Bättre lycka nästa gång

Har ju varit och klippt mig lite och färgat håret. Jag blev inte helnöjd med färgen, tyvärr. Jag önskade mer guldigt blont, men mörkare än jag var. Men det blev mer brunt, nästan åt det råttfärgade hållet. Så njaa, lite missnöjd faktiskt. Men klippningen blev bra iaf.

Före:



Efter:




Snart semester

Tjooo!

Veckan som gått har bestått av jobb som vanligt. Patrik for upp till Umeå igår och jobbar tills imorgon. Själv går jag på semester imorgon klockan halv fyra på eftermiddagen. Längtar ihjäl mig! Känner att jag behöver ledighet nu alltså, jag har inte haft en riktig semester på flera flera år. Blir dock bara tre veckor, jag vill spara två veckor, så vi kan fara någonstans om vi är sugna.

Har slackat i några veckor med träningen också, inte bra alls. Dock har jag ätit bra och så, så ingen fara. Men idag tog jag på mig cykelbyxorna och drog ut på en långprommis. Skithärligt promenadväder ute! Under semestern ska vi gå mycket och sedan tror jag att det blir endel spinning för min del. Har klippkortet kvar på Hälsohuset.

Näe, tack för mig!

 


Midsommarafton

Tjo!

Midsommarafton är snart över för i år. Jag och Patrik har tagit det lugnt hemma idag, vi sov ut och for och handlade lite god mat på Coop i Birsta. Vi spenderade kvällen på Grönfinksvägen tillsammans med mor, Ewa och Malin. Mycket trevligt och mycket god mat. Jag käkade sill och pärer, medan dom andra åt grillat. Jag hade gjort en fetaoströra till dom och en cheesecake till efterrätt. Många mätta magar helt enkelt.

Vi kom hem rätt tidigt, men har inte gjort något speciellt alls... Rätt lugnt måste jag säga. Ska slå igång något på tvn nu hade jag tänkt.

Trevlig helg på er.

Patrik köpte en ny blender, så vi gjorde melon- och jordgubbsshakes.


Midsommarklädda.

Lilla mamma.

Och så Berra bus!


Ny kamera

Hej hallå bloggvänner!

Hela sex dagar sedan jag skrev. Guess what, jag har hunnit fylla 26 år. OCH guess what more... Jag fick en systemkamera i present! Helt sjuuuukt! Blev så glad så jag trodde inte det var sant. Nu kan jag äntligen lägga upp fina bilder här.

Jag fick förstås en massa braiga och fina grejer. Jag fick bl a tallrikarna jag velat ha så länge, ett skitfint överkast, supersnyggt armband från Baglady och en massa smått och gott helt enkelt. Jättenöjd över alla presenter! Jag tror att det roligaste var att jag faktiskt inte önskat mig någonting i princip, så jag hade inte en susning om vad jag skulle få. Jag är ju som ett litet barn när det kommer till min egen födelsedag.

Lägger upp några bilder här, så kommer det väl lite eftersom i framtiden då.

Sigge

Katterna är skojiga att knäppa på!

Rätt kul att knäppa på sig själv också!

Kul att prova alla inställningar...

Såklart en närbild!



Give me a camera

Jag säger samma sak igen, fan vad trist och blogga när man inte har en kamera!

Jag hatar att använda min mobilkamera, går ju inte ens att ta normala bilder med den, dom blir otroligt suddiga. När Patan är hemma blir det lite bättre bilder, eftersom han har en bra mobil iaf. Men ja, bloggningen dör i samband med att karln far i väg och jobbar.

Iaf, idag är det fint väder! Första gången på så länge. Linnéa, min kusin, var här nyss och fick lite hjälp med håret inför skolavslutningen. Lite lockar blev det och hon blev så fin så. Jag tänkte väl försöka ta mig ut en sväng också, efter jag ätit lite. Eller så sitter jag kvar på ballis och bara njuter.

Alltså, jag vet inte vad jag fick ut av detta blogginlägg? Haha!

Time to do something...

Fest någonstans?

Tjo motherfuckers!

Sitter här i mörkret all by my self... Forever alone till och med.

Lyckades göra klart kursen idag, så nu kan jag skicka in den imorgon. Jag segade lite med kursen denna gång, blir så ibland. Men nu har jag iaf gjort en tredjedel av skolan, skönt det.

Såg 21 Jump Street ikväll, så jävla kul film! Skrattade högt för mig själv här hemma. Inte ofta man gör det, men kunde inte hålla mig. Så himla få filmer som är sådär riktigt roliga, så man måste skratta. Annars sitter man bara och fnissar. Aja, se den om ni vill ha er ett gott skratt iaf.

Midsommar snart, men det verkar inte som att folk ska göra någonting i år? Eller?


Jag är bäst

Men hallå, längesedan sist!

