London resan avklarad.

Jag har förstått att många vill se bilder och höra hur vi hade det i London. So here it goes.

Fredag:
Kl. 01.30 på Fredagsmorgonen bar det iväg med Angelicas Opel Tigra till Måby-parkering. Resan gick betydligt bättre än förväntat, trodde jag skulle somna efter halva vägen, men med två Redbull, en kopp kaffe och en Coca Cola gick det fin-fint. Vi lämnade in bilen på Måby och blev skjutsad till Arlanda. Vi blev lite tidiga, eftersom planet inte gick förrens kvart över nio. Sedan bar det iväg med flyg till London. Flyget dit gick smärtfritt ända tills vi skulle till att landa. Då blev det lite turbulens och jag blev åksjuk, höll nästan på att spy, men lyckades hålla tillbaka. Svetten var ett faktum kan jag lova.
Vi begav oss med Underground (som är en tunnelbana) till Victoria där vi bodde. Hittade till hotellet påengång! Hotellet som vi förväntat oss skulle vara rätt fint och så (det var ändå tre-stjärnigt) var sjukt skabbigt. Vi hade en dubbelsäng med filt som täcke, som man även kunde känna fjädrarna i när man låg i. Sedan fanns en inbyggd toaletthytt i rummet. Så vi bodde på ungefär 7kvm eller så. En jävla skrubb. Vi var rädda att taket skulle falla in också, för det var stora sprickor i taket och det knarrade fruktansvärt när folk gick ovanför.
Vi drog ut påengång, käkade lunch på Nando's (Micke rekomenderade den åt oss, grillad kyckling med sås) och stack och shoppade på Oxfordstreet efter lite sightseeing. Käkade Pizzahut till middag och sedan for vi till hotellet och sov, dyngtrött efter att ha varit vaken i mer än ett dygn!



Jag framför Buckingham Palace grindarna.

Vi framför Buckingham Palace

Picadilly Circus

Detta var ungefär allt av vårat rum

Lördag:
Vaknade, gick på Starbuck och käkade frulle. Sedan bar det iväg till Bakerstreet (där Sherlock Holmes bor i böckerna) till Madame Taussad's vaxmuseeum. Det var så himla kul att vara där, det var en upplevelse värt varenda öre! Knäppte mycket bilder. Sedan gick vi direkt till King's Cross (det var viktigt för mig, eftersom det är från Harry Potter) tågstationen, för att ta en bild på mig på Platform 9 3/4 (Nine and three quarters) och det var skitkul. Vi var grymt hungriga efter all vandring så det blev lunch på Burger King. Sedan gick vi ner till Themsen för att åka London Eye. Det var riktigt läckert, men jag fick svindel och blev alldeles skakis i benen när jag försökte gå fram till själva glaset. Fick hålla i Angelica för att känna mig något trygg. Efter det blev det ännu mer shopping på Oxfordstreet. Hittade sjukt mycket kläder på Primark (rekomenderas starkt, sjukt billiga H&M liknande kläder). Sedan tog vi taxi till hotellet, käkade middag på en restaurant som hette Loco Mexicana, dålig service men god mat. Käkade en stek med Jack Danielssås. Vi var sjukligt trötta och hade ont överallt, så det blev sängen direkt.

Vi träffade Tom Cruise

Och John Travolta

Harry Potter eller Daniel Radcliffe som han heter

Humphrey Bogart

Craiggan

Vackra Marilyn Monroe

Bilden ni alla väntat på, Harry Potter fanet!

