Hej förkylning

Hallåj!

Bloggar från sängen med mobilen just nu. Jag har nämligen gått och blivit förkyld! Jag har inte varit sjuk på ett år, men nu av någon anledning slog det till. Förmodligen för att jag ville börja träna på gym igen... Man blev straffad för det.

Jävla ögon som rinner och snornäsa. Jaja, bara att vänta ut skiten. Ska ägna dagen åt plugg iaf.

Hoppas ni får vara friska iaf.




Ho-ho-ho-hoooockeyfrilla

Hallå!
 
Inte lika produktiv dag idag som igår...
 
Jag fick klä ut Patan i hårförlängning, höll på att dö av skratt när jag fixade hans fina hår. Han sa att han ville ha en hockeyfrilla, vilken tur han hade att jag hade lite löshår liggandes i en låda. Riktigt fräsigt alltså...
 
Annars har jag bara varit ner och tränat med arbetskamraterna, gick bra och svetten lackade.
Jag har inget vesäntligt att skriva just nu, så ni får klara er med detta idag...
 
Gillar ni Patans hockeyfrilla? Han vill ha en på vår bröllopsdag...
 
 

Yes, I did it!

Hoho!
 
Jag har haft en sådan skön dag idag!
Fick äntligen åka till frisören och fixa mitt hår, som vuxit som ogräs under jul (inte mig emot). Denna gång körde vi på en naturlig ombré med ljusa toppar och mörk botten. Jag tycker det blev jättesnyggt! Jag berättade för Lina (min frisör) att jag och Patan ska gifta oss och att jag ville att dom skulle fixa mitt hår och make-up till bröllopet. Det ville hon såklart, så nu har jag bokat in det. Det ska bli sååå kul att få gå dit och göra konsultationen till sommaren och få visa mina idéer inför den stora dagen. Hihihi!
 
Efter besöket på salongen, så gick jag in till stan och hämtade ut våra ringar som äntligen blivit färdiga. Dom passade perfekt! Jag var lite orolig över att jag tagit en för liten storlek, men den passar verkligen kanon!
 
Sedan åkte jag med min boss och mötte upp våra kompisar på Etic och så körde vi ett hårt cardio-pass. Fy farao, vad slut man blev! Sjukt skönt, så nu ska vi verkligen gaska upp oss och bli tränade igen. Har fått så ont i ryggen på senare tid, så nu måste jag verkligen börja ta hand om gammkroppen.
 
Näe, nu ska jag käka något, blev plötsligen svinhungrig!
 
Här har ni före- och efterbilder på mitt hår, men det är lite ljusare i verkligheten. :) (Bild lånad av Salong Barock's instagram)
 

Nystart?

Heeej!
 
Nu så, nu är jag ledig i tre dagar!
 
Jag ska plugga tänkte jag, och imorgon ska jag även till frisören och bli fin i håret. Då ska jag boka bröllopsfrillan medan jag ändå är där. Hihihi!
 
Nu är det iaf bestämt, jag ska skaffa nytt gymkort, men nu blir det Etic denna gång. Alla mina kompisar är där och gymmar, så det blir byte igen. Jag gillar att byta gym då och då, för omväxlingens skull. Så det ska bli kul, en nystart. Hoppas jag kan bli lite fit iaf, innan bröllopet.
 
Näe, nu ska jag få hemgjord spaggetti, med carbonarasås till. Mums!
 
Har lite dåligt med bilder just nu, så webcamen får duga.
 

Insomnia... Go fuck yourself!

Tjenis!
 
I got a big problem! Min fucking insomnia! Jag har alltid haft problem med att somna när jag börjar tidigt på mornarna, men nu har det eskalerat. Jag funderar sjukt hårt på att fixa insomningstabletter. I ca två veckor har jag sovit 2-3 timmar varje natt och igårnatt sov jag noll timmar... Alltså vafan! Men jag var så sjukt utmattad av allt icke-sovande igårkväll, så jag somnade i tid och sov faktiskt åtta timmar, det var såååå skönt. Trött som ett arsle när jag skulle kliva upp dock. Men jag har ju uppenbarligen någon slags spärr i huvudet, som jag inte vet hur jag ska bli av med? Hur ska jag lyckas varva ner och somna? Jag är alltid trött när jag går och lägger mig, men jag kan ändå inte somna.
 
