på soffan under dagen. Jag gillar inte när man har sådana dagar, jag vill kunna sova ut och sedan vara pigg. Men iaf, så for jag och Angelica iväg på loppisen i Märrgård (Söråker), men vi hittade inte ett piss!

På eftermiddagen var vi bortbjudna till svärmor på middag och fasen vilken god mat vi fick! Hon hade lagat fläskfilé, potatisskivor i ugn och till det fick vi en förbannat god vitlökssås och sallad. Jag är fortfarande mätt, God daaamn!

Nu ikväll har vi bakat lussekatter, mer om det i nästa inlägg!


Nybakad lussebulle, otroligt gött!


Gomat!

Då har man varit hos mojjan och käkat middag. Vi fick tjälknul med potatisgratäng och sallad, till efterrätt blev det knäckpaj med daim, schwaaaaajnigt gott! Lillebror överraskade med att komma dit, kul att se honom.

Katterna har inte rört julgranen än, jag är helt amazed! Nu ligger Ebbe här brevid mig och sover så sött. Näe, nu ska jag se lite rysare! Hej hopp!


Mysarkissen Ebbe.

Ljusfatet!

Liten gullig detalj på ljusfatet!

Lite taskig bild utan blixt, men titta vad myyysigt!


Julmyset hemma

Nu har vi äntligen fått upp julgranen här hemma! Jag fick ta saken i egna händer, eftersom Patrik inte hämtade julgranen, fast jag påmint honom tusen miljarder gånger, varje dag! Det blev iaf värsta sortens mysstämning här hemma. Angelica kom hit igår med misteln hon köpte på julmarknaden på Norra, men den var helt trasig! Haha, den såg så ynklig ut när hon plockade upp den ur påsen, så jag började skratta! MEN, jag lyckades faktiskt få till en hyfsat fin mistel utav alla små kvistar som gått av. Jag visar lite juldetaljer:












Mistletoe!




















Seg morgon

Ja, idag är man lagom seg! Klev upp strax efter elva och har fortfarande inte ätit någon frulle. Men idag är det fredag, så jag öppnade luckorna på chokladkalendern jag sparat sedan förra helgen. Hm, vi har forfarande inte fått upp granen än, Patrik som är så seeeg! Idag ska granen upp!

Patan är borta på Checkers och övningskör, dubbellektion idag. Han har lite svårt med teorin, men han klarade A-fasen igår för första gången. Nu är det bara en kvar, sedan kan han fortsätta på B-fasen. Jag längtar tills han har körkort!

NU, ska jag göra att äta!


Morgonsstund har guld i mund...eller?

Idolfinal

Jahapp, då var knäcken helt slut här hemma! FJ var här idag, efter att jag gått iväg till jobbet, och åt upp den sista knäcken. Så till helgen ska jag koka ihop en ny sats. Till helgen blir det även pepparkaks- och lussekattsbak här hemma.

Imorgon, efter jag jobbat, blir det värsta myset här hemma! Då ska jag, Angelica och förhoppningsvis Issa se på Idolfinalen och inte nog med det, vi ska vara finklädda kvällen till ära. Jag måste bara påpeka den här jädra härvan som cirkulerar runt, att Jay och Minnah har ett förhållande. Gud så löjligt att gå ut med det nu?! Till vilken nytta då? Blir nästan lite irriterad...trodde dessutom Jay var omgift med sin tjej, men tydligen så var dom inte det? Näääe, sådant kan man väl ta efter tävlingen, det är ju bara en dag kvar. Tror inte man vinner på sådant om jag ska vara ärlig. Känns mer som en dålig grej än bra, just nu.

Jaja...nog nu!


Måste koka mer knäck!


Filmkväll

Igår blev det inte något bloggande alls, jag jobbade från 8.30-13.15 och sedan hade jag fullt upp här hemma. Vicky kom hit på kvällen och myste med mig, vi såg The New Daughter och Stay Cool. The New Daughter var inte så bra som jag trott att den skulle vara. Den är en rysare, men den blev stundom löjlig, så jag rekommenderar inte den. Stay Cool är en komedi som handlar om en kille som varit skolans tönt när han var yngre, men som senare i sitt liv blir en känd författare och blir bjuden att hålla tal på skolan han gick på. Han ser detta som en revanch och tar utmaningen. En underhållande och rolig film, jag rekommenderar den till er som gillar lätta och smarta komedier.

Snart jobb, 13.15-19.00.

 
Tummen ner      Tummen upp


Jobba jobba jå-åbba!

Tjena!

