Julafton igen

Hej hej!

Inlägget jag skrev imorse ville inte riktigt bli som jag tänkt, så jag provar publicera det på nytt, så detta är alltså ett "gammalt inlägg"...

 

Bloggar från mobilen och hoppas på att det kommer se okej ut. Hoppas ni mår bra idag, jag mår prima skinka, fast med en lätt huvudvärk. Dock beror den på för mycket sömn, not the other way around.

 

Igår var det lite av julafton här hemma. Inget speciellt eller så, men jag hade beställt lite från H&M. Patriks skjorta som han ska ha på vårt bröllop bl a. Den var så fin! Kommer bli perfekt!

 

På kvällen efter jobbet, gick jag på OK/Q8 och hämtade nästa paket. Äntligen fick jag mina Game of Thrones-böcker! Jag hade redan bestämt att jag måste läsa ut den bok jag läser nu, jag har knappt något kvar på den. Meeeen, kunde jag hålla mig?! Nej, det kunde jag inte.

 

Jaja, det ordnar sig. Men nu ska jag käka lite. Hörs sen!


Höhö, lika tunna sidor som bibeln typ...
 

Sommar och sol

Hällooo!
 
Jag älskar solen och värmen! Idag hade det varit perfekt att grilla, men vi åt rester istället, man får inte slänga mat vettu.
 
Idag gick jag och Issa hem till Mikka, för en kopp kaffe och lite surr. Det var så skönt, vi satt på ballis och bara hade det gött. Drack kaffe och iste och fikade lite. Jag längtar ihjäl mig till sommaren! Resten av dagen har jag bara suttit och pluggat, rätt trist, men måste göras.
 
Men nu är denna påsk över, imorgon vankas det vardag och jobb igen. Jag tänkte köra spinning på lunchen, har inte tränat på två veckor på grund av en långdragen förkylning som nu äntligen släppt. Det ser jag fram emot (kostigt nog).
 
Näe, back to plugg!
 
Instagrambild, för att jag inte orkar knäppa med kameran...

Saker jag ser fram emot

Tjena alla!
 
Idag tänkte jag skriva om saker jag ser fram emot. Igår var en rätt tråkig och negativ kväll, så jag känner att jag måste boosta mig lite med positiva tankar.
 
Jag ser fram emot:
 
* Att gifta mig, såklart! Det är number one på listan helt klart!
* Att köpa vårat drömhus (eller renovera upp det till vårat drömhus ;P).
* Att åka på bröllopsresa till Japan. Det blir en rundresa, till olika städer/orter/byar.
* Att Mikka snart ska få en dotter, det ska bli spännande! (Hoppas du inte glömmer bort oss)
* Att det snaaaart är sommar igen! How I love the summer!
* Semeeeester! Den blir sen i år, jag tog augusti så jag kan greja med bröllopet, utan stress.
* Att bli klar med plugget, så jag kan få äkta fritid igen (utan dåligt samvete), det är riktig vardagslyx det!
* Att Patan ska börja jobba på heltid, så vi kan få känna oss trygga.
 
Ja, jag tror jag bryter där, annars blir väl inlägget flera meter långt. Men jag fick ihop lite punkter iaf. Nu känns det lite bättre inombords.
 
Men vi hörs då!
Ha en fortsatt trevlig Påsk!
 
Längtaaar utomlands!

Glad påsk!

Tjenis!
 
Idag är jag ledig, blev ledig varannan dag i påsk. Vi ska på påskmiddag hos mamma på söndag.
 
Vid lunch kom Angelica och plockade upp mig, för att åka på birsta en stund. Jag gjorde av med lite stålars. Jag hittade en klänning på rea, en prickig kjol, dekorationer jag ska ha i håret på bröllopet m.m. Trodde det skulle vara kaos på birsta, men det var ju helt lugnt idag, jätteskönt för oss.
 
När jag kom hem dekorerade jag en liten smörgåstårta jag gjorde i ordning i gårkväll, som jag gjorde för att fira min käraste som fått fast jobb. Den avnjöts innan han åkte på jobbet, riktigt gött!
 
Åååh, jag har beställt dom tre första böckerna ur Game of Thrones också! Så nu jädrar ska det läsas, hihihi! Dom är över 700 sidor långa och sidorna är lika tunna som i bibeln, moaahaha, ser verkligen fram emot att läsa dom!
 
Nu ska jag se lite serier och mysa med Ebbe, så vi hörs sen istället!
Glad Påsk!
 
Taskig bild från Instagram, men här är den lilla tårtan, en sexbitars. Ostkrokar på sidorna, the best!
 

Gått och blivit vuxen

Tjena allesammans!
 
Idag hade jag sovmorgon, hade glömt bort hur det var att sova ut, då jag klivit upp ultratidigt i mer än en vecka nu.
 
Igår tog jag och Patan och fixade ett gemensamt kreditkort, som vi ska ha till alla matinköp, bröllopsbestyr och annat som vi måste dela på. Så, nu kan man säga att vi blivit lite vuxna på riktigt. Sedan ordnade jag även ett bättre spar till mig själv, med rätt hög ränta, så det blir lite avkastning när man väl får den.
 
Nu måste jag nog göra något barnsligt, för att kompensera allt detta vuxentjafs! Kanske se en skräckfilm, eller något annat skoj. Men just ja, var det någon som såg Game of Thrones igår?! Sjukt bra avsnitt! Vill bolla mina tankar med någon P-RONTO!
 
Vi hörs då!
Ebbe Karlsson (Johansson Åhlberg)
 
 

En sjukt bra dag!

