Mitt första nattskift.

Ja, då har man jobbat sitt allra första nattskift. Jag blev faktiskt inte ens trött, så det var bra. Kom hem runt halv åtta i morse, sov fram till halv två, så det var ju inte så jädrans länge iaf. Efter jag vaknade drog jag och Patrik till Grunna och badade och det var sjukt varmt alltså! Vattnet var helt ljummet, det är så ett första dopp ska vara! Fy tusan alltså...
Men nu är jag skittrött alltså, tror denna natt kommer bli myyycket värre alltså. Jag ska försöka ta mig en tupplur nu, så jag är någorlunda pigg tills jag ska fara till jobbet igen. När man jobbar tolvtimmars försvinner dagarna sjukt fort, man hinner inte mer än kliva upp så ska man till jobbet igen.

Aja, nu blire blunda en stund och sedan middag! Hane!


Lillebror och jag, midsommardagsmorgon.

Nattskift.

Precis anlänt till HL och mitt första nattskift. Kan bli intressant och se om jag kommer orka med hela skiftet. Jag känner mig lite trött redan nu, kanske blir några koppar kaffe inatt. Nu är det dags att börja. Hejs!

Svantes ruinerade mig!

Idag har jag och Patrik promenerat till FJ's hus och glott lite, det var grymt varmt så vi köpte varsin Trocca på Svantes, men dra mig... det var den dyraste Troccan jag någonsin köpt! Karljävlen skulle ha 21 spänn för en halv liter! Sinnes! Näe, dit går jag nog inte fler gånger.

Jag ville så gärna bada idag, men Pat ville inte följa med! Tro jag ska ta mig en till promenad snart, så man inte går miste om soltimmarna. Aja, inget att snacka om idag. Hejs!


Finväder...ÄNTLIGEN!

Gud vad varmt och skönt det börjat blivit nu, jag trivs som fisken i vattnet nu jag. Idag har jag varit till Birsta fram och tillbaka, hälsade på mina gamla arbetskamrater också, jättekul och få träffa dom. Sedan har jag varit hem till Angelica som fyller år imorgon, men hade kalas idag. Jag och Perny tog oss en promenix till Hälsohuset för att gymma lite, det var grymt skönt. Nu sitter jag bara framför tv:n, brorsan kom hit och lånade bilen av mig, för hans nya bil har tydligen dött. Bra köp! Börjar tro att det är han som inte kan köra bil.

Ska väl hoppa in i duschen...men vad ska man hitta på sedan? Ta en till promenix? 


Perny och jag, bakom: Issa och Bea. 

Årets partaj!

Fy tusan vilket partaj det blev här hemma! Jag gick och la mig klockan sex imorse, klev upp klockan nio och började städa. Det såg ut som ett bombnedslag alltså! Ölflaskor, ölburkar, utspillda groggar överallt m.m. m.m. Det är inte klart än om man säger så. En annan kan ju aldrig sova när man har partajat och sedan är jag inte speciellt bakis heller, vilket är grymt skönt! Jag hade iaf sjukt kul och jag hörde en hel del andra som tyckte att detta var roligaste festen på länge, vilket värmde. Det var inte en lugn stund här under hela kvällen/morgonen, kul alltså. Fick fina presenter också:

Angelica och Jonas: Presentkort på tärnstylingen till deras bröllop! (Men det är fortfarande för dyrt för er, enligt min åsikt)
FJ: Presentkort på Indiska 500kr!!! (Totalt galet, eftersom jag aldrig gett honom en present i hela mitt liv!) 
Angen, Algot och Micke: Lotter, vann 70 spänn totalt.
Issa, Micke och Bea: Isglassformer och saft, skitsöta.

Det kom en hel del folk också, ska räkna upp alla; Jag, Patrik, Pernilla, Lill-Erik, Angen, Algot, Micke L, Jonas, Angelica, Brorsan, Amanda, Ante, FJ, Christer, André, Jyrki, Anna, Anna P, Elina, Chrille, Olle, Lunkan, Issa, Micke M, Bea.