Idag vaknade jag sjukt sent och jag har varit rätt trött, så jag orkade inte blogga innan jobbet. Jag började jobba halv fyra och hade min första stängning efter utbildningsveckan. Personligen tyckte jag det gick skitbra, hann med all städning utan problem, det enda som jag inte visste var att det var jag som skulle låsa dörrarna. Jag har inte all koll med hur man låser dom heller, men jag har som mål att veta det tills nästa gång. Kassan gick prima skinka iaf, behövde knappt ringa efter hjälp någon gång. Måste säga att det gick riktigt bra.

Imorgon blir det tidigt jobb, men jag slutar rätt tidigt också. Sedan kommer Vicky hit och ska se lite movies!




Möte och jobb

Sådär, då är man hemkommen från ett möte på MiROi. Gick igenom ett seminarie, som handlade om dolda jobb. Dom är riktigt trevliga, dom som jobbar där.

Idag ska jag iväg och jobba, börjar strax faktiskt (13.15-18.00). Snabba ryck här! Patrik har varit iväg och hjälpt mor min, med hennes jobbdator. Dom for strax efter sju imorse och sedan var han hemma lagom tills att jag skulle stiga upp. Jag är hyfsat trött idag kan jag lova er. Vet inte varför, kan vara för att det är måndag.

Såg ni oss i tidningen idag? Vi finns även på Dagbladet.se, för er som vill se, men jag visar mysbilden här också.


Påbylsade så att vi inte ska frysa!

Julmarknad

Pust! Idag har vi haft en härlig dag! Jag, Patrik, Angelica och Jonas for in på julmarknaden på Norra berget, det var första gången jag var där. Det var hur mysigt som helst! Man togs liksom tillbaka i tiden, allt var gammeldags. Dom andra köpte glögg och pepparkakor (jag gillar varken eller, men det luktar gott) och när vi står och myser lite i kylan, så kommer Dagbladet fram och vill fota oss, för att vi såg ut som vi hade det väldigt mysigt tyckte dom. Så nu får ni hålla utkik efter oss i tidningen, haha. Vi fick i allafall med oss lite rökt älgstek hem, som vi tänkte ha på julbordet på julafton.

När vi kom hem bjöd vi Angelica och Jonas på middag, jag lagade marinerad helstekt fläskfilé, med klyftpotatis och kantarellsås. Det blev uppskattat, som tur var. Jag ville göra turkiskpeppar-kola nu, men jag upptäckte att vi inte hade alla ingredienser hemma, så jag får nog göra det i veckan istället.

Vi hörs senare!


Myser i soffan och känner mig lite småtrött.

Patrik sitter och lirar Red Dead Redemtion på PS3.


Knäckat

Idag har vi julstädat klart här hemma, så nu är nääästan allt på sin plats. Imorgon ska vi faktiskt klä julgranen, tidigt i år, men vi passar på när julstämningen är på topp. Ikväll tog jag och slängde ihop lite knäck (i micron, så man slipper stå i två-tre timmar, det tog 8-9 minuter istället) och den blev heeelt perfa! Jag är sketanöjd! Jag gjorde även en knäcksats med mandel till Issa, eftersom hon hade sagt till mig igår att hon så gärna ville ha knäck. Ibland kan jag vara snäll också!


Perfekt knäck, den är godkänd av knäckmästarn' Patrik.

Skålen har jag fått av min käraste Angelica, så himla fin!

Knåpade ihop lite fint, med snöre och grejer. Knäcken uppskattades verkligen!


Nya sneakers

Jag och Patan for in på Birsta en snabbis och skulle handla ett väggfäste till tvn i sovrummet och en ny ljusstake (Ebbe kastade ner vår gamla i skrivbordet, så nu fungerar den inte längre). Vi hittade ingen ny ljusstake, men vi köpte ett väggfäste. Tyvärr passade det inte, så nu får vi väl hoppas på att vi kan lämna tillbaka det. Jag hittade dock ett par nya sneakers, jag har letat ett par fodrade och nu hittade jag dom äntligen.






Bruna fodrade Reeboks.


Mumsig mat!

Här har ni dagens middag, jädrans vad gott det var!


Smörgåstårta från Ica Maxi, det är räkor, rom, kräftstjärtar och äggröra inuti.


Perfekt lördagsmat!


I can't get no satisfaction

Dålig update idag, jag har haft fullt upp hela dagen faktiskt. For iväg med mamma in till stan imorse, sedan for vi på Birsta en stund. När jag kom hem hann jag inte göra så mycket, förrän Patrik kom hem från övningskörningen, och då följde vi med Lill-Erik och Bacon till Birsta (igen...). Vid fyra-snåret drog vi till Haga-grillen och skulle käka dom "kända" burgarna dom skulle ha, enligt Ekke. Vi mötte upp Ekke, Chris No Moneymaker och Sandra... Men jag kan säga såhär, det blir inte Haga-grillen igen! Hamburgarna smakade inte så värst bra, sedan var mina strips kalla och sladdriga.

