Imorgon blir jag ett år äldre!

Pust och flås!

Jag har hållit igång hela dagen! Målat vidare på utemöblerna, dammsugat, lagat mat, skurat och nu ska jag fortsätta med sista baket. Ryggen håller på att gå av, men det är lugnt. Imorgon är det min burffday och då blir jag hela 24 år gammal! Pappa ringde förut och sa att han skulle komma imorgonkväll, sen ska Angelica, Jonas, Bella och Niska komma under dagen och Elin och Issa kommer lite senare på kvällen. Så några kommer imorgon iaf och det är bra, för det känns hyfsat tragiskt att vara ensam på sin födelsedag. Saknar Patrik just nu, för jag brukar få fika på sängen och paket på min födelsedag...hmm.

Bakade kakor igår som jag trodde blev misslyckade, men dom tog sig, som tur var! Dom blev skitgoda iaf, men bullarna jag bakade blev inte lika bra...Smakar ju liksom ingenting! Jag skulle göra vaniljbullar och dom blev skitfina, men när jag provsmakade, så smakade det knappt någonting! Hatar när man misslyckas alltså.
Jaja, folk får väl äta och tiga antar jag...

Jag slänger upp min önskelista nu, så får vi se om jag fick vad jag önskar.

Min Önskelista:

Singstar vol.3
Spegeln från Jysk 400kr
Plånbok (Normal vika-ihop, många fack, får ej finnas knapp.)
Lyktor - Stora!
Inred lantligt inne & ute : shabby chic, gör det själv,
en idébok av Anna Örnberg (finns på bokus, 129kr)
Vågtång
Presentkort på IKEA, Boom, Indiska


Förra året var jag blond...och smalare! Morr!


Brutet revben

Tjabba!

Det var en vecka sedan sist jag bloggade, så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg nu då. Patrik har varit och jobbat i Gävle och skulle komma hem typ idag eller imorgon, men istället så hittade jag honom hemma på våran säng redan i fredags. Han hade köpt en jättefin stor blombukett och ställt på diskbänken, så jag blev mäkta förvånad! Dock blev det en väldigt kort vistelse, då han släppte nästa "bomb", att han skulle fara redan på måndag igen och bli borta ytterligare en vecka. Vilket betyder att han blir borta under min födelsedag och mitt kalas. Han for i morse, strax efter sju. Jag kan väl inte säga att jag blev superglad över att han måste jobba, men jag försöker se det positivt istället, vi har inte så gott om pengar och både han och jag behöver jobba, så att det är bara att gilla läget just nu.

Patrik har även brytit ett revben, det hände i onsdags, då han fick rekylen från en spikpistol rätt i bröstkorgen och han hörde hur det knäckte till. Han säger att det går bra att jobba och så ändå, men att han får ta det lite lugnt med tunga lyft och sådant.

Just det, mitt kalas blir iaf på lördag den 19 juni, för er som vill komma och säga grattis och käka lite hembakat fika! Jag har sagt att det blir drop in, så det är bara att komma när man känner för det. Mamma och mostrarna skulle titta förbi vid ett-tiden iaf. Jag kan ju iofrs sätta en tid, så att ni inte dyker upp och så har jag inte ens vaknat... men inte före kl. 12, blir nog bra.

Det var allt för denna gång, hej!

Voltarn

Jag är uppe med tuppen idag! Klev upp när Patrik åkte iväg imorse, halv åtta. Patrik ska till Gävle (tror jag) denna gång och vara borta i lite mer än en vecka, som det verkar. Jag hoppas att han är hemma på min födelsedag iaf! Jag stod och tittade ut genom fönstret för att se så dom kom iväg okej, då jag ser Patrik komma utvoltandes från lastbilen i hög hastighet! Blev tvungen att ringa och kolla så han inte skadade sig, det såg dock rätt roligt ut! Haha.

Fick precis ett sms av min arbetskamrat på butiken, jag ska jobba mellan kvart i tre och kvart över sju i eftermiddag. Det blir bra det.

Ska jag gå upp på affärn och köpa någon frulle kanske?
Får bli något sådant...hej!

Off to a good start!

Hihihi! Vilken rolig start på min dag... Jag brukar alltid läsa lite bloggar varje dag och jag har en storfavorit som heter Matplatsen, som finns på Bloggfamiljens hemsida. Iaf, jag hade i ett inlägg där Victoria, som skriver bloggen, undrade var man kunde få tag i goda BBQchips tipsat om Lidl's egna BBQchips, för dom är faktiskt ett av mina favoritchips! Och idag när jag läste bloggen, hade hon tillägnat ett helt inlägg om dom chipsen och tackat mig för tipset, då blev jag lite glad faktiskt! Det är ju trots allt min favoritblogg och hon har vunnit priser för bästa matblogg! http://www.bloggfamiljen.se/2010/06/04/goda-tips-till-helgmyset/#comments Här hittar ni inlägget.

Vet ni, jag fyller ju snart år! Det är mindre än två veckor kvar, men mitt dilemma är nu...vilken dag ska kalaset vara på? Jag fyller år på en torsdag, det betyder att dom flesta jobbar då, vilket även betyder att då kommer alla komma samtidigt på kvällen och det vet jag inte om jag orkar med. Så jag funderar om jag ska ta kalasandet på lördagen istället, så kan folk droppa in närhelst under hela dagen och kvällen istället. Jag tror det blir bäst, eller vad tycker ni?

Näe, nu ska jag väcka Patan, så vi kan röja upp här hemma! Puss på er!

Välkommen sommaren!

Sicket vackert väder vi har just nu! Jobbade på dagis igår, så vi var ute hela dagen, så jag fick lite färg iaf. Idag blev jag ledig, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, jag vet bara att jag vill vara ute. Ska nog ta löparrundan nu iaf, sen får vi se vad dagen erbjuder. Jag och Yvonne (Patriks moster) ska hämta Patrik klockan fyra idag, på hans jobb, för att glida bort till Yvonnes stuga, där vi ska måla och dona. Så det blir kul.

Nu jobbar förresten Patan 7-16, varje dag här hemma ett tag...sen ska han väl åka iväg då och då också. Jag fortsätter söka jobb och harvar på med extra-jobben, tills jag hittar eller får fast jobb. Ska iaf få jobba ganska mycket i sommar, så det är jag nöjd över. Kan man spara lite pengar, jag och Patrik ska äntligen fara på en solsemster till hösten, så vi behöver lite fickpengar. Vi funderar på Italien kanske...

Just det, imorgon kl 10.00, ska jag äääntligen ta bort äckelbarret...ska få klippa och färga håret. Ska ta en före och efter bild till er då. Imorgonkväll ska vi äntligen få se Sex And The City 2 också, det har jag längtat efter! Med andra ord, en bra dag imorgon!

Näe, nu blir det lite lubbning!
Hörs!