Myshörnan tar form

Precis hemkommen ifrån staden Sundsvally. Jag och Bella har varit och sett filmen Breaking Dawn part 1, är man ett Twilightfan så är man. Filmen var faktiskt riktigt bra tyckte jag, sedan om man jämför den med boken var den helt annorlunda. Mycket som dom lagt till, som absolut inte händer i boken och mycket dom bara ändrat. Men om man ser den som en helt egen film, bortsett från böckerna, är den jättebra.

Meeeen, det jag ville berätta var att Patan börjat med bänkarna i köket. Det blir väldigt fint, men det är ju inte klart än. Han ska fortsätta när han kommer hem igen, om tio dagar (minst). Ni kan få ett litet smakprov på hur det ser ut iaf...


Här är grunden.


Den andra har fått lite täcksidor, skruvhål och hörn ska spacklas så att den blir helt slät. (Ursäkta dom dåliga bilderna, kameran har fått för sig att den vägrar ta laddningen.)


Långt ifrån klart, men det börjar arta sig.

Kommentarer

Postat av: Morsan din

Publicerad 2011-11-20 21:18:54

Hä ä barra o börja sy nu rå gummsan, så det är klarrt när Patan kommer hem igen!!

Postat av: Tina

Publicerad 2011-11-20 22:43:34

Coolt med sofforna! Vi funderade på att göra en soffhörna i gamla lägenheten i stan, hade ju samma planlösning som ni har i köket. Men vi kom aldrig så långt :P Dock funderar vi på att snickra ihop nya soffor till restaurangen, tänkte kolla vad ni använt för material och om ni gått efter nån ritning osv? Det blir inget ryggstöd sen va?


Publiceras ej