Hade ju även kalas under dagen för min familj och Patriks. Jag fick jättefina och bra presenter av alla:
Mamma och Brorsan: Badrumsmatta, handdukar, tvålpump och tandborstställ från Indiska, presentkort på Indiska 350kr och IKEA 300!!!
Bellan, Marie, Linnéa och Oliver: Två Harry Potterböcker, en gullig blomma och två roliga tvålar som luktar lakrits och kokos.
Helenè och Jonas: Superfin liten ställning med sockerskål och mjölkkanna från Timrå gårdsbutik.
Ylva och André: En jättefin kak/kaffebruk från samma serie från Timrå gårdsbutik.

Ett smakprov på årets partaj:

                 

Detta summerar väl det hela relativt bra iaf...eller nej, det var så mycket mer sjukt...hahaha.

It's my birthday!

Woho! Idag fyller jag år, eller fyllde? Ja, hela dagen har ju gått och jag ska precis till att sova. Jag vill tacka alla för gratulationerna än en gång, helt otroligt vad många kom ihåg mig, dock några som faktiskt inte gjorde det, men sånt man får ta I guess. På jobbet bjöd dom även på tårta dagen till ära, tror dom visste att jag fyllde år liksom.

Jag har fått lite presenter också, när jag kom hem.

Patrik: Nya singstarspelet, Harry Potter och de vises sten, Leisure Suit Larry; Box Office Bust (PS3 spel som jag suktat efter),  en handdamsugare, två barbeque chipspåsar, en jungelvrålpåse och Earl Grey Blå Blom (från kaffebutiken i Birsta, har inte haft råd att köpa mitt favvo te). Blev även bjuden på middag (igen) på Reds, MEN besvikelse...fick fläskfilé som var sönderstekt och börnäsås som var näst intill genomskinlig...INTE GOTT! Tror kocken var sur eller nåt.

Perny och Lill-Erik: Rosa hjärtformade sushipinnar (asagulliga), en söt mugg med tillhörande sugrör (röd med jordgubbar på) och presentkort på Indiska 100kr!

Än så länge MYCKET nöjd! Tack mina fina vänner och älskling!

Mamma: Tack för alla gratulationer och för att du är min egna mamma!
Angie: Aaa, visst är dom fina, men finare ska dom bli.
Angen & Algot: Tackar gofisar!

   

Imorgon fyller jag år!

Okej, imorgon fyller jag år! Börjar även mitt sommarjobb imorgonbitti klockan sju. Pappa ringde och berättade att dom bjuder på sommarlunch där imorgon, sill, ägg och pärer ni vet, blir perfa det! Tar med mig en matdosa till, ifall man blir mer hungrig senare. Jobbar skift, så det blir långa dagar/nätter.

Idag blev jag bjuden på födelsedagsmiddag av Patrik, eftersom jag är borta hela dagen imorgon, det blev Kina. Göttigt! Jag har bakat hela dagen också, gjorde vaniljbullar (aldrig gjort förut) som blev så förbannat goa! Sen har jag bakat amerikanska cookies också, ska även baka Macarons (uttalas Makkarooons) och cupcakes, men jag måste göra cupcakesen dagen innan. Patrik har fått städat medans jag bakat, men nu ska jag strax hjälpa till, så det blir någon ordning.

Här är bilder från testbakningen av cupcakesen:

   
Denna gång kommer dom bli lite annorlunda, annan färg och så.

Where to find the right mosaic?!

Patrik håller på att lägga sista biten golv i köket nu, sedan är det klart för denna gång. Vi tänkte göra om andra halvan (diskbänk etc.) efter min födelsedag. Det blir den klurigare delen, men fint blir det. Jag har köpt backar till städskåpet, för att få det lite mer organiserat. Just nu sitter jag och kikar efter mosaik till köket, som jag ska ha istället för kakel. Jag vill ha en vit mosaik med färgglada bitar i, men såklart finns det ingenstans. Det vita ska liksom vara som grund, så att dom färgglada bitarna sticker ut. Skulle helst vilja ha matt mosaik, det är inte lätt alltså. Så, om någon vet var man kan hitta sådan mosaik, säg till!

