Why so serious?

Idag har vi åkt lite båt, till Gistaholmarna. Det var supervarmt i vattnet där och kul att åka båt. Det var ett par år sedan jag åkte båt senast. Tro det var när mamma var frisk, så typ 3-4 år sen minst.
Sedan grillade vi med Micke här utanför vårat hus, sjukt gott med grillat! Efter det tog vi min bil till stan och plockade upp Angen och drog till bion för att se The Dark Knight (för er som inte vet, Batman!). Jag kan säga, utan att överdriva, att det är ta mig fan den bästa film jag sett på evigheter! Man kan säga att Heath Ledger dog när han var som bäst iaf, han lär bli lite av en legend efter den filmen. Shit alltså! Det är nu man kommer sakna honom. Christian Bale är klockren som vanligt i Batman-suite. Han är en av mina favorit-skådisar så jag har väl höga förväntningar på honom always. Älskar honom som deffad hårdig, även som anoreximager i The Machinist, eller som JumJum i Mio Min Mio, men inte att förglömma American Psycho. Damn!



Bil och bingo.

Nu står bilen på våran parkering! WOHO! Fick hämta den ikväll, om ingen har förstått det än så är det Angelicas bil jag köpt. Den går som en klocka. Ska hämta vinterdäcken imorgon, på Vintervägen..höhö.

Patrik vann 1200kr ikväll på bilbingon, men Ljustorp blir det fan inte någon fler gång, mesigaste vinsterna får man ju leta efter! Näe, det blir hardcore-bingo i Kovland eller Stöde istället. Det är grejer det iaf. Även att det satt en gubbe bakom oss som inte trodde vi hörde då han snäste "Så vinner den dära, som aldrig ens har varit här förut". Som att det spelar någon roll om vi har varit där eller inte, vi är inte direkt nybörjare på bilbingo. Jag visste inte att det var "förbjudet" att åka till andra orter för att spela. Dom tycker väl att vi tar "deras" vinster. Snacka om inget liv.
 

Patriks vinnarlott

Aldrig mer buss!

Då har jag köpt bil, äntligen! Fixat billigaste försäkringen jag kunde hitta genom länsförsäkringar. Någon annan som vet av någon billigare? Jag är ju bara 22 och Patrik har inget körkort, så det blir ändå bara dyrare för honom. En Ford Mondeo från 98 blev det, den har gått 11000 mil och är i mycket fint skick. Jag är mycket nöjd.
Så nu är våran parkering inte tillgänglig för andras bilar längre, sorry! Ska fixa en handikapplats åt mamma dock. Nu kan jag och Patrik äntligen åka och storhandla när vi vill, istället för att vara bunden till någon med bil. Det viktigaste av allt är: JAG SLIPPER TA BUSSEN! WOHOOO!

Ska fara och hälsa på mamma imorgon, ska bli så kul.

Idag har vi legat och stekt hela dagen på smacken, jag badade två gånger. Snart ska vi åka till Ljustorp och spela bilbingo, tredje gången gillt.

Aja, herråå!

Stämplad!

Jag säger bara... smärta! Hade fått häftstift till min häftapparat av mamma, tror ni inte på fan att jag stämplade mig själv i tumjäveln när jag skulle trycka igen apparaten!? Aj, aj, aj! Patrik fick rycka ut det, jag trodde det skulle göra ännu ondare om jag gjorde det själv, kändes som någon slags tvångskänsla att han måste göra det. Det kom blod.

Nu dunkar det sådär skönt i tummen.. klantigt Sofie, klantigt!


Ungefär såhär såg det ut (inte min tumme) fast min tumme är mindre men häftstiftet lika stort, AJ!

Utmanad av Helldorfan.

Ännu en utmaning...

Lite onödig fakta om mig!


Namn-
  Jennie Elisabeth Sofie Åhlberg
Ögonfärg- Gröna
Hårfärg - Blond
Högerhänt/vänster - Vänster
Stjärntecken - Tvilling
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - Ja
Sport - Spelar ingen, men vissa är väl skoj.
Helgdag - Fredag och Lördag
Årstid -  Sommar!


HAR DU NÅGONSIN...

