1:a December regeln.

Ja, snart är det 1:a December och då får jag äntligen julpynta. Det ska bli så mysigt, ända nackdelen är att jag jobbar och måste pynta när jag kommer hem. Vi ska storstäda imorgon vilket inkluderar fönsterputsning, damma, damsuga och skura..även under soffan. Hehe. Allt ska vara riktigt gjort innan vi sätter upp allt pynt. Måste köpa Zeunerts julmust till på lördag också, då är det fulländat. Jag har en regel och det är att man jular inte förrens 1:a December. Man får alltså inte dricka någon juldryck, äta något som antyder till jul eller sätta upp något julpynt före 1:a December. Gör man det är man en cheater. Man får väl inget straff eller så, men jag tycker det är fusk. Aldrig har jag väl vart med om att julen infaller sig i November eller? Näe, just det..cheaters!

Igår var jag och Angelica på Birsta och storhanlade julklappar och annat nödvändigt. Jag köpte den sista julklappen till Patrik, en ny vardagsrumsmatta (supersnygg, en brun ryamatta) på Rusta, vita tapeter på K-rauta för det ultimata priset: 59kr styck..now that's cheap! Dom var även miljövänliga och tvättbara. Hehe. Vad köpte jag mer? Hm.. Vi svängde ju in på Axfood och shoppade lite inför julen, jag handlade en back med Coca-Cola i glasflaskor (the best), en stooor pepparsalami och en burk full med Lille-Jan (saltlakritskola i stänger). Vart rätt dyrt, 450kr. Sen var vi in en sväng på stan för att Angelica skulle köpa två tröjor hon lagt undan på H&M, så då snabbade vi oss in på Lagerhaus så jag fick köpa snö till mitt ljusfat. Kör ett vintertema nu när det ligger snö på backen. Superfint.

 

Nu är jag iaf klar med alla julklappar till mamma, lillebror och Patrik. Nu är det bara småsakerna kvar till resterande släktingar. Men jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa. Så det är ingen fara.
Snart hungrar jag ihjäl..Patrik håller på att laga mat; Fajitatårta..skitgott. Längtar! Vi har inte ätit det sedan vi bodde ihop i förra lägenheten...snyft!

Men tack å hej för idag!


XO XO

Jag missade Idol ikväll, glömmer alltid bort det nuförtiden. Det är bara för att det har blivit så fruktansvärt dåligt på senare tid! Förra året då Marcus och Snygg-Erik var med..mmmm..det va grymt. Kommer säkert inte bli bättre än det heller. I Idol i år så fattas det en RIKTIG favorit, nu är det bara nån som man tycker är "duktig", okej Marie är ju grym, men hon är en klass för sig..hon borde inte ens vara med i Idol. Hon borde stå på samma scener som Mariah, Celine och Whitney. Men det är min åsikt.

Jag har några låtar som jag vill dela med mig av som jag fastnat för just nu och det är:
Lillasyster - Umbrella
Blowsight - Toxic (Britney Spears cover)
Rouge Waves - Eyes

På Travian.se går det ganska bra just nu, tänkte ge upp när jag blev attackerad hela tiden av två stycken fjortisar, men där satte jag stopp. Nu försöker jag pumpa upp min armé så jag kan ge igen stort. Aaa, det var väl allt för idag antar jag. Hörs hörs!

XO XO/Gossip Girl. Hahaahaha.

Onlinespel och Julbord.

Tjena alla listners!

Lite tid har gått sedan förra gången...igen. Hihi. Sånt man får ta när man har ett sånt fartfyllt liv som jag. Upptagen som jag är.

Jo, nu har jag börjat lira nåt konstigt och astöntigt onlineskit som heter Travian (www.travian.se). Det går ut på att skaffa en allians, bygga upp en by, göra soldater och plundra och våldta andra bybor...okej, våldta var kanske lite att ta i, men man ska alltså döda eller ta deras trupper också. Jag har inte riktigt fattat vad jag pysslar med men det går framåt. MEN...det är väldigt löjligt. Hehe.

Jag har även en fundering. Det verkar som om jag är den ända i hela vida världen som tycker MS Medvind verkar vara en skabbig båt. Haha. Jag har dock inte varit in i den än, så jag kan ju inte bevisa att den är det. Men utåt sett tycker jag att båtfan ser äcklig ut. Nu är det så att både Micke och Erik har varit på julbord på Grankotten (mitt drömjulbord, aldrig varit där..men jag vill så gärna!!!) flera år i rad men älskar det...men nu vill dom variera sig. Suck. Jag som så gärna ville upp på berget och käka! Dom vill då åka med viderbåten och äta julbord..ett julbord som sääääkert är en meter långt med köttbullar, sill och pärer på..Och bara för det nån blöt jävla lutfisk som smakar fotsula. Kul...
MEN..jag ska ge det en chans..OM någon kan säga att MS Medvind är ett supergulligt fartyg med jättegod mat..då ger jag mig.

Tack för mig!