Reduktion och bröllopshår

Hoho!
 
Guuuud vad trött jag är idag, alltså det är inte ens kul!
 
Sov noll timmar inatt, trots avslappningsförsök till tusen. Jag har ju börjat räkna i huvudet i några veckor nu och det har verkligen fungerat... Men inte igår. Så det resulterade i att jag inte fick någon sömn och sedan iväg och jobba klockan sju, fy tusan vad opeppad jag var! Men det gick ju, men när jag kom hem la jag mig och vilade i en timme... Hjälpte inte så mycket.
 
Jag lagade en god middag istället, det blev lammrostbiff, råstekt potatis och en rödvinsreduktion. Jag gjorde en reduktion för första gången, men jag blev inte nöjd. Smakerna blev jättebra, mycket mustigt... Men fick inte till tjockheten, den blev bara "skyig". Jag lät den puttra på svag värme skitlänge, men det ända som hände var att "skyn" försvann mer och mer. Jaja, bättre lycka nästa gång då, fast jag vet inte vad jag skulle gjort annorlunda? Någon som är grym på reduktion? Tips till mig tack!
 
Sedan undrar jag om det är någon där ute, som har tips på någon som är grym på att göra annorlunda flätor? Tänk bohem-stil, slarvigt men genomtänkt. Och även någon som är grym på att sminka! Jag känner att jag behöver ha någon som jag litar på och jag vill helst göra en provomgång snart isåfall, så att inte alla är uppbokade när jag bestämt mig. Så tipsa mig där med! Kanske även ska tillägga att jag inte är villig att lägga massor med pengar, just för att min hårbudget inte ska överskrida igen.
 
Ungefär såhär!
 

Inbjudningarna

Hej hej!
 
Nu är jag ledig igen, några dagar.
 
Veckan kommer bestå av pluggning, spinning och jobbhelg. Jag har redan varit på två spinningpass denna vecka och fortsätter tills helgen. Känner mig redan starkare och har fått lite bättre kondition, så snart så kanske man tappar något kilo.
 
Idag hade vi en kul dag, tycker jag iaf. Jag, Patan och André (Patis lillebror) åkte till Birsta och åt lite lunch, sedan gick vi och lämnade tillbaka papprena, som jag köpte till inbjudningarna (dom hade för hög uppsugningsförmåga, så färgerna bleknade). Vi åkte upp till tryckeriet som ligger vid Enjoy bowlingen och kollade om dom hade några fina papper att sälja till oss, för såklart så finns det fan inga papper att köpa i hela jävla Birsta... OCH det hade dom, så vi fick några prov-ark först, för att testa på innan vi bestämt oss. Så vi tog med dom upp till Patriks jobb (Mittmedia Print) och skrev ut våra inbjudningar och dom blev sååå fina! Vi åkte ner igen och fick med oss en stor lunta fina papper och det enda dom ville ha som betalning är en bulla, haha! Så imorgon ska vi fara tillbaka och fixa "viket" i papprena och bjuda på bullar. Så härligt att träffa på genomsnälla människor!
 
Dagens spinningpass, jobbigt som tusan, men det gick bra!
 

Where is my mind?

Tjoho!
 
Ledig helg, sweet!
 
Igår var jag och körde ett spinningpass och efter det ett corepass, för första gången på typ ett år. Det kändes kan jag säga, magmusklerna är helt borta! Så nu måste jag verkligen träna upp mig, inte konstigt jag har ont i ryggen konstant. Jaja, det ska jag bli bättre på.
 
Patrik skulle trycka våra inbjudningar igår, men såklart så glömde han papprena hemma, fast jag sa till honom innan han skulle på jobbet. Jag hoppas han tar med sig dom idag iaf...
 
Ikväll kommer tjejerna hit och ska mysa lite, så det blir väl en massa gotta och kanske Mello och någon film.
 
Jag måste bjuda på en favvolåt just nu.
 

Math, not my cup of tea

Halloj!
 
Oj, vad veckan har gått fort alltså!
 
Idag slutade jag tidigt från jobbet, så jag tog en sväng in på Birsta för att hitta papper till våra inbjudningar...
Rena rama djungeln! Jag letade på Panduro först, men dom hade såklart slut på vita papper... Så jag gick vidare till Akademibokhandeln, där hade dom vita papper! MEN, då hade dom inte tillräckligt många ark, så jag blev tvungen att åka därifrån tomhänt. När jag kom hem, berättade jag för min blivande, att det inte fanns så många papper som vi behövde, till alla våra inbjudna... Då säger Patan att jag har räknat fel! Jag kan ju inte köpa exakt så många papper som vi har inbjudna, dom är ju i par dom flesta! Hahaha, jag orkar inte med mig själv och min matematik. Så nu ska jag tillbaka imorgon och köpa rätt antal papper, som faktiskt finns!
 
Ikväll har jag varit produktiv och pluggat klart en kurs, så nu ska den skickas in imorgon, känns skööönt! Så, nu kör vi på ny kurs igen.
 
Jaja, hörs då!
 
Här har ni en pågående moodboard, som jag pysslat på ikväll.
 

Bröllopsbestyr

Tjena hurrni!
 
Nu kör vi ett inlägg tycker jag, det var ett tag sedan.
 
I fredags var jag på bröllopsmässa på Knaust inne i stan. Jag trodde det skulle vara mer än vad det var, men det var rätt litet faktiskt. Jag fick ett par goodiebags med mig och var med på några tävlingar, men mer än så blev det inte för mig. Jag har ju redan bokat upp det mesta, så det blev liksom inte relevant. Fast jag tog några rabattkuponger på naglar och sådana saker.
 
Sedan har jag haft ett rätt stort problem med budgeten. Nämligen min hårbudget, som jag hade satt på ca 3500kr. Den hade överskridigt med ca 6000kr, så det var bara att börja fundera på andra lösningar. Anledningen är att jag vill ha löshår insatt, för jag tänker ha en lång fläta och då vill jag inte ha mitt tunna, axellånga hår. Men det skulle då kosta mig ca 5500kr att sätta i, färga och klippa in. Det ingick inte i själva bruduppsättningen, så om jag räknar lite lätt på hur mycket allt skulle bli, så är det... Hår och makeup 3200kr, löshår 5500kr och inte nog med det så ska jag ju färga mitt eget hår och klippa det innan vilket är ytterligare 1300kr. Så nej, det gick inte!
 
Så nu har jag efter lite efterforskning hittat en tjej som kan fixa mitt hår med löshår, inklippning, frisyr och makeup för ca 2300kr allt som allt. Så nu har jag alltså fått tusen kronor billigare än bara själva bröllopsuppsättningen och makeupen! Helt sjukt! Så jag ska boka av min gamla tid hos min frisör och köra på denna tjej istället. Så fick det bli, men det känns jätteskönt! Och Patan slapp bli vansinnig, hähä!
 
Btw, inbjudningarna är färdiga nu...
 
Goodiebags från mässan