Patan han kan typ tänka att han ska somna, sen somnar han direkt. Hur fan då?! Han säger "Tänk på svart"... Ooookej? Jag tänker svart, svart, svart... Men det slutar alltid med att mitt huvud skriker "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGHHHHH"
Fattar inte?!
 
Så alla ni som har liknande problem, hilfe!
 
Less, nå jävulskt!
 
 

Tare lugnt

Hoho!
 
Kör försiktigt alla ni som måste ut på vägarna, inte skoj nu eller! Sjukt mycket olyckor på dessa snödagar. Igår när vi åkte till Birsta en sväng på kvällen, så kom man knappt ut på motorvägen, för det var så halt underlag. Gick inte att gasa upp, för bilen började slira som fan... Scääääry!
 
Jag har iaf pluggat idag, som jag skulle. Sen lagade jag god mat till middag, det blev Quesadillas... Inget speciellt liksom, men kul förändring på tacos så att säga. Jag drog inte fram dammsugaren, istället tog jag ett bad. Skööönt! Nu ska jag titta på en serie, sen får jag se om jag pallar sätta mig en liten stund till med plugget.
 
Men hade så bra, trevlig helg för er som tar helg... Själv börjar min jobbvecka imorgon.
 
Bjuder på en random bild... Nyår hos Micke och Angen. Jättetrevlig kväll!

Fredag = Slut på helgen

Hej på er!
 
Idag är sista lediga dagen innan jobbhelg, så jag måste försöka få ut så mycket som möjligt av denna dag. Så idag ska jag plugga rätt mycket, äta något gott till middag och kanske dra fram dammsugaren... Kanske!
 
Nu är julen undanplockad här hemma, det är så sorgligt! Det ekar tomt här! Allt känns dystert och kallt... Måste liva upp hemmet nu. Jag skulle ha kunnat ha jul i lägan i säkert minst en hel månad till, om inte mer. Jag tror jag måste gå igenom alla inredningssidor på nätet och beställa hem lite grejer, så jag blir glad igen. Behöver fräscha gardiner till vardagsrummet och sovrummet. Jag får se vad jag kommer över.
 
Nu ska jag ta mig i nackskinnet och börja plugga.
Hörs sen!
 

Åååh, ni får ta del av en gammal bild på mina älsklingar Ebbe och Sigge. Nästa månad har Sigge varit borta i ett helt år, kan inte förstå det!

Bröllopstårtan

Tjenis!
 
Det bara fortsätter att snöa...
 
Idag har jag sovit ut, somnade rätt tidigt igår och vaknade rätt sent. Så det var skönt, trots att jag har en jobbig huvudvärk just nu. Jag ska hem till mojjan idag och äta lite mat och träffa Sven-Ivan, min farbror. Det blir kul!
 
Just det, idag så bokade vi konditorn som ska göra vår bröllopstårta! Henne ska vi träffa i sommar, för att bestämma smak och hur den ska se ut, spännandeeee! Vad finns kvar på bokningslistan nu då? Hmm, det är floristen, om vi vill ha någon som ska sjunga på vigseln och frisören. Tror jag... Haha!
 
Näe, nu ska jag ta och äta något och sedan hoppa i duschen.
Hej så länge!
 
Bild lånad av Linda Lomelino
 Bild lånad från Google, vet ej vems

Fick inte handla idag

Tjo!
 
Ja, då har man suttit och pluggat nästan hela dagen...
 
Jag tog en paus emellan och skulle ta tag i middagen tänkte jag. Men när jag gick upp på Dompan, så står det att det är stängt där pga rån. WTF! Så det var ju bara att gå på Allamanda och köpa middagen där istället, synd om mig! Höhö!
 
Men rån alltså, fan vad läskigt! Hoppas att alla är okej, sånt där kan ju sätta sig psykiskt alltså. Sen att jag var uppe där och strosade när killen faktiskt hann undan... Hua! Ringde Patan direkt när jag kom hem.
 
Nu ska jag och Ebbe mysa i soffan och titta på lite serier.
 
 
Såhär såg det ut (bild lånad av Viktoria Carlson)

Bloggar från mobilen

Hej hej!

Testar att blogga från mobilen just nu.

Idag kom ju vintern på riktigt! Men det är ljust iaf. Jag har inte kommit igång än med dagen, så jag ska ta mig en tallrik lasagne nu och sedan sätta igång med plugget.

