Internetbutik IRL.

Idag lyssnade jag på Mammas Nya Kille på P3, hur roligt som helst. Bästa är när Thunder är med, gå in på sr.se och lyssna på Thunderklippen, så sjukt roliga. FIIIIIGHT!

Imorgon ska jag jobba på ett stängt Siba, vi ska sätta upp miljoner skyltar inför nyöppningen på måndag. Vår butik ska bli som en internetbutik fast IRL (In Real Life) liksom. Kan tipsa om PS2 för 499kr, inte dåligt det eller. Så alla ni som inte har ett borde ju köpa när det är så sjukt billigt. Öppnar kl 8 på måndagmorgon och hoppas på folk annars får man ju skämmas, ska komma upp massor med kassatjejer och säljare från andra ställen, så det vore väldigt pinsamt om det kommer lika många som det brukar göra under dagarna. Vågar inte ens tänka på det.

Filmtips: The Orphanage (spansk rysare), riktigt obehaglig rysare som gav en kalla kårar. Handlar om en tjej som köper ett gammalt barnhem som hon ska återinföra, men hennes lilla pojke blir kidnappad och hon tror att det har med huset att göra, så hon stannar där och försöker förstå vad som kan ha hänt. Den var iaf skitbra. Man störs inte av att den är på spanska om man har text of course.
Sen har jag sett en annan som hette Smart People, men den va lite halv tragisk, men ändå rätt hyffsad. Handlar om en lärare som förlorat sin hustru och har svårt att komma över henne, men sedan träffar han en gammal elev som han har haft för många år sedan och börjar få lite känslor för henne. Sarah Jessica Parker och Ellen Page är med bl.a.


Mina fina vänner, 2002.

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2008-08-25 00:14:04

hihi! long time..


Publiceras ej