Spännande grejer

Heeeey!
 
Vad gör alla i helgen? Hoppas på finväder. nu när man äntligen är ledig.
 
Jag sitter just nu och väntar på att vi ska åka iväg till Gårdsbutiken, för lite planering inför bröllopet. Spännandeeee! Sedan ska vi hem till mor och grilla hamburgare, om hon tycker vädret är okej förstås.
 
Det har blivit lite dåligt med träning denna vecka också, blev bara i måndags, och jag tror faktiskt inte jag hinner idag heller. Men ska försöka ta några powerwalks istället, det är ändå så himla skönt ute så. Spinningsalen är groteskt varm just nu också. Igår var jag och hälsade på hos Ante och Anna, grillade lite körvar och myste bara. Sedan for jag iväg med bruttorna på bio, vi skulle se en rysare. Det visade sig att rysaren var en thriller, men den var riktigt bra ändå. Väldigt spännande och sådär. Jag blev ju rädd några gånger också, så helt utan rysningar var den inte. Jag älskar att gå på bio, så det var en kanonkväll för mig. Men stort minus SF, ta tillbaka dom gamla snacksen P-RONTO! Dom nya smakar ju plast blandat med bacon! Och då tog jag faktiskt sourcream... Fy farao!
 
Jaja, nu ska jag äta lite och sedan pyser vi vidare. Ha en toppendag allihopa!
 
Selfie från igår. :D

Bröllopsplaneringen

Hej hej allesammans!
 
Bara sju arbetspass kvar, sedan går jag på en efterlängtad semester. Patrik har turen att jobba skift under sommaren, så han kommer vara ledig varannan vecka hela sommaren, ganska perfekt när man inte har semester att ta ut än.
 
I helgen som var, så var jag på fest med arbetskamraterna, vi hade skitkul! Så som sig bör, var man ju lite si så där, dagen efter. Men då for vi bort till FJ och Christina och hjälpte till med renoveringen (läs: Patrik hjälpte till och jag tittade på och snickrade igen ett litet hål i väggen, höhö).
 
Denna vecka har bestått och kommer bestå av jobb. Patrik har även bokat in en träff med vår vigselförättare, men det blir dock inte förrän i augusti. Det är väl dock inte sååå viktigt, mer än att vi ska gå igenom vad hon kommer säga och sådär. Vi ska ju sköta själva planeringen, som låtar och om någon ska sjunga eller så. Apropå det, är det någon av er där ute, som känner till någon som KAN sjunga, men som gärna gör det för ingen peng alls? Vi vill ha någon som sjunger och spelar en sång på vigseln, men vi känner ju inga som håller på med sånt. Tipsa oss gärna!
 

Annars denna vecka ska jag på bio imorgon, se rysare med tjejerna. Sedan ska jag och Pati till Gårdsbutiken på fredag, för att spika lite till planeringen. Det är nämligen dags att sätta igång med allt pyssel. Det ska bli kuuul!
 
Jaja, nu ska jag göra mig i ordning för en dag på jobbet. Vi hörs hurrni!
 
Jag bjuder bara på en gammal insta-bild. Har inte orkat föra över några bilder än...
 

Hallååå, bada någon?!

Hej hej!
 
Idag vill jag verkligen bada! Jag börjar jobba 16.45, men jag har ju ingen att vara med! Alla är antingen bortresta, jobbar, har nyfödda ungar m.m. Snyft!
 
Igår var vi ju och badade på kvällen, det var skitvarmt i vattnet och riktigt varmt ute. Hur skönt som helst. Åh, nu känner jag mig liiiite på dåligt humör faktiskt. Typiskt! Jag kan ju inte sitte inne en hel jävla dag?!
 
Vågar inte låna bilen våran heller, ifall inte Patrik fick till den ordentligt. Tröttsamt! Nu blev det bara en massa gnäll!
 
Ps. Alla ni som inte O.S.A't till vårt bröllop, ta och gör det! Även om man inte tänker komma. Det är viktigt.
 
 Igårkväll hade vi mys i Lilla Bandsjön.

Tårtan är bestämd

Hallå i sommarvärmen (ÄNTLIGEN!)!
 
Vilket toppenväder alltså! I love it! Ni kommer aldrig höra mig gnälla över värme, för den kommer så jädra sällan hit. Tål inte när folk klagar jämt, när vi fan har vinter i princip året om. Först klagar folk över mulet och kallt och så fort det blir värme, så håller dom på att dö. Näe, skärpning nu, gå in om det inte passar.
 
Jag jobbar dock varje dag, men jag hann bada igår och det var ju supervarmt i vattnet. Jag tror dock jag blir utan bad idag, för jag jobbar kvällen och kommer efter halv sju. Kanske ett kvällsdopp om Patrik orkar?
 
