Gårdagen.

Japp, då har jag gjort tentan. Vet inte alls hur det gick, det var nämligen samma fråga som första gången jag kuggade mig på den, så detta kan ju bli riktigt spännande. Man skulle skriva en insändare och argumentera för en mer inkluderande skola, det är bara det att jag inte ens kan skriva insändare. Men men, jag skrev iaf en bra text, sen om det var bra nog som en insändare får jag ju se om 15 arbetsdagar.

Igår klippte jag mig också, jag blev riktigt nöjd. Ska lägga upp bilder imorgon, jag har uppsatt idag. Men nu är jag brunette iaf. Sedan var vi ut igår också. Blev bjuden på middag hos Niska, där vi satt och förfestade. Angie fixade limo åt oss när vi skulle ner på stan, så det var king. Vi drog på Aveny och dansade och spelade lite blackjack där. Sedan drog jag, Niska, Bella och Tea ner till BK där min lillebror och Amanda var, så vi hängde lite med dom tills vi åkte hem.

Idag är jag inte alls bakis, men jag är sjukt trött...och vi ska äta på Poop grillen nu.
Hej svej!


Imorgon blir inte bara dålig.

Haha, jag är omöjlig alltså! Sittar och pluggar inför tentan imorgonbitti, men jag hittar massor med andra roliga saker att göra istället. Nog för att jag har pluggat hela veckan och läst samma papper om och om igen, så något boooorde väl ha fastnat. Men, men...jag tror inte jag kan göra så mycket mer nu. Jag ska läsa på lite till iaf, sen tänker jag ta en paus och se lite film. Imorgon händer det inte bara tråkiga saker.
Jag ska först och främst in och skriva omtentan, sedan har jag bokat klipptid på Jess kl 12, efter det ska jag hem och kanske sussa en sväng och även göra mig i ordning för en girls night out! Det ända negativa är att jag inte har någon skjuts hem! Ingen vill skjutsa och resten ska ut dom med. Men men...

Aja...får se hur detta slutar!


Party with the bruttor!

Spenderarbyxor på.

Igår hade jag spendararbyxorna på mig. Jag for direkt in på Skopunkten när jag vaknade och skulle köpa ETT par...kom hem med tre par. Men nu har jag fan skor som räcker ett braaaa tag.

Det var dessa jag for in för att köpa:  
Dom står så fint här hemma nu.
Sedan köpte jag även dessa två par:  
Jäkligt nöjd måste jag säga.

Inglourious Basterds.

Kom nyss hem från ett biobesök. Vi slösade våra sista kronor innan lönen för att få se Inglourious Basterds, Quentin Tarantinos nya rulle. Väl spenderade kronor vill jag säga, ruggigt bra film. Rekomenderar den starkt till alla som gillar Tarantino-rullar och brutalt action. I vanlig ordning är även denna film riktigt snyggt filmad och effekterna är vidrigt bra.

För er som inte vet vad den handlar om, utspelar den sig i Frankrike då nazisterna tagit över under andra världskriget. Ett jude-amerikanskt gäng har fått äran att ta kol på alla nazister de kommer över, dem kallar sig "The Basterds". Vidriga scener, men ack så bra.  Se den!


Ågren kommer på besök.

Nu gick precis Angie och Jonas. Vi har bjuppat dom på middag idag och lirat lite brädspel. Blev raclette till middag, det var längesen vi åt det nu, så vi blev sugna. Gott var det iaf och "härskapet" (höhö) gillade det också och det är ju det som räknas. Sen blev det lite film efter spelandet, såg på Scary Movie 2 som gick på femman, måste erkänna att dom var bättre när man var liten och omogen. Nu gillar jag mer ironiska och sarkastiska komedier som t. ex. Just Friends.

Imorgon ska jag in till stan och hämta lite böcker inför skolstart. Börjar få lite lätt ångest nu, måste försöka peppa upp mig själv och ge järnet. Jag vet ju att jag kan, men man känner att skollessheten kommer krypandes, men jag är van. Såhär var det hela min skolgång, alltid less...så det är väl bara att bita ihop om man vill bli något helt enkelt. Önskar dock det var enklare.

Nu ska jag se en film till innan jag ska sussa. Hörs!



Lite nytt och fräscht.

Fick lönespecet idag, daaaamn vilken bra lön jag ska få! Bara för det beställde jag lite kläder från HM utan att få dåligt samvete. Sen bokade jag in en tid på Jess, för klipp och färg. Så har jag allt sånt avklarat också. Håret är sjuuuukt slitet och jag har en utväxt som heter duga. Jag har bestämt nu för att färga håret brunt och klippa hellugg. Tro det kan bli jäkligt bra såhär kring hösttider.

Detta blev det från HM iaf:

                 
Jackan och vantarna längst upp beställde Patrik, 198kr för jackan.
Ha en bra kväll!


En sån' dag...

Herregud alltså, jag kommer nog inte klara av att vända tillbaka dygnet! Jag kliver upp klockan tolv varje dag och är uppe till tre-fyratiden. Men, men...

Patan ska till hans mosters stuga idag och arbeta lite, så jag ska äta själv idag. Jag hatar att laga mat just nu, jag är inne i någon slags anti-laga-mat-period. Vill bara äta ute hela tiden, men det har man ju inte ens råd med. Så vad ska man äta idag då? Om någon har tips, skriv gärna.

Mina katter är otroliga! Nu när jag satt mig vid datorn här i vardagsrummet, så hör jag att dom sitter och tuggar på något. Då har dom vält en stor växt, som står på golvet, som dom tuggar på och förstör! Mitt framför ögonen på mig. Ibland undrar jag hur dom tänker alltså...


