Helgen m.m.

Sitter och pluggar, har tagit mig en liten paus. Denna tenta kommer bli jobbig känns det som. Hoppas jag styr upp det här innan. Tycker jag har pluggat hur bra som helst dessa veckor och det har gått ganska smärtfritt, men jag har några grejer som är svåra, som förmodligen kommer vara hela tyngdpunkten i tentan, vilket oroar mig. Aja, ska försöka styra upp detta.

Har varit pluggledig i helgen, tog en lååångpromenad i lördags med min kära karl, superskönt ute. Sedan blev det filmmys med gurka och dipp på kvällen. Igår städade vi och gjorde fint, sedan kom Perny och Lill-Erik hit. Jag och Perny lirade Rockband 2 på hard, sinnes att vi ens klarade. Sedan for vi på träning och svettades och efter det satt vi oss här hemma och lirade Zuma, mycket trevligt. För en gångs skull fick vi spela tv-spel och killarna fick göra annat. It's a womens world now!

Back to plugg!

Till mamma: Jag hade faktiskt en budget, vad tror du om mig egentligen?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-17 11:48:56

Jaaa, visst är den? =) jäkligt nöjd! en jätteduktig tjej som har gjort den.. dåligt störig din musik är då!! går ju inte å stänga av ljudet! what`s wrong?

Postat av: Veronica

Publicerad 2009-03-17 21:25:15

Du bara pluggar och pluggar =) Det är bra.....du kämpar väl =)



Synd att du inte drog in några miljoner på casinot, det hade ju suttit riktigt bra hehe



Cya


Publiceras ej