Skadeglädjen, den enda sanna glädjen.

Min kära karl var ut igår, han verkar inte minnas särskilt mycket. Jag vaknade kl 7 och han låg inte där. Då blev jag orolig, så jag klev upp och kollade om han var någon annanstans i hemmet. Hittade skorna...såg att det lyste i badrummet. Där låg han ihopkurad på golvet med huvudet neråt i golvet. Jag väckte honom och frågade vad han gjorde. Roligast var när han skulle försöka ta sig upp från golvet, då han hade legat så att fötterna var helt krokiga, och skulle försöka veckla ut tårna. Haha, det verkade inte så skönt. Han hade tydligen spytt och härjat på, hade fått stannat flera gånger på vägen hem. Pinsamt. Han hade varit dyngans och nu är han snorbakis. Hahaha. Skadeglädje!

Herrå!
/S. 


Akuten mitt i natten.

Ja, jag kan ju säga såhär... mina magsmärtor har inte blivit bättre. Fick åka in till akuten inatt. Dom visste inte vad det var för fel ofcourse. Dom sa att jag skulle prata med vårdcentralen igen, få dom och göra någon slags utredning eller nåt. Jag vill bara inte ha mer ont! Känns ju som att jag kommer avlida när det är som värst. "Ta alvedon" säger hon på akuten. Kul liv jag har just nu. Fick vara hemma från jobbet idag igen. Fortfarande ont i magen. Gaaah! Men det är inte gallan, blindtarmen eller njursten. Så mycket kunde hon säga iaf. Trött som ett svin är jag nu, sov knappt nåt alls inatt tack vare allt ståhej.

Näe.. Nu ska jag vila.
/S.

Slut på sagan.

Läste ut Harry Potter och dödsrelikerna igår. Jag ville inte att dom skulle ta slut. Nu går jag omkring och mår nästan lite dåligt över att det inte finns något mer att läsa om alla roliga karaktärer. Jag till och med önskar att det finns trollkarlar och häxor påriktigt. Satt på bussen i morse och tittade ut genom fönstret och tänkte att där kanske det står ett trollkarlshus som är täckt med massa besvärjelser så att vi "mugglare" inte kan se det. Hahaha, patetiskt. Ofcourse så finns inte sånt där..hon har ju själv sagt att hon hittade på allt, författaren alltså. Men ändå. Jag vill också gå på Hogwarts! Ibland blir jag besviken på att det bara är fiktion. Undra om det kommer komma nya böcker som är lika bra som HP-böckerna. Känns inte som det nu iaf. Snacka om att jag är lite besatt utav dom där böckerna, men det är ta mig fan dom bästa böckerna jag läst. Då får ni säga vad ni vill.

/S.

Smärta!

Ja, doktorn kunde inte se vad som var fel. Trodde det var något övergående som kom med något slags virus. Jag skulle testa magkatarrstabletter och se om det blir bättre, annars ska jag tillbaka dit. Kan säga att jag höll på dö igårkväll. Smärta! Tvingade mig själv att somna för att slippa smärtorna.

Nu har jag läst mer än hälften av Harry Potter och Dödsrelikerna. Sjukt bra! Spännande hela tiden. Jag kan avslöja att jag storgrät igår iaf. Men åt vad får ni nog läsa själv. Jag vill inte att det ska ta slut bara. Snyft.

Aja, hörs!
/S.

Jäkla sjukdomar.

Det räcker tydligen inte med att vara förkyld och jävlig, näe man ska få någon mystisk ont-i-magen-sjukdom också. Har haft ont i magen ända sen fredagkväll, men det blir värre under nätterna. Vet inte varför. Vaknade upp i natt halv 5 och trodde jag skulle bokstavligen avlida. Det bara strålade i hela magen, känns som att man ska spy men det kommer aldrig dit. Bara svåra smärtor. Tänkte att det kanske var magsjuka först, men eliminerade den tanken när jag varken spydde eller hade sprutskit. Sen for tankarna på en till magkatarr, men jag känner inte samma känsla i magen som förra gången, fast kanske är någon slags magkatarr, man vet som aldrig. Ringde vårdcentralen imorse, efter att jag sjukanmälde mig (mamma tvingade mig), dom hade ingen akuttid idag så jag ska ringa imorgon istället. Blir det värre ska jag fara in på akuten sa kvinnan i telefonen. I do not like this at all. Fick medicin av mamma som jag ska testa två dagar och se om det blir bättre.

Hoppas ni mår bättre.
/S.

Stanislav, where are you?!

