Utmaning från Ejkla.

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

  1. Jag lägger alltid papper på ringen när jag är på officiella platser, även jobbet, mycket pga att karlarna där är så sjukt snuskiga så det finns inte (spy).
  2. Jag har lite bacillskräck (som ni kan se ovan) när det kommer till officiella platser så som restauranter och andra matställen där man måste äta med gafflar och knivar plus glas, är dom inte kliniskt rena så vill jag bara spy och rengör maniskt om det inte finns några renarer, jag drar alltid handen på tallriken för att känna om det är skit på.
  3. Jag har två grimaser som dom flesta jag känner sett, något som jag blivit lite känd över på senare år, haha.
  4. Lill-Erik tycker att jag är väldigt öppen när man lär känna mig, den första Sofie man lär känna är den rätta, haha, kanske inte så bra egenskap egentligen. Jag är kanske en sån där som man antingen gillar eller ogillar. Fast jag tror inte jag har några fiender iaf.
  5. Jag älskar Harry Potter. 
  6. Jag skrattar alltid när jag släpper en fis, man vet påengång om jag släppt en rökare, då ligger jag redan i tårar och skrattar like there's no tomorrow.

Jag utmanar: Stanislav, Helldorf och Tottitotti.


Midsommar.

Glömt och berätta vad jag gjorde på midsommar. Det blev faktiskt rätt lugnt, med sill och pärer, lite Smirnoff Ice och Cube och några goda vänner. Tjejerna sjöng lite singstar medan karlarna spelade vattenfall och söp ner stackars André (Patriks lillebror). Sedan framåt halv 12 drog vi ut och spelade två vändor kubb, killarna vann första och tjejerna vann andra. Efter det satt jag, Patrik och Lill-Erik på ballen och lyssnade på Stanislavs galna historier om hans ungdomsliv m.m. Vid 4 tror jag vi kom i säng. Var inte heller bakis dagen efter, tackar Gud för det. Dagen efter skulle vi även på 60-års kalas hos Patriks moster Anita. Där var det trevligt och det bjöds på massor av god mat, snacka om att dom bor i en fin stuga alltså. Nyrenoverat kök med nytt golv och en gammal ladugård som väggar. Svårt att förklara, hehe. Badtunna och både altan ute och en inglasad, dessutom 10 meter ner till havet. LYX!

Det var min midsommarhelg det, gick även på Sex and the City på söndagen som btw var HUR BRA SOM HELST!

Idag fick jag fika på säng av min fina karl, det är kärlek det.



Hej Svej!/S.

Presenterna.

Haft lite mycket dom senaste dagarna, men nu skriver jag igen. Tänkte visa mina fina gåvor jag fått av alla mina nära och kära. Enhörningarna har jag idag bytt ut mot Harry Potter och dödsrelikerna (nöjd). Jag ska fota kryddhyllan jag fick av Angelica och Jonas också, för jag har satt upp den och fyllt den med mina fina kryddburkar idag, det blev tokfint! Nu var ju inte det här alla mina presenter, fick massa bra grejer. Har bara inte fotat alla. Var på birsta idag också, med Angelica. Hittade en sjukt fin klocka på Boom som hänger i vardagsrummet nu, ett jättefint bärs-ställ och ett linne (får visa sen istället). Hittade dock inga skor som jag var ute efter, mina vita ballerina har gått sönder.


Hej Svej! /S.


Girls and the phrase "It's okey".

Okej, en till, hehe.


The Many Meanings of "Dude".


Födelsedag.

På önskelistan fick jag precis allt utom det jag önskade mest faktiskt, overheaden. Men jag är grymt nöjd iaf.

Önskelista
Ny parfym, DKNY Be Delicious ---> Av mina mostrar å morfar.
En overhead (finns på kontorsvaruhuset i stan bl.a)
Hålslagare ---> Av mamma.
Två hängande ljuslycktor att ha i v-rums fönstret helst från Indiska ---> Av mina kusiner.
Harry Potter boxen med blu-rayfilmer ---> Av Patrik <3.
Harry Potter böckerna alla utom halvblodsprinsen ---> Fick ett "presentkort" (två mjukisdjur enhörningar) av Pernilla och Erik, ska byta in dom på Akademibokhandeln till en valfri Harry Potterbok!
Presentkort på Indiska, Boom och Ikea ---> Indiska av svärmor och André och Boom av mina mostrar plus morfar.

