Perfekt morgon

Tjohoooo alla läsare!

Vilka härliga dagar vi haft nu alltså, jag är helt till mig! Superbra humör och livet känns skithärligt tack vare sommarvärmen. Bara 2,7kg kvar till mål dessutom.

Jag har ju såklart lyckas bränna mig i solen, men det krävs inte många minuter för att jag ska lyckas bli röd. Ska försöka bättra mig med att smörja in mig. Snart ska jag jobba, sedan bli det en promenad med baby i det varma vädret.

Jag började min morgon på ballis med jordgubbar och grädde, just to set the mood.

Mums, jordgubbar med vispad grädde och en aning vaniljsocker, nyttigt och gött!


Älskar sommaren

Hej hej!

Vilka sköna och fina dagar vi haft i veckan! Hoppas det fortsätter såhär, då har vi snart sommaren här. Jag och Patan har varit ute och gått varje dag nu i en veckas tid och innan dess har jag varit ute själv och gått i ca en och en halv vecka. Känns jättekul att karln stöttar mig och hänger på, både med motion och maten. Så nu går det mycket lättare att vara utan fika och gotta. Första gången på nio år som han faktiskt vill motionera frivilligt, haha!

Tredje veckan utan karra och skit. Nu har jag iaf inget sug, tack gode Gud! Vi gick en långis idag på 7,84km, men nu har man fått upp flåset lite så nu går det grymt mycket fortare att gå.

Näe, nu ska jag plugga lite, snart klar med kursen!

Patrik tyckte att hans älsklingar skulle göra honom sällskap till middagen. :)


Hamburgers

Tjenis!

Idag har jag varit ledig och det firade jag med att sova som fan! Jag vaknade inte förrän halv tolv på dagen. Jag hade iofrs inte sovit särskilt mycket natten innan, så man tog väl igen sig då.

Jag har nog inte gjort så mycket idag, eftersom det var eftermiddag helt plötsligt, men jag tog en prommis runt Östrand och handlade lite på jobbet. När jag kom hem gjorde jag i ordning hemgjorda hamburgare och även hemgjord hamburgerdressing. Blev en god sallad till, men inga bröd. Lchf-style!

Och fan så gott det blev!

Sitter och väntar på att grillen ska bli klar.


Står man och grillar burgers on the Middlestreet liksom ba!

Efter maten tog jag, Patan och André en långprommis och njöt av det sköna vädret.
Näe, nu vette tusan, men jag borde göra klart sista uppgiften så jag kan skicka in kursen någongång.

Lite nytt i köket

Nytt inlägg såhär på natten.

Fick ett ryck och fixade med min nya gardin som jag beställde från Jotex när dom hade superrea på hissgardiner (alla hissgardiner 49,90kr!). Det jag inte fattat när jag köpte denna var att jag trodde man kunde trä den över en gardinstång som vanligt... NEJ! Det var en sån här jävel man måste sätta in en trästav längst upp och sedan skruva in små krokar som man sedan hänger upp i andra små krokar i själva fönstret direkt. Så jag sprättade först upp gardinen så jag kunde trä den över gardinstången och började hissa upp den... Då dras hela jävla gardinen åt vänster! Dumma jag tänkte inte på att gardinen var tvungen att ha igensydda sidor för att inte glida runt när man hissar den!

SUCK! Det var bara att ta ner den och sy igen den igen, trä in träpinnen och sedan göra egna ringar utav ståltråd för att kunna trä över gardinstången och slippa skruva upp en massa krokar överallt. Men fick till det efter mycket om och men.

Resultat:

Fin rosa hissgardin, endast 49,90kr, man ser knappt ståltrådsringarna! :D


Glömt att visa att jag har hyllor i köket nu, var ett tag sedan vi satte upp dom dock.


Vi har en fläkt också! Hehe, också ett tag sedan vi fixade det. Hittade den på fynd på IKEA, splitterny oanvänd för en tusing! Rena rama kapet, den går på nästan 2500kr annars!

Duktig ibland

Tjoo!

Nu har jag varit duktig i två veckors tid, med att inte äta karra m.m. på vardagarna. Jag har utsatt en ätardag i veckan, tills dess att jag nått mitt mål - Att gå ner ytterligare 3-4 kg. Första veckan var en pina! Andra veckan har gått tusen gånger lättare. Jag har även varit ute och gått varje dag, ca 6,5-7 km. Tränat på gymet en dag, då det regnade. Jag äter heller inga kolhydrater och jag trodde det skulle bli svårt att hålla den kosten eftersom karln äter sånt, men han har valt att inte heller äta det. Så det går skitbra, vi har inte saknat det än. Senast jag vägde mig hade jag gått ner 1,5 kg, men jag vill då gå ner ytterligare 3-4 kg.

