Tillägnat Algot!

Grattis Micke och Angen till eran lilla bäbis!

Efter två dygn kom han ut tillslut! En liten Algot med massor av mörkt hår.
Grattis igen till dom nyblivna föräldrarna!

Angens & Mickes bäbis!

Just nu ligger Angen på sjukhuset och försöker klämma fram en bäbis! Undrar om det är klart snart? Imorse fick jag ett sms, kl. halv nio, då hade hon haft värkar sedan fyra på morgonen. Men jag har fortfarande inte fått något besked om hon fått bäbisen än, spännande! Jag hoppas allt går bra iaf, hon skrev att det gjorde förbannat ont alltså! Huga!


Hemma hos oss på nyår, snart stolta föräldrar!


Träningsvärk NÅ JÄÄÄVULSKT!

Hihi, nu har jag lagt till ännu fler nya låtar. Ni behöver ju inte vara supersnabba på att trycka på pausknappen, det är lite mer blandat nu istället. Men bara bra musik såklart. Niska och Bella kommer säkert hitta någon ny låt dom kan lyssna på. Angelica också!

Aja, idag har det gått skit med plugget, eller hela helgen har varit en dålig plugghelg, suck! Har så himla mycket kvar att göra!

Har grillat för första gången i år idag, svingott! Köpte fläskytterfilé som Patrik gjorde i ordning med marinad och glaze och champinjoner på det. Mumma!

Var på gymmet på fredagskväll med Fredrik (FJ, Patriks kusse) och tränade ben, normalt brukar jag köra ben på fightnighten, så jag har inte brytt mig så mycket att träna ben på själva gymmet då. Men det gick jävligt bra och Fredrik är grym att träna med, han brukar hjälpa mig och Perny då och då, skitbra. Så det var riktigt roligt! MEN, träningsvärk NÅ JÄÄÄÄVULSKT! Idag har jag gått som en gammal kärring alltså, ibland har jag inte ens kunnat gått. Patrik har hjälpt mig tagit på strumpor och skor och han fick t o m lyfta ur mig ur en stol på ballkongen för jag kunde inte ta mig ur. Urk alltså! Men nu vet jag att jag gav något iaf.

Skodilemman...

Tjoho!

Nu har jag uppdaterat playlisten med lite ny grym musik, Sixx A.M. Lyssna och njut!

Ledig från praktiken imorgon, ska ta sista dagen på måndag istället, så imorgon blir det hårdpluggning. Måste ta igen det jag förlorat denna vecka.

Måste byta till sommardäck innan nästa vecka är slut också och städa/tvätta bilen. Mycket nu alltså, vet inte hur jag ska hinna med mig. Ska bli så skönt efter att denna kurs är avslutad, så jag kan få vila lite.
Försöker hitta skor till Angelicas bröllop också, det är svårt kan jag lova. Vill ju ha ett par högklackade, gärna med lite platå också, men vill ju kunna gå i dom också...dilemma! Har hittat ett par, men om man bortser från platån, så blir klacken 11cm, det är HÖGT! Det lär man inte orka med en heldag/kväll! Det är bara att leta vidare...

Guuud vad jag längtar till sommaren alltså!

PS. Förjävligt att 58 personer förlorade jobben igår, där bland Helly! (KRAM) Fy fan alltså! DS.

The Twilight saga

Tjoho! Nu funkar kommentarerna igen!

Har ju glömt bort att uppdatera er på Twilight-böckerna som jag läst. Det finns ju fyra stycken (har ingen koll på vad dom heter på svenska, något töntigt iaf), Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn och dom är hur bra som helst. Jag läste ut allihop på mindre än två veckor, för att jag inte kunde slita mig. Varje minut som jag inte läste, så längtade jag efter böckerna. Nu har jag tyvärr läst ut alla, men jag tänkte ta och läsa om dom på sommarlovet igen. En annan bra sak är att författaren, Stephanie Meyer, har skrivit en till bok, som heter Midnight Sun. Den handlar om Edward Cullens syn på första bokens handling, vilken jag helt klart kommer köpa när den kommer ut. Författaren har inte skrivit klar boken pga att dom 12 första kapitlena läckte ut på nätet, då ville hon inte fortsätta, tyvärr! Men när hysterin har lagt sig, har hon lovat fortsätta! Jag längtar, men tills dess får jag gott vänta...men snart kommer New Moon på bio (November), den måste man ju se. Jag vet att böckerna alltid är bättre, men första filmen är bra tycker jag. Även om inte allt stämmer överens med boken, så är skådisarna grymma och snygga och filmen i sig (om man tänker bort böckerna) är grym!



