En mysig helg.

Det har varit en bra helg iaf, i fredags blev vi bjudna på mat hos Christer och Sandra. Sandra hade gjort brakmiddag med förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten bestod utav risotto med pilgrimsmussla (jäkligt gott), varmrätten blev rostbiff med svampsås och potatismos (ruggigt gott det med) och till efterrätt fick vi en hallon/fläderpaj med glass till. Det blev en lyxmiddag med andra ord!

Igår gick jag på en långpromenad med Angie, runt hela Edsgården och Vävland. Så jäkla skönt att gå långt! Angelica hade räknat ut att den rundan var på ca 8km, så det kändes ännu bättre. Efter vi varit och gått drog vi in på Birsta en sväng och lämnade tillbaka ett par pyjamasbyxor åt Patrik. Men vi hittade ingenting där, förutom varsitt litet armband på Panduro, som Bella tipsade mig om, som man flätar själv.
Efter vi varit på Birsta drog vi hem till Angie, för hon och Jonas ville bjuda oss på middag. Så vi fick dubbelmiddag i helgen, ganska lyxigt! Det är bra att våra vänner tar hand om oss nu, när vi inte har någon inkomst. Dom bjöd iaf på fläskfilégratäng, asagott! Sen åt vi chokladmousse till efterrätt. Patrik och Jonas tog sig en liten sup också, Baileys och Xanté (päronconjak).

Som sagt, en mysig helg!
Ikväll är det träning som gäller, fightnight i två timmar. Ska bli jävligt skönt!
Hejs!

Kommentarer

Postat av: Mamman

Publicerad 2010-01-10 15:01:29

Jaha men förlåt då att inte jag tar hand om dig, men jag trodde jag var klar med det eftersom du valde att flytta hemifrå. Hade du däremot fortfarande bott hemma (gud bevars)så kanske du skulle fått lite mat. Kanske. Kram på dig gumman, se det positiva att vara utan pengar kilona kan rasa av dig!!!!


Publiceras ej