Det ska ju jävlas också

Hallååå!
 
Hur mår ni allihopa?
 
Idag har vi träffat vår vigselförättare, en väldigt trevlig och glad dam. Vi åkte bort till Gårdsbutiken och visade henne vart vi ska hålla till och fikade lite. Hon gick igenom allt och vi fick välja ut stycken hon kommer läsa upp på vigseln, en dikt och lite sånt. Vi hittade aldrig någon som ville sjunga på vigseln, så vi skippar det. Det blir nog bra ändå. Däremot har vi stött på två problem, så här lagom inför...
 
1. Tältet vi skulle låna är det tydligen bara hängslen kvar av, så nu är det lite panik med att hitta ett nytt. Vi behöver låna ett partytält på minst 8x5 m. Så om någon av er som läser äger ett sådant eller vet om någon som har, hör av er till oss, det är akut!
 
2. Bänkarna vi skulle ha under vigseln, för gästerna att sitta på är bortkastade. Tydligen var det bara rat, så dom åkte på tippen. Så nu måste vi försöka lösa den delen också, jag tror vi ska snickra ihop något hemma hos mamma. Ja, i värsta fall får alla stå, det är ju trots allt bara knappt 10 minuter det handlar om.
 
Ja, som ni ser, så fick det inte riktigt gå smärtfritt, men vad hade man förväntat sig då? Alltid är det något som ska gå fel.
 
Jaja, imorgon är det eventuellt kalas på G, sedan ska vi hem till FJ och Cickis och få hjälp med en del ur festprogrammet.
 
Nog för idag, vi hörs hurrni!
 
Bjuder på en Insta-bild igen. :D
 

Kommentarer


Publiceras ej