Idag har man ju ätardag då, så jag hade bestämt att vi skulle käka på Stekhuset, för jag har varit så sjukt sugen på deras knäckflarn så himla länge nu! Jag åt tunnbrödkorg med skagen till förrätt, oxfilé med bearnaise- och murkelsås till varmrätt och kaffe och flarn till efterrätt, muuums! Nu blir det filmmys och lite gotta till det.


Jag och min lilla fis Sigge.

Caught in the act så att säga, hyfsat snygg när man tuggar febrilt.

Vaaarmt och skönt

Men verkligen härlig dag idag alltså! Sol och värme, det är livet det!

Det blev en skön sovmorgon istället för sjukgymnastiken, dom ringde imorse och sa att min sjukgymnast var hemma och VAB'ade. Men armen har ju inte direkt blivit bättre sen sist och det är ju tyvärr ett jädrigt dåligt tecken. Jag som varit ledig i fem dagar också, så jag hade verkligen hoppats på att vilan skulle hjälpa, men nej. Har ont, ont, ont.

Patrik och jag tog oss en långprommis och mätte vägen jag brukar gå, det var ca 6,4km. Vi gick en extra sväng också, så det blev nog en 7 km sammanlagt. Idag spurtade vi lite intervaller i Tallnäs, efter lyktstolparna... Det gick bra, lite varmt bara.

Annars blev det en rätt slö dag idag, åkte på Ica Maxi och handlade lite. Sett lite serier, tja inte så mycket faktiskt. Imorgon ska jag jobba en stund, sedan blir det Zumba med mamma och Angie på Hälsohuset, skooooj!

Natti!

Patan äter Räksallad, med vitlöksfrästa champinjoner och kräftstjärtar.

Min sallad, utan champinjoner (jag älskar svamp, men jag vill inte föräta mig).


Hyfsat skön dag

Idag blev en riktig utedag!

Jag gick ut klockan halv två på min långprommis, superskönt i det varma vårvädret. Jag gick min vanliga runda, som idag endast tog 1 timme. Så nu har man ju lyckats dra den 20 minuter snabbare än första gången, nice! Körde två små spurter också i uppförs. Såg att jag fått sms av Patriks syster Helly att hon ville gå till lekparken vid skolan. Så jag hängde på henne och Noelia dit, sedan gick vi en runda runt örnen, så det blev en extra prommis för mig. Jag var hemma strax efter fyra, så skönt väder!

Jag har iaf gått ner ca 1,5kg på en och en halv vecka iaf. Har som mål att jag ska ta mig ner ett kg i taget, för att inte bli obstinat. OCH jag har bestämt att jag bara får käka godsaker på lördagar en tid framöver, tills jag nått vikten jag vill ha, det är ca 3-4kg bara. Den här gången ska jag klara det! Måste stå emot temptations!

Lite varmt idag med underställströjan under hoodien.


Slött som fan

Tjenis penis!

Idag har jag slöat rejält! Legat i sängen och läst hela morgonen fram till kl halv tre. Sedan tog jag tag i lite städning och tvättning, så nu är det rent här. Rätt så skönt att jag tog tag i det! Har tänkt att jag ska ut och gå också, men det blåser sjukt mycket och nu började det regna, jag har inga bra skor att gå i när det är blött ute. Ska se om vädret blir bättre, så kan jag gå en snabbis istället.

Blev sallad idag med till middag, fast denna gång blev det tonfisksallad.

Tonfisk Express med paprika, sallad, gurka, tomat, rädisor, kokt ägg och lite Rhode islanddressing.


Pluggdag

Jag har egentligen inget att meddela idag, så jag fattar mig kort.

Pluggat en massa idag, blev klar med svåraste uppgiften iaf. Så nu kan man köra järnet med dom andra uppgifterna. Andra uppgiften är så gott som klar den med, håller på att leta lite fina bilder till den. Patrik fick stå ut med mitt gapande över att Excel inte ville fungera som jag ville. Men det gick det med, han guidade mig igenom misären.

Har hunnit gå en långprommis på ca 7km inklusive två korta joggspurter. Ska väl försöka hålla något sånär med prommisarna nu hade jag tänkt, har även bokat ett pass Zumba på torsdag.

En bild på min middag kan ni få idag, det blev Baconsallad med aioli.

Baconsallad, inget avancerat... Bara bacon, sallad, gurka, tomat, riven ost och hemmagjord aioli.

Långtråkigt utan chips

Tjolahopp!

Har varit rätt effektiv idag, trots sovmorgon. Pluggade rätt mycket under dagen, sedan tog jag en långprommis på nästan 1 ½ timme. Käkade mat och sedan somnade jag en stund. Men nu slog det mig att jag har sjukt långtråkigt. Det beror på att jag alltid brukar bunkra upp med godsaker under helgen och nu har jag inte köpt något, för jag vill försöka bli av med sockersuget. Och vips så har man långtråkigt, inget att tugga på, inget att göra... Sjukt!