Jag har bakat ikväll till mitt födelsedagskalas som jag ska ha på lördag (en vecka tidigare än min riktiga födelsedag). Hittills har jag bakat Rimbobullar och Macarons. Rimbobullarna är inte riktigt klara än, så ni kan få en bild en annan dag istället. Men macaronerna är färdiga och jag är gryyyymt nöjd!

Förra gången jag gjorde Macaroner blev dom totalt misslyckade. Dom gick att äta, men fula som stryk! Sen har jag inte vågat mig på dom något mer. Men så hittade jag en Macaron-bok på Ica Maxi för ett tag sedan och slog till. Tänkte väl att jag skulle prova på dom än en gång, vad passar bättre än min egen börsdej?!

Extreeemt noggrann har jag varit när jag bakat dom, verkligen med omsorg. Det blev citronsmak på dessa iaf och när jag plockade ut dom ur ugnen blev jag fan tårögd alltså! Så jävulskt perfekta! Kolla in:

Macaroner med citronsmak.

Så jädrans fina! Längtar tills jag får lägga fyllningen.

Här står man och bakar lite Rimbobullar.


Fyndat

Tjena tjena, mittbena!

Nu så alla readers, har jag en massa skoj att visa i blogga. Först så tänkte jag bara berätta att klassåterträffen var riktigt skoj!

Vi träffades, endast fem ynka klasskompisar, på Oscars före och satt och surrade ett tag innan vi drog upp till Avvan. Väl på Aveny träffade vi ett gäng till, det serverades lite halvtörr fläskfilé med börnä till. Alla hade trevligt och satt och surrade gamla minnen jädrigt länge faktiskt, säkert över tolv innan folket började sväva vidare till dansgolvet. Jag och Issa gick runt och surrade med lite folk, sedan träffade vi Vicky och lallade lite med henne. Vi drog hem efter vi käkat fyllemat på Donken. Väldigt lyckad utgång! Ingen som helst ångest dan därpå.

Iaf, nu till det roligare.
Jag och Patan for till Ikea idag för att käka deras Sommarbuffé. Den var god, så det är bara att åka dit och käka! Väl inne på Ikea, hittade vi en ny sovrumslampa i deras nya blå kollektion. Sedan gick vi förbi på Fynd och hittade en sketabillig stooor matta i gråsvart rya. Vi slog till direkt och tänkte att det kan vara kul att kunna byta matta då och då i vardagsrummet, man blir så bunden vid färg annars. Vi har haft lila ett tag nu, men nu kan man ju iaf ha lite andra färger också.

Såhär ser lampan ut, supergullig! Endast 99kr också.

Close-up!

Nya mattan till vardagsrummet. Den är rätt stor 240cm lång!


Klassåterträff

Tjena tjena!

Ikväll är det klassåterträff med Mariedalarna. Lite blandade känslor inför det, men jag tror det blir rätt kul. Alla mina kompisar ska ju dit, så även om man träffar på någon idiot, så har jag ju iaf mina vänner där. Jag tänkte dra till Issa när hon kommer hem från jobbet och dricka några fördrinkar innan vi drar in. Lillebror ska skjutsa oss. Synd att det blev så dåligt väder, annars hade man ju kunnat sitta ute.

Näe men dåså, lunch nu så jag inte svälter ihjäl innan middagen ikväll.

Dålig kvalité, mobilkameran suger! Men långklänning med randig top, blir kvällens utstyrsel.


Hej!

Veckan

Tjohooo!

I veckan som gått har jag mest bara jobbat om jag ska vara ärlig. Blev bara en ledig dag i förra helgen, sen har jag fortsatt jobba. Men tänkte väl skriva lite nu då...

Patrik for iväg i måndags till Örebro och jobbar lite med ett tält där. Han bor så roligt, han har inget internet eller täckning för mobilen, så han måste gå ut och gå när han ska ringa mig. Varje gång han ringer har han en hel farm runt omkring sig, katter som leker och klättrar runt på honom. Hästar som klapprar omkring och smyger upp bakom honom, kaniner som leker och blir attackerade av katterna. Det verkar väldigt mysigt! Först trodde han att han skulle dö utan internet, men nu trivs han rätt bra och sålänge han kan nå mig så är han nöjd, sa han.

Några kaniner som äter kebab.

Några kaniner, en katt som tänker attackera uppifrån och några hästar som klipper gräset.

Veckan har varit jobbig matmässigt, jag har inte haft någon inspiration till något men äta bör man ju. Så jag har fått gjort några lättare varianter som inte tagit sån tid. Även sockersuget har varit enormt, fattar inte varför, har inte fuskat något heller. Men jag har iaf stått emot det. Men vågen står på samma, så jag fortsätter och harvar på, men känns ju inte så skoj att man stått still i två veckor fast man är ute och motionerar i princip varje dag. Men det kommer väl.

Har blivit lite lax i ugn med prästost.

Igår blev det Västerbottenpaj med romröra.

Tränings-mode!

 

Det var allt för stunden, nu ska jag dra fram dammsugaren.