Här har ni oss, med London Eye och Big Ben i bakgrunden
Samma här, fast bara jag

Jag, uppe i London Eye

Vi i London Eye


Dom här sista tre bilderna älskar jag, så himla läckra
Söndag:
Vaknade, såg att det regnade. Gick till Starbucks och käkade frulle igen, sedan gick vi i ösregnet till Harrods. Mitt paraply var för litet så jag var helt dyngsur efter inte så lång tid. Skorna var helt genomsura, man var rätt le med andra ord, men vi hade haft så fint väder alla andra dagar, så jag försökte att inte klaga. Harrods var ju inte som jag tänkt mig direkt. Det var inte så värst skoj där, bara svindyra märkesprylar och annat skit man inte har råd med. Det ända jag tyckte var häftigt var Christmas World och Pet Planet (tro jag det hette). Har någon bild jag ska visa. Efter Harrods tog vi en taxi till Oxfordstreet igen, skulle lämna igen en tröja och Angie skulle lämna igen några plagg. Vi käkade Fish and chips till middag på en fin restaurant och jag hittade ett par låga, svarta All Star som jag suktat efter så länge. Sedan gick vi på Hamleys (stora leksaksaffären, som måste besökas!) och strosade runt på deras 5 våningar. Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, såg två filmer och somnade.



Måndag:
Vaknade och packade ihop. Checkade ut och drog på Starbucks och käkade frulle för sista gången. Åkte till flygplatsen och boardade planet. Allt gick skitbra, tills piloten säger att vi blir 45 minuter försenade innan vi får flyga. Tydligen var det snöstorm i Stockholm och dom ville låta det klarna lite innan vi kunde fara. Vi lämnade London och flög hem till kära Sverige, men när vi kommer till Stockholm börjar vi cirkulera i luften i säkert 45 minuter till. En liten unge framför oss började grina och trodde hon skulle dö, men hon lugnade ner sig efter ett tag. Vi fick ingen information eller något, men vi upptäckte att dom ändrat rutten till Köpenhamn, så alla förstod att det var något skumt på G. Så fick vi äntligen info från piloten, han berättade att dom stängt ner hela Arlanda, att det var kaos pga snöstorm. Alla blev på dåligt humör, flera skulle på möten och vi skulle ju upp och jobba dagen efter. Så när vi landade i Köpenhamn ringde jag mamma påengång och bad henne ringa chefen och säga att jag inte kunde jobba på Tisdagen. Ringde Patrik och berättade att vi inte kommer hem. Fick iaf bo på fint hotell som flygbolaget stod för. Dom hade ordnat buffé till "middag" (klockan var rätt mycket på kvällen) och det var varmt välkommet då vi inte ätit på säkert 12 timmar.


På Heathrow

Tisdag:
Vi fick kliva upp 05.10 för att åka med buss till flygplatsen, så cirka 5 timmars sömn och ingen frukost. Skulle åka 20 över sju till Arlanda men såklart var planet försenat en och en halv timme typ, men till sist fick vi komma iväg. Jag kände verkligen FREEDOM när vi landade i Stockholm. Vi blev upplockade utav Måby och hämtade bilen och fick äntligen köra hem. Vi var hemma kl halv 4 på eftermiddagen. Ett jävla äventyr med andra ord. Pust!

Två mycket ledsna personer på en buss i Köpenhamn

Betydligt bättre rum än i London

Angies bil när vi kom tillbaka, en aning snö

Ungefär 40-50cm snö

SÅ, nu har ni allt ni behöver. Det finns mycket mer häftiga bilder, så ni som vill se dom får komma och hälsa på.

LONDOOOOON BABY!

Vill bara informera alla er att jag far till London nu inatt kl. 01.30. Eller jag far hemifrån då. Flyget går 8 i morgonbitti.
WOHO, fan va kul! See you suckers!

Lista.

Den här listan har jag stulit från min kära vän Angelica (en f.d Sibakassörska).


När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar. Bara ett. Det är inte så lätt som det verkar!