I måndags träffade vi kvinnan som ska göra vår bröllopstårta! Det gick jättefort, men inte mig emot. Vi skrev bara ett papper och kom överens om hur tårtan skulle se ut. Sedan fick vi med en kartong full med mousse-smaker till tårtans innehåll. Så, på kvällen hade vi tårtsmakning och kom överens om vad vi ville ha. En till punkt avprickad, känns jätteskönt!
 
Nu är det bara att träffa vigselförrättaren och festfixarna kvar, sedan kör vi igång med körschema, sittplatser och lite annat kul. Som tur är, så har jag redan allt klart i mitt huvud, så det ska bara ner på papper och informeras. Just det, det ska ju bokas partytält också.
 
Jamen, ha en jättebra dag idag och bada åt mig med!
 
Hehe, gissa vilka smaker vi tog?

Åskoväder till frukost

God eftermiddag på er!
 
Jag har försökt gjort lite nytta hemma (inte mycket), städade badrummet och satte igång en tvättmaskin... Det var väl det. Haha! Tänkte sätta mig och plugga lite nu.
 
Provade mitt bröd förut till frukosten också, det blev ju kanon! Trodde det skulle kunna smaka lite sisådär, när det knappt var några ingredienser förutom frön. Men som tur är, så gillar jag alla sorters frön, så det blev gott! Man blev mätt på en macka dessutom, jag delade min i två. Ja, tummen upp iaf!
 
Det gick bra att träna med lepra-axeln igår också, och den har blivit lite bättre idag med, så antar att det blev någon slags sträckning eller något. Tänkte dra ner idag igen.
 
Jamen, det här inlägget var väl nödvändigt va? Haha...
 
Fikade med Ebbe på ballisen, han försöker stjäla min macka. Jädrar vilket åskoväder som drog förbi, skitmysigt att sitta på ballis då!
 

Low carb-käk

Hej hej!
 
Det är faktiskt lite bättre i axeln idag, känns lovande. Jag ska ner och köra lite spinning sen, så ska försöka att inte luta mig så mycket mot styret.
 
En annan grej jag ska prova under sommaren är lite low carb-käk, skippa kolisarna så kanske jag kan tappa ett kilo iaf. Patrik ska prova han också, vi får se om vi står ut. Men utan pärer och pasta är ju inga problem. Sen måste jag verkligen dra ner på mina portioner, fan man äter som en hel karl.
 
Jag har bakat ett bröd med endast 2,3 g kolhydrater och det luktar nå jävulskt gott. Det ska bli spännande att prova. Sen måste jag bara försöka få i mig lite mellis under dagarna. Ja, det är väl tanken iaf, en annan är ju så jävla svag när det kommer till frestelser, man skäms ju. 
 
Gluten- och laktosfritt bröd på g.
 Sådär blev det. Ska provas imorgon.
 

Bäbis arrival och träningsskada

Hääj, alla kompisar!
 
Jag är lite långledig denna vecka, så jag passar på att plugga järnet på min nya kurs. Den verkar inte så svår faktiskt, den handlar om el och armaturer typ. Patan är ju elektriker, så han kan förklara när jag inte fattar, så det är ju perfekt.
 
Igår när jag var och tränade, så brände det till i axeln, (jag vette fan vad som hände) men jag fick så jäla ont så jag kunde inte ens lyfta tekoppen. Det gick minsann inte att sova bort det heller, trots sjuklig mängd linnex och vetekudden. Jag sov rätt dåligt, för att jag vaknade av att det värkte i axeln. Stöööört jobbigt! Jag började faktiskt käka diklofenak och alvedon direkt idag, så får vi se om det blir bättre, annars drar jag till "farbro' doktorn" på fredag. Har inte ork att få mer ont i en ny kroppsdel... Faktiskt, det räcker med dom delar jag redan nu är handikappad i (armbågsjävlarna och handlederna, plus plattfötterna och svanken). En kroppsdel i taget, bryts dom ner... HUA!
 
MEN, nu till det roliga! En av mina närmsta vänner Mikka fick ju en sprillans ny liten bäääbis inatt! Och som vi peppat henne och varit på helspänn ända sedan hon sa att hon for in. Jag fick skrik- och panik-sjukan direkt! Men, så glad jag blev när jag såg ett mms på lill-tösen, imorse, man blev på topphumör direkt! Jag längtar verkligen tills jag får komma bort och hålla i henne och bara titta på na, så kul! Grattis igen Mikka för grymt jobb och lilla Mini!
 
Jag och Ticken drog på Birsta och shoppade lite, som en belöning för att vi varit så duktiga på att vänta så länge på att Mini skulle komma, haha! Hittade äntligen en klänning att ha på min andra väldigt braiga vän Bellas bröllop (forever roomies in my heart). Tänkte en fin kavaj eller liten jacka och ett färgglatt halsband till den, vad tror ni?
 
Klänningen och Ticken på Birsta.