Jag har läst ut Harry Potter och Halvblodsprinsen idag. Jag är i chocktillstånd. Ska inte avslöja något, men jag är i desperat behov att tala med min bokklubbsledare Mr.Stanislav. Jag ska gå förbi ikväll och kolla om jag kan låna sista boken. Tror aldrig jag plöjt böcker som jag gjort med Harry Potter-böckerna. Helt ofattbart! Jag har aldrig riktigt intresserat mig för sånt jag eller. Until now! Vill inte att dom ska ta sluuuuut. Men jag har filmerna att se fram emot iaf. Hmf. Haaaaaaaarryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Jag glömde packningen!

Nu kom jag på en annan jobbig dröm jag drömde inatt. Måste ha varit efter den andra. Jag, Patrik, mamma och brorsan var på någon slags semester, vi var iaf på ett hotell. Vi skulle gå ner och äta frukost och sen åka hem. Patrik körde?! Haha. Men till min fasa hade jag glömt att packa mina grejer. Alla andra hade packat, jag visste inte ens att vi skulle hem den dagen. Dessutom hade jag tagit med mina blommor också? Av någon anledning. Tillslut så åkte vi tillbaka och hämtade mina grejer. Då var det någon som varit så snäll att packa allt åt mig, så jag tog väskan och så for vi igen. Då glömde jag blommorna IGEN. Sen vaknade jag.
Det tar sådan energi tycker jag att drömma "mardrömmar". Jag gillar det inte.

Mardrömmarnas land.

Åh fy! Idag är jag ännu sjukare. Drömde världens mardröm. Somnade ifrån Harry inatt med lampan tänd och allt. Så var jag helt plötsligt på Hälsostudion och skulle spinna på Magnus pass. Jag blev grymt törstig mitt i allt, men när jag försökte få i mig vattnet sköljde det inte bort det torra i munnen. Det blev bara värre och värre, det var helt torrt på tungan och inte gick det att använde mitt eget saliv och göra det blött heller. Så Magnus ringde ambulansen och jag gick ut på vägen, då var det helt plötsligt vägen mellan Birsta och Ljustadalen (typ vid viadukten). Flera ambulanser kom och försökte ta hand om mig, jag trodde jag höll på att dö när jag inte kunde svälja bort det torra, hade inget saliv alls i munnen. Då vaknade jag, märkte att så var även fallet i VERKLIGHETEN, PANIIIIK! Men då märkte jag att det var pga att jag sov med munnen öppen för att min näsa var täppt. Piiihuuu! Klev upp, drack vatten, snöt mig, tog näsdroppar och gick och la mig igen. Case solved.

Omogen titel som bajskorv?

Det är förjävligt. Sjuk och eländig, träningsvärk... you name it! Står på jobbet med en bad-hair-day, hostar hela tiden och ska försöka sälja iväg någon slags tryckluft på burk för en 30 pix. Ugh. Trött! Patrik WHY did you smitta mig!? Vad var meningen i det? Hade jag gjort dig något?! (Lipen i halsen)

Klockan börjar närma sig lunchdags, jag har som vanligt inte lagat något. Det blir kanske charm eller något annat gott? Who knows. Och så måste jag laga mat när jag kommer hem, det är nackdelen med att ha en pojkvän som arbetar i El Stockholmia. Morr. Where's my foooooood?! Jag är sugen på blåbärspaj. Skit!

Ska bara läsa och läsa och läsa när jag äntligen kommer hem. Det är bara 7½ timme kvar.

Sjuka hälsningar.
/S.

Fightnight igår, mörbultad idag.

Nu har jag haft mitt medarbetarsamtal med chefen, gick mycket bra. Mycket snabbare än alla andras också. Mitt var på en timme, alla andras på två. What's that all about? Han ville veta hur jag tyckte jobbet gick och om jag störde mig på någon, vad mina framtidsplaner var och annat vanligt. Den här gången fick jag inte veta vad han tyckte och så om mig. Hmm... Wierd!

Mario Kart var skitkul (lite besviken på att många banor är från äldre spel), jag och Pernilla var grymma. Killarna blev sur över att dom aldrig vann. Nu när Patrik är i Sthlm så försöker vi låsa upp alla gubbar och banor.
Det blev inget kalas i söndags, min kusin Oliver var sjuk. Så det blir nästa helg istället. Jag och Pat blev istället bjuden på middag utav min kära mor. Massa god mat, egen marinerad fläskfilé med potatisgratäng och börnä (bernaisesås). Patrik hade bakat en butterkaka som han tog med, mums.

Nu har jag läst ut Fenixordern! Den var grym, har redan börjat på Halvblodsprinsen. Den boken var inte lika tjock som Fenixordern. Men åh, vad bra den är!

Jag och Perny var på hälsostudion igår, inget ovanligt i det, men vi ville testa något nytt. Fightnight aerobic blev det. Jag kan säga att det var något jag inte ångrade, skitkul, skitjobbigt och skitbra. Man tränade varenda muskel i kroppen. Stjärt, armar, mage, lår... ja, allt! Det kommer vi fortsätta med. Hua, vilken träningsvärk jag har idag. Helt mörbultad. Hehe.

