Utekväll och annat skoj

Igår hade jag en väldigt rolig kväll, med otroligt roliga brudar. Blev bjuden på käk hemma hos Ida och sedan blev det en rolig förfest innan vi drog på Avvan, som hade premiär. Väl på krogen hade jag också roligt, vi fuldansade (som vanligt) i flera timmar, tills vi kände oss nöjda och fick skjuts hem av Patilatan.
Idag mådde jag som en Gud när jag vaknade, man var ju lite smart igår och slutade dricka strax innan tolvslaget.

Idag for vi och hälsade på hos Helly, Jonas och Noelia, i deras stuga. Jäääättefint och mysigt! Helenè hade gjort en skitgod paj på hemodlade björnbär och hallon, muuums! Jag älskar ju paj dessutom! Fick snusa massor på lilla Noelia också, men hon bara sov och fes, haha.

Jag och Ida har tränat rätt bra i veckan också, nästa vecka börjar alla roliga pass igen, så det blir skoj! Ska börja köra liiite hårdare hade jag tänkt också, vi får se hur det går. Det går ju framåt iaf.

Äsch, nu ska jag se någon film eller så tror jag. Hörs!


Taskig bildkvalle, men såhär såg jag iaf ut igår.

Men tjenare!

Tjolahopp!

Slänger in ett inlägg, lika bra det eftersom det var ett tag sedan.

Just nu pluggar jag för fullt, har lite inlämningsuppgifter som ska in snart, så det gäller att ligga i. Inget ledig har man heller i sommar, men jag och Patrik ska ta ut två veckor i höst istället och åka iväg någonstans. Näe, det har blivit rätt dåligt med badning också, jag har väl badat två gånger i sommar. Hela veckan och förra har vi haft fint väder, men jag har antingen jobbat eller pluggat, så det känns väl sådär egentligen.

Patrik är borta och jobbar i Belgien också, han skulle väl ha kommit hem efter två veckor, men såklart så blev det fördröjt. Han kommer iaf hem på fredag, som det ser ut nu och glad är jag för det!

Idag ska jag iaf få gå till frisören och bli klippt och färgad! Det ska bli så otroligt skönt! Jag älskar att bli ompysslad med, särskilt håret. Nu längtar jag verkligen tills Patan kommer hem, så vi kan få rå om varandra.

Just det ja! Helly, Patans syrra, har ju fått barn också! Så nu är man ingift moster, eller något sånt, Patrik är iaf morbror. Noelia heter iaf deras dotter och hon är helt underbar, så söt och mysig!

Ja, det var allt för denna gång!


Sommarklädd i långklänning från H&M, som jag fyndat! Håret blir lite
ljusare idag också, YES!