Kom igen och rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Partaj i storstan.

Jag var fan bergis på att man skulle vrida fram klockan söndag natt till måndag. Varför jag var så bergis, var för att det står i min kalender att man skulle göra det...måste ju fan ha varit ett tryckfel eller?! Aja, skitesamma...nu är det ju iaf sommartid, satt...

Var på partaj igår hos Rebecca, vi hade skitkul! Det var så himla skoj och få träffa alla gamlingar igen! Tror jag garvade konstant där ett tag, Stoffe cracks me up! Sedan drog vi på Memento, men det var inte så skoj där tyckte jag. Lite skumt folk och ingen man kände där, sedan var det svårt att hålla ihop oss. Så halv ett drog jag på Aveny och träffade en massa jag kände istället. Hängde iaf med Bella och hennes polare Mattis resten av kvällen. Standut Bläkk spelade dessutom, så det var ett jädra röj. Jag och Bella avslutade kvällen på McDonalds och sedan kom min lillebror och hämtade mig. En grymt rolig kväll!

Ska man göra nu då? Kanske ta en promenad?
Aja, hörs!

Våfflor är en efterrätt, ingen middag!

Tjolafaderittan lej!

Blev inringd imorse, så det var bara att pallra sig upp, men jag är glad för allt jobb satt. Fick vara på småbarnssidan idag, det var lugnt för öronen måste jag säga. Var väl inget speciellt som hände på jobbet dock...

Våffeldagen idag. Jag hatar våfflor...pannkakor och allt som är degigt och smakar efterrätt! Man kan inte äta en efterrätt till middag eller! Men, såklart så gjorde jag våfflor ändå, för Patrik tycker det är skitgott och då offrar jag mig. Men jag får alltid ont i huvudet och mår illa efter jag ätit det, sedan sväller hela magen, urk alltså! Sen känner jag mig tung resten av dagen. Näe, tacka vet jag kött med sås! Ska smaka kryddor och salt om mat, inte sylt och socker!

Iaf, imorgon är det kalas hos Micke och Angen. Vi ska se hockey och sedan ska väl grabbarna spela poker. Men det blir sköjigt värre! Sedan på lördag ska jag hem till en gammal arbetskamrat, på fest! Det ska bli jävligt roligt, med tanke på att alla gamlingar jag jobbat med också ska komma. Ska försöka hinna färga håret innan också, men jag har sån jävla utväxt så det är skrämmande! Lär säkert behöva två förpackningar färg, till det här långhåret. Jag behöver verkligen klippa mig, alla toppar är kluvna, tål inte se fanskapet!

Näe, nu ska jag väl se någon serie! Hörs!

Bläää och Yeees!

Igår firade jag och Patrik sju år tillsammans. Men det blev inget som helst firande och jag kan inte hjälpa känna mig besviken. Såklart är det inte Patriks fel om ni tror det, utan vår jävla skitekonomi, som förstörde alltihop. Vi ville ju såklart gå ut och äta och göra något skoj, istället åt vi lasangette på kartong och slötittade på tv, resten av kvällen. Jag blev på hyffsat dåligt humör av det. Får väl kanske göra något när vi får pengar istället...typ om ett år eller så? Aja, nog om det...blir bara på dåligt humör när jag tänker på det!

Idag hade jag besiktning och plötsligt händer det...bilen gick igenom utan anmärkning! Jag var nästan i chocktillstånd! Men jag är iaf väldigt glad och lättad över det, så jag slipper lägga ut miljoner på bilen och ny tid.

Jobbade igår, men inte idag. Har ont i huvudet och är uttråkad som fan. Ikväll blir det fightnight. Inget mer att rapportera. Hej!

Veckan som gått, m.m.

Den här veckan har varit bra, trots att jag blev arbetslös exakt hela veckan, det är inte bra! Men fick tid till att hälsa på lite vänner istället. Hälsade på hos Issa och Elin, hängde även med Elin utan Issa en dag och hängde med Angelica en dag. Har även sett lite hockey och i fredags såg jag Luftslottet som sprängdes, fick låna den av Elin och Issa, mycket bra film! Igår var vi hemma hos Anki och Lasse på spelkväll, hade längtat så länge och vips så var den över! Men gud så kul jag hade! Skrattade så att tårarna rann och åt god sallad och massvis med godis och chips. Vi hade iaf jäkligt skoj allihopa. Idag har vi städat här hemma, blev t o m skurat här. Så nu luktar det gott också. Fick lite besök utav André och Lill-Erik på dagen och på kvällen drog jag och tränade. Nu vet jag inte vad jag ska göra...

Imorgon ska pappa hjälpa mig att göra en motortvätt, tänker inte betala massa pengar för något vi kan göra själva. Så imorgon ska jag lära mig något nytt, besiktningen är på onsdag.

På tisdag firar jag och bejban sju år tillsammans och jag är lika kär fortfarande! Fast i år vet jag inte hur vi ska fira, eftersom varken jag eller Patrik har några pengar, så himla tråkigt!

Näe, nu ska jag se på något...hörs!


Spontanmys.

Jag blev arbetslös idag också! Inte bra...
Den här dagen har iaf spenderats till större delen med min kära Angelica. Hon kom och hälsade på på förmiddagen och fikade lite, sen tog vi en promenad hem till henne. Dom har fått riktigt mysigt där nu, nu fattas bara deras stil på tapeterna, men det kommer det också. Sedan for vi till Birsta, för att Angelica skulle köpa ny hatt- och skohylla och veckohandla. Passade på att köpa lite smågrejer på Ica Maxi, älskar den affären! Finns så mycket där. Nu är jag hemma igen, väntar på att Patan ska komma på något att äta, jag är skithungrig!

