Nu är det äntligen färdigt!

Idag blev jag helt färdig med bänkarna. Så nu har jag gjort julfint i hela köket. Dock måste jag städa resten av lägenheten, då det är spån och skit överallt, suck!

Såhär blev det:


HelhetsbildKuddar och elände

Oh fy farao vilken dag! Jag har varit ledig idag, men ni vet ju lika väl som jag, att jag inte får vara ledig då. Här har det påtats och körts symaskin utav bara faan! Först sydde jag innerkuddar, som tog en evighet. Sedan var jag ju tvungen att lägga i stoppning också och det var ju ett helvete i början, innan man fått in snitsen. Jag sket i det en stund och for iväg och tränade lite. Efter träningen hade jag sådan energi att jag tog tag i kuddarna igen. Stoppade klart dom och började med överdragen. Jag körde så det rykte kan man säga... Men nu är alla kuddar klara och det blev fan sjukt snyggt! Även att jag hann med att sätta upp julgardinen och göra fint i fönstret, Celsius ftw! (Energidrycken jag drack på gymmet, som ger en sjuuuk energi!)

Kolla in det här hurni!


Här har ni mitt fönster, fina gardiner och julstaken uppe!

En hög med innerkuddar och en färdig med överdrag.

Snygga välsydda kuddar!

Katterna älskar myshörnan, imorgon kommer dynorna dit också, det lär bli en hit!

Här är min syhörna, hehe. Näe, men allvarligt... Det här blir fan grymt fint!

Bryta ihop och komma igen

Okej, hurni!

Jag känner lite såhär, det är inte så kul att blogga när inte kameran funkar som den ska. Jag vill ha bilder i mina inlägg och min kamera har lagt av att ta laddningen, men jag kan knäppa lite halvtaskiga bilder istället, så ni får se något iaf.

Iaf, det som händer här hemma nu har ni kanske sett på fejjan. Patrik är ju borta och jobbar och han skulle egentligen komma hem nu i onsdags, men fick jobba ännu mer. Så han kommer inte hem förrän till veckan, på onsdag. Vilket då betydde att jag blev tvungen att snickra färdigt bänkarna i köket. Jag kan ju säga såhär... Jag är ingen snickare. Försökte få lillebror att hjälpa mig, fick ingen hjälp. Försökte få farsan att hjälpa mig, fick verkligen ingen hjälp. Ringde mor, halvhysterisk och fick i princip en panikattack. Såklart så ställde hon upp! Det är så mycket som ligger/legat över mig nu dessa veckor, att det helt enkelt blev för mycket för mig. Håller på att succesivt försöka ordna upp det dock.

Iaf, hon kom hit dagen efter och hjälpte mig... Och tro på fan, att vi klarade det med bravur! Mor och dotter kan allt! Jag känner mig fortfarande stolt, att jag ens klarade något jag aldrig gjort förr. Nu har jag även gjort den lite fin också, satt vaddering på kanterna så man inte ska riva sig. Även spacklat igen skruvhål och springor, sedan målat den vit. Idag, när jag kommer hem ifrån Julmarknaden på Norra, ska jag tvätta fönstret, hänga upp gardiner och städa upp. Sedan ska jag ta tag i alla kuddar och sittdynor.

Nu är det dags att bege sig! Vi höres!


Ni minns kanske vad Patrik lämnade mig med, halvfärdig stomme i princip.

Såhär blev det efter en heldag med mojjan som hjälp.

Locket gick att öppna perfekt. Luckan sitter 10cm ut från väggan, för att inte rispa sönder väggen.

Nu ser den ut såhär, inga springor i kanter och hörn, inga skruvhål, vit och vadderad. Nästa steg är kuddar och dynor.