Utöver det fick jag av:
Patrik: Frisörkappa, bakisbrustabletter och en borste att borsta bort hår i nacken när jag klipper honom.
Mamma: Ett malätet förkläde som tillhört min gammelmorfar <3, skitfina cocktailglas från Indiska, rosa orkidé och 500kr.
Helene och Jonas: Ett jättefint kakfat på fot, bild kommer sen.
Stanislav: Te och chokladpraliner, lite vardagslyx sådär, det uppskattas!
Erik och Pernilla: Hockeypulver <3!
Angelica: Värsta fina kryddhyllan, som jag har sökt!
Bella och Niska: Bacardiflarra, hehe!
Svärmor och André: En flug/getingdödare från indiska, jättefin, bild kommer.
Farmor: Kroppkakor.
Mostrarna och Morfar: En jättefin blombukett.

Om jag glömt något kommer det i nästa inlägg tillsammans med bilder. Tyvärr glömde jag fota den fina tårtan jag gjorde.
Fikat uppskattades av alla, både jag och Patrik fick massor med beröm över våra bakverk!

Tack alla som kom och tack alla för gratulationerna!
/S.

Happy börsdej Sofie!

Go, go shorty it's your birthday
We're gonna party hard it's your birthday
Gonna zip Baccardi now it's your birthday

WEEHOO! Idag fyller jag 22! Jag har gjort en tårta nyss, hoppas den blev bra. Det visar sig när den ska ätas. Lägger upp min önskelista imorgon eller ikväll så får vi se vad jag fick. Patrik håller på att slå in mina presenter just nu. I wonder what it is? Hehe. Jag är hungrig! JAG FYLLER ÅÅÅÅR! WOHOO! Hehe.



 Jag och Ebbe för två år sedan, hans första gång utomhus.

Dagen före och irritationer!

Imorgon fyller jag år...yeeii!

Jag kom nyss hem från jobbet, ingen mat på bordet. Sånt gör en så himla glad..eller inte. Men min kära man han ska ha mat han när han är hungrig, men dom reglerna gäller tydligen inte för mig. Men mannen har alltid rätt, yes sir! Det är lika bra att jag slutar jobba och börjar som Patriks hemtjänst istället, för det är väl så han vill ha det. Men jag är inte bitter, jag var på bra humör när jag kom hem för ungefär 5 minuter sedan, men han lyckades göra mig på dåligt humör. Har hur mycket som helst att göra, baka och städa. Patrik ska tydligen spela Metal Gear Solid 4 dan före min födelsedag, för det är viktigare än att göra fint och dona tills alla kommer. GLÖM DET!

Iaf, jag fyller år imorgon, 22 bast. Ska få kroppkakor av farmor, för det ringde hon och sa till mig idag. Hade önskat det i julklapp, men bättre sent än aldrig I guess.

Idag är en irritations dag.
Bajs! /S.


What a night.

Personalfest igår. Det var fotboll och massa gap, sen sjung vi singstar och spela rockband. Rockband var jättekul, men svårt. Cristoffer som hade festen däckade efter att hans flickvän hällt ett glas rödvin över honom, haha! Johnny och Jennifer är tillsammans, så alla våra misstankar har inte varit förgäves. Jörgen blev förbannad och åkte hem och klockan 12 blev vi utkörda av Stoffes flickvän. Jag, Angelica, Rebecca och Robin går ner i regnet pga att taxin vägrade svara! Ringde Jonas också, men honom väckte jag nog. Hehe, förlåt Jonas! Ville bara kolla om du jobbade. Robin och Rebecca gick hem och jag, Mattias och Angelica bestämde att vi skulle på krogen, men Mattias kom inte in så dom ville gå och äta istället. Inte jag, jag gick på Oscars och mötte upp Stanislav istället och han bjussade på två drinkar, men han lyckades på något vis knappt betala för dom. Haha, ibland ska man ha tur också. Sedan vid tre skulle vi möta upp Pernilla, men hon svarade inte telefonen, hennes polare hade lämnat henne på Primero med någon snubbe som heter Emil. Jag ringde och berättade för LillErik att Pernilla var borta, så han kom in och hämtade mig och Stanislav så vi kunde fara och leta henne. Vi åkte omkring i kanske en timme utan att hitta henne, jag pratade med hennes polare hela tiden utan att hitta henne. Jag och Stanislav gick t o m våldtäckstunneln för att kolla om hon var där! Klockan 6 får jag ett sms om att hon glömt tiden och sover hos hennes polare!?!?!?!?! Jag och Erik har oroat oss som idioter, trott att det hänt något. Näe, jag vill iaf ha en förklaring!

