Resumé av helgen.

Helgerna går fort förbi alltså! Hela fredagen gick åt av jobb och sedan Birsta en sväng på kvällen. Efter det for vi till Lill-Eriks lägenhet för att städa lite m.m. Lördagen försvann lika fort den. Jag skulle hinna städa och tvätta hade jag tänkt, men jag hann bara tvätta och plocka lite. Sedan fick vi besök utan Lill-Erik och Henke, efter det var det middagsdags. Sedan skulle jag skjutsa Erik och hans polare till stan och när jag kom hem hade Ante, Anna och Vendela kommit för att mysa med oss, så vi såg mello och käkade godsaker. Ja, sedan var kvällen i princip slut, jag och Patan hann se lite Lost och Naruto på kvällen också.

Idag har jag och Angie varit en sväng på Dollarstore i Härnösand och handlat lite billiga nödvändigheter. Ja, mer än så har jag faktiskt inte hunnit idag. Blir träning ikväll och sedan kanske det blir lite relax, med bubbling och bastning, får se hur det blir.

Har iaf bytt till språjlans nytt bilbatteri igår också, så nu hoppas jag på att bilen ska fungera. Återstår att se om det är något annat som det är fel på, typ generatorn, men vill inte spekulera.

Aaa, men nu ska jag se något avsnitt av någon serie. Höres!

Fucking cartrouble IGEN!

Tror ni inte att bilen dog imorse, IGEN!? Måttligt le på min bil nu, kan jag lova er! Problemen avlöser varandra...Är det något som inte måste fixas på den där bilen? Aaaarggh! Jag måste nog sälja fanskapet snart, såhär kan jag ju inte ha det. Jag måste ha en bil som funktionerar. Just typiskt att allt måste hända innan jag ska besiktiga den också. Fick iaf ringa till dagis och be dom hämta mig, annars hade jag inte tagit mig till jobbet. Ja, jag hade ju kunnat gått, men det var -24 imorse, kändes inte som någon hit direkt. Moster Marie fick hämta mig från jobbet iaf. Imorgon åker jag in med mamma, men hem har jag inte lyckas fått tag i någon än.

Så om någon av er känner er manade att hämta mig från jobbet imorgon kl. 16 och kanske skjutsa mig på fredag kl. 9, kan ni ju höra av er.

Godnatt!

Jobba på fritids.

Igår hade jag en arbetslös dag, så jag och Patrik gick över till Lill-Eriks lägenhet och fortsatte renovera. Det blev bredspackling på väggarna, listerna målades en gång till och hans loftsäng fick sig en make-over, så nu är den kolsvart. En bra renoveringsdag, med andra ord. Ska lägga upp lite före- och efterbilder sedan.
Idag ringde dom faktiskt från fritids, så jag ska snart dit och jobba istället för dagis. Ska jobba på dagis imorgon och resten av veckan. Kanon att jag får gå in och jobba på fritids alltså, för nu hade jag ju arbetslösa dagar och det har jag inte råd med.

Sjukt, vad kallt det är nu! Jag hoppas att bilen startar, för jag måste på affären sedan (Lidl), när jag kommer hem. Men, den startade i -19, så jag hoppas det går bra nu också. Graderna kanske har sjunkit tills dess också. Så himla trött på denna vinter och kyla nu, så jag tror jag får spunk! Undrar när den här två-meters snön ska kunna smälta bort, lär ju inte bli mycket till sommar direkt. Aja, nu ska jag göra mig i ordning.
Hejs!

Krocken, helgen och ångest.

Saker har hänt sedan sist. I fredagsmorse, krockade jag med en snövall, påväg till jobbet. Jag körde dock väldigt sakta, eftersom jag vet att det brukar vara snorhalt i den backen...men men, det gick som det gick det. En kofångare behöver bytas, men jag klarade mig utan skador. Lite stel i nacken, men det gick över.

Helgen har bestått utav renovering hos Lill-Erik, vi har lagt nytt golv i hallen, rivit ner alla tapeter i vardagsrummet och karlarna hann med att måla lister och tak igårkväll. Så där går det fort fram! Idag ska det målas mer lister och sedan spacklas på väggar, så han kan nog snart flytta in.