Jag ville gå på bio ikväll, men dom flesta är upptagna ikväll, det är ju trots allt lördag. Jaja, blir till att plugga lite mer istället. Hinner kanske klart en uppgift till om jag är riktigt effektiv.

Promenadklädd

Läsa inredningstidningar = plugga!


I'm the best

Shululuu!

Idag har jag ju varit och mördat armen på morgonkvisten. Det gjorde fasligt ont, haha... Det är inte ens förnamnet. Men jag led igenom det och nu hoppas jag att det ska bli ännu bättre efter detta. Jag har dock gryyymt ont nu, men jag brukar bli rätt mörbultat efterråt, det är ju trots allt stryk jag får därborta.

Såhär ser det ut efter man blivit misshandlad

Har suttit och klurat lite på uppgifterna till plugget, jag tror jag vet hur jag ska göra med allt nu, så det är bara att köra. Känns rätt bra. Tror jag kan bli klar ganska fort.

Jag köpte revben igår på Lidl, färdigmarinerade. Tänkte jag skulle göra i ordning dom idag då, till middag. Marinaden var väl ingen direkt hit, så jag förbättrade den med rätt mycket all around-krydda och en jävla massa bbq-sås. Förstekte dom lite innan jag stoppade dom i ugnen. Sedan tog jag ut dom ur ugnen efter ca en timme och JÄÄÄÄDRARNS vad gött det blev! Dippade dom i bbq-såsen också, det var så sjukligt gott alltså! Sparade några till sen också.

Ribs väntar på att bli klara

Muuuums, göttigt värre!


Dödsterrormaskinen

Tjabba!

Inget speciellt har hänt, så jag ska väl fatta mig kort. Imorgon är jag ledig, vilket egentligen betyder plugg- och städdag. Det ser ut som ett helvete här, men det braiga är att det inte är så mycket framdraget, så det kan gå fort ändå. Jaja... Imorgonbitti ska jag till sjukgympan och dödsterrormaskinen. Men någon bra är att jag faktiskt känner mig lite bättre i armen, det gör fortfarande väldigt ont, men inte alls lika ont som förra veckan. Hoppas verkligen att detta fungerar nu, så jag kan lägga amputeringstankarna på hyllan (har seriöst tänkt på att kapa armen, på riktigt! Tydligen finns det folk med amputeringsfetischism och därför får man inte amputera som man vill.).

Som sagt inget viktigt, inget intressant idag. Återkommer imorgon istället! Good night!

Dags att banta kan jag tycka...

Mitt nya liv

Idag slutade jag tidigt på jobbet, det hör inte till vanligheten kan jag lova! Så skönt att bara gå hem och ha hela dagen framför sig. Vad har jag gjort av dagen då? Inte ett skit! Haha...

Jag skulle plugga, men jag orkade inte. Jag skulle ta en prommis, men jag orkade inte det heller (gick ju iaf till och från jobbet, om det räknas?). Jaja, bättre lycka nästa gång. Det blev bara en massa mangaläsande och matlagning. Jag började ju mitt nya liv idag, höhö.

Jag ska försöka att bli av med sockerberoendet, men jag är inte säker på om jag har motivationen. Men ja, jag ska försöka, jag tänker inte förbjuda mig någonting... Då går det åt helvitti. Fast å andra sidan, säger jag väl detta till mig själv varenda måndag...

Godnatt med er!

HEEEEEMAAAAN!


Pluggapa

Jag lyckades läsa klart all teori i nya kursen, så nu kan jag köra igång med uppgifterna. Känns riktigt skönt att det gick fort med det. Nu hoppas jag bara att uppgifterna inte sätter krokben för mig, men jag ska köra järnet.

Patrik for inte till Kiruna igår, men han är hemma och jobbar istället, först i Fagga och sedan under dagen ska han till Metso. Imorgon ska han nog fara till Stockholm istället. Själv börjar jag 13.15 idag, så det är bara att börja peppa inför det.

Ska kolla med Patan om han vill ta en prommis ikväll innan solen går ner...
Oj, idag blev det bara dravel här, men skitsamma. Hörs sen då!

Trött idag


Lite frisk luft

Hej hej alla!

Sitter i soffan med lilla familjen. Har precis druckit en kopp kaffe och ätit lite paj. Idag har jag varit jättetrött hela dagen, men vi gaskade upp oss och tog en långprommis på ca 7,5 km. Kändes ruggigt bra och det var rätt skönt ute. Blev mycket piggare med lite frisk luft också. Jag har ju även ett tio-klippkort som måste användas upp på Hälsohuset, så det ska bli skoj att prova lite nya pass och sådär.