Jaja, någon liten uppdatering också då:
Har varit på skolan, gjort en observation (tänkte göra någon till), hjälpt diverse elever med diverse grejer. Haft en skön dag, fick sluta tidigt också. Igårkväll satt jag och rättade klart alla mina 24 papper som barnen hade skrivit åt mig (från min svenska lektion), så jag delade ut dom och vi gick igenom lite av mina kommentarer till dom. Det var riktigt skoj!
Nu ska jag plugga, yeeeii!

Nu är jag trött och hungrig!

I don't understand vad som kan vara fel med mina kommentarer?! Patrik har fortfarande inte listat ut det, superjobbigt!

Praktikveckan är i fullgång igen, idag fick jag hålla i en svenskalektion. Det gick riktigt bra måste jag säga, fick beröm för temat och uppgifterna. Min handledare ville t o m kopiera barnens uppgifter för att använda i utvecklingssamtalen, så det känns faktiskt jättekul. Det har funkat jättebra med allt, tycker jag. Första veckan testade dom lite gränser och så, men nu har det försvunnit och dom respekterar mig som lärare, vilket känns skönt. Riktigt skoj faktiskt, rolig klass också.
Too cool for school, dock.

Gud vad jag längtar till sommaren! Få vara fri ett tag.


PS. Idag var Patriks moster i Dagbladet DS.


Mr Aggroslav och Happyface, Summer-08

Error...

Tjoho!

Det har blivit något vajsing med kommentarerna på min blogg och vi har tyvärr inte hittat felet än. Rätt irriterande!
Hoppas det löser sig snart.

Annars då? Pluggar på ja..inget ovanligt i det. Går dock segt som tusan, det är jobbigt! Imorgon ska jag försöka skriva en intervju som jag ska ta med till skolan och sedan måste jag komma på vad jag vill observera i klassen, inga idéer alls just nu, men det löser sig säkerligen.

Idag åt vi på kina med Helly. Jag har noll kronor på kontot, men va fan! Man måste ju få unna sig?! Så, det blev sparkontot som fick lida. Efter det blev det plugg igen.

Nu längtar jag som en galning till sommaren alltså! Få jobba lite och få löööön! Men det är ju såklart solen och badet jag längtar mest efter...och grilla...och äta glass...och gå på långa härliga promenader...och mysa hos mamma...och tälta med min myskarl...och shoppa...och gå barfota...och bara leva!

Sigh...



 


Förra sommaren, Sigge och Ebbe gottar sig i solen

Alltså helt fucking insane!

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!! Jag klarade tentan!!! Helt fucking unbelieveble! Jag var hundra procent säker på att jag kuggade mig denna gång, men så klarade jag mig verkligen på håret alltså. FY FAN! I CAN DO THIS! Fan vilken boost alltså, allt detta slit verkar ge belöning ändå.

WOHOOOOOO! Den här känslan är sjuk alltså...jag är kanske inte helt dum ändå.

Jag kan säga att den här tentan var hur svår som helst enligt mig, så jag är helt förstummad nu. Trodde jag kollat fel hela tiden, men icke. Jag har t o m skrivit upp numret på tentan så jag inte skulle titta fel. Ja, sjukt iaf...en stor tyngd lyftes från mina axlar. Aja, jag skiter i att ni är trött på att höra om hur jag klarade tentan, min blogg och mina nyheter. Puss på er! Hahahahaaaaa!

Sommaren, where are you?

Har suttit och pluggat varje dag nu, är måttligt less allt plugg nu, men vad gör man inte för att få en utbildning?
Den här månaden blev inte mycket till liv iaf, så förlåt alla som jag inte kunnat hänga med etc. Skolan är rätt hård första terminen, men jag hoppas det lugnar ner sig lite till nästa termin iaf...Hur ska jag annars palla i tre år till?