Varit kär - Ja, i Patrik...värsta mycket!
Blivit dissad - Säkert...jag är väl ingen direkt babe.
Skolkat - Japp
Sovit utomhus - Jag och Pat har tältat på diverse ställen, om det gills.
Använt droger - Näe, never...ja förutom alkohol, om det räknas?
Retats - Alltid med lillebrorsan.


THIS OR THAT...
Pepsi/cola - 
Cola!
Jordgubbar/blåbär - Blåbär
Kött/veg - Kött
Tv/film - Båda!! Jag älskar film och serier.
Gitarr/trummor - Trummor, spelade det när jag var liten t o m.
Adidas/nike - Adidias.
Kinesiskt/mexikanst- Kina!!
Mtv/vh1 - Mtv


SENAST DU...

Skrattade - Igår antar jag, men i lördags skrattade jag från hjärtat.
Grät - Tro det var till Ps. I love you, se den filmen!!!
Filmen du såg senast - Igår såg jag en film som heter Pathology, sjuk film.
Tuggade tuggummi - Igår
Drog ett skämt - Öhm, jag skämtar alltid, men jag drar oftast inga skämt så eller.
Sjöng en sång - Sjunger gör jag hela tiden, men en hel sång är oftast om jag spelar singstar.


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN...
Ätit müsli -
Nääe.
Rökt - Sånt pysslar jag inte med, no thanks.
Tagit droger - Näe.
Kysst någon - Aaaa.. Min lover.
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Varje natt!
Bakat -  Inte denna månad tror jag, förra månaden blev det en hel del, Patrik bakar rätt mycket just nu dock.

I think I'm gonna utmana Stanislav, Ejkla och Tiniwini


Semestersurr.

Hej!

Jag har semester ifall ni undrar varför jag aldrig skriver, har liksom inget att skriva om just nu.

Igår var jag, Patrik, Christer, Angelica, Jonas, Pernilla och Erik på bilbingo i Stöde. Skitkul, förutom att jag inte vann ett skit då. Pernilla vann 3000kr hon, lite avis sådär..suck! Vi bestämde att vi ville ha revansch, så det blir ikväll också, fast i Kovland. Nu jävlar ska jag dra in storvinsten också!

Imorgon blir det nog ett besök på Idyllen, käka räkfrossa och tacobuffé och till helgen blir det bio igen, ska se The Dark Knight...gaaah, den lär vara grym! Såg Hancock förra helgen, den tyckte jag var cool! Vissa gillar inte såna filmer, men jag gillar superhjälte-filmer jag, plus att den var välgjord.

Alla som behöver lite filmtips nu under kvällarna så har jag två riktigt bra rullar: Walk Hard (sjukt välgjort halv-parodi på Walk the line, grym!) och Harold and Kumar; Escape from Guantanamo Bay (2:an på Harold and Kumar goes to White Castle, sjuuukt rolig..som vanligt!)


En bild jag redigerat med hjälp av taaz.com


Samma här, jag är sjukt snygg!

Stockholmsresan.

Lite dålig uppdatering utav mig, beror på att jag varit i Stockholm i tre dagar och efter det har jag bara försökt vila lite
Min första semestervecka har iaf varit bra, dåligt väder men inget man kan göra åt. I onsdags så for vi till Stockholm (jag, Patrik, Pernilla och Erik), med Angelicas bil. Det var jättefint väder när vi kom ner, så vi gick till Skansen och tittade på alla djuren, missade Lill-Skansen dock, det blev jag besviken på.. Man får klappa kattungar och andra djur där. På Skansen träffade vi även på en skitsur kärringjävel! Kallade oss för korkade, att man ens har mage att spotta fram sånt till någon man inte ens känner! Men jag tror hon var psykisk störd, för nåt fel var det iaf.
När vi kom tillbaka till hotellet så gick vi ner till poolen och badade och bastade, superskönt! Hade så grymt ont i fötterna! Sedan tog vi oss en drink på hotellets lobby. Jag och Patrik somnade som stockar efter det kan jag säga.

Dagen efter så åt vi världens godaste frukost, finns inget bättre än hotellfrukost! Sedan bar det av till Grönalund. Jag åkte precis alla karuseller, medan dom andra fegade ur på var och varannan karusell. Hade dödsångest när jag skulle åka deras nya attraktion "Tilt", det är som Frittfall fast man åker 80m upp i luften, sedan lutar hela "sitsen" framåt och sedan faller man hur snabbt som helst. Jag trodde jag var tuff nog att ha armarna ute men så fort dom släppte oss så satt jag som klistrad i handtagen. Viktigt att tillägga är att Patrik vann 2,5 kg Plopp också.