Näe, men vad mer... riktigt slö dag idag, så inget speciellt att förtälja för tillfället. Återkommer!

Litet idolfoto till er från mig


Kalas ikväll

Tjenis!

Snart dags att fara hem till Chris för lite kalas. Han fyller 30 till veckan, så vi ska fira honom ikväll. Kommer bli skoj, sålänge han inte tänker sitta och titta på sport hela jävla kvällen, då blir jag vansinnig.

Målade klart brorsans Iggy-målning idag, köpte en ram till också. Den blev riktigt bra måste jag säga, trodde inte jag skulle klara av det med färg, men det gick skitbra. Jag är nöjd och brorsan blev riktigt nöjd! Det kändes mest kul!

Såhär blev det:

Blyerts först.

Färdig, Andy Warhol inspirerat i akryl.

Inramad och påväg till lillebrorsan.


Avengers och Anime

Hallå!

Blev så trött igårkväll att jag inte orkade blogga om filmen. Vi var iaf och såg Avengers, som jag längtat efter så länge, jag älskar Marvel! Filmen var skitbra, actionfylld med lite komedi. Blev så himla positivt överraskad att det var Mark Ruffalo som spelade Hulken, Mark är en av mina favoritskådisar! Han var grymt bra of course. Filmen handlar om att Thors brorsa Loki från Asgård, kommer till jorden och ska försöka ta över hela skiten och få alla människor att lyda honom. S.H.I.E.L.D tar till hårdhandskarna och samlar ihop dom bästa soldaterna dom har, nämligen Hulken, Captain America, Thor, Iron Man, Hawkeye och Black Widdow. Tillsammans ska dom försöka rädda jorden, men först måste dom lära sig jobba i team.

Hehe, filmens handling låter ju fruktansvärt lame, men sjukt bra film faktiskt. Ni som älskar Marvel kommer helt klart digga denna.

Idag har jag varit sjukt trött, första dagen på hela veckan som jag kunnat sova ut! Klev upp vid tio och somnade lite när jag satt och pluggade också. Nu har jag precis gjort en Key lime pie, Patan ville också smaka. Sedan blir det mys till Fairy Tail och Naruto! Gud vad jag älskar dom serierna! Har börjat läsa mangan till Fairy Tail nu, helt hooked. Hahaha!

God kväll!

Göttigt värre!


Bio tonight

Men vilken sjukt trött dag jag haft hittills! Fick kliva upp tidigt och gå till vårdcentralen för att torteras. Gjorde mer ont än jag minns det. Har försökt slumrat lite hela dagen, men det har inte gått, så ögonen är hyfsat svidiga.

Snart ska jag och Patan iväg på bio med André och hans flickvän. Vi ska se Avengers, wiho! Som jag har längtat! Bloggar en minirecension sedan.

Jag syndade lite idag, det blev skrov till middag, men fan vad värt det var!

Näe, nu ska jag lägga på ett face. Vi hörs sedan!

Ha en trevlig kväll!


Ny frisyr

Tjoho!

Nu har äntligen bilen sommarskor! Gick ju skitfort, Patrik lämnade in bilen imorse och typ en halvtimme senare hämtade han den. Ja, jag vet att det går fort att byta däck, men jag tänkte att dom inte hade tid direkt... Väntetid så att säga. Men skönt att det är gjort iaf, pumpade däcken direkt efter jobbet också.

Haft gryyymt ont i armen idag, kunde inte ens vara kvar ute på golvet, så skickade ut Jayan istället. Dock så gör det sjukt ont att sitta i kassan också, men bära tungt är skitjobbigt för armen. Suck, blir så less på mig själv. Imorgonbitti är det dags för en painsession igen, HOPPAS DET FUNKAR!

Iaf, for direkt till frissan efter jag slutat och fick håret färgat och klippt. Jädrar vad nöjd jag blev!

Vad tycks?


Lyx-Tisdag

Tjoo!

Imorgon blir en skoj dag! Ska först lämna in bilen för däckbyte, har lagt om däcken på sommarfälgarna. Jobba några timmar, innan jag går på ledighet. But the best är att jag ska till frisören änteligen! Jag ska göra något skoj den här gången, vet dock inte själv än, men jag är grymt peppad på en förändring. Kolla in äckelutväxten jag odlat fram...

Fytti melvete, hade inga cash när jag egentligen skulle dit, men men.

Patan är äntligen hemma också, fick hämta dom imorse på tågstationen vid 8. André (Patans lillebror) kom hit efter jag jobbat, han ska sova över. Blev lyxmiddag idag, smörgåstårta!

Såhär ligger våra katter och sover:

Ebbe i Andrés väska och Sigge ba bré ut sig över hela soffan