Bowling suger!

Halloj alla readers!
Igår följde jag och Patrik med Angelica och Jonas på bowling och lite käk, efter jag slutat jobbet. Jag minns nu varför jag inte bowlar mer ofta, jag hatar det ju! Jag bowlar ju sämst, allt gick åt helvete och sedan blev man på dåligt humör! Näe, du tack, det blir ingen mer bowling på ett bra tag till. Jag hade däremot trevligt sällskap, som tur var! Men nästa gång måste vi göra något som jag är bättre på...

Idag är det Mors dag, ifall någon därute hade glömt bort det. Jag ska hem till min mor kl. 14.00 idag och fira henne. Lyckades pracka på henne lite skor igår också, när hon hälsade på mig på jobbet igår. Även min ena moster var med, hon köpte tre par pjucker (kanonbra säljteknik från min sida, helt enkelt!).

Näe, nu ska jag nog dra igång verksamheten här hemma...det här går ju inte!
Hörs hej!

En gammal bowlingbild, sedan första eller andra året jag och Patrik träffades.

Glöm inte Morsdag!

Tjabba!

Tänk vad fort en vecka kan gå, eller okej fem dagar typ. Men iaf, altanen blev helt sjukt fin tillslut, hemma hos Ante och Anna! Jag är avundsjuk.

Annars då? Jag och Patrik blev tillfrågade av Anna, om vi ville hjälpa till att inventera på Stadium, så det gjorde vi i onsdags. Vi klev upp fem på morgonen för att hinna dit till kvart i sex, men det gick smärtfritt! Vi var klara efter fyra timmar. Sedan hade vi världens slappardag, det var ju dåligt väder, så man måste passa på. Vi spelade tv-spel hela dagen. Jobbade i butiken igår och ska även dit imorgon och arbeta.

Biljetterna till Sex and the city 2 är även dom bokade, inför kommande onsdag. Ska bli riktigt kul att få se den, man har sett fram emot den ett bra tag.

Just det, ni får inte glömma Morsdag på söndag! Jag och brorsan har presenten redan klar...fniss!

Näe, nu blir det en löparrunda. Jag har börjat springa, för er som inte vet...har lyckats springa varannan dag hittills...ska försöka hålla i detta. Helst ska jag springa varje dag, men det är inte det lättaste att hålla i.
Men, vi höres!


Här är familjen samlad, sådär fina som bara vi kan vara!


Altanbygge

Tjo!

Dyker in här och slänger in ett inlägg, innan jag drar på jobbet. Jag ska jobba 12-15 idag, så då har man ändå rätt mycket kvar av dagen, när man kommer hem.

Igår var en jäkla härlig dag, synd att det var lite kyligt i luften bara, men solen är välkommen! Patrik var hos Ante hela dagen, efter vi varit hos mamma. Dom håller på att snickra altan, till Ante. Jag skulle dra dit, men Elin ringde och ville hänga lite på våran uteplats, så då gjorde jag det istället. Jag får åka dit idag efter jobbet istället och se hur det utformar sig.

Idag är jag fruktansvärt trött, känner jag! Sov nog lite för länge, somnade strax efter tolv igår och vaknade halv tio, inte bra! Näe, nu ska jag hoppa in i duschen, så jag hinner se Greys Anatomy innan jobbet.
Hej svej!


Premiär

Hoho,

Nu har jag jobbat två dagar och idag är jag ledig. Vi ska snart hem till mamma på lunch, min kusin är här och hälsar på, ska bli jättekul att få träffas igen! Blir ju för sällan, när vi bor så långt ifrån varandra.
Varje dag har jag haft tur med vädret, igår började jag inte jobba förrän kl. 13, så jag var ute en sväng på förmiddagen och det var så himla skönt ute då! Sen när jag jobbade kom regnet, haha! Vi var även och spelade bilbingo i onsdags, i Bergsjö. Ingen vinst, dock, men himla fint väder sådär på kvällen. Efter bilbingon, blev vi bjudna på varma mackor hos Christer och Sandra, jättetrevligt!

Igår blev det iaf Prince of Persia, på bio. Den var sådär, inte skitbra, men okej. Jag tror Iron Man 2 hade varit bättre iaf. Men det var iaf mysigt att få gå på bio, med bejban. Vi åt sushi till middag också, svingott!

Idag har jag fullt upp iaf, som sagt lunch hos mor, sedan ska jag iväg på Birsta och köpa en ny router till bejban, sedan har jag några timmar ledigt innan jag ska till Issa och Elin och gratta dom i efterskott. Dom fyllde år igår, STORT GRATTIS till gammhaggorna!

Näe, nu ska jag dra, höres!



Måste visa en bild på Sigge, han trivs bra i ölkartong. Därför har jag ölkartonger i vardagsrummet.


Iron Man 2 vs Prince of Persia

Blev ledig idag, ganska skönt ändå, även fast jag behöver pengarna. Ska dock jobba imorgon, så det är okej. Fast nu sitter jag och funderar vad man kan göra idag istället, kanske hälsa på någon vi känner? Ja, vi får se vad vi hittar på.