Sen har jag ångest över att plocka undan julen. Tyckte inte jag hann med som jag skulle och helt plötsligt var det över. Älskar mysljuset från alla stjärnor i fönstrena och granen. Hua, någon mer som älskar julen som jag?

Näe, nu är det dags att göra ett ryck.
Ha en fin dag!





Sjusovarn Pat...

Svamplasagne

Tjenare!
 
Jamen, hurni! Tre kommentarer är ju bättre än ingen. Haha!
 
Idag har vi haft lite besök av både Anna och Isadora, sedan även Svärmora. Vilket mys! Fick en present av Svärmora också, en liten sockerströare och även semlor, mums! Jag har även lagat en hemgjord svamplasagne (recept från Udda Tapasbar), även hemgjord pasta. Väntar på att den ska bli klar, hoppas den blir lika god som på Udda bara.
 
Inget nytt på bröllopsfronten idag, jag väntar på svar från konditorn än. Men snart kommer våra ringar hem, jag längtar!
 
Okej, det blev inte så kul inlägg idag, men vafan! Bättre ett inlägg än inget alls.
 
Nu ska jag göra lite sallad till maten, vi hörs!
 
Isadora sitter i Ebbes lilla säng och leker med Patrik. Hon älskar att busa med Patrik! :D

Spikat fotograf, check!

Hej hej hej!
 
Idag är jag en trött chey! Sov som vanligt endast tre timmar, eftersom jag började tidigt och insomniaspärren slår in då. Måste verkligen hitta ett sätt att varva ner innan jag ska lägga mig, några tips?
 
Annars så blev det som sagt jobb, sedan slutade jag tidigt. Så det var bara att åka hem, byta om, och ta med Issa på en åktur hem till Vicky. Vi satt bara och gosade med kattungarna, hehe! Men fasen vad trött jag blev, somnade hemma en liten stund innan maten.
 
Idag har vi iaf spikat vår fotograf till bröllopet, det känns superbra! Vi bokade en halvdags fotografering, så hon kommer vara med och fota brudens (det är jag, hihi) förberedelser, porträtt och vigsel... Ca 5-6 timmar. Skitakul! Sedan håller vi på att prata med konditorn som ska baka tårtan, vi hoppas verkligen att vi får den konditor vi vill ha. Sedan är vi i full gång med inspirationen till våra inbjudningar, vet på ett ungefär hur vi vill ha dom, men inte riktigt klart än. Trodde inte Patan brydde sig så mycket om något med planeringen, men han smyger runt och letar inspiration till olika saker och kommer med roliga idéer, så det känns jättekul!
 
Imorgon väntar plugg, som resten av veckan.
Ps. Jag blir glad av trevliga kommentarer. Tråkigt att ha noll till en kommentar fast det är så många som tittar in.
 
 
Dessa småttingar myste jag med idag. Älskar dom!

Myshelg

Hoho!
 
Igår hade jag en mysig kväll med Issa. Vi käkade god mat på E-Street, jag åt hjort och Issa tog oxfilé. Vi kunde inte motstå milkshakesen, så det blev en varsin till efterrätt. Mums! Sedan blev det nyaste Paranormal, har sett alla hittills, så denna var ett måste. Dock inte skitbra... Men är någon av dom verkligen det? Inte enligt mig, men man brukar bli rätt så rädd. Jag blev bara rädd två gånger på den nya, så den var väl inte sååå bra. Men det var mysigt att gå på bio, så jag är nöjd ändå.
 
Idag har tjejerna varit här och tittat på frieri-filmen. Vi käkade lite lunch och tittade på filmen, brudarna fällde några tårar, hehe. Sen satt vi mest och pratade om hur bröllopet kommer vara och sådär, väldigt kul tycker jag. Jag längtar som en dåre!
 
Det jag och Patan diskuterar mest just nu är maten... Det är verkligen svårt att komma på något som känns både gott och passar temat. Men vi är väl lite på väg iaf.
 
Milkshakesen vi drack igår... Sooo good!
 

Kalas

Tjo!
 
Nu sitter jag och Ebbe i soffan och myser lite. Vi var iväg och firade Vendela som fyller 9 år idag, fick kaffe och gott fika! Det är mycket roligare att vara barn alltså! Alla roliga saker och fina kläder, finns ju fan inget kul till en vuxen. Kläderna vi har är ju typ bara i svart och vitt. Tacka vet jag färgglada, galna leggings... Men sånt hittar man bara på barnavdelningen. Är det ingen cool egen företagare som har lust att börja sy upp ascoola leggings, med inspiration från barnhyllorna?! Jag skulle köpa direkt!
 
