Helt förstörd!

Pihuu, säger jag bara! Jag svettas av allt jobb jag utfört idag. Har precis blivit klar med min sammanfattning som jag ska lämna in den 4:e Februari. Kan säga att pluggningen började hackigt, körde igång direkt efter att jag varit på OK imorse (fyllde på olja i bilen, ska besiktas imorgon), läste tills jag bara...slocknade. Vaknade igen, fortsatte att läsa, men ögonen var helt förstörda. Har varit skittrött hela dagen, men jag har tragglat iaf. Sedan for jag och köpte mat och efter jag fått i mig maten så gick det mycket bättre. Jag lyckades faktiskt göra klart min studiegruppsuppgift, så nu har jag inte den hängandes på mina axlar iaf, känns mycket bra. Den ska inte vara inlämnad än så jag har fortfarande tid att gå igenom den några gånger till innan jag behöver lämna in den, men å andra sidan vill jag inte överdriva, det är BARA en sammanfattning.

Ja, som sagt... Besiktning imorgon, hoppas det går bra. Orkar inte med mer fel på bilen, har varit massa småsaker som gått mig på nerverna. Som att låsen och tanklocket fryser igen heeeela tiden! Tanklocket lyckas alltid frysa igen när jag har tomt i tanken och står på macken, skitkul! Jag har dock oljat in alla lås och tanklocket, det funkar än så länge, men såklart inte tanklocket, det fryser hela tiden, både själva luckan och locket man snurrar på. Irriterande...
Alla lampor är hela iaf, har testat dom och fyllt på spolarvätska också. Sen vet jag inte, men varje gång jag kör över ett gupp av något slag så liksom låter det skumt. Vet inte vad som kan vara fel, inte stötdämparna iaf...fast jag vet ju inte. Kanske bara inbillar mig...orkar inte!
Näe, nu ska jag se serier...för nu har jag arbetat bra!


Såhär känner jag mig just nu (utan fyllan då förstås).

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2009-01-27 23:54:33

hurså? vi bor grannar och parkeringen ligger mittemellan :P

Postat av: Jeanette

Publicerad 2009-01-28 08:56:48

Hej! Vad kul att du hittade mig. Jag har fixat och trixat med bloggen så jag fick den som jag ville. Några småsaker kvar att göra på den.

Vad bra att du förstår gruppuppgiften. Det gör inte jag. Hahahaha! Jag har läst mitt avsnitt kanske 6 gånger. Men det är tungt. Har du några tips att komma med? Nu har jag suttit och läst och skrivit om delmoment C.Hare så jättebra och hoppas bilen går igenom.

Kram kram

Jeanette.

Postat av: Tina

Publicerad 2009-01-28 11:08:25

Det spelar väl ingen roll, vi söker lägenhet men behöver en bil nu, så varför vänta bara för att man "brukar" göra så? Jag kommer behöva en i nya jobbet och han behöver också en.

Postat av: sandra

Publicerad 2009-01-28 11:35:47

Okej ja de låter ju hur bra som helst om de nu skulle vara så, mena då kan de inte bli bättre för böckerna är ju sviiin dyra..

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-28 15:01:23

Hej! Tack för tipsen. Ska försöka få ihop det nu. Jag kollar i FC lite då och då. Såg att ni hade skrivit där i går. Hare så bra! Kram kram!


Publiceras ej