På återseende!
/S.

It's a lie!

Hej hopp!

Har ont i huvudet idag, kan bero lite på att jag varken åt middag igår eller har druckit något vatten. Hrm. I'm at work, men det är lika dött här som vanligt. Jag ska ha sånt där medarbetarsamtal på måndag med chifen, jag är rädd. Ja, skola verkar det inte bli för mig i år heller, suck! När jag väl hittar något jag vill syssla med så finns det inte här eller så finns inga jobb efter utbildningen. Det stör mig. Jaja, bara fortsätta harva. Urk.

Ja, jag får dementera det jag sa om att jag och Angelica lärt oss att dansa jumpstyle. Det var ju hon som lärde mig innan vi skulle på konserten. Jag ber om ursäkt över min slarviga förklaring. Hehe.

På lördag så ska jag äntligen få spela Mario cart! Jihoo! Längtat jättelänge efter det. Finally! På söndag ska min moster Bellan och min morfar ha födelsedagskalas, så då ska man dit å käka lite lunch. Skulle behöva åka in på birsta också och köpa nån presang. Aja, det ordnar sig... I hope.

Harry Potter och fenixordern är utläst alldeles strax, plöjt som en idiot. Sjukt bra. Jag har hört att sista boken ska vara brutal..ooooh, jag nästan ryser när jag tänker på att börja på nästa bok. Moahaha!

Ha en bra dag!
/S.

Utmaningen.

Jag har blivit utmanad...

av Angelica!

Vad gjorde du för 1 år sedan?

2007-

Hm, då bodde jag i Nacksta. Skaffade min minsta kisse Sigge, så att Ebbe skulle ha en kompis. Jobbade heltid på Siba, gick sedan ner på 50%, till att efter det gå upp i 75%. Blev bjuden på en 12:a Snowball av Johnny på jobbet, spydde som aldrig förr när man var hemma. HAHA, den roligaste "spy-historien" ever. Flyttade ihop med Patrik igen, efter ett fyra månaders breakup.

Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003-

Då hade jag börjat ettan (estet, bild & formgivning) på Västermalms gymnasium. Det var då jag träffade Patrik och vi blev kära. Hihi. Så 2003 blev lite av ett mysar år, man lärde känna varandra och så. Nog det bästa året i mitt liv. Började även tvåan det året. Då var jag latast, sov mest på lektionerna.

Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998

Oj, då var jag... få se nu, 11 år och skulle fylla 12. Då gick jag i 5:an. NEJ, det var då jag ville se ut som Nathalie Imbruglia gjorde i Torn videon, ni minns den där snygga korta frisyren, men hon som klippte mig gjorde mig till ett missfoster. Klippte nån tantfrisyr. Jag var helt förstörd. Då fick man inte många pök inte. Haha. Var ganska duktig i skolan, fick nästan alla rätt jämt på proven. Jag var även med i en Spice Girls-grupp med några kompisar, vi uppträdde på roliga timmarna. Jag var Geri. Hehe.

Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993-

Då började jag ettan på hösten. Jag var superladdad och längtade verkligen till att börja. Mamma följde mig till bussen. Men man hann inte gå länge i ettan förens man aldrig ville tillbaka, jag fick Barbro Öberg till lärare, den värsta på hela skolan. Hon gjorde nog dom flesta i min klass liv till ett helvete. Man var tvungen att hålla pennan på ett visst sätt (tur jag var grym på både skriva och hålla pennan rätt) och vi hade en amerikansk kille i vår klass som hon påstod inte kunde engelska eftersom han inte hade engelsk dialekt. Herregud. Just det, jag hade längsta håret i klassen också och Issa min polare var superavundsjuk. HAHA.



Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988

Oj, då var jag bara ett skulle fylla två. Minns inte mycket därifrån. Mamma har skrivit upp i en bok om min uppväxt som litet spjuver. Det är svart när jag tänker tillbaka så långt. Hehe. Vet att vi bodde på vivstavarv då. Jag hängde mest med Johanna, Sandra och min kusin Kia.

Vad gjorde du för 25 år sedan

1983

Inte ens född. Hehe.



Nu utmanar jag:
Mr Stanislav, Helldorf och Tiniwini

Die reise.

Hallo, wie gehts?

Nu är man tillbaka från Deutschland, kom hem igår kväll vid 24 snåret. Måttligt trött efter alla flygresor, tog en hel dag att komma hem. På vägen dit så var planet försenat till Arlanda, så vi missade planet som skulle från Arlanda till Köpenhamn. Då vart vi tvungen att ta ett plan som gick till Göteborg först och sen till Hamburg. MEN, så blev icke fallet, vi blev tvungen att byta gate till ett plan som skulle flyga till Frankfurt istället. Det planet var i tid. Så vi for dit och sen till Hamburg.



