Helgens göra.

Helgen har varit bra. Kräftorna vi köpte (Ullmo Partykräftor med extra kräftstjärtar) var supergoda, rekomenderar dom starkt. Stora kräftstjärtar och perfekt sälta i lagen. Pernilla hade gjort paj till efterrätt och sen blev det gurka med dipp, gott! I lördags var jag och Patrik på Selångermarknad. Vi hade med oss ca 300kr var, jag tror vi handlade upp varenda krona på kött och mat därborta. Köpte en bit kåtarökt fläskfilé, jägarbit, torkat renkött, en pepparsalami, rökt picnicbog och chips. Så nu har vi så vi klarar oss iaf. Sen hade vi spelkväll med Angelica och Jonas, skitkul! Fast Jonas och Angelica blir lite hetsiga mot varandra när dom spelar, då kommer dom sanna personligheterna fram, haha.
Igår så tog jag och Patrik tag i städningen och röjde upp överallt, dammsugade och skurade och t o m röjde upp datarummet, så nu är det superfint. Nu kan du komma och hälsa på igen mamma och titta på vårat datarum. Slängde en hel del skit i containern också, skönt och få bort det.

Såg The Eye igår, lite läskig sådär, så om ni vill bli lite rädd ikväll kan ni se den. Såg även en gammal goding: Zoolander, edn var lika rolig som jag minns det. Se den igen.

Kommentarer


Publiceras ej