Nya pjucks och koppar

Tjolahopp!
 
I natt blev det ingen sömn för fem öre. Det brukar bli så när jag ska upp tidigt, hjärnan går på högvarv av någon anledning. Superjobbigt! Men jag jobbade på ändå... Man kan sova när man kommer hem istället.
 
I dag slutade jag rätt tidigt, så vi for in på Birsta och köpte ett par riktiga träningsskor åt mig. Jag fick hjälp av Anna, som mätte mina fötter och kollade vad jag behövde för slags skor. Jag är VÄLDIGT plattfotad, som att man inte har nog med komplex, hehe. Men i vilket fall som helst, så fick jag mig ett par väldigt fina och sköööna skor. Jag ska prova dom i en månad och se så dom fungerar bra på mina stackars benpipefötter. Jag har nästan jämt ont i mina fötter, vet inte varför. Känns som att jag går på bara benpiporna. Inte skönt, så nu hoppas jag att jag ska kunna gå långt utan att få ont. Jag ska ju till Ullared i Oktober, så det skulle vara kanon att ha ett par dosor, som man kan gå länge i. Sist jag var där, så hade jag så ont, så jag knappt kunde gå tillslut. Hemskt! Och då har mamma MS dessutom, hon har det ju värre till vardags... Vill inte veta hur hon mådde. Ändå ska vi åka igen... Hahaha!
 
Iaf, skorna fungerade bra! Jag gick min vanliga runda på 7,7 km och jag slog rekord i tid och allt. Så från att ha gått på 1 h och 20 min, så tog det 1 h och 13 min. Kingligt! Inga skavsår heller! Än så länge nöjd.
 
Jag var även in en sväng på Åhléns och köpte mig fyra nya koppar. Dom bara skrek myshöst, så jag köpte dom.
 
Jaja, vi hörs då!
 
Mina nya dosor, köpt på Stadium.
Mina nya koppar, såå snygga! Lite indiskt blandat med retro på något vis.
 
 

Kommentarer


Publiceras ej