Måste storstäda och baka innan onsdag också, det är ett jävla göra nu innan jag börjar jobba och mitt kalas.
Jag har även lagt ut ättikaskålar överallt, för att mina kära katter tycker tydligen det är skitkul att klösa på våra svindyra tapeter (på vissa ställen)...så nu jävlar ska det bli ett stopp på det. Patrik eller brorsan ska fixa det som blivit skadat också. Känns så skabbigt när tapeterna har rivmärken, urk!

Tack för idag!

Det är över nuuuu!

Då var brorsans student officiellt över, en mycket bra dag! Det var liksom lagomt varmt och lite halv-soligt ändå, man svettades inte och man frös inte i klänning. Jag passade på att gå in mina bröllopsskor, vilket gjorde att jag hade ont hela dagen. Brorsan var himla stilig i en uttänkt outfit, som bestod utav maffiarandig kostym, svart skjorta, röd slips, röda strumpor och en sån där näsduk man har i bröstfickan, med röda inslag. Efter själva utspringet, for jag, Linnéa och Patrik in till torget för att knäppa bilder på honom när han åkte flaket. Linnéa längtar redan till hennes student. En annan blev lite nostalgisk och längtade tillbaka till sin egen student. Sedan plockade vi upp brorsan och begav oss hem till mamma, som hade gjort fint på gården med björkris och gul/blå ballonger och serpentiner. Sedan blev det presentöppning och mat. Maten bestod utav Patriks favoriträtt - Tjärlknul med hemmagjord potatissallad (den goaste jag ätit), tsatziki och sallad, MUMS! Till efterrätt blev det sjukt god rabarber/jordgubbspaj med glass till och tårta.

En helt okej dag med andra ord! Grattis lillebror igen!
PS. Tro inte att han gick ut gymnasiet utan att skaffa fast jobb innan, på måndag börjar hans första dag som heltidslärling på ett måleri i Sundsvall.


 
Skyltarna
 
Min lillebrors klass och jublet när allt var klart

Here he is the handsome brother
   



Galna familjen, okej...mest jag.

Matchande strumpor (You likie, Issa?)
 

Jo, det är sant...vi är faktiskt släkt.
   


GRATTIS FREDRIK!

Gissa vem som har gått och blivit sjuk? Jo, jaaag! Det är jättekul verkligen....NOT! Som tröst, köpte jag en stor Marabou chockladkaka med Daim i och Sia hallon sorbet. Men bara för att jag är sjuk har jag inte legat i sängen hela dagen, nej jag har faktiskt städat och städat och städat. Vi har ju renoverat om halva köket, så det har blivit lite kaos här. Det hjälper inte heller hur mycket jag än städar, så försvinner ingenting...väldigt mystiskt. Köket blir jättefint iaf, vi bestämde oss för att byta golv medan vi ändå håller på också, det har blivit glipor i vårat gamla golv, så det är lika bra att byta nu. Vi valde ett jättefint golv i valnöt, som kommer matcha bänkskivorna sedan. Bilder kommer sen...om jag någonsin kommer ihåg!

Imorgon tar min lillebror studenten! Snacka om att han har blivit gammal, jag tycker det var nyss vi stod i hissen upp till våran lägenhet på Örnen och jag var längre än honom! I augusti fyller han 20 år, karln, det är galet...det betyder att jag är sjukt gammal! Tiden går så himla fort när man blivit "vuxen". Hoppas livet blir någorlunda bra iaf...

GRATTIS FREDRIK, STUDENT 090612!


Fredrik, mösspåtagningen -09

MUSE, It's gonna be legendary!

Sitter och försöker plugga till omtentan imorgon, urk säger jag bara. Försöker hitta tusen ursäkter till att inte plugga, men the shit has to be done!