Längtar tills stålarna börjar trilla in igen...men om jag är arbetslös på det här viset, tjänas inga stålar...Kom igen nu!

Aja, ska ha lite myskväll med älsklingen idag också, så då är det kompisförbud här. Vi ska se någon film eller serie och äta något gott.
Hej hej!

Arbetslös idag.

Jag tror det fastnat ett litet jobbigt hårstrå i min näsa, för det killas hela tiden och jag nyser skitmycket. Intressant va?

Ja, jag blev lite arbetslös idag, inte bra, inte bra. Funderar på vad jag kan göra för nytta idag...kommer inte fram till särskilt mycket. Jag sov många timmar inatt också, somnade elva igårkväll och vaknade kring nio imorse. Måste säga att det är skönt att somna tidigt, för en gångs skull. Man har liksom hela dagen på sig att göra saker...om man kan hitta på något att göra vill säga. Undra om man kan fara och hälsa på någon?

Aja, har nog inget viktigt att säga idag, så vi hörs!

Timrå till slutspel och silvertejp.

Redan söndag, dagarna bara flyger iväg! Igår tog jag och plåstrade om min bil, med silvertejp. Har inte haft tid att kolla efter en ny kofångare, så det fick bli lite silvertejp tills vidare istället. Har egentligen inte ens råd att köpa en ny kofångare just nu heller, satt. Det får bli senare, inget jag prioriterar nu faktiskt.

Igårkväll åkte vi och hälsade på Christer i stan. Timrå spelade möjligen sista matchen för säsongen och jag brukar ju bara tycka att hockey är spännande runt slutspel, så det var riktigt spännande att se matchen. Nog var det en rysare alltid, jävlar vilket spel det blev. Nu ska ni se att Timrå slutar som fyra, i år igen...haha. Anledningen till att jag inte kollar på hockey annars är för att säsongerna är ju så jävla långa. Det är som en enda väntan till slutspelet, så varför inte bara glo när det ska börja, det är ju ändå det som är värt något ändåså. Satt, det är inte för att jag tycker hockey är tråkigt eller något, utan actionet börjar ju inte förräns slutspelet.

Ikväll blir det fightnight iaf, men vad ska jag göra idag då? Borde fara och köpa spolarvätska, men Birsta på helgen brukar inte vara en hit. Aja...vi hörs om inte annat.

Magsjuk och veckan.

Ja, man blev såklart magsjuk efter Patriks födelsedag, så hela söndagen och måndagen gick åt att må riktigt dåligt och ha feber, skitkul! Efter min lilla sjukperiod, var det Patriks tur. Jag blev tvungen att bli frisk, eftersom jag hade jobb, onsdag, torsdag och fredag. Sagt och gjort klarade jag det också. Men nu har veckan gått och nu är det helg igen! Fasiken vad veckorna går fort alltså. Jag hann iaf fixa ett till sommarjobb, så det ska bli spännande! Sedan var jag och Patrik och relaxade med Lill-Erik i onsdags, bubblade och bastade ett par timmar.

Idag skulle jag ha åkt på möte hos min jobbcoach, som jag fått ställa in sjutusen gånger, men kl halv fem kom jag på att jag skulle ha varit hos henne just den tiden...satt, det var bara att ringa och avboka...IGEN! Mycket bollar i luften just nu, inte konstigt man inte minns allt. Men nu har jag skrivit upp den nya tiden, så jag inte kan missa det!

Men ikväll blir det nog lite mys, med chirres och dirre. Så, vi hörs!

Min älskling börjar bli gammal!

Oj, har inte bloggat på nästan en vecka! Den här veckan gick sjukt fort, hann inte ens blinka!

Iaf, igår fyllde min älskling 28 år. Det blev kalas hela dagen, med massor av fika och besök. På kvällen hade vi lite spelkväll, med Erik och Lill-Erik. Dom drack öl och jag tog mig ett par Bacardi Limón och Cola. Men jag hade varit uppe sedan åtta på morgonen, så halv två gick jag och la mig, somnade direkt!

I fredags gav jag min present till Patrik. Jag hade bokat middag på Casinot och sedan biljetter till Alice i underlandet, i smyg förstås. Så, jag hade bara bett Patrik duscha och göra sig i ordning för min roadtrip och när jag kom hem från jobbet bar det iväg. Maten var skitgod och bra priser, så dit lär vi nog gå igen! Jag åt hummersoppa, med stekta bröd till förrätt. Till varmrätt åt jag vildsvinsinnanlår från Östergötland, med svampsky, shitake och kanderade nötter, till det var det någon slags potatisgratäng. Sjukt gott och mycket smak! Patrik åt rökta räkor med aioli och gravad lax, med en senapssås till förrätt. Till varmrätt åt han gös, med blåmusslor, någon skummad sås och potatismos. Han gillade allt skarpt! Vi hann även spela bort några tjugor innan vi skulle på bion. Alice i underlandet var svinbra! Tim Burton gör bara bra filmer, verkligen hans touch på filmen. Stundom creepy, som jag gillart! Ja, allt som allt...Patrik var helnöjd och jag var mätt och belåten! Jag somnade dock direkt när vi kom hem, helt utmattad klockan elva på kvällen.

Näe, nu ska jag göra något, innan dagen är slut!
Hejs!


Mitt hjärta är 28 år!