Galen kväll!

Studenter och P-ferka.

Det verkar inte vara någon som är intresserad av fest, så vi kanske struntar i det då.

Var på Pernillas student igår, det var skoj! Nu är hon arbetslös, närå.. hon har ett sommarjobb med ganska säkert jobb efter. Jag var helt slut efter den dagen, gått i pumps och finkläder hela dagen...det tär på en. Haha.
Ska på personalfest imorgon efter jobbet, det blir skoj. Ska få festa med Angelica igen, hon är kanske hur bra som helst. Vi brukar ha jävligt kul tillsammans, nykter som full, hehe. Fick vara ledig på söndag också, Rebecca ville vara ledig på midsommar söndagen och jag är ändå ledig tre dagar den helgen, så det kändes som att det var lugnt. Hehe. Karlarna ska se på fotbollen imorgon medan jag och Angelica ska sjunga singstar för fulla halsar. Stackars folk, haha! Men det blir kul, ska få skjuts hem av Erik också, Perny är ute hon med så jag ska möta upp henne innan hemgång. Blir bra det.




Herrå
/S.

VIKTIGT!!!

Fyller år på Tisdag, för er som missat det. Välkommen på fika, har öppet hus hela Tisdagen! Sen blir det nog midsommarpartaj här i vår lägenhet, hör av er ni som är intresserad så kan vi planera något skoj.

Kram/S.

Ny kusin!

Jag har fått en kusin den 4:e Juni, har glömt och säga det. Det blev en pojk som heter Dante. Han ser faktiskt lite vuxen ut i sin lilla kropp, himla fin. Så nu är äntligen Henke (min farbror) och Stina föräldrar, grattis igen! Lite av en babyboom just nu tror jag. Här kommer några bilder på Dante.




Önskelistan.

Här kommer min önskelista för 17 Juni, min 22 årsdag.

Önskelista
Ny parfym, DKNY Be Delicious
En overhead (finns på kontorsvaruhuset i stan bl.a)
Hålslagare
Två hängande ljuslycktor att ha i v-rums fönstret helst från Indiska
Harry Potter boxen med blu-rayfilmer
Harry Potter böckerna alla utom halvblodsprinsen
Presentkort på Indiska, Boom och Ikea

Får se om jag får det här nudå. Hehe.

No partey, snyft!?

Jag fyller år snart! Yeeeeii! 22 bast nästa tisdag. Jag tänkte lägga upp önskelistan sen, så får vi se om jag får något jag önskar när jag fyller år. Men det blev något knas också märkte jag idag, det är ju midsommar den helgen nästa vecka, jag som tänkte att vi kunde ha inflyttnings-/fördelsedags-partaj då. Det går ju inte om det är midsommar eller, då är det ju ingen som vill komma, för alla har väl planer antar jag?
Jag har inte den blekaste aning vad vi ska göra, är det någon som vet det kan ni ju höra av er tack.
Får väl ha inflyttningsfesten ännu lite senare då, jag som ville ha födelsedagsparty... snyft. Midsommar är ju ändå midsommar, det vill man ju fira. Aja, hör av er iaf!
/S.

Harry Potter goes russian.


Bete er för fan!