Jag, Tea, brorsan och hans polare ska åka till Stockholm 24 Oktober och se Muse! Det ska bli så jäkla kul, deras konserter är off the hook, som man säger i The US. Näe, fy tusan alltså...detta ser jag fram emot, har velat se Muse i flera år alltså! Dessutom släpps deras nya skiva lagom till konserten (The Resistance), Spotify - Here I come!

Har fixat en tjej nu som ska göra mitt hår och smink till Angelicas bröllop, för en billig peng. Så, det verkar ordna sig det där. Hon är jätteduktig på att sminka, så jag tror det blir bra!

Andra saker börjar rulla på lite nu också...

En negativ grej är att vi fick korregering av elen denna månad, 7800 något i räkning!!! Sedan förhöjd hyra med ca 250kr! Urk alltså, som att jag inte är nog fattig nu! Får inte lön förens Juli...
Aja, hejs!



SOMMARLOV!

Wohooo! Jag hann göra klart mitt arbete innan deadline! Nu har jag SOMMARLOOOOOV! Ja, om man bortser från omtentan som är på tisdag...WOHO, LOOOOV!

Nu är jag skithungrig, jag tror ta mig tusan jag ska gå upp och köpa mig en bakelse, för att fira! Ett avklarat halvår hurni, det är fan inte dåligt! Jag är rätt stolt över mig själv nu, att jag har åstadkommit något här i livet.

Nu väntar bara bra saker under sommaren: Jobba, min födelsedag + fest, Angelicas bröllop, sola, bada, vara med vänner, åka till Östersund, campa med älsklingen på Yvonne och Kenneths egna ö, spela bilbingo...ja, ni ser, ett späckat schema!

Adios amigos!

Tårta?

Vad ska jag göra för tårta måntro? Dilemma! Jag ville göra en som såg så jädrans god ut, en tårta med marängbottnar, vanlijglass, grädde och jordgubbar...men det går ju inte! Glassen hinner ju smälta innan alla fått. Undra om man kan göra två? Äh, jag vet inte... Vad ska jag göra för tårta? Till mitt kalas alltså.

Håller på att skriva det sista nu på min fördjupning, men har fortfarande kvar en sammanfattning på digital kompetens, som jag inte fattar något av, det är störigt! Aja, efter jag har lämnat in dessa, då har jag LOOOOOV! Förutom på tisdag, då jag har omtenta på två delar av fyra sen senaste tenta, that was a downer om man säger så. Men who cares, jag fick iaf Mycket Bra på min praktikobservation! Det är jag jäkligt nöjd över också.

Jag är lite ledsen över att jag inte har råd att bli stylad till Angelicas bröllop också, hade velat suttit tillsammans med henne och bli fin, men det blir fan för dyrt alltså! Få se vad jag hittar på... kanske någon kompis som kan fixa håret på mig istället? Eller mamma...? Aja, löser sig säkert... 


Önskelista och annat tjafs.

Hej alla!
Nu kommer ett nytt inlägg, som ni har väntat va? Jag har lite fullt upp med sista uppgiften innan lov och det tar på krafterna vill jag lova. Kommer nog inte hinna i tid, jag har tydligen lyckats strula till det rätt bra för mig själv...men, men.

Annars då? Tjaa, ikväll har jag varit och hälsat på Angen och Algot. Det var mycket trevligt och Algot är bara för söt alltså! Han kexade ner mig några gånger också, men vad gör det när man kan vara så fin. Han kräktes mer på mamma sin ändå så! Efter det gick jag upp på Dompan och köpte billiga vindruvor (14.90kr!) och lite choklad, jag var så sugen på något.

Nu har fightnighten gått över på sommarschema också, så nu är det bara söndagar, det är trist. Så nu måste jag ha disciplin nog att gå ut och gå mera och gymma istället.

Snart fyller jag år, vad har jag önskat mig då?

Overhead + OHpapper
Pengar
Presentkort (Indiska, IKEA, Boom)
Handdamsugare (sån man tar bort smulor från bord)
Twilight på blu-ray (måste vara region C tror jag)
Harry Potterböckerna (alla utom 6:an och 7:an)

Och säkert en massa annat också!
Godkväll!