Sista dagen så gick vi på stan, hittade inte ett skit förutom ett par skor från Indiska för 50kr. Jag och Patrik mötte upp Micke och Angen för att äta sushibuffé på en favoritrestaurang vi har där nere. Jag åt för pengarna kan man lugnt säga.

Nästa gång blir det en utomlandsresa.










Tandvärk!

Min första semesterdag! Var vaken asalänge inatt och sov till 12 ungefär. Idag är det skitväder ofcourse, vi ville ju in en sväng på stan och käka en langos... Nu är man ju inte speciellt sugen på att ens gå ut. Få se vad vi gör.
Spelade minigolf igår, jag slog min bästa runda genom tiderna. Tror jag fick 55 poäng, fast jag kom ju näst sist, men det var sjukt jämt! Det var jäkligt kul, jag blev inte förbannad en ända gång. Det verkar bli gatufesten en liten sväng iaf, ska nog göra mig i ordning en snabbis nu. Patrik har btw tandvärk á la Big ass motherfucker, käkat Ipren som godis hela natten för att stå ut, stackarn! Han har tid hos tandis först om två dagar, undrar om han klarar två dagar till?


Jag och Patrik ute med Zigge the dog

The worlds greatest.

Två timmar kvar tills att semestern startar och jag missar bussen hem. Älskar semester, men hatar busstiderna på sommaren! Blir ingen gatufest i år heller, tänkte gå imorgon en sväng under dagen om det är finväder för att trycka i oss en langos, men inge mer än så.

*Jag önskar att någon ringer mig nu och frågar om jag vill ha skjuts hem*

Vitrinskåpet blev iaf perfekt hemma, dom som hade det innan hade även satt i spots längst upp, så på kvällen lyser det så fint så. Tack igen Angelica för hjälpen, always there for me! Ska även få låna hennes Forrd när vi ska till Stockholm, så snäll är hon.

För er som inte sett South Park filmen, Bigger longer and uncut... Se den! Den är rätt gammal, men den gick på tv igår och då minns jag vilken sjukt rolig film det är. Det blir dagens filmtips.

Ha en skön kväll!
/S.

En dag kvar!

Det är asvarmt ute. Det är såna här dagar man blir deprimerad, när man själv står i en iskall butik och blickar utåt. Men jag har semester om 1 hel dag. Jag har hört att det ska bli dåligt väder i helgen, det är typiskt det när man själv ska få vara ledig.
Iallafall, vi ska bo på First Hotel Amaranten i Stockholm nästa vecka, värsta fina hotellet! Så det blir mys av bara faan. Det ligger mitt i city dessutom så man har gång avstånd överallt. Kanon!

Annars då? Jo, jag ska vara kvar på Birsta ända till halv nio ikväll. Varför undrar ni? Jo, för att jag ska äntligen få hämta mitt vitrinskåp som jag har längtat efter. Jag hittade det på blocket igår, så jag ringde direkt och paxade det. Angelica ska hjälpa mig hämta det. Woho!

Hörs!
/S.

No proposal for you!

Yo!
Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag har jobbat så mycket senaste tiden och jag fick bara vara ledig en dag.

Semester om tre dagar, WOHO! Det är min första någonsin plus att den är betald! Inte dåligt det. Vad händer på semestern då? Jo, på lördag ska jag och Pat gå en sväng på gatufesten, på dagen då och käka en langos. På onsdag ska vi fara till Stockholm i tre dagar, det blir grymt skoj! Vi ska gå på Skansen och Grönalund, shoppa lite, äta gott och bo i lyx. It's gonna be great. Någon gång under min semester ska vi fara och campa också, verka bli i Ljustorp på ett av Stanislavs smultronställen. Annars har jag ingen susning vad man ska hitta på, lär väl mest ligga och steka och bada om det är finväder. Det är ju faktiskt sjukt mysigt att bara ligga hemma och se massa film när det är regn ute också, men jag hoppas mest på sol jag.

Det blir inget frieri detta år (tyvärr), har Patrik sagt. Så jag får gott sitta och vänta ett tag till. Haha!

Over and Out!
/S.