Odågorna, Sigge och Ebbe.


Bröllopsbilder, som lovat.

Här kommer bilderna jag lovat från bröllopet. Bilderna är lånade utav, Chris No Moneymaker och Thomas. Håll till godo.



   


     



     
Tårtan var underbart god! Första dansen för brudparet.

   
Hehe, första bilden här lär sig Jonas grunderna i lite breakdance. Sedan blir det battling mellan brud och brudgum.

Jobbigt att vara utan stålars.

Funderar på att tatuera mig, även fast jag vet att jag inte kommer ha råd för ens man skaffat jobb eller vinner på någon lott. Men jag har velat tatuera mig rätt länge nu, så det blir väl någon gång när man har råd iaf. Skulle vilja tatuera armen, från axeln och ned då och dom ska vara i färg. Men vad vet jag inte än, ska fundera medan jag samlar pengar.

Sedan funderar jag också om jag ska bli brunette över hösten...men den saken har jag precis kommit på, så den tåls att tänka på ett tag till.

Näe, nu blir det sängen. Gnatt!


Slöseri med tid.

Jag har aningens svårt att vända tillbaka dygnet, så nu skiter jag i det. Det blir uppenbarligen ingen mer sommar, så då kan jag lika gärna vara vaken på nätterna istället.

Omtenta den 29:e, orkar inte ens göra den egentligen, men vill ha allt gjort innan ny termin.

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Jag sitter bara inne hela dagarna och slöar. Skönt det med förstås, men man vill väl göra något innan skolan börjar igen. Blev ju ingen Selånger i år heller, pga. spöregnet som bestämde sig för att komma på söndagen. Skitkul!

Näe, jag har inget att skriva...så det får vara!


Jag på Angies bröllop. Jag ska lägga upp lite bilder därifrån också någon dag.


Angie - Att va gift

Mina damer och herrar jag presenterar härmed Angie - Att va gift! Låten är skriven utav mig själv och videon har jag och Chris No Moneymaker gjort. I videon får vi se Angelicas möhippa och Jonas svensexa. Enjoy!


Bodaborg i Östersund.

Nu är Angie och Jonas hemma från Hawaii! Gick dit idag och hjälpte dom öppna sina enkronor inlindade i tejp och tidningspapper, som dom fick utav Mats och Ulrica.

Imorgon ska vi till bodaborg i Östersund också! Det ska bli askul! Det blir jag, Pat, Angie, Jonas, Chris No Moneymaker och Thomas som far, så bättre kan det inte bli!

Igår var vi på bilbingo i Bergsjö för andra gången, vi vann såklart ingenting igen! Och ensam vinnare på 21000kr var det också, kände ingen som helst glädje för den personen iaf! Aja, nu har man slösat mer pengar på ingenting, men men...

Just nu längtar jag tills skolan är helt över, så man får börja jobba och skaffa sig ett riktigt liv. Men jag längtar inte tills jag ska börja plugga igen, urk. Den här sommaren har gått alldeles för fort, solen har ju varit obefintlig dessutom. Näe, att plugga är ta mig tusan inte roligt på universitet. Snacka om att göra det svårare än det behöver vara! Men men, vad ska man göra liksom...vill man bli något här i livet måste man ju plugga. Tur att det går ganska bra iaf, annars hade jag gett upp för länge sen!

På lördag ska jag på middag hos Anki och Lasse och då ska vi få lite bilder från bröllopet, som jag ska lägga upp.
Aja, hej svejs!


En till bild på mig och Patrik, från bröllopet.

Getballa smaka fan inte gott!

Aaahh, skönt att vara ledig! Att jobba natt går faktiskt mycket snabbare än att jobba dag, man slipper liksom kliva upp tidigt, eftersom man lägger sig direkt när man kommer hem från jobbet, mycket skönare! Idag fyndade jag på Erikshjälpen, två lampfötter som jag sprayade vita när jag kom hem och köpte nya kablar, strömbrytare och socklar till...och vips två helt nya, SNYGGA lampor!

 

Köpte lite andra grejer också, tex. en jättesöt tillbringare i emalj som jag tänkte ha som dekoration bara, från IKEA (finns i tre olika storlekar, jag köpte den minsta) och på Boom hittade jag ett superfint nyckelskåp som jag köpte åt mamma, hon har länge varit på jakt efter ett nytt skåp, så när jag hittade detta var jag tvungen att köpa det.

   

Idag hade jag och älsklingen en liten egen kräftskiva här hemma, vi köpte Ullmos spanska partykräftor, för det ingår kräftstjärtar i dom. Kräftorna var skitgoda, men alltså...kräftstjärtarna gick inte ens att äta! Dom var stenhårda och smakade gammal getballa, så jag kunde inte äta dom. Patrik sulade i sig allihopa och nu går han och storfiser hela tiden, antar att han kommer spy eller få rännskita inom snar framtid. Så jag rekomenderar inte Ullmos spanska partykräftor i år iaf, det var synd. Förra året var dom kanonbra!

På fredag fyller min lillebror 20 bast! Galet, men han ska väl bli gammal han med någon gång. Vi ska iaf dit och käka surströmming (mumma!) och mysa lite. Min lillebror har haft sådan röta när han slutade gymnasiet, med jobb och allt! Inte många som får fast tjänst direkt efter gymnasiet i dessa tider inte, så jag är glad att det går bra för honom!



Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, men Patan har glömt kameran hos FJ och jag använde mobilen...men det blev ju bilder iaf!