1. Var är din mobiltelefon? Nattduksbordet
2. Var är din (o-)äkta hälft? Datarummet
3. Ditt hår? Hästsvans
4. Din mamma? Världsbäst
5. Din pappa? Händig
6. Det bästa du vet? Film
7. Din dröm inatt? Inget
8. Din dröm/ditt mål? Lycka
9. Rummet du är i? Sovrummet
10. Din hobby? Film
11. Din skräck? Jagad
12. Var vill du vara om 6 år?
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad du inte är? Pigg
15. En sak du önskar dig? Hus
16. Var du växte upp? Bandsjön
19. Det sista du gjorde? Åt
20. Dina kläder? Fina
21. Din TV? 50"
22. Ditt/dina husdjur? Katter
23. Din dator? Vaio
24. Ditt humör? Glatt
25. Saknar någon? Nej
26. Din bil? Forrd
27. Något du inte har på dig? Smycken
28. Favoritaffär? Indiska
29. Din sommar? Härlig
30. Älskar någon? Ja
31. Favoritfärg? Gul
32. När skrattade du senast? Igår
33. När grät du senast? Fredags

Jag grät inte till Idol, tror det var Greys Anatomy. Om 6 år vet jag inte var jag vill vara än, är för ung för hus och kids, men kanske ett schysst jobb med bra inkomst, ni vet... livet rullar på bra liksom.

Hamsterhjulet...

Vilken skitledighet! Har inte gjort ett skit idag. Legat i sängen hela dagen och halvsovit, ville fara på IKEA en sväng, men Patrik vägrade. Måste börja julhandla lite till lägenheten, tänkte att det hade varit perfekt idag, men icke. Så nu ska jag försöka komma på nåt att äta och sen försöka sova, för att sedan kliva upp och jobba, yeei! Fan vilket underbart roligt liv jag har alltså. Ugh!

Har iaf fått reda på dom viktiga datumen nu, så nu behöver jag inte fundera på det längre.

Såg en bra film igår, Burn After Reading. En komedi/crime-film, med Brad Pitt och George Clooney bl.a. Den handlar om ingenting och är riktigt rolig. Se den!



Not shaken nor stirred.

Idag, om några timmar ska pappa komma och hjälpa mig med bilen, får se om vi lyckas något vidare. Sen ska jag följa med Angie till stan och växla pengar till våran kommande London-resa. Längtar som ett as.
På jobbet har vi fått in ett demo på en massagematta som man spänner fast på exempelvis en skrivbordstol, den är inte lite skön att sitta i om man säger så. Vi lär dock inte få behålla den särskilt länge om jag känner Siba rätt. Men, men... Jag njuter så länge den finns där.

Ska träffa Tea på Onsdag, ska bli superkul. Var ett tag sen nu, men det är så skönt att hon bor hemma nu, så man får träffas när man vill och har tid. Vi ska traska lite på staden och fika lite. Kanske dricker jag min första kaffe på café?!

Var på nya Bond-filmen i torsdags, Quantum of Solace. Den var jättebra och sjukt snygg, tyvärr måste jag varna alla gamla Bond-fans att han inte säger "My name is Bond, James Bond" och heller inga gadgets eller "shaken not stirred". Personligen har jag aldrig gillat Bond-filmerna, men dom två nya är bara hur grymma som helst. Satt, dom är perfekta för er som gillar action rätt igenom och det är ingen dålig action.

Tack för mig!


Grattis Obama!

Okej, klagomål på min uppdatering. Jajaja, jag har inte orkat och heller inte känt någon motivation till att skriva, där är anledningen.

Vad har hänt? Upptäckte ett till fel med bilen. Låset på förarsidan är sönder typ. Pappa ska hjälpa mig fixa det, får se om vi lyckas. Annars får jag väl bara vänta ut vintern och hoppas det går till sig när det blir varmare...kul!
Annars då? Har fått små taggar fulla händerna pga att jag köpte små kaktusar som jag planterade om i små krukor. Det är inte enkelt att plantera om en kaktus, believe you me.
Mer då, Angen och Micke ska bli föräldrar! Stort grattis till dom! 

Vad gjorde jag under Halloween då? Ja, ingenting faktiskt, men dagen efter såg jag The Wicker Man för att kompensera. Den var bra, Nicholas Cage i huvudrollen. Se den, thriller.

Det var ungefär det som hänt sedan sisten. Nu är jag ledig två dagar, så det blir kanske bio imorgon om jag har tur.
Hejdå!


Nu kanske det blir en liten förbättring iaf. Grattis Obama!