Blev även bjuden på mat hos min älskade mor igår, blev crepes, mycket gott! Sedan fick vi efterrätt, marängtårta.

Patrik fyller snart år! Jag har ångest...han kommer inte få något bra i år, eftersom vi har det lite tjärvt med stålar, men jag får göra det bästa av situationen. Tänkte man kanske kunde ge något spontant sedan istället, när man fått in lite i kassan igen. Snart är han 30 år! Herregud, bara två år kvar...om två år är jag 26! Vilken ångest...

Näe, vi hörs!

Jobb och däckbyten!

Tjabba, tjena, hallå!

Fick rycka in på jobbet idag, som jag trodde! Jag gick och la mig tidigt igår, ifall dom skulle ringa från dagis och det gjorde dom. Lite roligt att jag vaknade några minuter innan dom ringde, jag tittade på klockan och tänkte att dom kanske inte skulle ringa ändå, men han väl sova en fem minuter, så ringde dom. Sen när jag kom dit, fick jag jobb hela veckan ut och halva nästa vecka. Så jag är nöjd! Hoppas på att hela nästa vecka fylls med jobb också.

Idag var det väldigt lugnt på jobbet, tyckte jag. Inge liv och stoj, utan alla barnen lekte snällt med varandra, så satt mest och mös med några barn.

Fick förresten punka på framdäcket igår igen! Upptäckte det precis innan vi skulle upp till moster på middag dessutom! Så det var bara att backa ut bilen och hissa upp den, Patrik hjälpte mig att skruva åt det sista på bultarna. Men det gick ganska fort, så nu sitter extra sommardäcket på istället, man slirar nå jäääävulskt! Mamma var snäll och for på Euromasters med mitt trasiga däck, så nu ska det vara fixat, så imorgon byter vi tillbaka däcket. Ja, som sagt...det ska hända något jämt! Nu får det vara nog med utgifter och grejer...men ska jag vara ärlig, tror jag vi åker på att köpa ny micro snart, den låter väääldigt mystiskt, som en tickande bomb typ.

Nu blir det middag, hjärtat mitt har lagat god mat!

Glad Alla hjärtans dag!

Ja, idag är det som alla vet, Alla hjärtans dag. Jag och Patrik brukar inte fira Alla hjärtans dag med pompa och ståt direkt, vi firar i princip inte alls, skulle jag vilja säga. Personligen tycker jag att man kan visa att man tycker om varandra varje dag och inte bara en speciell dag. Min lillebror sa idag att han gillade Alla hjärtans dag, för att det är den enda dagen på året han visar känslor, sen är han stonecold resten av året. Det är just så jag inte vill ha det! Men jag gjorde iaf ett hemmagjort kort till Patrik och han gav mig en helkroppsmassage, dagen till ära. Det är ungefär så långt vi brukar sträcka oss. Vi är väldigt kärleksfulla mot varandra varje dag, vi är snälla och omtänksamma mot varandra och pussas och kramas mycket. Jag har hellre ett helt liv med kärlek än en dag per år, så att säga. Dessutom är det ett helvete för den som är singel! Näe, var stolt om du är singel, du kanske inte ens vill ha en partner...

Ska man fira, kan man lika gärna göra det med sina nära och kära istället, det behöver inte vara en pojk- eller flickvän persé. Men, glad Alla hjärtans dag på er!


Älskar dig bejban!

Helg är skönt!

Har jobbat i tre dagar nu, men nu är det helg. Det bästa med att jobba, är att man uppskattar sin ledighet så mycket mer! Så, idag vaknade jag ruggigt tidigt och klev upp och käkade frukost och lyssnade på radio, sådär riktigt lördagsmorgonsfrukost. Jag har dragit med dammsugaren i alla rum, så nu är det fräscht igen, sedan tog jag och mannen en promenad runt Timrå. Riktigt skönt ute, solen värmde och ingen blåst. Jag har t o m tvättat en maskin och jag har fortfarande en hel dag kvar att göra av med!

Om ni missat det, så har ju Lost dragit igång i USA igen, jag och Patan är trogna följeslagare. Sista säsongen nu, men gud så bra det är, hoppas på en bra upplösning. Vi missade onsdagens program, men vi ska se det snart, som jag har längtat!