Väl i Hamburg checkade vi in på ett Best Western hotell i Altona. Ett bra hotell visade det sig, med öppen bar dygnet runt (men det blev inget dricka, vi var för trötta) och en bra frukost buffé med allt ifrån varma crousanter till Nutella. Mums. Första kvällen åt vi på en tysk restaurang vid hotellet, Patrik åt jägarschnitzel, jag är inte så förtjust i sådant jag eller så det blev en vanlig stek för mig, med svampsås och strips. Samma för Angelica och Jonas, Christer åt dock griskött inlindat i bacon, såg riktigt gott ut. Men det var dyrt!
När vi skulle sova så låg Patrik och Christer på varsin sida mig i sängen för dom lirade DS, jag tittade på någon tysk musikkanal som spelade samma musik hela tiden tror jag. Jag somnade men vaknade av att Basshuters Boten Anna på engelska spelades på hög volym, så då fick pojkarna stänga av tvn. Men då ligger nötterna och gör kvävda skratt istället, som att det inte skulle höras liksom. Suck...då fick dom lägga sig och sova, för då hade jag fått nog.



Dagen efter var dagen D, då åt vi god frukost och begav oss till en tierpark (djurpark) som skulle vara en av Europas största. Det var både ett aquarium och djurpark kombinerat. Jätteskoj. Lite synd om djuren när dom inte hade så stora inhängnader att vara i. Det regnade även hela tiden, ganska trist. Som tur var hade vi hyrt en bil på flygplatsen under hela resan, så vi tog oss lätt fram iaf.
Vi hann inte gå på stan så länge, jag och Angelica hann vara inne i en affär i 5 minuter innan vi var tvungen att sticka tillbaka till hotellet. Men vi åt mat först på en båt, Hamburg ska ju vara en stor hamnstad är det sagt. Tro vi såg en bro (Hamburg har fler broar än Amsterdam och Venedig tillsammans). Bra mat iaf, dålig service.



Sen blev det konsert dags, WOHO! Det var sjukt bra. Två dåliga förband, men Scooter var grymma. Vi var sjöblöt i svett, vätskebrist men HYPER HYPER! Publiken var hur stor som helst, och alla nynnande på samma vers gång på gång, läckert. Sjukt häftiga ljuseffekter, mycket eld och jumping. Coolt! Jag och Angelica lärde oss jumpstyle, så vi dansade till vissa låtar. Hehe.
Efter konserten blev det Burger King, GOTT! Sen somna jag gott kan jag lova.



Sista dagen skulle vi försöka hitta någon bra sprit och köpa, men det sket sig. Patrik var den enda av oss som hann köpa två flarror. Sen var allt stängt. Kul liv. Vi skulle iaf lämna tillbaka bilen kl. 13.00 så då åt jag och Patrik sushi på flygplatsen och handlade lite godis på taxfreen, sen åkte vi till Köpenhamn. I Köpenhamn var planet ofcourse försenat, när vi väl va på Arlanda så var planet hem till Sundsvall försenat. Herregud kände man då. Patrik hoppade av i Sthlm, för att han ändå skulle jobba. Så där sa vi hejdå. Sen gick vi resterande på Max och åt innan planet hem skulle gå. Tro på fan att planet var ännu mer försenat. Istället för att åka halv tio hem åkte vi kring kvart över elva. Var hemma kring tolv, trött som fan. Aldrig mer SAS.




Men summerat, ASKUL!

Tschüüüss!!

Jakten.

Den ständiga jakten. Nu har radiotjänst ringt mig och Patrik, jag var "tyvärr" och tränade då det hände. Patrik hade glömt sin telefon på jobbet. Jag skickade ett sms förut till honom, så han vet att dom är på jakt efter oss.

Imorgon händer det!!! Jag och min lover ska fara till Tyskland med friends. Åker tidigt på morgonen, med flyg från midlanda, sedan flyg från Stockholm till Köpenhamn och därifrån till Hamburg. Ska bli riktigt kul. Om ni skulle vara där samtidigt så känner ni igen mig genom mina gröna hängselshorts med brodyr, flätorna, hatten med den stora fjädern, knästrumporna och jättebooten med bier. Haha, inte för att jag dricker öl, men för sakens skull liksom.

Patrik ska stanna kvar i Sthlm på hemvägen, han ska jobba hela veckan igen. Tråkigt, men han tjänar som sagt stålars. That's good.

Sooo, what's up? Står på jobbet ja, tråkigt som faaaan.
You'll hear from me soon.
/S.