Inte nog med det! PATRIK ÅT UPP HALVA MIN HAMBURGARE INNAN JAG ENS HUNNIT REAGERA! Fan vad lack jag blev! Alla skrattade åt mig, men det var fan inte kul, här har man sett fram emot att käka skrov i en hel vecka, så får man äta en halv...tack för inget typ! Så jag kan ju säga att jag inte fick någon som helst satisfaction av den måltiden iaf, även fast det smakade halvtaskigt.


Här har ni tjyvjäveln himself! (Minus muschen)


Juldilemma

Hur många är det som kikar på någon slags julkalender då? Alltså, då menar jag någon gammal goding så att säga. Jag har sett två avsnitt av Sunes Jul jag, den är ju så jäkla rolig! Mina absoluta favoriter är Trolltider och Sunes Jul, vilka är era?

Jag har lite juldilemma här hemma (jag rimmade!). Ska jag sätta upp granen snart eller ska jag vänta till typ en vecka innan julafton? Hmm, hos mamma sätter vi upp den dagen innan julafton, det är vår tradition. Men här hemma brukar vi sätta upp den ungefär en vecka innan, för att hinna ha den överhuvudtaget. Men nu känner jag att jag vill ha så mycket stämning som möjligt hemma. Ska tänka någon dag och känna efter.


Såhär skulle man ju lätt vilja ha det, med julgran. Äkta amerikansk
julgran.

Nyårsplanerande

Nu håller vi på att ta reda på hur många som vill komma på nyårsfest här hos oss. Det är några stycken jag vet inte kan komma, så det är ju trist, men vi hoppas på att så många som möjligt ändå vill komma. Som vanligt kommer man betala en slant, för mat och annat gotta, det kommer mer information senare till alla som vill komma hit. Om det är någon som är intresserad som inte har facebook eller sådär, så kan man skriva här också. But I'll warn you, it's gonna be legend WAIT FOR IT....................DARY!

Jobbet gick bra, lite väl stressigt ibland, men det har varit kul. Jag hoppas jag kommer in i tempot snart. Nu blir det lite serier.


Jag förra nyår!


Vomit free since 93'

Ligger i soffan och njuter lite av den soliga förmiddagen vi fick idag. Tog lite sovmorgon idag, eftersom jag inte ska gå och jobba förrän kvart över tre. Jag har tagit fram en matlåda, så att jag inte behöver stressa med middag sedan. Efter dagens jobb är jag ledig i tre dagar. Imorgon ska jag följa med mamma in till stan en sväng, det blir skoj! Sedan tänker jag och Patrik äta skrov (ovanligt att jag vill äta skrov på min ätardag eller?). Haha, jag har hela ätardagen planerad känns det som! Man ser liksom fram emot att äta allt man längtat efter på veckan.

Denna vecka har faktiskt gått jääävligt bra, jag har gått till jobbet varje dag och inte ätit något godis etc. Det har gått bra alla veckor utom förra, för då drack jag julmust mitt i veckan. Jag har dock inte gått ner något mer i vikt, men det kanske kommer nu när jag börjat gå till jobbet, det blir ju en halvtimme om dagen och läkarna säger ju att man ska gå 20 min varje dag för att gå ner i vikt. Bara 3-4 kg till så är jag nöjd sen.

Hörs sen!


Sigge ligger och håller låda.

Dåligt med blogg

Shu lu lu-lu!

Det blir lite dåligt med blogginlägg, nu när jag jobbar igen. Men ett om dagen borde ju duga mer än inget kan man tycka? Jobbet har iaf gått bra, alla är ruggigt trevliga där borta! Imorgon har jag sovmorgon, jag börjar inte förrän 15.15. Patan lagade mat till mig, han hade gjort helstekt fläskfilé med kantarellsås och klyftpotatis, supergöttigt!

Vicky ska komma hit och se rysare med mig strax, men hon tar ju sådan tiiiid på sig...KOM IGEN VICKY, KOM IGEN! Ikväll blir det nog A Nightmare on Elm Street och kanske någon till. Jag såg förresten en rolig film igår, som heter Dinner for Schmucks. Se den om ni har trist!

Nu ska jag vänta...

PS. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på maten, som jag tänkt, för att jag glömde lägga in minneskortet i kameran och jag hittar inte kabeln just nu.