Jag har iaf fått sommarjobb! Dom ringde idag och sa att jag skulle komma in och träffas, men att det såg bra ut allt och att jag skulle få jobba till sommaren, woho! Blir bra det, kanske man får extrajobba sen också. Ska jobba skift är det tänkt, så det lär bli rätt bra med kosing. Men vi får se hur dom har tänkt sig, jag har ju inte fått snacka med dom om det än, men pappa sa att jag skulle få jobba där han var...så antar att det blir något sånt.

Praktik igen nästa vecka, barnen har haft påsklov nu så. Får se om jag hinner med mig med allt jag ska göra...just nu är det kämpigt som tusan!

Aja, en liten uppdatering iaf.
Hejs!


Bilbingo -08, Jag och Patan sitter som ett gammal par. Jag är smalare nu!



Ebbes skinka.

Hello!

Idag har jag varit på skolan och dom har haft påskparad idag. Många fina utklädda barn och vi fick sluta tidigt. Så när jag kom hem drog jag igång och städade och sedan for jag på gymet. Lagade sushi till middag och nu sitter jag här och försöker plugga... Pallar inte trycket just nu, det är liksom för mycket. Hela helgen kommer gå åt till pluggning, sen ska jag hinna med att gå på 100 års kalas där emellan. Det är riktigt tufft nu alltså, vet faktiskt inte alls hur detta ska gå ihop, men jag ska göra mitt bästa iaf.

En kul grej hände förut, jag gav Ebbe och Sigge (katterna) lite kattgodis. Dom blir alltid galna efter det och slåss med varandra. Efter ett tag slutade dom, men Sigge följde efter Ebbe och jag trodde han skulle sniffa Ebbe i stjärten, men då tar han och biter till i Ebbes skinka! Det var det roligaste jag sett, Ebbe blev helt bestört och ondade på Sigge, sedan flög dom på varandra igen och började brottas.

Aja nog nu, ska försöka plugga lite iaf.
Hej svejs!

Praaaaktiiik.

Hoho!

Jag är ute på praktik på skolan nu. Det går jättebra! Barnen är snälla och galna, dom börjar komma i puberteten så allt annat än skolan är intressant. Jag har fått gjort rätt mycket grejer, hjälpt en del ungar med uppgifter och rättat deras läxor. Sedan har jag fått skällt lite också, det kändes rätt bra att få det gjort så man inte känner att man inte klarar av att säga ifrån.
Idag fick jag vara med på konferens, det var kul! Lärarna skulle diskutera kring lite olika viktiga punkter som dom vill ska förbättras i skolan. Jag hängde faktiskt med i näst intill allt dom surrade om, fast jag inte är insatt. Så det kändes bra, dom är rätt roliga dessutom. Jag ska även planera en svenska lektion till nästa vecka, det ska bli spännande! Jag har redan kommit på upplägget och så, det blir nog bra.

Pluggningen medans går väl inte sådär jättebra, det är tungt att läsa direkt när man kommer hem från skolan så... Har inte blivit så mycket gjort. Tror faktiskt inte jag kommer hinna läsa ut böckerna denna gång, så jag får nog bara följa föreläsningarna och leta upp faktat istället denna gång. Det kan bli jobbigt.

Imorgon ska alla barnen klä ut sig på skolan, så jag slutar tidigt...Hej svejs!


Grattis Theresia!

Urk, urk, uuuuurk! Plugget går segt och det är för lite tid för detta delmoment! Ska ut på praktik nästa vecka, sitter och väntar på att läraren ska ringa tillbaka, han hade lite och stå i just nu. Förhoppningsvis ringer han idag, annars kan det bli lite jobbigt för mig, har inte fått några tider eller någonting. Jag har inte ens kollat igenom mina uppgifter, suck! Som jag sa, det går inge vidare just nu.

Annars då? Jag, Patrik, Perny och Lill-Erik var på Paradisbadet i onsdags. Det var skitroligt! Jag har blåmärken, sår och smärta överallt!

Idag fyller Tea år! GRATTIS till dig sweetheart! Nu är du riktigt gammal alltså, hua! Jag kan inte ens komma och fika hos henne idag, för jag måste plugga ihjäl mig...måste t o m plugga i helgen. Mina nya studiekamrater är dock guld värda alltså!

Aja, ska plugga...Tusen kramar till Tea på 23 års dagen! <3