Idag har vi haft stöld här igen. Jag blir så trött! Här står man liten och bräcklig i kassan alldeles ensam, inte en säljare så långt ögat kan nå. Då väljer tjuvarna att gå ut. Ena gubben (ja, det var gubbar runt 45-års ålder som var inne), han gick ut och pep i grinden, då bad jag honom komma tillbaka och det gjorde han. Då kände jag svetten börja lacka lite under skinnet. Han påstod att det var hans mobil som pep, vilket vi alla vet inte kan hända. Så jag var trevlig nog och sa att han kunde testa köra mobilen genom larmpelarna och se om det var den, då gick gubben ut och vägrade komma tillbaka... ganska obvious att han stulit. GAAH! Jag önskar jag hade något slags vapen här bakom kassan, så jag slipper bli skakis så fort det händer något! Den andra snubben gick ut utan att pipa, men han hade säkert stulit något han med.

Jag tog bort lite text jag skrev, upptäckte att det kunde ses som hets mot folkgrupp, men jag kan gärna återberätta mina känslor för er som är intresserade av vad jag tycker om dessa senarion.
/S.


Jag vill ligga i min säng!

Jag har ångrat mig, jag vill ligga i min säng och få bort min asasasasasjobbiga förkyldning som bara blir värre ju längre dagen går. UGH! Hjälp mig! Patrik, om du läser detta: Du får ta hand om mig när jag kommer hem!

Jag vill vara ute!!!

Men duuuu! Lite varmt det är ute då! Tänk att det fått vara sol såhär länge. Bara för det blir det regn hela min semester (peppar peppar). Jag står ofcourse på jobbet i denna värmebölja, förkyld och jävlig, idag är det värre dessutom. Jag avundas alla er som får sitta i solen idag.
Mina asdyra solbriller som jag köpte på löning är trasiga också, vafan är det för SKITkvalité?! Jag lär inte få ett par nya heller, eftersom dom gått av. Jag behandlade dom som mina egna barn! ÄNDÅ gick dom sönder, av ingenting?! Jag hade inte ens rört dom! Trött jag är.

Såg alla Bourne-filmerna i dagarna, sjukt bra filmer. Cool action!

Ha en bra dag!
/S.

Brännskador och lurerier.

Fortfarande sjuk, eller sjuk och sjuk... Jag är jävligt hostig, det skär i halsen när jag hostar.
Just nu är jag på jobbet i vanlig ordning. Händer ingenting som vanligt. Igår var vi ute nästan hela dagen, det var så himla skönt. Jag har t o m bränt mig lite, men jag smörjde in mig i solskyddsfaktor 4, så jag klarade mig nog rätt bra för att vara jag.
Idag skulle jag kolla på en bil i Söråker, men det visar sig att han lurats lite vad gällande annonsen. Dock var killen så schysst och sa det till mig innan jag hann åka dit. Den hade gått 19300 mil istället för 16000, sen va inte kamremmen bytt, så det kunde blivit en dyr historia det där. Jag tackade nej iaf. Tråkigt! Jag vill så gärna ha en bil NU! Jag tjatar just nu på Micke och Angen, jag vill ha eran bil! Hehe. Då vet jag iaf att jag får en bra bil, som håller ett tag till.


Kanske får åka lite båt i helgen, Jonas och Helene ska sjösätta sin. Det blir kul! Om det blir något vill säga.


God, I'm so tired! Vaknade 40 gånger i natt tror jag.

Aja, nog ordbajsat!

/S.


Trött och sliten.

Idag slutar jag kl 14.00, skönt. Då hinner jag njuta lite av sommarvärmen som råder utanför Sibas portar. Jag börjar bli sjuk också, vad är jag uppe i nu.. 14:e gången i år. SUCK! Det river sådär skönt i halsen hela tiden, man vill bara hosta sönder hela strupen tills blodet sprutar.
Helgen har varit jobbig, jag har varit supertrött varje dag, inte så konstigt då jag jobbar varenda dag känns det som. Vi har ätit skräpmat varje dag, så nu är jag ruinerad. Blir inge mer sånt den här månaden om jag ska kunna överleva. Jag behöver distans, lite alonetime känner jag. Imorgon är jag ledig, då blir det nog bara att sitta ensam och njuta lite av tystnaden. Ja, Patrik bor ju med mig, men han pysslar alltid på med något satt. Men jag är bara så trött just nu, skulle vara skönt att inte göra något speciellt varje dag. Jag kommer igen... Om några dagar.

Tills dess, ha en bra dag!
/S.