Dopdag

Tjenis!
 
Vi har varit på ett dop idag, för lilla Isadora. Anna hade fixat massvis med gott fika, så vi åt och åt så middagen fick bli rätt sen, eftersom vi var mätta hela dagen.
 
Ikväll hängde jag med b-rudarna och garvade läppen av mig. Blev snacks, film, dans, fisar, rapar och en massa larv. Love it! Mikka ska intervjua mig till sin blogg, länkar när hon gjort det, känns kuligt värre!
 
Näe, blir inget mer nu, måste sussa!
 
Här är en annan liten bäbis, Sienna (Patriks kusin Karros lilla kid).
Lilla Issa tar sig en runda.

Ullared for the first time

Tjenis alla!
 
Blivit lite dåligt bloggat på senaste veckan, jag har varit iväg på en liten tripp till Ullared. Blev en heeel del shopping, men ändå kändes det som att jag inte handlat något speciellt alls. Det blev lite kläder, lite heminredningsgrejer, lite sminkprylar, lite julklappar och diverse skitsaker. Vi bodde i en supermysig stuga på Gekås camping, så det kan jag rekommendera, om man vill fara dit.
 
Idag har jag käkat lurre på EON med mina kompisar, sedan har jag hälsat på hos Angie och Birger. Tänkte dra och träna idag, men det fick bli en kväll med plugg istället. Känns bra det med!
 
Nu blir det lite serier innan jag ska sova.
Hej på er!
 
Jag köpte nya lampor till fönstret, för 169kr på Gekås. Nya kuddfodral till soffan, så nu är det lite hemtrevligare.
Jag köpte en till lampa, en liten lykta, ny klocka till köket (den andra gick sönder) och två små lådor att ha prylar i.
Ny tröja från Gekås och pluggfokus! Jädrans pillergöra jag håller på med nu.
 

Plugghäst

Tjololo!
 
Jag har tagit en paus i pluggandet och tänkte väl bara titta in här och säga hej. Det har blivit plugg hela dagen, har ju legat lite på latsidan i någon vecka, så måste ta tag i det igen. Jag håller på en skitjobbig uppgift, som tar sådan tiiiid! Jag gör en ritning i isometriskt perspektiv, vilket betyder 3D helt enkelt. Det är svinjobbigt att få alla detaljer som dom ser ut i verkligheten ner på papper, men det går framåt iaf.
 
Drog iväg och tränade lite ikväll också, svetten lackade idag igen! Skitstolt över mig själv, haha! Imorgon ska jag köra ett pass kettlebells, då lär jag nog inte svettas lika hårt.
 
Näe, tillbaka till plugget, ha det så bra!
 
Showing off my enormous guns!

Svetten

Tjenis penis!
 
Ledig helg, såååå skönt!
Jag kickade igång lördagen med ett spinningpass imorse. Nååågot trött, tungt att kliva upp när man härjat på med tjejerna igårkväll. Men, jag tog mig upp och iväg. Inte nog med det, så lyckades jag pressa fram en massa svett, som rann ned för kinderna och pannan, läckert! Alla som känner mig, vet att jag inte kan svettas normalt hur mycket jag än tar i. Men idag gick det, det var ju lite dålig luft i salen och ett ruggigt jobbigt pass, det gjorde susen!
 
Vi ska strax i väg till svärmora på middag, Patrik ska hjälpa henne att bygga ihop en IKEA-möbel. Han är ju expert på sånt så, hehe!
 
Vi hörs senare!
 
Ha en bra dag!

Halloweenmys

Tjenis alla!
 
Ikväll hade jag fixat lite sent Halloweenmys för Issa och Vicky, skräcktrion! Jag hade fyndat lite spiderweb på Ica Maxi och köpt lite gotta. Patan hjälpte mig att fixa i ordning så näten blev bra.
 
När brudarna kom hit så hade jag fixat två filmer, en rysare och en thriller. Vi drog vinstlotten för en gångs skull, vad gällande bra filmer. Rysaren heter The Pact och handlar om en tjej vars syster och kusin försvinner i huset hon bor i. Vi sket i brallan ungefär, skitläskig! Inte nog med det, det sjukaste händer mitt under filmen! Lampan ovanför vardagsrumsbordet börjar snurra och gunga, så jävla rädda! Och efter ett tag så flyger gardinen upp och vi tänkte att det måste komma från balkongdörren eftersom den var på glänt. Så vi fortsätter att titta, något räddare än innan. Bra effekter såhär på våran skräckafton. Helt plötsligt börjar lampan snurra igen med världens fart och efter en stund så ser vi att gardinen har liksom fastnat i en pose som ser ut som att någon står och håller i den. Jag gick fram och kollade för det såg så sjukt ut, tror ni inte att det sitter fast en jävla lina i gardninen! Hahaha, då sitter Patan och drar i en massa trådar för att skrämma skiten ur oss. Han hade kopplat dom in i ett gammalt hål vi haft till nätverkssladdar m.m. så han kunde sitta i sovrummet medan vi satt i vardagsrummet. Coolt! När vi fattat det, så satt vi och glodde på filmen, då det helt plötsligt kravlar fram en fet jävla spindel ur klockan ovanför tvn! Sket på mig igen! Patan hade ett sista ess i ärmen...
 
Den andra filmen vi såg var en thriller som heter Gone. Den handlar om en tjej vars syster blir bortrövad, men ingen tror henne. Jääävligt bra måste jag säga! Sjukt spännande och läskig. Så nu har ni några filmer att glo på när ni vill bli lite rädda.
 
Bästa kvällen på länge! Garvade läppen av mig.