Hej mitt bajseland

God kväll!

Jag hade bråttom som fan efter jobbet idag, eftersom jag var bjuden på middag hos Jonas och Angelica (Tea och Johan var på besök). Snabbade mig hem för att ge katterna mat innan, tänkte hinna byta om också. Ställde bilen utanför porten i tron om att det skulle ta ett par minuter max. Sprang upp för trapporna och slet upp dörren, hälsade på mina söner. Men vad fan fick man se?! "Välkommen hem mamma, jag har bajsat ner lägenheten"

Sigge hade skitit ner sig själv och glidit runt som en jävla gocart i lägenheten, det var spår ta mig fan överallt! I vardagsrummet var det värst, där var det bajsklickar i alla spår, sedan blev det mildare i hallen... Jag följde spåren in till sovrummet, där jag till min förtvivlan ser att han glidit runt i min nya fotölj! Bajsspår i fotöljeeeen! Vad less jag blev.

Det var bara att ta fram skurkäppen och skura i ultrafart. Plockade upp stackars Sigge och tvättade ren honom i handfatet, han stretade inte emot något, utan var nog rätt tacksam. Tog fram Vanish och sprejade i fotöljen, sedan gjorde jag ren den så gott jag kunde och hann. Bytte om snabbt som fan och matade katterna, sedan drog jag till Angelica och Jonas. Vilken jävla pärs!

Nu är jag hemma igen, katten är torr... Men imorgon blir det nog en ny skurning här, tror jag bestämt.


Min lilla bajskatta Sigge. (Mobilbild, därav kvallen)

Kommentarer


Publiceras ej