Hej igen!
 
Som lovat, ett till inlägg.
 
Ja, veckorna rusar ju förbi, som jag brukar påpeka då och då. Snart är det dags för konsultationer för diverse bröllopsgrejs.
 
Världens roligaste grej hände ju idag, som många av er redan läst på Fejjan (allt annat är ju orelevant, am I right?!)... Patan fick ÄNTLIGEN fast tjänst! Och inte nog med det, hundra fucking procent! I can't believe it! Jag blev så glad, så jag ville börja grina... Men jag höll min stenhårda fasad och kramade ihjäl honom istället.
 
För oss betyder detta allt just nu, vi har alltid måsta kämpa för allt jämt. Inte varit tätast i stan, utan sparat som dårar för att ha råd med det vi vill göra. Vi har ju som sagt kämpat för att spara till handpenning till hus och inte velat ta för tunga beslut, utan ekonomisk trygghet. Men nu kommer vi äntligen kunna börja fundera på alla dessa stora beslut! Efter bröllopet kan vi äntligen börja kika på hus på allvar! Vi kommer kunna få lån, utan detta jäkla krångel med allt. Det känns som att vi faktiskt kan börja ha ett drägligt liv nu. Jag hoppas att det kan få hålla i sig nu, så jag slipper ha ångest över en massa skit. Så less på att känna en massa negativa tankar om saker och ting, nu vill jag faktiskt kunna må bra och leva!
 
Jag ville bara berätta om hur jag känner och vilken lättnad det är för oss. Älskar dig bejban, can't wait to start the rest of my life with you!
 
 

Mysdagarna i STHLM

Hej hej!
 
Nu var det ett tag sedan, så för att kompensera får ni två inlägg på raken.
 
Förra veckan var jag och Patan i Stockholm. Man kan se det som en matresa, då vårat main goal var att äta god mat, eftersom jag fick en smart box i födelsedagspresent förra året, som vi inte ännu använt (för er som inte vet vad en smart box är, så är det en upplevelse, jag fick ett besök på valfri lyxrestaurang från White Guide för två personer). Jag hade bokat ett fint hotell nära restaurangerna vi skulle äta på, som också låg nära shoppingen.
 
I tisdags när jag vaknade upp här hemma, kände jag en redig pain in my throat. Hoppades verkligen att den skulle kunna gå att tänka/sova bort. Jag packade med halstabletter, näsdroppar, ipren och näsdukar i fall att. Vi åkte tåg ner, smidigast var att vi klev på här i Timrå och vi bor ca en minut ifrån stationen. Vi bytte tåg i stan och åkte snabbtåg ner, jag hade massor med serier på datorn att titta på bl a nya Game of Thrones (gaaah, så bra!). Resan gick med andra ord, asafort!
 
Nere i Stockholm letade vi upp vårat hotell och bosatte oss. Fint rum och sköna sängar (ett minus för minimala täcken, täckte knappt hela mig själv). Sedan gick vi iväg på ett fik och käkade lite lunch innan vi skulle iväg och möta Tea och hennes roliga karl Johan, för middag på Råkultur (en sushi-restaurang, som ägs av Sveriges bästa sushikock.). Maten där var såååå jäkla god! Det var sushi outside the box, kan man lugnt säga. Så alla ni som uppskattar god mat, kan verkligen besöka Råkultur. Jag drack även vitt vin för första gången på restaurang, det blev ett Riesling, som jag inte kan namnet på. Skitmysig kväll!
 
Dagen efter var förkylningen ett faktum, och jag orkade faktiskt inte ens gå och shoppa som tanken var. Inte för att Patrik blev skitledsen över det. Vi gick och fikade istället och sedan tillbaka till hotellet. På kvällen gick vi till Grossmanns GQ, som vi hade bokat genom vår smart box. Vi skulle få en fyrarätters middag, men fick en sexrätters, inte dåligt. Maten var gudomlig, trots att jag var tvungen att sitta och fnysa lite för att känna all smak. Jag drack massor med gott rödvin och blev t o m lite lullig, vi hade det supermysigt!
 
Men allt som allt, så var resan jättemysig och vi hade det jättebra, trots noll shopping. Det är inte sista gången som vi åker iväg på matresor, om man säger så. Nästa gång kanske det blir Frankrike.
 
Första bilden är från Råkultur, dom andra två är från Grossmanns. :)

Sad, sad day

Hej hej!
 
Nu har jag precis sett sista avsnittet av How I Met Your Mother. Alltså, det sista forever! Det var ett dubbelavsnitt. Jag ska såklart inte spoila någonting för er, men det var sorgligt och ni lär bli lite lätt förbannade. Hua, HIMYM är min favvoserie of all times, den har några av mina favoritskådisar med (Jason Segel och Neil Patrick Harris) och skämten är i helt min stil. Jag orkar inte att den är borta nu, fan vad tråkigt! Vad ska jag nu titta på?!
 
Nu börjar jag snart jobba, jag har stängningen. Skönt att jag gick på lunchspinningen och fick det avklarat iaf. Sedan när jag kommer hem ska jag börja läsa nya kursen, handikappanpassning i bostäder och dekorering. Jag hoppas jag kan försöka göra klart den snabbt. Har lite renskrivning kvar av den tidigare kursen, men den är klar iaf. Så den ska jag skicka in här i dagarna.
 
Näe, nu har jag inte tid mer.
 
Bästa komediserien of all times, ja, den och Vänner. ;P (bild lånad av HIMYM's facebooksida)