Hörs sen!

Fullt ös!

Idag har jag varit flitig alltså! Kunde inte sova en blund inatt, men jag pallrade mig upp kl halv sju imorse, för att åka och jobba kl sju. Skulle egentligen jobba till tre, men fick jobba till fyra istället. Efter jobbet drog jag direkt till Hälsohuset och drog av en runda i gymet och springbandet, det kändes sjukt bra, eftersom jag missade fightnighten igår! Sen for jag till svärmor och fick i mig lite mat och fika. Så vid åtta var jag hemma, ganska aktiv dag, ME LIKE! Imorgon ska jag börja jobba halv sju, så det blir tidigt ikväll. Lär nog dra på gymet imorgon också, för då slutar jag tre, så det blir perfekt! Det är faktiskt rätt skönt att träna efter jobbet ändå, man har rätt mycket energi, eftersom man inte hunnit bli soffpotatis än och fortfarande är upp i varv.

Sen blir det väl en ledig helg, men jag hoppas på massa jobb nästa vecka också, ska höra med damerna på jobbet hur det blir.
Ja, nu önskar jag bara att detta håller i sig! Känner mig på mycket bättre humör, både psykiskt och fysiskt.
Hörs heeej!


HAHA, denna bild ska ramas in!

Update!

Okej, dålig uppdatering! Detta har hänt:

* Bilen är äntligen fixad! Min polare Jani var en ängel och fixade alla små skavanker åt mig, så nu ska vi bara köra motortvätt på bilen innan besiktningen, men det gör han samma vecka. Jag bytte ju säkring för cigguttaget, för att kunna pumpa däcket, men mammas kompressor pajade när Jani skulle knäppa fast munstycket på mitt däck, så han fick fara och hämta luftklockorna på OK istället. När han pumpat däcket och fixat mittenbältet, for vi på OK och bytte batteri på bilen, så nu går den som en klocka igen!

* Var på bio med Bellsebub, vi såg Avatar! Det var mysigt att se lite bio och surra med min gamla sambo! Och hon var så gullig och bjöd mig, så det ska jag bjuda igen någon gång när jag fått mera pengar. Så bestämde vi att vi skulle dra ihop brudarna och åka till fjälls igen, typ nästa år. Så det ska vi spåna lite på!

* Det viktigaste av allt är att jag blev inringd av förskolan idag, tack vare min kära Helly! Hon tänkte på mig idag när dom hade kris på jobbet, så fick jag rycka in! Så nu ska jag få jobba imorgon också. Det känns jätteroligt, att få göra någon nytta, istället för att sitta hemma och glo. Jag hoppas dom ringer mycket, för nu är jag uppskriven hos dom, så jag kan jobba extra och jag är glad för allt jobb jag kan få! Ska det vända för mig nu? Ska jag få lite tur nudå? JAG HOPPAS!

Det är allt ni får för denna gång people! Hade gött!


Den här bjuder jag på.

Jävla djurjävel!

Igår var jag på Arbetsförmedlingen och satt och lyssnade på Student Consulting, som ville att vi skulle börja jobba för ComHem. Men när informationen var över fick man välja om man ville stanna kvar på intervju eller inte. Jag valde att gå hem, eftersom tjänsten var i Härnösand och pengarna inte skulle räcka till bensin och att överleva. Näe, jag vill som sagt jobba här i Timrå/Sundsvall och ha ett jobb som dessutom genererar pengar...Kalla mig kräsen, men jag går inte runt på minimilön. Min jobbcoach var dessutom där, så hon visste att jag inte vill ha såna där jobb.

Idag har jag, Patrik och Erik varit hos Chris och spelat tv-spel och fikat. Fick en säkring av Erik också, så imorgon ska jag fixa bilen, helt själv. Hoppas jag lyckas.
Just ja, min kära Bella ska bjuda mig på bio på torsdag, för att hon är så himla snäll och tänker på mig i dessa eländiga tider. Så det ska jag verkligen komma ihåg! Hihi.

Näe, nu blir det lite serier innan sängen kallar.
Hejs!


Bellsebub och jag, efter en utekväll.