På torsdag ska jag och bejban på bio och se antingen Iron man 2 eller Prince of Persia. Han har inte bestämt vilken han vill se mest än, jag ser gärna vilken som helst av dom.

Nu är det mindre än en månad kvar tills jag fyller år...galet!
Näe, nu blir det duschen och sen hitte på något.




Underbara väder!

Oj oj oj, vad sjukt mätt jag är nu! Jag gjorde en potatisgratäng och sedan grillade vi kryddmarinerad fläskfilé, halloumi, champinjoner och tomater och till det hade vi börnä och Coca cola. Asagott!
Det är så himla skönt ute idag, så man vill bara ta på sig shortsen och bara vara, men det går ju inte. Den smarte vet att man ska svettas in sommaren och det är precis det jag gör, vägrar bli sjuk igen! Men jag ska iaf ut på en prommis, så snart jag smält maten.

Idag har jag dock varit ruskigt trött, är nog fortfarande rätt trött. Vet inte varför, har iaf lyckats somna två gånger under dagen, men bara powernaps som tur är. Skulle nog kunna somna nu också...

Ska försöka piggna på mig nu, så jag kan dra ut snart.
Hej sålänge!


Ebbe njuter utav värmen på detta vis...så slipper han bli solbränd.


He's home!

Tjena!
Inatt kom äntligen min karl hem, från Skåne denna gång. Nu är det meningen att han ska vara hemma iaf en hel vecka, tills nästa gång, men man vet som aldrig. Idag ska vi iaf dra igång grillen och äta gott! Har varit in på Arbetsförmedlingen här på morgonen också, uppdaterat min handlingsplan bara. Så nu ska jag inte behöva komma dit förens till hösten.

Sen ville jag visa er mitt senaste inköp i möbelväg till hemmet...hittade denna på blocket, för en tvåhundring! Jag är skitnöjd, har velat haft denna jättelänge!


Passar perfekt här hemma, i vårat vardagsrum!


Filmkväll

Aaah, det är så skönt ute! Igår jobbade jag från kl 14-17.15, men när jag hade käkat middag drog jag och Angelica ut på långpromenad i finvädret. Det är asvarmt idag med, så om molnen kunde försvinna, drar jag till Angelica och solar med henne. Tror jag tar en promenad idag med, lika bra att hålla uppe konditionen.

Jag och Angelica såg Sex and the City igår, som jag sa i tidigare inlägg. Så, nu är vi peppade inför tvåan iaf! Efter den såg vi Kick-Ass och den var ju helt brutalt bra! Då menar jag brutal, ordagrant också. Ni som inte sett den, måste se den! Sjuka effekter, rolig humor och mycket action, sen skäms man till och från också. Den rekommenderar jag starkt.

Titta in senare också, tänkte visa er vad jag köpte till mitt vardagsrum för inte så längesen...
Hörs sen!



Illustrationer

Igår gjorde jag en liten illustration eller vad man kan kalla det, med inspiration från ett albumcover av Rise Against. Jag målade inte exakt, utan freestylade lite, orkade inte...men jag blev iaf rätt nöjd. Sedan får ni en gammal också, som jag är grymt nöjd med, hittade en bild på internet, som jag utgick ifrån, men freestylade till den här också.

Denna är med ispiration från Rise Against.


Denna gillar jag skarpt!


Bloggtorkan är över

Vad har hänt med min blogg egentligen? Värsta bloggtorkan! Jag borde ta och bättra mig nu, känns det som, det är ju trots allt snart sommar. Sommarvärmen är ju här idag iaf, jädrans! Det är 19 grader ute, senast jag kollade på termometern. Dock lite halvmulet, men är det värme, spelar det ju ingen roll.

Vad har jag haft för mig då, den senaste tiden...jo, jag har jobbat! Jag har alltså jobbat varje dag, konstant i två veckor. Så det tär på krafterna kan man lugnt säga. Men nu har jag fått vara ledig i två dagar, så jag har fått tillbaka lite av kraften. Jag ska dock iväg och jobba idag, börjar klockan två. Det är bara tre timmar, så det går bra, jag ska göra roligheter efteråt, som jag ser fram emot. Angelica ska komma hit, efter vi jobbat, och se på Sex and the City-filmen på Blu-Ray. Vi ska peppa lite inför tvåan som snart kommer på bio, vi tänkte dra ihop några brudar och se den, Bella bl a. Jag hoppas att Angie är sugen på att ta en prommis också, för jag vill gärna vara ute i hettan innan den försvinner.

Appropå hettan, idag har det faktiskt kommit löv på träden! Det har dessutom blivit lite grönska här nu, äntligen! Nu börjar det hända grejer här, kanske det kommer vara grönt på min födelsedag, trots allt! Jag fyller ju snart år ja, det är bara strax över en månad kvar nu.
Jaja, nu får det vara nog för denna gång, hoppas ni har en bra dag!