Näe, nu ska jag börja ladda inför dejten med Issa, god mat och bio, vilket mys!
 
Ha en trevlig kväll!
 
Ehm... Ja... Näe, jag vet faktiskt inte.
 

Lämnat in ringarna

Halloj!
 
Nu är det strax natta här för mig. Klockan börjar bli mycket nu igen...
 
Idag var vi och lämnade in våra ringar för förminskning. Jag provade min storlek ännu en gång för säkerhets skull, men det kändes bra. Så nu sitter vi här utan ringar i cirkus en vecka då. Känns knepigt nu när man haft den varje dag sen i julas. Men snart får jag den, finare än någonsin.
 
Imorgon blir en fullspäckad dag av skoj, först ska vi på kalas och fira Vendela som fyller 9 bast! Sedan ska jag äta middag med Issa på E-street (inte varit där än, så det blir kul) och vi avslutar inte dejten där, utan det blir en rysare på bio efter middagen. Så det ser jag fram emot!
 
Näe, nu blir det natta!
 
En bild på min göttiga lurre, från Seastreet Sushi Bar.
 

Vigselförrättare bokat

Tjena hallå!
 
Hela denna vecka har mina sovtimmar bara försvunnit! Jag har gått och lagt mig i tid, men sedan legat helt vaken och pigg fram tills fyra-halv fem, sedan klivit upp kring sex för att åka iväg och jobba. Det är hyfsat irriterande och jobbigt som fan att bara sova 2-3 timmar varje natt! Man tror man ska bli trött efter någon dag, men jag har somnat typ tio minuter vid 22-tiden, sedan varit vaken... Hyfsat lurad!
 
Idag blev det jobb på morgonen/förmiddagen och sedan for jag hem till farmor och fikade, för hon fyller år idag. Alldeles nyss så bokade Patan in vår vigselförrättare till vårt bröllop, så nu är det bokat för ett riktigt bröllop i alla fall! Så även om vi inte hittar kläder eller tårta, så är det i alla fall säkert att vi kommer bli gift. Det känns bra! Jävligt bra!
 
Så nu är det bara att börja skriva inbjudningar och leta roliga saker till bröllopet. Kuuuul!
 
Tänk att JAG ska bli gift!
 
 
 

Fest och vigsel bokat

Hej hej!
 
Nu börjar det kännas att vi faktiskt ska gifta oss! Idag var vi nämligen och bokade vår vigsel och fest. Allt känns helt perfekt och väldigt oss. Lokalen är huuuur fin som helst och det finns många fina platser där att ha vigseln, spännande värre!
 
Imorgon ska vi ringa och boka vår vigselförättare och sedan är det bara fotograf och frisör kvar att boka. Resten (som tårta, kläder, blommor etc.) är sånt man kan göra närhelst. Jag har skrivit ut en checklista för säkerhets skull, så vi inte glömmer bort saker efter vägen. Så själva bröllopet är i princip färdigbokat, känns jätteskönt!
På fredag ska vi lämna in ringarna för förminskning.
 
Än så länge håller vi budgeten.
 
 
Här var man smal och fräsch, tärna på Angelicas bröllop för några år sedan.
 
 
 
 
 

2014, väldigt välkommet

Hej hej!
 
Årets första blogginlägg!
 
Nyårsafton spenderades med goda vänner, vi var hos Patriks kompisar Micke och Angen och hade knytkalas. Det blev en massa god mat, nyårsquiz och surrande. Patrik gjorde en häftig grej på 12-slaget... Han sabrerade vår champangeflaska OCH klarade det på första försöket! Det var nog det coolaste av det coolaste! Sedan ville Erik att han skulle prova på hans också... Och klarade det direkt igen! Helt otroligt, haha!
 
Men nu är det nytt år och i år ska vi gifta oss! Gud, vad spännande och roligt! På onsdag har vi bokat en tid med dom som har lokalen vi vill vara i, så förhoppningsvis får vi det datumet vi vill ha, sen är det bara att börja jobba på inbjudningarna. Ringarna ska även förminskas, så dom hoppas vi få i vägskickade denna vecka. 
 
Hehehe, jag lever lite på rosa moln just nu, känns det som!
 
Bilderna från julafton.